ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آموزش تجارت در سه گام زمان کنونی: 09-23-2025, 05:36 PM |
|||||||
|
آموزش تجارت در سه گام
|
02-09-2013, 08:28 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: آموزش تجارت در سه گام
(01-29-2013 01:03 PM)حامد نوشته شده توسط: چون به تجارت وبازار وارد شدی باید پرونده همه فعالیتها وتجربه ها وموقعیت های قبلی را بسته وبا اقتدار وتعصب وهمت وصبر به فعالیت تجاری بپردازی دراین راستا بدلیل شروع فعالیت از نقطه صفر منجر میشود تا درمراحل اولیه که چندین سال وحتی ممکن است چنددهه بطول انجامد مورد مذمت وتحقیر وسوال خانواده وبسیاری از دوستان وآشنایان قرار بگیری که خود این مانع بزرگی است وبسیاری دراین مرحله خسته وناامیدشده وازادامه فعالیت تجاری منصرف میشوند. با تشکر از جناب رضائی عزیز و حامد جان. من این مذمت و تحقیر را دیده ام. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-15-2013, 02:08 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
از استاد قربانيان ممنون كه تجربه هاي خودشان را از دل اين مطالب به دوستان متذكر مي شوند .
خب بعد از نگاه اجمالي و اشاره مختصر به تجارت بازاري و اصول ذكر شده به بحث پاياني مي پردازم و آن روي ديگر سكه تجارت يعني ورشكستگي است و اينكه چگونه از آن اجتناب كنيم . هميشه در هر كاري احتمال ريسك و عدم موفقيت هست و اگر احتمال آنرا برنامه ريزي نكرده باشي و عوامل بوجود آمدن آنرا نشناسي انگار در بدون آينه در حركت هستي و از خطرات دو رو بر نا آگاه مي ماني . پس لطفاً در شروع حركت تجاريتان آينه هاي بزرگي براي خودتان تعبيه كنيد تا همه چيز تحت كنترل باشد . تعریف ورشکستگی ورشکستگی تاجر یا شرکت تجاری هنگامی به وجود می آید که این اشخاص قادر به پرداخت بدهی های خود نباشند و در پرداخت آن توقف حاصل شود. باید توجه داشت که ورشکستگی و مقررات آن تنها مشمول تجار می شود در حالی که اگر اشخاص عادی قادر به پرداخت بدهی خود نباشند. اصطلاحاً به آنان «معسر» گفته می شود. معسر کسی است که به علت کافی نبودن دارایی یا عدم دسترسی به اموال خود قادر به پرداخت بدهی اش نیست. همچنین قانون مقررات مخصوصی برای تصفیه امور تاجر ورشکسته پیش بینی کرده است و برای تقسیم اموال ورشکسته، طلبکاران نسبت به هم حق تقدمی ندارد در حالی معسر، هر طلبکاری که زودتر اقدام نماید به نتیجه خواهد رسید. در اینجا باید به نکته ای توجه داشت و آن اینکه شرکت های تجارتی چون تاجر شناخته می شوند، مشمول مقررات ورشکستگی می شوند ولی شرکا و مدیران آنها چون تاجر نیستند این مقررات نخواهد شد. اعلام ورشکستگی ورشکستگی باید به موجب حکم دادگاه اعلام شود و تا زمانی که دادگاه حکم ورشکستگی را صادر نکرده، ورشکستگی تاجر ثابت نمی شود. دادگاه عمومی محل اقامت تاجر صلاحیت رسیدگی به این موضوع را دارد. اعلام ورشکستگی بر حسب تقاضای یک یا چند نفر از طلبکاران یا به تقاضای دادستان و یا حتی اظهار خود تاجر صورت می گیرد. موضوعی که باید دادگاه در حکم خود به آن توجه کند. تعیین تاریخ توقف تاجر است. چه بسا حکم ورشکستگی تاجر در مورخ 30/1/1383 صادر شود ولی تاریخ توقف او از پرداخت بدهی اش در سال 1382 باشد از این رو دادگاه باید در حکم خود تاریخ توقف تاجر را معین کند و اگر در حکم معین نشده باشد. تاریخ توقف تاجر از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا تاجر از تاریخ توقف حق مداخله در اموال خود را ندارد. اثر حکم ورشکستگی نسبت به طلبکاران ورشکسته از تاریخ صدور حکم ورشکستگی، بستانکاران ورشکسته مکلف اند خود را به مدیر تصفیه یا اداره تصفیه معرفی و مدارک مطالبات خود را تسلیم نمایند. تا طلب آنها ثابت شود. مدیر تصفیه یا اداره تصفیه موظف اند در جریان تصفیه در بعضی موارد از هیئت بستانکاران نظر بخواهند. همانطوری که میبینید درتعریف ورشکست آمده موقعی که قادر به پرداخت بدهی های خود نباشد حال برای تجزیه وتحلیل بهتر وبیشر بایستی موارد زیر را بیان کنم: شما هیچ تاجر ویا شرکتی را نمیتوانید پیدا کنید که زیر بار تعهدات بیشتر از سرمایه موجود خود ویا بهتر بگوییم توان نقدینگی موجود خود نرفته باشد پس باید بگوییم که اگر وضعیتی پیش اید که بیکباره همه بدهی های شرکت بیکباره حال شده وهمه طلبکاران شرکت یا تاجر بدون درنظر گرفتن تاریخ سررسید آنها برای وصول مراجعه نمایند آن تاجر ویا شرکت ورشکست خواهد شد مگر اینکه واقعا" فعالیتی نداشته باشد وتعهداتی نیز نداشته باشد که درعمل یک تاجر ویا شرکت فعال اینگونه نیست. بنابراین میتوان نتیجه گرفت مشکل ورشکستگی همیشه گریبانگیر شرکتها وتاجرین فعال است واگر بشنوید تاجریا شرکتی ورشکست شده بدانید فعالیت موثری نیز داشته است واین موضوع کاملا" فرق میکند با استثنائاتی که کسی پول ومال دیگران را کلاهبرداری کرده واعلام ورشکستگی کرده باشد. حال برای اینکه نتایج بهتری بگیریم سوال اصلی این خواهد بود که چگونه میتوانیم هم تلاش وفعالیت خوبی داشته باشیم هم از خطر ورشکستگی دورباشیم. تجارت یعنی خرید وفروش کالا وتاجر مطرح وبنام یعنی صاحب فعالیت بزرگ ووسیع بودن وبرای رسیدن به این سطح باید ریسک کرد وزیر بار تعهدات سنگین رفت ولی برای اینکه دراین مسیر ورشکست نشد باید موارد زیر را رعایت نمود نه اینکه از ریسک وفعالیت بزرگ پرهیز کرد: 1- گام ها را آهسته آهسته برداشت ونباید دراین فکرباشید که ره 100ساله را دریک سال بپیمایید متاسفانه بسیاری از کسانی که ورشکست میشوند نه اینکه زرنگ وفعال نیستند بلکه از زرنگی وفعالی میخواهند بیکباره گام بزرگی را بردارند که بدلیل عدم پیش بینی های لازم ویا شرایط اقتصادی برون سازمانی بیکباره با مشکل عدم انجام تعهدات روبرو میشوند وورشکست میشوند. 2-برنامه ریزی مالی دقیق وصحیح داشته باشید وبرداشتها ومخارج وخرید وفروش برطبق یک برنامه ریزی وپیش بینی صحیح استوار باشد. بسیاری همینکه فعالیت تجاری ویا شرکتی را شروع میکنند نمیدانند که یکباره موجودی مالی وگردش نقدینگی آنها دهها برابر بیشترمیگرددوهمین عامل که بدلیل خرید تعهدی وفروش کوتاه مدت ونقدی است بیکباره بدلیل نداشتن برنامه ریزی مالی صحیح اقدام به افزایش هزینه ها وکلاس فعالیت وهمچنین خرید خودرو ووسایل تجملی دیگر میکنند وچون به یک رکود وبحران مالی مواجهه میشوند یک کسری بزرگ غیرقابل جبران ایجاد میشود وهمین کسری با چند برابر اموال غیرمنقول (خانه وماشین و...)قابل جبران نخواهدبود. بنابراین برداشت باید موقعی صورت گیرد که با محاسبات مالی بدانیم این برداشت از سود است وحتی نه همه سود بلکه بخشی از سود باید دوباره درتقویت فعالیت مصرف شود. 3-درهرکاری با توجه به نوع کار تخصص وتجارب لازم را بدست آوریدوبا کسادی ورونق وعرضه وتقاضای آن کار ووضعیت رقبا وبرنامه ریزی ها نحوه فعالیت وتبلیغات وحداعتباری و...مسائل مختلف آن اطلاعات لاز م را کسب کنید والا نه تنها مشکلات وموانعش را نخواهید شناخت همانند شخصی خواهید بود که درتاریکی راه میروید بدون آنکه متوجه این موضوع باشید . 4-اعتبار واعتماد لازم را کسب کنید(ایجاد سرقفلی) وانجام بموقع تعهدات درسخت ترین شرایط پایبند باشید وهمیشه کسانی را چه شرکتها وتجار تامین کننده کالا ویا سرمایه را ژشتوانه داشته باشید وهیچ وقت تمام 100% پتانسیل موجود را بکارنبرید تا همیشه جایی برای انبساط وانقباض بازار (بحرانهای ناشی از رکود وتورم) ویا خطرهای ناشی از استراتزی رقبا ویا جوروانی بازار وسایر موارد ومشکلات پیش بینی نشده داشته باشید. 5-استقامت وپایداری وصبرداشته باشید وچه درخوشی وچه دربدی خودرا نبازید .بسیاری همین که به پول وثروتی میرسند از خود بیخود شده وکنترل دخل وخرج خودراازدست میدهندوبسیاری نیز چون با رکود سهمگین وشرایط بد بازار مواجهه میشوند تاب وتحمل وصبرخودراازدست داده وتصمیمات نابجا میگیرند وتمام اموال وتجارب وسابقه خودرابا یک استرس وتصمیم عجولانه دستخوش توفان اتفاقات میشودوطلبکاران را تحریک وبیکباره با مشکل ورشکستگی مواجهه میشود. دراینجا برای اینکه بتوانیم بهتر مسائل را درک کنیم یک مثال عینی را میاورم. تاجرسرشناسی بود که سالها درتجارت مشغول بود وآوازه خاص وعام بیکباره با رکودی سهمگین مواجهه میشود واین رکود یک سال بیشتر ادامه میابدوچون تاجر درطول سوابق فعالیتش چنین کسادی را تجربه نکرده بود وبرنامه ریزی برای چنین بحران ادامه داری را نداشت با مشکل تامین تعهدات مواجهه وروزبروز تعداد طلبکاران حال شده بیشترشده وبا کوچکترین شایعه رقبا مبنی برورشکستگی او واقعا" ورشکست شده واز ترس طلبکاران کاروکسبش را تعطیل وخانه نشین میشود . چندهفته نه خوراکی بدرستی میخورده ونه خوابی داشته ونه حرفی با خانواده میزده وهمش درغم واندهی بزرگ فرو رفته بوده. همسر او بیکباره بعد ازسه هفته با عصبانیت به وی گفته ای مرد چه شده که زانوی غم دربغل گرفتی وآینه دق زن وفرزند شدی واودرجواب میگوید از ترس طلبکاران دراینجا پناه گرفتم که چون صدها چک برگشتی دارم وهیچ دربساط ندارم! زن میگوید ای مرد با این عمل خود داری چک ها را پاس میکنی یا اینکه با ازدست دادن فرصت انجام تعهدات درمهلت قانونی این مهلت را نیزاز دست میدهی ویک روز با مامور وارد خانه میشوند و آبرو ریزی نیز میشود! این جمله زن همچون پتکی بوده واورا بخود میاورد وبا خود میگوید راستی من با این کارم چه میکنم؟ آیا مشکلی از مشکلات حل میشود یا روزبروز طلبکارجدیدی نیز به طلبکاران افزوده میشود؟وبیکباره از جایش برخاسته ودوشی گرفته وراهی بازار شده واز فروشگاه لباس مردانه ایی که او را میشناخته واز ورشکستگی اش خبرنداشته کت وشلوار وپیراهن وکفش شیکی به نسیه میخرد وبرتن کرده وراهی دفترفعالیتش میشود. میگوید چون دفترراباز کردم آنها که فهمیدندچه طلبکار چه همسایه ورفیق سراغم آمدند وجویا شدند کجا بودی گفتم مسافرت وچون طلبکارها طلبشان را خواستند گفتم اکنون آمدم فرصتی بدهید همه را تسویه خواهم کرد وچون شایعات از بین رفت کارم را شروع کردم هنوز رکود باقی بود ولی با تلاش اندکی فعال بودم تااینکه بیکباره بازار رونق گرفت وروز بروز فروش ودرآمدم بالا رفت وهمه تعهدات را تسویه کردم وحتی کارخانه ایی نیز تاسیس کردم که اکنون یکی از سرمایه داران بزرگ کشوراست. که دراین نمونه واقعی میبینیم که چگونه میتوان با یک تصمیم نابجا ورشکست وبیچاره بشیم ویا بایک صبر واستقامت ثروتمند وموفق. اميدوارم هيچ يك از دوستان طعم تلخ ورشكستگي و شكست را نچشند ،اما با اينحال حتماً دوستان ياد گرفته اند كه در موقع بروز چنين اتفاقاتي چگونه با مشكل بر خورد كنند و دوباره به بازسازي خود بپردازند . موفق و مويد باشيد . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
03-16-2014, 07:18 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
از مطالب بسیار با ارزش جناب رضائی عزیز:
1- گام ها را آهسته آهسته برداشت ونباید دراین فکرباشید که ره 100ساله را دریک سال بپیمایید متاسفانه بسیاری از کسانی که ورشکست میشوند نه اینکه زرنگ وفعال نیستند بلکه از زرنگی وفعالی میخواهند بیکباره گام بزرگی را بردارند که بدلیل عدم پیش بینی های لازم ویا شرایط اقتصادی برون سازمانی بیکباره با مشکل عدم انجام تعهدات روبرو میشوند وورشکست میشوند. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
05-09-2014, 12:52 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(02-07-2013 12:02 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: ممنون از خانم سيدي و ديگر دوستاني كه اين مبحث كليدي را دنبال مي كنند .و ابراز لطف دارند. همانند آلپین استوار باشید |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
آموزش قرار دادن لوگو بر روی تیشرت | mohammadshamosi | 1 | 1,843 |
06-18-2022 03:31 PM آخرین ارسال: hasandavood |
|
هر آنچه که باید در مورد مبلمان کلاسیک فرانسوی بدانید | mamad1400 | 1 | 406 |
03-14-2022 02:16 PM آخرین ارسال: jasminghaderi |
|
آموزش زبان انگلیسی | 118file | 1 | 641 |
02-09-2022 01:06 PM آخرین ارسال: Publishers |
|
آموزش کسب درآمد از بازی لم | lem-game | 18 | 19,478 |
01-11-2021 04:28 PM آخرین ارسال: Mehdi_danesh2 |
|
اخبار بورس + آموزش | azim | 1,196 | 268,540 |
10-31-2018 03:05 PM آخرین ارسال: ehsan_info |
|
:: آموزش تولید علوفه هیدروپونیک با سرمایه کم :: حتی در خانه | shirazi021 | 81 | 31,514 |
05-15-2018 01:06 PM آخرین ارسال: اميررضا محمدى |
|
اهمیت ساخت سایت شرکتی در کسب و کار شما | amir2244 | 1 | 586 |
07-27-2017 11:27 AM آخرین ارسال: hamedmoez |
|
دانلود خلاصه 50 كتاب برتر در زمينه موفقيت | poorya37 | 0 | 625 |
03-29-2017 04:14 PM آخرین ارسال: poorya37 |
|
دانلود رایگان آموزش مت پینتینگ در فتوشاپ (Matte Painting) – ایجاد تصاویر خلاقانه | saeed74 | 0 | 1,046 |
01-11-2017 10:18 PM آخرین ارسال: saeed74 |
|
7 باور اشتباه در مورد پول که شما را فقیر نگه می دارد | parsaw | 0 | 522 |
12-11-2016 04:16 PM آخرین ارسال: parsaw |
|
یه راهنمایی . معرفی چندتا اموزشگاه تعمیرات موبایل و کامپیوتر در تهران | mohammad.b | 7 | 5,063 |
09-21-2016 02:04 PM آخرین ارسال: amirhosein rostami |
|
آموزش دکوراسیون اتاق های کوچک | ahmad77 | 0 | 883 |
09-08-2016 10:18 PM آخرین ارسال: ahmad77 |
|
آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس (آموزش ووکامرس) | saeed74 | 2 | 1,043 |
09-08-2016 10:13 PM آخرین ارسال: ahmad77 |
|
آموزش سئو وردپرس | saeed74 | 0 | 926 |
09-08-2016 01:24 PM آخرین ارسال: saeed74 |
|
![]() |
16 قانون طلایی که در طی مسیر تجارت به ما کمک میکند | hamedkhan | 4 | 1,707 |
08-10-2016 01:34 PM آخرین ارسال: mahdie.sfi |
بررسی وضعیت نابسامان بازاریابی اینترنتی در ایران | fekreabi | 0 | 528 |
04-11-2016 10:11 AM آخرین ارسال: fekreabi |
|
اموزش ساخت صابون های طرح دار | کار در خانه | mrghafoory | 7 | 12,963 |