ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بستنی ب ب کا
زمان کنونی: 09-28-2025, 12:48 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: nader3925
آخرین ارسال: nader3925
پاسخ: 36
بازدید: 12186

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 43 رأی - میانگین امیتازات : 2.79
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بستنی ب ب کا
03-17-2014, 01:36 AM
ارسال: #11
RE: بستنی ب ب کا
درود
شما 40 ميليون تومان را دقيقا براي چه ماشيني ميخواهيد؟؟
اگر منظورتان نيسان هاي يخچال دار هست كه فكر نميكنم هزينه انها بيشتر از 25 تا 30 تومان بصورت 0 باشد.
ضمن اينكه ماشين هاي كاركرده هم وجود داردند و ميتوان با قيمت كمتري هم پيدا كرد.

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-17-2014, 03:53 PM
ارسال: #12
بستنی خوشمزه قدیمی ترین کارخانه بستنی استان فارس هستش

من چند سال پیش رفتم کارخونه برای کار خاصی (خیابان امیر کبیر چهار راه سرباز) اولین چیزی که متوجه شدم دید بسیار سنتی و حرکت لاکپشتی مدیران این مجموعه بود. برای مثال مدیر فروش کارخانه به علت مشکل(بیماری) یکی از اعضا خانوادش نزدیک به 2 ماه فقط هر چند روز یکبار یک ساعت سر کارش میومد(خودتون عمق فاجعه رو پیدا کنید) اون زمان یکی از مشتریها که از کارخانه خرید می کرد (نقدی) و می برد خوزستان به من گفت اینقدر که برای این جنس زحمت کشیدم جواب نگرفتم.

مدیران کارخانه پلنی که برای بازاریابی و فروش دارن اینه که در جاهای مختلف شهر مغازه احداث می کنند (یکی سر کوچه خودمون) و فروش مستقیم به مصرف کننده دارند ظاهر قضیه اینه که با این کار واسطه ها حذف و سود بیشتری نسیبشون می شه اما دلیل اصلیش اینه که به علت عدم تبلیغات و بازاریابی صحیح و وجود غول های بزرگ این صنعت مشتری این محصول در بین مغازه ها پیدا نمی شه

دوست من کاری که می خوای انجام بدی کار بسیار خوبیه و سود خوبی هم داره

ولی این نکات رو هم در نظر بگیر :
1- کیفیت جنس زیاد بالا نیست و در مقابل رقبا عملا حرفی برای گفتن نداره
2-من داخل شهر ارسنجان جنس با کیفیت بالا و قیمت بالا رو راحتتر از جنس ارزون و بی کیفیت فروحتم
3-تنوع مدل زیاد نیست و علارقم اونچیزی که می بینی 4-5 مدل بیشتر موجودی ندارن (بعضی وقتها جنسشون تکمیله بعضی وقتها خیر)
4-نزدیکترین فروشگاهشون به شما تو شهر مرودشته یه روز برو اونجا ببین اوضاع چطوره
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-19-2014, 01:06 AM
ارسال: #13
ممنون از راهنمایی های خوبتون
آقای ایده فکر کنم توی تخمین قیمت اشتباه میکنید چون یخچال زیر صفر درجه حدود پانزده تومنه و نیسان هم که دیگه خیلی باید ضعیف باشه که سیزده چهارده تومن باشه.
آقای زارع با تشکر از لطفتون میتونم بپرسم اهل کجایید؟
از لحاظ کیفیت که بنده ضعفی نسبت به بفیه بستنی ها ندیدم.
تنوع هم که خبد دیده نمیشه.
چیزی که میتونه امیدوار کننده باشه اینه که توی شهرهای کوچک و روستاها آنچنان به مارک بها نمیدن و مغازه دار بیشتر به سود خود توجه میکنه
که این نوع بستنی میتونه ارزانتر و پر سودتر به دست مغازه دار برسه.

زیبا اندیشان به زیبایی رسند
03-19-2014, 09:23 PM
ارسال: #14
دوستان نیاز به راهنماییتون دارم

03-19-2014, 09:41 PM
ارسال: #15
با سلام مجدد

به نظرم اگر بتونید نمایندگی بستنی پاندا رو هم بگیرید هم خیلی خوبه.. یعنی هم بستی پاندا و هم بستنی ب ب کا.

بستنی پاندا کیفیتی در حد میهن و دومینو داره ولی بعضی از اجناسش یه خورده کوچیکتره ( مثل بستنی پذیرایی و یا سالار ) که باعث شده قیمتش به خورده ارزونتر از میهن و دومینو باشه.

با این کار اگر یه مشتری بیشتر روی مارک بودن جنس تاکید داشت بستنی پاندا رو بدید و اگر حاشیه سود بیشتری مد نظرش بود بستنی ب ب کا رو بهش بدید
03-20-2014, 02:41 PM
ارسال: #16
درود
اتفاقا بستنی پاندا هم اینجا پخش نمیشه و من هم نمیشناسمش حالا تحقیق میکنم ببینم چه جور بستنی هست.
کارخونه این بستنی کجاست؟
چون اگر جایی غیر از شیراز باشه واسه نگه داری نیاز به سرد خانه داره که واسه شروع نمیتونم تهیه کنم

03-20-2014, 02:53 PM
ارسال: #17
(03-20-2014 02:41 PM)nader3925 نوشته شده توسط:  درود
اتفاقا بستنی پاندا هم اینجا پخش نمیشه و من هم نمیشناسمش حالا تحقیق میکنم ببینم چه جور بستنی هست.
کارخونه این بستنی کجاست؟
چون اگر جایی غیر از شیراز باشه واسه نگه داری نیاز به سرد خانه داره که واسه شروع نمیتونم تهیه کنم
با سلام

بستنی پاندا واسه تهرانه
03-21-2014, 12:57 AM
ارسال: #18
درود
دوست عزیز بنده برگ برنده واسه راه اندازی پخش و اخذ نمایندگی بستنی ب ب کا رو توی قیمت مناسب اون میبینم
که با قیمت خیلی مناسب تر به دست مصرف کننده میرسه و میشه روش وقت گذاشت و بازار یابی کرد که با قیمت ارزان این محصول بحث
کیفیت پیش میاد که میشه گفت تفاوت آنچنانی از بقیه نداره.
پس این ارزنی یه نکته مثبتی هست.
اما اگر بخوام مثلا بستنی پاندا رو که کیفیت و قیمت نزدیک به بستنی های دومینو و دایتی هستن رو پخش کنم کار خاصی انجام ندادم و برگ مثبتی برای فروش
بیشتر این محصول ندارم.
بازم منتظر نظراتتون هستم

03-21-2014, 11:40 AM
ارسال: #19
می شه زحمت بکشی لیست قیمت bbk را بزاری (قیمت مصرف کننده + قیمت خرید )

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
03-21-2014, 03:14 PM
ارسال: #20
سلام
من در مورد بستنی اطلاعاتی ندارم ولی به نظر من تا شرکت از شما حمایت نکنه نمیتونید زیاد مانور بدید.
مثال در مورد کار خودم این که ما نمایندگی انحصاری یک کاغذ رو گرفتیم که قیمت بالایی نسبت به برندهای دیگه داشت ولی به دلیل حمایتی که در طول این چند سال شدیم تونستیم این برند جا بندازیم و روش سود کنیم . حالا حمایت میتونه بصورت دریافت چک های طولانی مدت تر باشه یا کمک به شرکت در نمایشگاه ها و پرداخت هزینه اون یا فرستادن نیروی آموزشی با هزینه شرکت و اینکه هر سفارشی که از خوزستان به شرکت داده بشه رو سریعا به ما ارجاع میدند.

حالا شما هم باید چنین مباحثی رو با شرکت مطرح کنید

من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا
من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راه اندازی آبمیوه و بستنی چهار فصل nader3925 12 59,463 03-06-2018 10:48 AM
آخرین ارسال: Mimjim71
  دستگاه بستنی ساز habib tousi 10 4,174 03-31-2013 10:08 AM
آخرین ارسال: habib tousi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS