سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بستنی ب ب کا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
البته دوستان خود شرکت پخش به صورت مویرگی ندارن
به این صورت کار میکنن که مثلا در شیراز شعبه عرضه مستقیم بستنی ب ب کا رو راه اندازی میکنن و به این صورت هزینه واسطه ها خیلی کمتر میشه و
با قیمت خیلی مناسبتر به دست مشتری میرسونن.حتی کمتر از قیمت مصرف کننده.
درود
دوستان لطفا همکاری کنید
(03-24-2014 09:38 PM)nader3925 نوشته شده توسط: [ -> ]درود
دوستان لطفا همکاری کنید
اساتید نظری چیزی منتظریم
درود
دوستان انجمنی عزیز لطفا همکاری کنید
یعنی هیچگونه نظر و پیشنهاد و همفکری در این زمینه وجود نداره؟
تا این لحظه از آقا مهدی و آقا حبیب بابت همکاریشون تشکر میکنم
نادر جان چرا اینقدر آپ می کنی آخه اطلاعاتی وجود نداره من نمی دونم دقیقا دنبال چی می گردی و دقیقا سوالت چیه
کلیات کار که خوبه ، ولی گفتم از لحاظ سوددهی باید بشینی خودت دودوتا چارتا بکنی

هیچ کسی اینجا به غیر از خودت از شرایط مکانی و امکانات مالی و ... شما که اطلاعی نداره .

1- اول باید تصمیم بگیری که می خوای بری تو کار بستنی یا نه
2- اگر جواب بالا بله بود ، باید ببینی می تونی امکانات و شرایط مورد نیازش را فراهم کنی یا نه
3- اگر جواب سوال دو بله بود ، باید ببینی می تونی از پس سرمایه گزاریش بر بیای یا نه ، اگر بله که نمایندگی کار خوبیه ، اگر نه باید بری تو کار پخش بقیه شرکت ها
4- اگر سه مورد بالا اوکی بودی حالا تازه باید لیست قیمت و شرایط بقیه شرکت ها را هم بگیری و با احتساب همه موارد (قیمت همه چیز نیست) بشینی مقایسه کنی ببینی کدوم برات بهتره ، بری سمت همون شرکت .

باز اگر جایی مشکلی هست یا سوالی داری دقیقا بگو کجا موندی تا دوستان باهات همفکری کنند
درود دوستان
به امید خدا دارم شروع میکنم
میخوام نیسان یخچالدار بگیرم و برم توی کار پخش بستنی ب ب کا
منتها واسه شروع فکر میکنم این محصول خوب باشه به دلایلی که توی موارد قبل گفته شد از جمله ارزانی بستنی نسبت به بقیه و کیفیت خوب
و قصد دارم بعدا محصولای دیگری را هم اضافه کنم ولی برای بازاریابی و کسب تجربه گزینه خوب همین بستنی هست
دوستان کسی آشنایی با شرکت های معتبر که نیاز به نیسان یخچالدار واسه پخش در شهرستانها دارن رئ در شیراز داره؟
و چه ایده ای واسه این کار میتونید داشته باشید؟
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع