ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

چرمسازی
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:32 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: meysam_e
آخرین ارسال: HHD
پاسخ: 10
بازدید: 3191

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرمسازی
05-18-2014, 06:08 PM
ارسال: #1
چرمسازی
دوستان، اساتید لطفا برای یکبار هم که شده به این سوال پاسخ بدین... ممنون از لطفتون

کارگاه چرمسازی ...نظرتون چیه ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-19-2014, 06:10 PM
ارسال: #2
RE: چرمسازی
یعنی یک نفر از 25 نفر نظری در این مورد ندارن ؟؟
05-19-2014, 06:32 PM
ارسال: #3
(05-18-2014 06:08 PM)meysam_e نوشته شده توسط:  دوستان، اساتید لطفا برای یکبار هم که شده به این سوال پاسخ بدین... ممنون از لطفتون

سلام ؛ همه افراد اینجا متخصص همه چیز که نیستند دوست عزیز
و سوال خودتون رو ببینید ؟
((کارگاه چرمسازی ...نظرتون چیه ؟))
من بگم خوبه کفایت میکنه ؟ شما میفتی دنبالش
یا خیر ؛ بیخیال این کار میشی
شما بر چه اساسی میگی چرم سازی
و تعریف شما از چرم سازی چیه؟
شما که دنبال کسب علم هستید باید یه نیم صفحه ای از چرم سازی برای ما بنویسید
که چکاری کاری کردید ؟ چرم سازی که نهایت چه شود ؟ چی قرار از اون کارگاه شما خارج بشه
تا حالا شما به یکی از شهرک های چرم تشریف بردید؟ چی دیدید و چی دستگیرتون شده

از پشت این کیبورد ما میلیونر هم نمیشیم , باید کمر همت رو بست
------
و یه چیزی که من توی این فروم ها دیدم اونم اینکه بیشتر افراد دنبال یادگیری هستند ؛ یعنی تجربه کافی رو ندارن ؛ پس انتظار زیادی نمیشه از اونها داشت
در کل اول راه هستند

----
و اینکه من وارد تاپیک شما شدم ، دارم با همین چرم محصولی رو تولید میکنم و به بازار عرضه میکنم
سه فروشگاه در سطح شهر دارم و قبلا" هم از دبی نمونه خارجی وارد میکردم
7 سال سابقه کارمندی دارم که به لطف خدا تونستم از اونجا خارج بشم
و بیش از 10 سال سابقه کار آزاد اونم از نوجوانی
مثل خیلی ها که زمان نوروز و سه ماه تعطیلی میرفتن سر کار
برای این میگم به این راحتی نیست حتی میلیونر شدن
-----
من آموختم که اگر راحت بنشینم، هرگز راه به جایی نخواهم برد
----
از مدیریت هم میخوام یه قسمت ویرایش برای پست ها بزاره , جاش خالیه
05-19-2014, 07:47 PM
ارسال: #4
امیدوارم به دردت بخورن

http://isipo.ir/my_doc/isipo/tarh%20tip%...0beloo.pdf

http://isipo.ir/my_doc/isipo/tarh%20tip%...ambour.pdf

http://isipo.ir/my_doc/isipo/tarh%20tip%...kraast.pdf
05-19-2014, 08:58 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-19-2014 09:01 PM، توسط meysam_e.)
ارسال: #5
(05-19-2014 06:32 PM)SM_HOSSEINI نوشته شده توسط:  
(05-18-2014 06:08 PM)meysam_e نوشته شده توسط:  دوستان، اساتید لطفا برای یکبار هم که شده به این سوال پاسخ بدین... ممنون از لطفتون

سلام ؛ همه افراد اینجا متخصص همه چیز که نیستند دوست عزیز
و سوال خودتون رو ببینید ؟
((کارگاه چرمسازی ...نظرتون چیه ؟))
من بگم خوبه کفایت میکنه ؟ شما میفتی دنبالش
یا خیر ؛ بیخیال این کار میشی
شما بر چه اساسی میگی چرم سازی
و تعریف شما از چرم سازی چیه؟
شما که دنبال کسب علم هستید باید یه نیم صفحه ای از چرم سازی برای ما بنویسید
که چکاری کاری کردید ؟ چرم سازی که نهایت چه شود ؟ چی قرار از اون کارگاه شما خارج بشه
تا حالا شما به یکی از شهرک های چرم تشریف بردید؟ چی دیدید و چی دستگیرتون شده

از پشت این کیبورد ما میلیونر هم نمیشیم , باید کمر همت رو بست
------
و یه چیزی که من توی این فروم ها دیدم اونم اینکه بیشتر افراد دنبال یادگیری هستند ؛ یعنی تجربه کافی رو ندارن ؛ پس انتظار زیادی نمیشه از اونها داشت
در کل اول راه هستند

----
و اینکه من وارد تاپیک شما شدم ، دارم با همین چرم محصولی رو تولید میکنم و به بازار عرضه میکنم
سه فروشگاه در سطح شهر دارم و قبلا" هم از دبی نمونه خارجی وارد میکردم
7 سال سابقه کارمندی دارم که به لطف خدا تونستم از اونجا خارج بشم
و بیش از 10 سال سابقه کار آزاد اونم از نوجوانی
مثل خیلی ها که زمان نوروز و سه ماه تعطیلی میرفتن سر کار
برای این میگم به این راحتی نیست حتی میلیونر شدن
-----
من آموختم که اگر راحت بنشینم، هرگز راه به جایی نخواهم برد
----
از مدیریت هم میخوام یه قسمت ویرایش برای پست ها بزاره , جاش خالیه

حرف شما کاملا درسته باید کامل شرایطم رو می نوشتم بعد انتظار پاسخ داشتم...
تلاش شما ستودنیه کاش من هم از نوجوانی کار میکردم الان اوضاعم فرق میکرد من رفتم دنبال درس نمیگم اشتباه کردم ولی میتونست بهتر از این باشه الان که 29 سالمه بدون تجربه , مهارت دنبال پول درآوردن هستم البته بگم پر از انگیزه و تلاش و پشتکار که فکر میکنم کم چیزی هم نیستند بگذریم...
یکسالی هست که به ایده های مختلفی فکر کردم هنوز به نتیجه نرسیدم تا اینکه اینجا (منطقه آزاد) بروشوری رو که شامل طرح های کارآفرینی بود منتشر کرد طرح چرمسازی رو برای اولین بار اونجا دیدم؛ کاری ندارم مسئولین نیازسنجی کردن یا نه فقط برای خالی نبودن عریضه چند تا طرح دادن بیرون ....به نظرم طرح خوبی اومد چون صادرات هم داره بویژه ترکیه که همین بغل ماست

اینکه گفتین پشت مونیتور همه چی آسونه واقعا درسته , یکی از دوستام اخیرا رفته بود چرم شهر تبریز میگفت بوی بسیار بدی داره ...
یکی از آشناها که تو کار ترخیص کالا هست می گفت یکی از اساسی ترین کالاهای صادراتی هست ولی بازارش دست اون بالایی هاست کار هرکسی نیست ...و امکانات و فضای خاص و فاضلاب میخواد

شما هم با حرفای این دوست موافقین؟

(05-19-2014 07:47 PM)theboy نوشته شده توسط:  امیدوارم به دردت بخورن

http://isipo.ir/my_doc/isipo/tarh%20tip%...0beloo.pdf

http://isipo.ir/my_doc/isipo/tarh%20tip%...ambour.pdf

http://isipo.ir/my_doc/isipo/tarh%20tip%...kraast.pdf

عالی , اگر تصمیم به اجرا داشته باشم حتما استفاده میکنم... ممنون
05-19-2014, 09:59 PM
ارسال: #6
(05-19-2014 08:58 PM)meysam_e نوشته شده توسط:  حرف شما کاملا درسته باید کامل شرایطم رو می نوشتم بعد انتظار پاسخ داشتم...
تلاش شما ستودنیه کاش من هم از نوجوانی کار میکردم الان اوضاعم فرق میکرد من رفتم دنبال درس نمیگم اشتباه کردم ولی میتونست بهتر از این باشه الان که 29 سالمه بدون تجربه , مهارت دنبال پول درآوردن هستم البته بگم پر از انگیزه و تلاش و پشتکار که فکر میکنم کم چیزی هم نیستند بگذریم...
یکسالی هست که به ایده های مختلفی فکر کردم هنوز به نتیجه نرسیدم تا اینکه اینجا (منطقه آزاد) بروشوری رو که شامل طرح های کارآفرینی بود منتشر کرد طرح چرمسازی رو برای اولین بار اونجا دیدم؛ کاری ندارم مسئولین نیازسنجی کردن یا نه فقط برای خالی نبودن عریضه چند تا طرح دادن بیرون ....به نظرم طرح خوبی اومد چون صادرات هم داره بویژه ترکیه که همین بغل ماست

اینکه گفتین پشت مونیتور همه چی آسونه واقعا درسته , یکی از دوستام اخیرا رفته بود چرم شهر تبریز میگفت بوی بسیار بدی داره ...
یکی از آشناها که تو کار ترخیص کالا هست می گفت یکی از اساسی ترین کالاهای صادراتی هست ولی بازارش دست اون بالایی هاست کار هرکسی نیست ...و امکانات و فضای خاص و فاضلاب میخواد

سلام مجدد دوست عزیز
منم مثل شما متولد 64 هستم و درسم خوندم
ولی کارم کردم
آخرین باری که من دبی رفتم دلار آزاد از صرافی گرفتم 1056 تومان بود ؛ فکر کنم سال 2010 بود
سری اول اصلا" نمی دونستم بانک دلار مسافری میده اونم برای هر نفر 2000 دلار
وقتی اونجا رسیدم بغییر از آدرس هیچی دیگه نداشتم ؛ و وقتی شما وارد دبی میشی تازه متوجه میشی به یه مرکز بزرگ تجاری بین المللی وارد شدی و آدرس داشتن معنایی نداره
و بخت من باعث شد اونجا با یه ایرانی آشنا بشم و خرید های خوبی انجام بدم
اینها همه در شرایطی بود که تنها سه روز از شرکت مرخصی گرفته بودم و از بازار آزاد فاصله داشتم
---------
اما در مورد طرح شما ؛ من دقیقا" نمیدونم چیه ولی چون با کار آفرینی اومده حتما" امثال ما هم میتونن وارد بشن و انجام بدن و موفق هم بشن
من خودم چرم رو از مشهد ؛ تبریز و تهران تهیه میکنم و شهرک چرم مشهد رو از نزدیک دیدم
کار خونه های زیادی هست که بیشترشون متروکه است و فکر کنم صنعت چرم اونطوری که باید نیست توی این مملکت
و این دلیل نمیشه که ما نتونیم کاری رو انجام بدیم و موفق نباشیم

(05-19-2014 08:58 PM) نوشته شده توسط:  تلاش شما ستودنیه کاش من هم از نوجوانی کار میکردم الان اوضاعم فرق میکرد

این رو هیچ وقت نگید ؛ پله های موفقیت خودتون رو بیشتر نکنید
من 5 سال کارمند بودم و برادرم که 7 سال بزرگتر از منه هنوز همون مغازه خودش رو داره و گسترش نداده و تنها به غیر از خرید از تهران تنها تونسته بود تا قشم و درگهان بره
(یه چیزی توی این دنیا برای من ثابت شده : فرق هست بین اون کسی که میخواد و کسی که نمیخواد یا براش مهم نیست) با تموم سختی ها و مشقت ها بهش خواهی رسید
محصولی رو که من 16.000 میخریدم اونم به التماس الان برام 7.000 تومان تموم میشه
اولش خودم انجام میدادم به کمک همسرم ؛ بعد تونستم کسایی رو پیدا کنم که دستمزد خیلی کم این کار رو انجام بدن
حالا نتیجش این شده که همون محصول 16 تومانی بدون یه ذره زحمت برای من 7 تومن درمیاد که اوایل ش واقعا" عذاب آور بود انجامش
محصولی که 260 هزار خرید تهران هست و فروشش 400 برای من چیزی کمتر از 120 درمیاد
05-19-2014, 11:29 PM
ارسال: #7
(05-19-2014 09:59 PM)SM_HOSSEINI نوشته شده توسط:  
(05-19-2014 08:58 PM)meysam_e نوشته شده توسط:  حرف شما کاملا درسته باید کامل شرایطم رو می نوشتم بعد انتظار پاسخ داشتم...

سلام مجدد دوست عزیز
منم مثل شما متولد 64 هستم و درسم خوندم
ولی کارم کردم
آخرین باری که من دبی رفتم دلار آزاد از صرافی گرفتم 1056 تومان بود ؛ فکر کنم سال 2010 بود
سری اول اصلا" نمی دونستم بانک دلار مسافری میده اونم برای هر نفر 2000 دلار
وقتی اونجا رسیدم بغییر از آدرس هیچی دیگه نداشتم ؛ و وقتی شما وارد دبی میشی تازه متوجه میشی به یه مرکز بزرگ تجاری بین المللی وارد شدی و آدرس داشتن معنایی نداره
و بخت من باعث شد اونجا با یه ایرانی آشنا بشم و خرید های خوبی انجام بدم
اینها همه در شرایطی بود که تنها سه روز از شرکت مرخصی گرفته بودم و از بازار آزاد فاصله داشتم
---------
اما در مورد طرح شما ؛ من دقیقا" نمیدونم چیه ولی چون با کار آفرینی اومده حتما" امثال ما هم میتونن وارد بشن و انجام بدن و موفق هم بشن
من خودم چرم رو از مشهد ؛ تبریز و تهران تهیه میکنم و شهرک چرم مشهد رو از نزدیک دیدم
کار خونه های زیادی هست که بیشترشون متروکه است و فکر کنم صنعت چرم اونطوری که باید نیست توی این مملکت
و این دلیل نمیشه که ما نتونیم کاری رو انجام بدیم و موفق نباشیم

(05-19-2014 08:58 PM) نوشته شده توسط:  تلاش شما ستودنیه کاش من هم از نوجوانی کار میکردم الان اوضاعم فرق میکرد

این رو هیچ وقت نگید ؛ پله های موفقیت خودتون رو بیشتر نکنید
من 5 سال کارمند بودم و برادرم که 7 سال بزرگتر از منه هنوز همون مغازه خودش رو داره و گسترش نداده و تنها به غیر از خرید از تهران تنها تونسته بود تا قشم و درگهان بره
(یه چیزی توی این دنیا برای من ثابت شده : فرق هست بین اون کسی که میخواد و کسی که نمیخواد یا براش مهم نیست) با تموم سختی ها و مشقت ها بهش خواهی رسید
محصولی رو که من 16.000 میخریدم اونم به التماس الان برام 7.000 تومان تموم میشه
اولش خودم انجام میدادم به کمک همسرم ؛ بعد تونستم کسایی رو پیدا کنم که دستمزد خیلی کم این کار رو انجام بدن
حالا نتیجش این شده که همون محصول 16 تومانی بدون یه ذره زحمت برای من 7 تومن درمیاد که اوایل ش واقعا" عذاب آور بود انجامش
محصولی که 260 هزار خرید تهران هست و فروشش 400 برای من چیزی کمتر از 120 درمیاد

تلاش و همت شما قابل ستودن هست امیدوارم روز به روز پیشرفت کنین

منم تحقیقاتم رو راجع به این طرح انجام میدم ...
05-20-2014, 10:28 AM
ارسال: #8
اگر می خواهید در زمینه دباغی و صادرات چرم خام فعالیتتون را شروع کنید ، پیشنهاد می کنم حتما حتما ، قبل از هر اقدامی به عنوان مشتری یا بازدید دانشجویی از چنین کارگاهی دیدن کنید. مکان سراسر میکروبی که کمتر کارگری حاضره کار کنه ، بوی تعفن ، کار با مواد شیمیایی و .... اما سود خوبی داره

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
05-20-2014, 11:38 AM
ارسال: #9
(05-19-2014 11:29 PM)meysam_e نوشته شده توسط:  تلاش و همت شما قابل ستودن هست امیدوارم روز به روز پیشرفت کنین

منم تحقیقاتم رو راجع به این طرح انجام میدم ...

سلام میثم جان؛ خوشحال میشم نتیجه تحقیقات رو اینجا به اشتراک بگذاری
برات آرزوی موفقیت دارم
07-11-2014, 07:26 PM
ارسال: #10
با سلام:
از دوستان عزيزي كه در زمينه صادرات چرم اطلاعاتي دارند ميخواستم كه منو راهنمايي كنند.
طبق تحقيقي كه من كردم چرم ايران فقط به صورت نيمه آماده ( وت بلو يا سالامبول ) بازار صادرات داره و اكثراً به تركيه صادر ميشه.
حالا سوال اينجاست كشورهاي هدف صادرات، چرم ايران رو با چه مشخصات و اناليزي ميخوان و آيا محدوديتي براي صادرات چرم نيمه آماده وجود داره، و عوارض صاردات از اون اخذ ميشه.
كسي با بازار چرم تركيه آشنايي داره.
ممنون ميشم اگر از دوستان كسي اطلاعاتي داره، منو راهنمايي كنه.10_004

لا حَولَ ولا قُوّةَ إلاّ باللّه
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS