ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نظر سنجی بازار هدف
زمان کنونی: 09-25-2025, 08:40 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: javane_pishtaz
آخرین ارسال: javane_pishtaz
پاسخ: 5
بازدید: 1210

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امیتازات : 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر سنجی بازار هدف
05-28-2014, 02:11 AM
ارسال: #1
نظر سنجی بازار هدف
با سلام خدمت دوستان و اساتید سایت وزین میلیاردرهای آینده ایران

چند وقتیه میخوام کاری رو شروع کنم در واقع این یکی از مشاغل جدید و نو پایی هست که اطلاعات و تجارب کافی از بازدهی و پس دادن امتحان در موردش وجود نداره البته در شهر ما که اینطوریه . در حقیقت چون سرمایه ام اندکه و شاید بشه گفت جایی برای خطا هم ندارم لذا به شدت به ایده ها و راهنمایی های دوستان نیازمندم .

در واقع این کار خشکشویی (صفرشویی) خودرو هست که با توجه به سرعت پیشرفت فرهنگ مردم به سمت زندگی ماشینی و در واقع مد شدن این کار در بین اقشار مختلف کمابیش نیازش در بین حرفه ها احساس میشه

اما از اصل مبحث جدا نشیم . از دوستان میخوام لطفا به صورت روشن و شفاف حتی اگر اطلاعاتی دارند دریغ نفرمایند و به این برادرشان کمک کنند.. از اونجایی که به صورت کامل نمیدونم مخاطب این حرفه چه کسایی میتونند باشند میخوام در بین مردم نظر سنجی انجام بدم ,بدون هیچگونه ترس و البته با جسارت چرا که خیلی وقت گذاشتم روی این قضیه و حتی مکانشم پیدا کردم برای انجام این کار .....

خودم نظرم روی بنگاه های معاملاتی ماشین یا حتی بورسی هاست که ابتدا بین این افراد نظر سنجی کنم بعد میرم سراغ افراد عادی .. در واقع اصل سوالم از دوستان اینه که چه نوع نظر سنجی و سوالاتی از این افراد کنم که از تمایلشون نسبت به این کار کاملا آگاه بشم و در واقع ببینم چند درصد حاضرند جواب بله بدند. ممنون میشم در ادامه گفتگو از دیدگاه دوستان و اساتید سایت بهره مند بشم .

با تشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-28-2014, 10:26 AM
ارسال: #2
RE: نظر سنجی بازار هدف
دوست عزیز بنظرم شما برای رسیدن بهتر به جوابهای دوستان کمی در خصوص این کار و معایب و مزایاش توضیح بدهید تا دوستان با دید بازتر ایده هه و موفقیت هایی که میشه بدست آورد رو بهتون بگویند

ارائه دهنده صفحات پرداخت شخصی و تجاری با نام و لوگو انتخابی شما
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-28-2014, 02:01 PM
ارسال: #3
بله حق با شماست , در حقیقت این کار تمیز کردن داخل خودرو با دستگاه های تمیز کننده و مکنده از جمله یکیش که جارو برقی میتونه باشه و همینطور محلول های تمیز کننده هست که اجزای داخلی ماشین سقف و ستون ها , صندلی ها , داشبورد , صندوق عقب , کف و موکت ها را شامل میشه که هر کدام طبق تعرفه یه هزینه برای سرویس داره و نکته حائظ اهمیتش اینه که داخل شویی به صفر شویی معروفه یعنی با استفاده از تجربه و مهارت تخصصی در این زمینه میتونیم داخل خودرو رو شبیه روز اولش کنیم .معایب این کار یکی به خاطر همه پسند نبودنش هست در واقع شما اگر ماشینتون کثیف باشه ناچارا حاضرید برای شستشو در کارواش برای روی ماشین و حتی موتور ماشین هزینه کنید ولی برای تمیز کاری داخل ماشین صرفا میتونید با جاروبرقی و برق انداختن داشبورد با اسپری سر و تهشو هم بیارید . برای همین یکی از معایبش اینه که مشتری های خاص خودشو داره که مثلا بنگاهی و بورسی ماشین برای سود بیشتر حاضرند حدود 100 تا 150 تومان هزینه کنند تا خودرو راحت تر و با قیمت بالاتر فروش بره و یا حتی این صحبت به محلی که کار میکنید هم بستگی داره اگر مخاطبتون بالاشهری باشه قاعدتا بیشتر رقبت میکنه چون به مراتب توان مالی بیشتری داره .
در مورد مزیت این کار باید توضیح بدم که سود خوبی داره و با یه حساب سرانگشتی میشه فهمید وقتی شما یه صفر شویی انجام میدید معاد 10 تا ماشین هست که برای سرویس روشویی در کارواش ها میگیرید . پس کافیه که مشتری خودتون رو داشته باشید.
اما مساله من همینجاست که نمیدونم چطوری میتونم برای این کار قبل از راه انداز نظر سنجی کنم و بعد از راه اندازی چطوری تبلیغ کنم چون این کار نیاز به تبلیغ زیاد داره
05-28-2014, 03:20 PM
ارسال: #4
در حا حاضر كارواشها مثل سابق كار نميكنن و تمام اين كارهايي رو كه شما گفتيد به نحو احسن انجام ميدن ، نمايشگاهها اكثراً يكي دوتا شاگرد دارن كه كارش ماشين شستن و ماشين رو مثل روز اولش ميكنه ، به نظر من بهتره شما يه كارواش معمولي داشته باشيد و در صورت تقاضا اين كارا هم واسه مشتري انجام بديد ، حتي ميتونيد اين سرويس رو هم در محل خودرو انجام بديد .....

برای دنیایت چنان کار کن که گویا برای همیشه [در این دنیا] خواهی بود. و برای آخرتت [نیز چنان] سعی و تلاش کن که گویا فردا از دنیا خواهی رفت.
05-28-2014, 10:35 PM
ارسال: #5
حق با شماست ولی راه اندازی کارواش و همینطور رهن و اجاره یه گاراژ و تعمیرات گاراژ برای کارواش بالاست و به عبارت دیگه من توان مالی برای راه اندازیش ندارم در صورتی که جایی که برای این کار تهیه کردم رهن اجارش 1/4 گاراژ هست و نکته خوبی که داره بالاشهر هم هست در کل سرتون رو درد نیارم دوستان من خیلی تحقیق کردم و حدود 8 ماه پیگیر بودم که تقریبا 7 ماهش برای راه اندازی کارواش بود که تازه به این نتیجه رسیدم که کار خشکشویی پر فایده تر و راحت تر وبی دردسر تر هست که مزیت هاش نسبت به یه کارواش اینه که شما مثلا برای مکانی با موقعیت یکسان باید چندین برابر اجاره بدید برای یه گاراژ , حقوق کارکنان هست . دیگه مجوز چاه نمیدند و باید با آب شهر کارکنی در اینصورت هزینه آبتون سر به فلک میزنه هزینه برق جداگونه و کلی هزینه های دیگه و کلی هم دنگ و فنگ و پول دادن برای مجوز کارواش . در عوض با داشتن یه دهنه مغازه 30 - 40 متری می تونید این نوع خدمات رو ارائه بدید و تقریبا میشه گفت با کلاس تر از کارواش هست .حالا به هر صورت دلایل بنده رو شنیدید و خیلی از دوستان ممنونم که نظر میدند . حالا اگه ممکنه لطفا بگید چطور میتونم به نظر سنجی راه بندازم و به نظرتون چطوری تبلیغ کنم ؟؟؟
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  صادرات (لیست کالا مورد نظر برای صادرات) yu3f 8 2,754 05-28-2025 10:35 AM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  اصول سرمايه گذاري در بازار املاك و مستغلات - مقدمه- مهم jahanagahi 33 9,004 02-08-2022 01:46 PM
آخرین ارسال: emigration
  نظر شما در مورد خرید از شهر بانه چیست؟ M3HDI 37 15,321 07-09-2017 02:39 AM
آخرین ارسال: Majid ta
  نظر دوستان در مورد شغل خشکبار ebrahimjan007 4 16,854 12-02-2016 09:43 AM
آخرین ارسال: نوید طرقبه
  نظر شما درمورد کسب در آمد از یک گلخونه خانگی کوچک شاهکار طبیعت 0 976 04-29-2015 11:13 PM
آخرین ارسال: شاهکار طبیعت
  راه اندازی یک فروشگاه و خدمات موبایل(نظر شما چیست؟) Hossein24 0 868 04-26-2015 12:34 AM
آخرین ارسال: Hossein24
  نظر شما: بوتیک مردانه؟ YashaR1989 2 739 04-12-2015 01:46 AM
آخرین ارسال: samiar afshari
  کمک برای بهترشدن این ایده(لطفا همه نظر بدن) sadaf72 11 3,637 12-30-2014 10:35 PM
آخرین ارسال: goldokhtar2
  نظر سنجی برای بهتر شدن انجمن -- تغیرات بزرگ به زودی در راه است-- MARYAR 12 4,667 11-25-2014 07:23 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  نظر شما در مورد این آگهی چیه؟!!!! یک همراه سبز 12 6,238 11-11-2014 12:01 AM
آخرین ارسال: طاهره طاهری
Tongue یه پیشنهاد خوب برای بازار مسکن yunespc 40 9,822 11-06-2014 12:07 PM
آخرین ارسال: alireza091111
  نظر خواهی درباره سیسمونی roshkaa 0 1,266 10-31-2014 02:18 AM
آخرین ارسال: roshkaa
  نظر شما در رابطه با ترفندهای کاری چیست؟ jahanagahi 9 2,651 10-10-2014 09:01 PM
آخرین ارسال: ceyton
  لطفا برای انتخاب اسم برند نظر بدهید. tan-graphic 2 2,285 08-02-2014 06:00 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  نظر شما راجع به دریافت ایده به صورت اس ام اس چیه؟ sina babazadeh 1 898 05-25-2014 10:48 AM
آخرین ارسال: sina babazadeh
  سلام عزیزان دلم کار تولیدی راه بندازیم یا خونه بخریم تو این بازار راکد ؟ ؟ کاظم کاظمی 6 3,169 05-21-2014 06:03 PM
آخرین ارسال: کاظم کاظمی
  به نظر شما میشه.......؟ hamed65 12 4,143 05-20-2014 12:36 PM
آخرین ارسال: لوبا
Rainbow نظر بدید aligfx 1 613 01-27-2014 06:21 PM
آخرین ارسال: hesaab
  به نظر شما پوله که پول میاره یا فکر هست که پول میاره؟ سیدمهدی هاشمی 15 3,113 01-08-2014 04:50 PM
آخرین ارسال: psycho
  این یک نظر سنجیه (خواهشمندم همه شرکت کنند یک همراه سبز 22 4,842 12-23-2013 10:02 PM
آخرین ارسال: zhosseini81

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS