ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

همسایه میلیونر
زمان کنونی: 09-24-2025, 08:58 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: mosafere55
آخرین ارسال: mosafere55
پاسخ: 21
بازدید: 7436

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 45 رأی - میانگین امیتازات : 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همسایه میلیونر
12-13-2011, 03:04 PM
ارسال: #1
همسایه میلیونر
نمیدونم کتاب همسایه میلیونر رو خواند هاید یا نه؟ اصلا اسمشو شنیدید؟ این کتاب رو سالها پیش من بطور اتفاقی خریدم اما کتاب بسیار جالبی است نتیجه تحقیقات 20 ساله دکتر توماس جی استنلی و دکتر ویلیام دی دنکو بر روی میلیونر های آمریکایی است که اونها رو به دفترش دعوت کرده و در مورد ثروت و راهای رسیدن به ثروت با اونه مصاحبه کرده نام دیگر این کتاب اسرار شگفت انگیز ثروتمندان است در این قسمت من خواهم کوشید رازهای آنها را در روزهای آینده به شما دوستان عزیز بازگو کنم با هم در این باره بحث کنیم.

راز اول:
سطح زندگی ثروتمندان واقعی پایین تر از امکانات مالیشان است.
به نوشته کتاب همسایه میلیونر ثروتمندان واقعی جیب خالی و پز عالی ندارند یکی از توصیف های ثروتمندان را در صفحه 14 کتاب نوشته شده برایتان نقل میکنم:
جیب خالی پز عالی! ما برای اولین بار این اصطلاح را از یک تگزاسی 35 ساله شنیدیم او صاحب کسبی بسیار موفق در زمینه بازسازی موتورهای دیزلی بزرگ بود اما ماشینی ده ساله سوار میشد و شلوار جین و پیراهن های ساده میپوشید درخانه ای معمولی در محله متوسط رو به پایین زندگی میکرد. همسایه های او کارمندان پست و آتش نشانان و مکانیک ها بودند.
این تگزاسی بعد از اینکه مقدار ثروت خود را با اعداد ثابت کرد به ما گفت:

کسب من زیبا به نظر نمی رسد. من نقش لازم را بازی نمی کنم... ایفا نمیکنم... وقتی شرکای انگلیسی من برای اولین بار مرا دیدند فکر کردن من یکی از رانندگان کامیون شرکت هستم.آنهابه همه جای دفتر نگاه کردند.به همه جز به من نگاه کردند.بعد یکی از افراد ارشدتر آنان گفت"آه من فراموش کرده بودم که ما در تگزاس هستیم."
من پز عالی ندارم ولی جیبم پر است.

در قسمت های بعدی بخش های دیگری از کتاب را نقل خواهم کرد تا بحث کنیم. تا آنزمان به وبلاگ من هم میتونید سری بزنید:
lotfi55.blogfa.com[/size]
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-14-2011, 12:15 AM
ارسال: #2
RE: همسایه میلیونر
سطح زندگی ثروتمندان واقعی پایین تر از امکانات مالیشان است
راز بزرگ اينجاست.........

همیشه اولین گام ها مهم هستند.....
تماس با من 09394099750_ _ 09125937764
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-14-2011, 12:39 AM
ارسال: #3
(12-14-2011 12:15 AM)shahram_zarei_ot12 نوشته شده توسط:  سطح زندگی ثروتمندان واقعی پایین تر از امکانات مالیشان است
راز بزرگ اينجاست.........

منم دقت كردم همينطوره.شايد باورتون نشه من دو خصوصيت تو اين آدماي خيلي زياد دور و برم كه همشونم دستشون به دهنشون ميرسه ديدم.يكي اينكه تيپشون با گداها فرق چنداني نميكنه و دوم اينكه براي 1ريالي هم ارزش قائلند وقتي بهشون ميگي هزار تومان بده انگار ميخواي جونشون را بگيري.شايد رمز موفقيتشون همين باشه نميدونم
ولي اگه قراره من همچين ادمي بشم صد سال نميخوام ميلياردر بشم
12-14-2011, 01:24 AM
ارسال: #4
کتاب بسیار خوبی است من چند سال قبل آن را خواندم و بسیار بر من تاثیر گذاشت کاش همه آن را بخوانند و به موضوعات آن فکر کنند خیلی دلم می خواست کتاب را خلاصه می کردم و در اختیار دیگران قرار می دادم.
12-14-2011, 02:11 AM
ارسال: #5
پول بدست آوردن و جمع کردن هیچکسی را میلیاردر نمی کند.اگر از پول استفاده نشود به چه دردی میخورد.عزیزان به این مسئله توجه فرمائید میلیاردرهائی که دیده ایم ثروتمند هستند نه میلیاردر.
با توجه به سنی که دارم دوستهای میلیاردر فروان دور و برم هست.بهترین محل مسکونی- بهترین ویلا - بهترین خودرو.نوع لباس برایشان فرقی نمی کند چه کت و شلوار بپوشند و چه شلوار جین و چه تی شرت.لباسها در حین سادگی قیمت بالائی دارد.ضمنا مسافرتهای تفریحی داخلی و خارجی دارند.کسی که میلیاردر می شود راه پیدا کردن پول را می داند و هر چه خرج کند چندین برابر آنرا بدست می آورد.این قانون پول داشتن است.به دست بیار و خرج کن.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
12-14-2011, 07:44 AM
ارسال: #6
(12-14-2011 02:11 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  پول بدست آوردن و جمع کردن هیچکسی را میلیاردر نمی کند.اگر از پول استفاده نشود به چه دردی میخورد.عزیزان به این مسئله توجه فرمائید میلیاردرهائی که دیده ایم ثروتمند هستند نه میلیاردر.
با توجه به سنی که دارم دوستهای میلیاردر فروان دور و برم هست.بهترین محل مس...ی- بهترین ویلا - بهترین خودرو.نوع لباس برایشان فرقی نمی کند چه کت و شلوار بپوشند و چه شلوار جین و چه تی شرت.لباسها در حین سادگی قیمت بالائی دارد.ضمنا مسافرتهای تفریحی داخلی و خارجی دارند.کسی که میلیاردر می شود راه پیدا کردن پول را می داند و هر چه خرج کند چندین برابر آنرا بدست می آورد.این قانون پول داشتن است.به دست بیار و خرج کن.

اومده بودم اين حرف ها رو بزنم كه اقا هوشنگ زد Big Grin Heart

ادم در محل كار بايد متواضع باشه ! معمولي ولي در زندگي شخصي از هيچ چيز نبايد چشم پوشي كنه !‌ما ميلياردر ميشيم كه ماشين خوب بخريم خونه خوب بخريم و ....
اين طرز فكر هم براي گروهي ديگر از افراد است كه اين نوع زندگي را دوست دارند نه براي كل ثروتمندان .

جناب استاد اسدالله عسگراولادي در پاسخ به اين سوال كه چرا بنز سوار ميشوند گفت :
من يه تاجر خرد بازار هستم ! ولي مهمان خارجي دارم ، مجبورم ماشين خوب و خونه ي خوب داشت باشم ! اين ها اسم و رسم يه تاجره !

[تصویر: start.gif]

12-14-2011, 08:10 AM
ارسال: #7
ضمن تشکر از همه دوستانی که لطف کرده و اظهار نظر نمودند. من در این پست منظورم این نبود که خدای نکرده خسیس باشیم یادور از جون مثل گداها زندگی کنیم منظور اینه که هر چقدر که درآمد داریم سطح زندگی مونو پایین تر از اون درآمد باید درنظر بگیریم بله اگه در ماه 500 هزار درآمد داریم یا 5 میلیون در هر دو مورد اگه سطح زندگی مون پایین تر از درآمدمون باشه مطمئنا پس اندازی هم برای آینده و سرمایه گذاری خواهیم داشت و گرنه اگر حتی میلیونها درآمد داشته باشیم و بیشتراز درآمدمون هم خرج کنیم هیچ وقت پولی برای سرمایه گذاری نخواهیم داشت. این یکی از رازهایی است که تو این کتاب یه اون اشاره شده.
از همه دوستانی که نظر دادند متشکرم
12-14-2011, 08:41 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-14-2011 08:41 AM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #8
(12-14-2011 08:10 AM)mosafere55 نوشته شده توسط:  ضمن تشکر از همه دوستانی که لطف کرده و اظهار نظر نمودند. من در این پست منظورم این نبود که خدای نکرده خسیس باشیم یادور از جون مثل گداها زندگی کنیم منظور اینه که هر چقدر که درآمد داریم سطح زندگی مونو پایین تر از اون درآمد باید درنظر بگیریم بله اگه در ماه 500 هزار درآمد داریم یا 5 میلیون در هر دو مورد اگه سطح زندگی مون پایین تر از درآمدمون باشه مطمئنا پس اندازی هم برای آینده و سرمایه گذاری خواهیم داشت و گرنه اگر حتی میلیونها درآمد داشته باشیم و بیشتراز درآمدمون هم خرج کنیم هیچ وقت پولی برای سرمایه گذاری نخواهیم داشت. این یکی از رازهایی است که تو این کتاب یه اون اشاره شده.
از همه دوستانی که نظر دادند متشکرم

بر احوال ان مرد بايد گريست كه دخلش بود 19 و خرجش 20 !‌

12-14-2011, 09:34 AM
ارسال: #9
افراط و تفريط در هر كاري اشتباهه چه در خرج كردن چه در خرج نكردن...

همیشه اولین گام ها مهم هستند.....
تماس با من 09394099750_ _ 09125937764
12-14-2011, 09:54 AM
ارسال: #10
نكته اي قابل تامل اينه كه ريسك خيلي با اينده نگري تفاوت داره !‌
عده ميگن ما از هيچي نمي ترسيم و كل سرمايشون رو در جايي سرمايه گذاري ميكنند و به دلايل شخصي يا دلايل ديگه شكست ميخورند .
و افراد اينده نگر قسمت اندكي از سرمايه رو نگه ميدارن تا اگه شكست خوردن ، بيمي از شروع دوباره ي همون كار يا كار ديگه نداشته باشند .

ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS