ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

تبلیغات پورسانتی
زمان کنونی: 09-27-2025, 03:56 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: hamid.h
آخرین ارسال: IT Engineer
پاسخ: 11
بازدید: 2633

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبلیغات پورسانتی
06-18-2014, 07:02 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-18-2014 07:07 PM، توسط hamid.h.)
ارسال: #1
تبلیغات پورسانتی
سلاااااااام دوستان 10_004
در زمینه تبلیغات اینترنتی یه سوال داشتم. لطفا اگه کسی اطلاعات یا تجربه ای داره کمکم کنه.ممنون میشم...
بعنوان مثال من یک فایل صوتی یا یک نرم افزار یا... دارم و میخوام این فایل رو تو اینترنت بفروشم.میام تو سایتهای مختلف بنر تبلیغاتی میزارم و به مدیر سایت پولی در قبال قرار دادن بنر پرداخت نمی کنم

اما
قرار داد می بندیم که هر کسی از طریق این بنر وارد سایت من شد و محصولمو(نرم افزار یا فایل صوتی یا پی دی اف یا ....) خرید، درصدی از قیمت محصول به مدیر سایت تعلق میگیره.

مثلا به ازای هر کلیکی که منجر به خرید بشه 200 تومن به مدیر سایت تعلق میگیره.
و مثلا اگر فرضا 1000 کلیک منجبر به خرید شد : 200,000 تومن به مدیر سایت پرداخت میشه.

(منظور از مدیر سایت : مدیر سایت نمایش دهنده بنر )

آیا امکانش هست ؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید 10_004

باران باش و ببار؛
مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
06-18-2014, 08:01 PM
ارسال: #2
RE: تبلیغات پورسانتی
به این سیستم می گن سیستم همکاری در فروش. سرچ کنید تو اینترنت همکاری در فروش براتون توضیح میاد. ولی خوب باید برنامه نویسی بشه .

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
06-18-2014, 11:40 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-19-2014 12:28 AM، توسط hamid.h.)
ارسال: #3
خیلی ممنون از توجه تون ، مرسی 10_004

میشه لطفا یکم بیشتر توضیح بدید دربارش؟

یعنی زمانی که داریم وبسایت رو طراحی و پیاده سازی میکنیم باید این قابلیت (سیستم همکاری در فروش) رو ایجاد کنیم؟

(ضمنا منظورم ایجاد یک فروشگاه اینترنتی تک محصولیه.
تک محصول سایت هم فقط یک نرم افزار خاص یا یک فیلم آموزشی یا یک فایل قابل دانلوده )

باران باش و ببار؛
06-19-2014, 02:07 AM
ارسال: #4
سلام دوست گرامی،

همونطور که سرکار معاونت فرمودن، به این سیستمها میگن "سیستمهای همکاری در فروش" و چندسالی میشه که حسابی ازش استقبال شده. طرح خوبیه. مشکل تقلبهای ممکن در روشهای تبلیغات کلیکی و ... رو نداره و شما به ازای کسب سود واقعی، پورسانتی واقعی رو طبق قرارداد به تبلیغ کننده می پردازید.

برای آشنایی با نمونه های موجود، کلمه "سیستم همکاری در فروش" رو سرچ کنید.

میتونید به یه برنامه نویس سفارش بدید تا براتون بنویسه. سیستمهای آماده هم هست که میتونید با توجه به امکانات درخواستی، یکیش رو خریداری و روی سایت نصب کنید. البته قبل از خرید یا سفارش سیستم، باید با درنظر گرفتن تمام جوانب پیش برید و آگاهانه تصمیم بگیرید.

به طور کلی: از نظر فنی، سیستم همکاری فروش یک فروشگاه اینترنتی هست، اما بخشی هم داره که تبلیغ کننده میاد و عضو میشه و یک پنل مدیریتی بهش داده میشه و میاد کد تبلیغاتی مخصوص خودش رو میگیره و از طریق اون، مشتریها رو میفرسته به سایت شما. سایت شما باید امکانی داشته باشه تا از روی کد ارجاع دهنده، تبلیغ دهنده رو بشناسه و در صورت فروش محصول، پورسانت رو به حساب تبلیغ دهنده منظور کنه. آمار فروش و ... هم به تبلیغ کننده ارائه میشه. و ...

با عضویت در سایت یکی از این سیستمها و مشاهده گزینه های پنل مدیریتی، همه چیز دستتون میاد ...

موفق باشید.

دوربین مدار بسته
06-19-2014, 10:10 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-19-2014 10:11 AM، توسط hamid.h.)
ارسال: #5
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز از توضیحات خوبتون IT Engineer 10_004
لطف کردید.....

فقط یه موضوع میمونه در رابطه با توضیحاتتون که فرمودید:

" البته قبل از خرید یا سفارش سیستم، باید با درنظر گرفتن تمام جوانب پیش برید و آگاهانه تصمیم بگیرید "

میشه اگه مورد خاصی هست که باید بهش توجه کنم واضح تر بگید؟
چه مشکلات احتمالی ممکنه به وجود بیاره این سیستم؟

بازم ممنون 10_004

باران باش و ببار؛
06-19-2014, 05:54 PM
ارسال: #6
هرچه پورسانت شما بیشتر باشه تبلیغ کننده بیشتر میشه.

ندیدم شهی در دل آرایی تو!/ علی فانی

در هر کاری حکمتی و در حکمتی دنیایی از خیر.

Life Is Good
Feeling Good

Mobile:
09374475969
06-20-2014, 02:11 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-20-2014 02:12 AM، توسط IT Engineer.)
ارسال: #7
(06-19-2014 10:10 AM)hamid.h نوشته شده توسط:  خیلی خیلی ممنون دوست عزیز از توضیحات خوبتون IT Engineer 10_004
لطف کردید.....

فقط یه موضوع میمونه در رابطه با توضیحاتتون که فرمودید:

" البته قبل از خرید یا سفارش سیستم، باید با درنظر گرفتن تمام جوانب پیش برید و آگاهانه تصمیم بگیرید "

میشه اگه مورد خاصی هست که باید بهش توجه کنم واضح تر بگید؟
چه مشکلات احتمالی ممکنه به وجود بیاره این سیستم؟

بازم ممنون 10_004

خواهش میکنم دوست گرامی Smile

به طور خلاصه:

فرض کنید شما قصد راه اندازی یه فروشگاه رو دارید. قبلش باید خوب تحقیق کنید و تمام امکاناتی که نیاز دارید رو باید تا حد امکان مشخص کنید. طوری باید پایه سیستم رو بچینید که بستر برای افزودن امکانات احتمالی و توسعه سیستم در آینده وجود داشته باشه. حالا وقتی امکان پذیرش بازاریاب رو بهش اضافه کنیم، حساسیت کار بیشتر میشه. چون شما با تعداد زیادی بازاریاب هم سروکار خواهید داشت که به شما اعتماد کردند. پس باید تحقیقات و آینده نگری های کامل تری داشته باشید.

شما میتونید (1) سیستم رو آماده بخرید (یا احتمالا اگه رایگانش هست دانلودش کنید)، یا اینکه (2) بدین براتون اختصاصی بنویسن.
در حالت اول باید سیستمی رو تهیه کنید که بیشترین تطابق رو با نیازهای شما داره. البته شاید تمام نیازهای شما رو برآورده نکنه. اما باید امکان سفارشی کردن و همچنین توسعه در آینده رو داشه باشه. پشتیبانی سازنده سیستم رو هم در نظر بگیرید.
در حالت دوم امکانش هست که به تمام نیازهاتون برسید. ولی خب هزینه اش بیشتره. برای توسعه یا هر تغییری در سیستم باید به سازنده اش مراجعه کنید. در این حالت هم باید پشتیبانی سازنده سیستم رو هم در نظر بگیرید.

موفق باشید.

دوربین مدار بسته
06-20-2014, 11:06 AM
ارسال: #8
در حال حاضر شما کدوم سیستم همکاری در فروش آماده رو پیشنهاد می کنید که از نظر فنی و پشتیبانی قوی باشه ؟

بازم ممنون 10_004

باران باش و ببار؛
06-20-2014, 12:38 PM
ارسال: #9
بعد از اینکه با توجه به نظرات استاتید عزیزمون که راهنمایی های خوب و دقیقی انجام دادن ، سیستم رو آماده کردید ، من اولین فرد تبلیغ کننده شما هستم. میتونید روی من حساب کنید. البته با توجه به محصول نهایی و مقدار پورسانتش

موفق باشید

در آغاز دریا شدن ، قطره بودن لازم است.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
06-20-2014, 01:32 PM
ارسال: #10
(06-20-2014 12:38 PM)hamedmoez نوشته شده توسط:  بعد از اینکه با توجه به نظرات استاتید عزیزمون که راهنمایی های خوب و دقیقی انجام دادن ، سیستم رو آماده کردید ، من اولین فرد تبلیغ کننده شما هستم. میتونید روی من حساب کنید. البته با توجه به محصول نهایی و مقدار پورسانتش

موفق باشید

خیلی ممنون دوست خوووبم
چشم حتما
همیشه در هر کاری اولویتم دوستان انجمنی ست که انصافا حق به گردنمون دارن...

موفق تر باشیم A00 (13)

باران باش و ببار؛
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چه طوری برای کانال تلگرام پوشاک زنانه تبلیغات کنم؟ soheyl_ir89 5 2,177 12-16-2017 04:28 PM
آخرین ارسال: meysam23
  تبلیغات در سایتهای دیگر Divar 59 8,885 09-18-2017 11:47 AM
آخرین ارسال: asmadanesh
  ایده ی شما برای تبلیغات فروشگاه اینترنتی تخفیفدار ویژه ی مشهد soheyl_ir89 3 1,580 03-26-2017 07:56 PM
آخرین ارسال: solmazgoli
Question مشورت و سوال مهم از همه دوستان عزیز !؟ یک شرکت تبلیغات هدفمند معتبر معرفی کنید Ariya 2 800 02-27-2016 09:18 PM
آخرین ارسال: programmer1
  درخواست مشاوره برای تبلیغات اینرتنتی Nuruzzaad 5 1,857 09-04-2014 08:29 AM
آخرین ارسال: Nuruzzaad
Thumbs Up گرفتن مشورت راجع به سایت تبلیغات و نیازمندی های اینترنتی (مخصوص شهرستان ) ؟؟ فرهاد اندیمشک 11 2,204 09-13-2013 05:23 PM
آخرین ارسال: فرهاد اندیمشک
  به نظرتون بهترین ها و کم هزینه ترین تبلیغات برای مشهور کردن یک سایت تجاری چی هستند؟ سعید یوسفی 11 3,408 10-21-2012 12:24 PM
آخرین ارسال: kafshduzak
Question راهنمایی در خصوص مسایل فنی حوزه ی تبلیغات برای یک فروشگاه اینترنتی پرواز 2 1,250 08-21-2012 02:03 PM
آخرین ارسال: پرواز

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS