ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بیایید احساساتمان را نسبت به زندگی بگوییم
زمان کنونی: 09-25-2025, 06:37 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: مهدی گل محمدی
آخرین ارسال: j2j4k
پاسخ: 46
بازدید: 10734

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیایید احساساتمان را نسبت به زندگی بگوییم
12-03-2011, 01:23 AM
ارسال: #11
RE: بیایید احساساتمان را نسبت به زندگی بگوییم
(08-17-2011 01:44 PM)madar نوشته شده توسط:  من همیشه فکر می کنم وقتی دختر کوچولوم بزرگ بشه یک بانوی واقعی میشه با تربیت و پرورش خوب - سلامت و موفق
من تصور میکنم روزی بتونم با نوه هام بازی کنم و براشون قصه بگم!

اما تا اون روزها دوست دارم فعالیت تجاری موفقی رو داشته باشم
من عاشقانه تاجر شدن رو دوست دارم و همیشه تصورش می کنم دوست دارم از آدمهای با انصافی که در زندگیم دیدم درس بگیرم و تاجر با انصاف و درستکاری باشم
نگید نمیشه دیدم شده خیلی خوب هم شده
دوست دارم توی زندگی آرامش داشته باشم این مهمه همیشه تمرین آرامش انجام میدم!

و در آخر دوست دارم عاقبت بخیر بشم
این مهمترین خواسته زندگیمه

راستی ببخشید کسی از جناب قربانیان اطلاعی داره؟بنظرم حضورشون کمرنگه !
امیدوارم هر جا هستن خوب و خوش و سلامت باشن
ممنونم. من چند روزی است که کیسم را برای ارتقای برنامه حسابداری به یک شرکت تحویل داده ام. و با لپ تاپ هم راحت نیستم.فردا قرار است تحویل بگیرم و بیشتر در خدمت باشم.
ضمنا این تایپیک مهدی جان عالی است کاش عزیزان تجسم خود را از زندگی بنویسند . فوق العاده موثر است. موفقتر باشی.
و اما تجسم من:
روزهای را مجسم میکنم که عزیزان روزانه گزارش موفقیتهای خود را بنویسند.همین.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-03-2011, 05:58 AM
ارسال: #12
عجب تاپيك مفيدي !‌اين تاپيك مال مرداد ماهه و من تا الان نديدمش Sad

من تجسم كليم اينه :
19 سالمه ، دانشجوي سال اول حقوق بين الملل در دانشگاه موناش مالزي هستم ، يه كت چرم 9 ميليوني و يه ساعت 50 ميليون و شلوار 1 ميليون تومني با يه عينك 20 ميليون تومني ! ( همه ي اين ها رو ديدم انتخاب كردم برندشون و با مدلشون رو نوشتم Big Grin ) بعد كلاس طرف هاي ساعت 2-3 بعدظهر ميرم پاركينگ دانشگاه و به ارومي درب بنز 280s مدل 1995 مشكيم رو باز ميكنم و كيفم رو عقب ميزارم ( اين ماشين با اينكه قديميه ولي هيبت مافيايي جالبي داره ) دنده رو رو d ميزارم رو ميرم به سمت دفتر شركتم ، شركتي كه يه سري مجموعه رستوران و فروشگاه رو پوشش ميده ،‌ يه شركت وارد صادرات و يك شركت بسيار بزرگ ترميم و نوسازي بافت هاي فرسوده !‌ شركتمم به اين شكله كه وقتي وارد ميشي 100 تا كارمند و حسابدار دارن كار ميكنند تو دفتر هايي 12 متري كه با ديوار پيش ساخته از هم جدا شدن ! و دفتر مدير عامل كه من باشم با يه سري پله ميرسه به يه دفتر شيشه اي كه يك ويو به سمت كارمندان و ويو ديگه به سمت برج هاي دوقلو داره ! بعد كه به كار هاي شركت رسيدم ، سوار ماشين ميشم و به بهترين رستوارنم ميرم و غذا رو اونجا ميخورم و به خونه برميگردم ، يه خونه ي ويلايي با يه حوض در وسطش و ستون هاي بزرگ و سقف 7 متري !‌ درب باز ميشه و با سرعت 10-12 كيلومتر هيبت خونم رو برانداز ميكنم و بعد ماشينم رو داخل پاركينگم بين لامبورگيني اونتادور و بنتلي ازور t پارك ميكنم و به ارومي پياده ميشم و در حالي كه رو موتور بي ام و دست ميكشم به داخل كاخم ميرم . حموم ، ورزش ، استخر ، ميان وعده و بعد سوار موتور بي ام و ميشم و به يكي از رستوران هام يا فروشگاه هام سر ميزنم و لباسم رو عوض ميكنم و تا نيمه شب اشپزي ميكنم يا فروشندگي ، البته اگه اون شب قرار نداشته باشم يا كنسرتي نباشه !

اين تجسم خلاق من بود البته يه قسمت كوچيكيش ، كامل بخوام بگم داستان ميشه Big Grin

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-03-2011, 12:11 PM
ارسال: #13
من چند شبه دارم این رو تجسم می کنم که با همسرم در پاریس در خیابون شانزه لیزه قدم می زنیم و به بالای برج ایفل میرویم وعکسهایی از انجا میگیریم و از فروشگاه ها برای دوستان و اقوام سوغاتی می خریم.
ومطمئن باشید تا چند ماه آینده بعد از خرید خانه ای که در نظر دارم، برای رفتن به این سفر به شما عزیزان اطلاع می دهم تا برای عزیزان ملموس باشد که تجسم خلاق تا چه اندازه کارآمد می باشد.
پایدار باشید.

09121349276
Angelتلاش+صبر=موفقیتAngel
12-04-2011, 12:09 AM
ارسال: #14
مغازم امروز خریدم . الان چکاش رو می نویسم. 50 متر ، متری 6500000 سرقفلی و ملکیت ، تو دوازده قسط .

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
12-04-2011, 12:40 AM
ارسال: #15
تجسم این اهداف و شکستن دیوار ذهنی واقعیت آنرا صد در صدر خواهد کرد.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-04-2011, 10:37 AM
ارسال: #16
واقعا بيان اين ارزوها با استفاده از تجسم خلاق عاليه
همينكه اينجا بچه ها خيلي راحت از ارزوهاشون ميگن نشون دهنده ي صداقت و يكدلي و اعتماد دوستان است

همیشه اولین گام ها مهم هستند.....
تماس با من 09394099750_ _ 09125937764
12-04-2011, 01:40 PM
ارسال: #17
با سلام خدمت همه عزیزان . من اهداف زیادی دارم که سعی می کنم یکی یکی آنها را بنویسم و وقتی آن را به دست آوردم هدف بعدی را بنویسم . اولین هدف من چاپ دو کتابم هست که نوشته ام . زیرا می دانم که کتاب هایی که نوشته ام کتاب های پر فروشی خواهد بود و مرا به ثروت می رساند
12-04-2011, 01:53 PM
ارسال: #18
آقاي marlonberando خوش آمديد
با اين اعتماد به نفس حتما موفق خواهيد شد و كتاب هايتان در ليست كتاب هاي پرفروش قرار خواهد گرفت.

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
12-04-2011, 04:30 PM
ارسال: #19
دوست عزیز به جمع ما خوش آمدید.
همه ما از هم اکنون مشتاق خواندن کتابهای شما هستیم.

از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است.
12-05-2011, 12:25 AM
ارسال: #20
دوست عزيز خوش اومدين
اسم كتاباتونو لطف ميكنيد بگين؟

همیشه اولین گام ها مهم هستند.....
تماس با من 09394099750_ _ 09125937764
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  میلیاردری که شبیه مردم عادی زندگی می کند karafarin 6 1,841 07-15-2017 06:35 PM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  اگه 4 میلیارد به شما بدهند و به شرط آنکه در عرض یکسال 5 برابرش کنید، چه راه حلی داری؟ سعید یوسفی 118 31,291 07-15-2017 05:51 PM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  اگه میلیاردر بشی دوستداری تو کدوم شهر یا کشور زندگی کنی؟ کوروش بزرگ 74 12,424 02-28-2017 11:01 AM
آخرین ارسال: ***arman***
  يک ميلیاردر را کاملا تعريف کنيد با تمام جزئيات! کامیار کاظمی 27 5,902 02-13-2015 02:58 PM
آخرین ارسال: aliiagh
  آیا برای میلیاردر شدن به دنیا آمده اید mjdehghani 18 6,125 12-14-2014 11:18 PM
آخرین ارسال: فانیس
  اگر واقعا میخواهید پولدار شوید توجه به مدیریت مالی الزامی است. mbaland 6 2,172 10-28-2012 10:33 AM
آخرین ارسال: yu3f
  راه رسيدن به موفقيت و ثروت كدام است؟ مهدی گل محمدی 9 4,054 06-26-2012 09:24 AM
آخرین ارسال: اميد مير

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS