سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بستنی ب ب کا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
با سلام دوستان
بنده در یکی از شهرستانهای شیراز هستم
تازگی متوجه شدم که یه کارخانه بستنی خوشمزه با نام تجاری ب ب کا در شیراز هست
که قیمت بستنی آن نسبت به بستنی های دیگر(دایتی و دومینو و...)بسیار ارزونتره.
اولش فکر کردم که یا بستنی کم کیفیتی هست یا اینکه تازه تاسیس هست و دارن تبلیغ میکنن که هر دو فکرم اشتباه بود.
چهل سال سابقه فعالیت دارن و کیفیت اون چیزی کمتر ار دایتی و امثالهم نیست.
واسه اخذ نمایندگی شهرستان تماس گرفتم و مشکلی وجود نداشت.
حالا نیاز به حداقل 40 میلیون واسه گرفتن ماشین یخچالدار دارم.
خواستم نظر دوستان رو بدونم
و یا روند پیشرفت و جای گسترش این شغل رو پیش بینی کنند
الزاما هر محصول با سابقه ،خوشمزه،با کیفیت و ارزان فروش خوبی نداره تبلیغات و تنوع محصول و مزایایی که به فروشنده داده میشه خیلی مهمه .شرکتی که 40سال سابقه داره اما تا امروز حتی یک بار من اسمش را نشنیدم نشون میده به شدت ضعف تبلیغات دارند و این باعث میشه که فروش شما بسیار سخت بشه
(03-16-2014 10:28 PM)moele نوشته شده توسط: [ -> ]الزاما هر محصول با سابقه ،خوشمزه،با کیفیت و ارزان فروش خوبی نداره تبلیغات و تنوع محصول و مزایایی که به فروشنده داده میشه خیلی مهمه .شرکتی که 40سال سابقه داره اما تا امروز حتی یک بار من اسمش را نشنیدم نشون میده به شدت ضعف تبلیغات دارند و این باعث میشه که فروش شما بسیار سخت بشه

سلام
آره تبلیغات خاصی نشده اما توی شیراز چندین شعبه دارن و همینطور توی بندر عباس
منم از اقوام دورمون که چندین سال بود ندیده بودمشو مسئول راه اندازی شعب بود شنیدمو باهاش آشنا شدم.
تبلیقات به هر دلیلی ضعیف بوده اما انصافا جنس با کیفیت و بسیار ارزونی روانه بازار میکنن.
داداش اگه شما شیراز هستین که مسلما باید باهاش آشنا باشین.
قصدم اینه که علاوه بر پخش از قیمت ارزون بستنی لیوانی برای مراسمات استفاده کنم و
بعدا نوشابه و آب معدنی و ماست پذیرایی هم به فروش برسونم.
بازم میگم تبلیغات نداشتن اما انصافا قیمت ارزون و کیفیت خوب وجود داره
با سلام خدمت شما

بنده حسابدار یکی از پخش های بستنی هستم , اینو گفتم تا بدونید بدون اگاهی حرف نمیزنم.

از مزیت های این کار اینه که درامد پخش بستی بسیار خوبه چون هم حاشیه سود بالایی داره ( بستگی به نوع محصول از 20 تا40 درصد ) و هم یه جنس پر فروش هست

از معایبش هم اینکه اولا رقابت خیلی زیاده و کار خانه های بزرگ تبلیغات زیاد دارند . از تبلیغات تلوزیونی بگیر تا دادن سطل زباله , پاکت های پلاستیک و سر رسید و حتی گاها دادن فریزر های امانتی به سوپر مارکتی ها

و عیب بعدی هم اینه که گردش مالی زیادی میخواد . از اونجایی که رقابت در شهر های بزرگ زیاده سوپر مارکتی ها از این موضوع استفاده می کنند و بیشتر با پخش کننده ای کار میکنند که فاکتور بیشتری مانده کنه و کمتر نقدی کار میکنند ( حداقل در شهر ما اینجوره ) ولی از اون طرف باید حداکثر 45 روزه چک واسه کارخونه فرستاده بشه

موفق باشید

یا علی
(03-16-2014 11:03 PM)mirza01 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت شما

بنده حسابدار یکی از پخش های بستنی هستم , اینو گفتم تا بدونید بدون اگاهی حرف نمیزنم.

از مزیت های این کار اینه که درامد پخش بستی بسیار خوبه چون هم حاشیه سود بالایی داره ( بستگی به نوع محصول از 20 تا40 درصد ) و هم یه جنس پر فروش هست

از معایبش هم اینکه اولا رقابت خیلی زیاده و کار خانه های بزرگ تبلیغات زیاد دارند . از تبلیغات تلوزیونی بگیر تا دادن سطل زباله , پاکت های پلاستیک و سر رسید و حتی گاها دادن فریزر های امانتی به سوپر مارکتی ها

و عیب بعدی هم اینه که گردش مالی زیادی میخواد . از اونجایی که رقابت در شهر های بزرگ زیاده سوپر مارکتی ها از این موضوع استفاده می کنند و بیشتر با پخش کننده ای کار میکنند که فاکتور بیشتری مانده کنه و کمتر نقدی کار میکنند ( حداقل در شهر ما اینجوره ) ولی از اون طرف باید حداکثر 45 روزه چک واسه کارخونه فرستاده بشه

موفق باشید

یا علی
کاملا درست
بنده توی شهرستان هستم و شهرستان دارای 50 الی 60 روستا هستش
و از آنجا که در روستاها مثل شهرهای بزرگ تاکید بر مارک ندارن و بیشتر به سود دهی و قیمت اهمیت میدن فکر کنم با این بستنی بشه مانور داد
شما این بستنی رو میشناسید؟
(03-16-2014 11:17 PM)nader3925 نوشته شده توسط: [ -> ]

موفق باشید

یا علی
کاملا درست
و از آنجا که در روستاها مثل شهرهای بزرگ تاکید بر مارک ندارن و بیشتر به سود دهی و قیمت اهمیت میدن فکر کنم با این بستنی بشه مانور داد
اسمش رو شنیده بودم ولی تا حالا از نزدیک ندیدم. بستنی هایی که از شیراز بیشتر اینجا پخش میشه دایتی و رامک هستش ولی در کل به ترتیب اول میهن و بعد هم دومینو , پاک , کاله و بعد دایتی پر فروش هستند
(03-16-2014 11:26 PM)mirza01 نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-16-2014 11:17 PM)nader3925 نوشته شده توسط: [ -> ]

موفق باشید

یا علی
کاملا درست
اسمش رو شنیده بودم ولی تا حالا از نزدیک ندیدم. بستنی هایی که از شیراز بیشتر اینجا پخش میشه دایتی و رامک هستش ولی در کل به ترتیب اول میهن و بعد هم دومینو , پاک , کاله و بعد دایتی پر فروش هستند

اینجا بستنی پاک و تک و پاک پخش نمیشه.
فقط دایتی و دومینو و میهن پخش میکنن.که فکر میکنم با بستنی ب ب کا که قیمت بسیار مناسبی داره میشه بازاریابی کرد.
پله بعدی پیشرفت این کار چی هست؟
در شهرتون اگر فروش بستنی به صورت نقدی هست که چه بهتر ولی اگر نه باید سرمایه در گردش بالایی داشته باشید و یا اینکه با کارخانه چانه زنی کنید و چک های مدت دار به کار خانه بدید.

و از همه مهمتر عزم و اراده. هر چند پخش بستنی کار سختی هست ولی اگر در بازار جا بیفتید درامد بسیار خوبی خواهید داشت

موفق باشید

یا علی
شما کدوم شهرستان زندگی میکنید؟
(03-17-2014 12:08 AM)mirza01 نوشته شده توسط: [ -> ]در شهرتون اگر فروش بستنی به صورت نقدی هست که چه بهتر ولی اگر نه باید سرمایه در گردش بالایی داشته باشید و یا اینکه با کارخانه چانه زنی کنید و چک های مدت دار به کار خانه بدید.

و از همه مهمتر عزم و اراده. هر چند پخش بستنی کار سختی هست ولی اگر در بازار جا بیفتید درامد بسیار خوبی خواهید داشت

موفق باشید

یا علی
شما کدوم شهرستان زندگی میکنید؟

بنده شهرستان ارسنجان هستم
حالا فردا دارم میرم شیراز که یکی از فروشگاه های این بستنی رو از نزدیک ببینم و بیشتر باهاشون آشنا بشم
عزیز به نظرت رشد و پیشرفت کاری این کار چیه ؟
اگه این کار خوب بود و خواستم گسترش بدم پله بعدی چی میتونه باشه؟
والا بعد از اینکه توی بازار جا افتادید میتونید تعداد ماشین های پخشتون رو زیاد کنید و به تعداد نیرو بگیرید و اون ها واستون پخش کنند و شما مدیریت کنید. در کل کار بسیار پر درامد و پر زحمتی هست

موفق باشید
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع