ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

داستان مبارزه من!!!
زمان کنونی: 09-24-2025, 05:31 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: maral 777
آخرین ارسال: هلاله
پاسخ: 47
بازدید: 9324

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امیتازات : 3.52
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
داستان مبارزه من!!!
07-14-2013, 07:24 PM
ارسال: #31
RE: داستان مبارزه من!!!
(07-14-2013 02:45 PM)iran نوشته شده توسط:  مارال خانم شما يه استعداد ديگه هم داريد و اون اينكه عالي مي نويسيد و مطمنم كه نويسنده خوبي هستيد و انشاالله كه توي كارهاي جديدتون مو فق باشيد.

ممنونم ازتون. اتفاقا از بچگی شغل مورد علاقه ام نویسندگی بود. قبلا که بیشتر می نوشتم از نوشته هام راضی تر بودم. گاهی هم شعر می گم اما متاسفانه به دلایل شرایط ایران هیچ وقت جدی این کار رو دنبال نکردم.

هر کس بخواهد کاری انجام دهد راهش را پیدا می کند هر کس نخواهد کاری را انجام دهد بهانه اش را
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-20-2013, 12:50 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-20-2013 12:53 PM، توسط masiha107.)
ارسال: #32
به اعتقاد من همیشه و در طول تاریخ بشریت این انسانهای بزرگ بودن که کارهای بزرگ انجام دادن چه مثبت چه منفی . این انسانها روحشون و فکرشون بزرگ بوده و هست .
روزی رو می بینم که نام شما هم به این لیست اضافه می شه ( البته لیست مثبت ) در کنار نام خیلی از دوستان عضو این انجمن .........
بهتون تبریک می گم شما یکی از بزرگترین انسانهایی هستی که بنده شناختم شاید به نظر خیلی ها هنوز کار خاصی انجام نداده باشید اما کسانی که شرایطتون رو درک می کنن می فهمن شما چه کردین و همینطور در آینده ای نزدیک چه می کنید ......
در دنیا هیچ مشکلی وجود ندارد ، هیچ انسانی مشکلی ندارد ، هرچه که هست مسئله است و هر مسئله ای راه حلی دارد . پس راه حل را بجو

هر لحظه بر ثروت و توانگری من افزوده می شود
01-19-2014, 04:18 PM
ارسال: #33
از داستان موفقیتتون یه چیز خیلی مهم یاد گرفتم،اینکه عجله نداشته باشم
اونجا که گفتین،کارت پخش کردین اما هیچ کس باهاتون تماس نگرفت......
اگه من بودم ،به خاطر عجله ای که داشتم صد بار نا امید میشدم...
اما با داستان شما فهمیدم،باید صبر کنم تا زمانش برسه
ممنون

در دنیای من همه چیز عالی ست
01-19-2014, 05:32 PM
ارسال: #34
با اینکه دوستان گفتنی ها رو گفتن ولی دلم نیومد منم تشکر نکنم و آفرین نگم.
واقعا پشتکار و اعتماد به نفس تون عالی ست.
مطمئنا در کارهای آینده هم موفق خواهید بود
10_00410_00410_004

باران باش و ببار؛
مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟
03-14-2014, 11:10 PM
ارسال: #35
آفرین به همت و پشتکار شما .راست گفت خداوند بلند مرتبه که بعد از هر سختی ،آسانی است.همواره پیروز و موفق باشید.
03-14-2014, 11:51 PM
ارسال: #36
ماشاالله....
واقعا ممنونم....
ایمان دارم روزی میرسه که واقعا یکی از میلیاردر های ایران هستید.
موفق باشید

.....ما فرق داریم.....
05-11-2014, 01:47 PM
ارسال: #37
افرین مارال جون
تو یه شیرزنی که منتظر نشدی یکی بیاد دستتو بگیره دستتو دادی به دست خدا و رفتی جلو

منم مترجم هستم ولی نه تهران حالا میخوام ببینم عزیزم این دارالترجمه ها مگه چقدر میدن اخه من با مشتری رو در رو کار میکنم و نهایتا ماهی 600 میشه البته پارسال با چند تا دارالترجمه توی تهران کار کردم از طریق وبسایتشون و ایمیلی خیلی هم معروفن ولی پول نمیدن اصلا نمی صرفید یکیشون خوب پول میداد که مهلت کاراش به شدت کم بود و صبح تا شب باید با استرس در حال ترجمه و تایپ بودم خشکی چشم گرفتم و استرس گذاشتمش کنار. میشه بیشتر توضیح بدی (البته بگم کیفیت کارم خیلی خوبه ) مشتریام میگن
05-11-2014, 02:05 PM
ارسال: #38
من سرعت کارم خیلی بالاست. هر 600 کلمه رو تو 10 دقیقه می زنم. تقریبا واسه هر 600 کلمه هم چه مستقیم چه از دالترجمه 3 هزار تومن می گیرم. یعنی حدودا ساعتی 20 تومن می شه.

هر کس بخواهد کاری انجام دهد راهش را پیدا می کند هر کس نخواهد کاری را انجام دهد بهانه اش را
05-11-2014, 09:16 PM
ارسال: #39
در اين داستان زندگي شما زبان قادر به بيان توصيف نمي باشد مارال خانوم وقتي متن شمار را خواندم چشام از روي شوق به اشك امد بسيار خرسندم بسيار خرسندم خواهر خوبم اين موفقيت شما را همگان در اين انجمن جشن خواهند گرفت هوووووورا هوووووورا

[img][تصویر: guwt_نيازمنديهاي_داروغه.jpg][/img]میخواهید سریع تر موفق شوید؟ خب شما باید دیگران را تشویق کنید موفق شوند

نيازمنديهاي داروغه براي تبليغات شما

daruqe.ir
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-11-2014, 11:45 PM
ارسال: #40
خیلی عالی بود.
امیدوارم همیشه موفق و جیبتون پر پول باشه.
در مورد پدرتون یه سوالی داشتم. احتمالا خونتون م/ا/ه/و/ا/ر/ه هست؟ یکی از مشکلاتی که م/ا/ه/و/ا/ر/ه و تماشای سریال هاش بوجود میاره همین بدبینی و شک نسبت به همه چیز و همه کسه.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS