ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

راه اندازی دفتر خدمات فنی
زمان کنونی: 09-23-2025, 07:58 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
نویسنده: feriman
آخرین ارسال: estarkhi
پاسخ: 13
بازدید: 22910

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 57 رأی - میانگین امیتازات : 2.61
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
01-15-2014, 09:08 AM
ارسال: #1
سلام دوستان
من میخوام یه دفتر فنی راه اندازی کنم از این دفترهایی که تمام کارهای کپی و پلات و ... انجام میدن
میخواستم بپرسم که به نظرتون چقدر سرمایه وسایل می خواد و اینکه آیا جواب میده و به نظرتون کار خوبی هست یا نه؟
و یا هر چیز دیگه ای که به ذهنتون میرسه خوشحال میشم اگه راهنماییم کنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-15-2014, 05:10 PM
ارسال: #2
RE: راه اندازی دفتر خدمات فنی
(01-15-2014 09:08 AM)feriman نوشته شده توسط:  سلام دوستان
من میخوام یه دفتر فنی راه اندازی کنم از این دفترهایی که تمام کارهای کپی و پلات و ... انجام میدن
میخواستم بپرسم که به نظرتون چقدر سرمایه وسایل می خواد و اینکه آیا جواب میده و به نظرتون کار خوبی هست یا نه؟
و یا هر چیز دیگه ای که به ذهنتون میرسه خوشحال میشم اگه راهنماییم کنید

سلام دوست من
راستش توی شهر من که درامدش بد نیست! البته بیشتر دفاتر فنی ای که میشناسم تو خیابون منتهی به دانشگاه سراسری و آزاد یزده. بنظرم شمام اگه بتونی جایی نزدیک به دانشگاه ها و یا ادارات دولتی اجاره کنی بیشتر سود میکنی.
البته من اطلاعات زیادی دراین زمینه ندارم اما تا اونجا که یادمه دفاتر تایپ و تکثیر دانشگاهمون همیشه یک مشکل خیلی بزرگ داشت و اونم این بودکه دستگاه ها هر چند روز یک بار خراب میشد و باید منتظر می اومدیم تا تعمیرکار حرفه ایش بیاد
و اینطوری اون دفتر کلی مشتری از دست میداد چون بیشتر مراجعین این مراکز عجله زیادی برا تحویل کار دارند و وقتی یکبار تاخیرو تجربه کنند مسلما دیگه طرف اونجا نمیان!
پس بنظرم داشتن مهارت کافی کار بادستگاه ها و تعمیرشون یا اقلا دسترسی به تعمیرکار مجرب ضروریه
یک دفتر خیلی پرطرفدار میشناسم که صاحبش با آفیس آشنایی کامل داره و خیلی مشتری جذب کرده اینم برا خودش امتیازیه.
سرمایه هم بستگی به تعداد سیستمها و محلی داره که اجاره میکنی
ببخشید اطلاعاتم در همین حد بود10_004
01-15-2014, 11:32 PM
ارسال: #3
من نظر مثبتی نسبت به این کار در داخل شهر ندارم ، بهتره در مزایده ها شرکت کنید و یک دکه در ادارات یا تامین اجتماعی یا دانشگاه ها بگیرید ، اونجوری مشتری حاظره و شما با معمولی ترین دستگاه ها هم می تونید خدمات بدید
نمی شه گفت کار عالی هست ، چون افت قیمت دستگاه ها زیاده و چند سال یکبار باید دوباره سرمایه گزاری سنگین کرد و ماشین های نو گرفت ، ولی درامد خوبی داره و دردسر هم کم داره .
توصیه اینکه خودتون هم برید تایپ ده انگشتی را یاد بگیرید ، که اگر یک روز تایپیستتون سرماخورد و نیومد ، از ده نفر فحش نشوید !!

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
01-16-2014, 09:38 AM
ارسال: #4
ممنون از جواباتون
من خودم رشته ام کامپیوتره و مسلط به آفیس و تایپ و طراحی و یه سری برنامه های دیگه که لازمه این کار هست ، هستم.
میخواستم بدونم که فکر میکنید چه دستگاه هایی لازم باشه و حدودا هزینه این دستگاه ها چقدر بشه؟
راستش نمیدونم میشه با قرض این کار رو شروع کرد و قرض ها رو پس داد یا نه؟
به نظرتون به صرفه هست که این کار رو با قرض و قوله شروع کنم؟
01-21-2014, 07:03 PM
ارسال: #5
سلام
امیدوارم فایلی که پیوست شده بتونه به شما کمک کنه
[url=khadamat-computeri-[www.prozhe.com].zip]خدمات کامپیوتری[/url]

[تصویر: start.gif]
01-22-2014, 09:29 AM
ارسال: #6
شما برای اینکار باید یه دستگاه حرفه ای بخری فکر شارپ رو که اصلا نکن کنون هم خیلی گرونه ولی آفیشیو یا همون ریکو بهترین گزینه س. از یه جای مطمئن استوک با ضمانت بخر که حدود 5-6 میلیون میشه یه دستگاه رنگی کونیکا 450 به بالا که حدود 4 قیمتشه رو هم باید حتما داشته باشی یه دستگاه پلاتر اچ پی مدل خوب (مدل 500 به پایین نخر) هم باید داشته باشی یه کاتر برقی- یه لمینت آ3 زن و یه لمینت رولی- یه دستگاه فنر زن و یه خورده ریزاهای دیگه میشه حدود 20 میلیون بدون مغازه
کاغذ آ4 و دیگر کاغذ های مورد استفاده - طلق و شیرازه - فنر و طلق لمینت - و تونر از مواد اولیه س که باید مرتب تهیه کنی
کار خیلی خوبیه اگر سرمایه از خودت باشه یا با کسی شریک بشی ولی قرض اصلا جواب نمیده نمیتونی به زودی پسش بدی
شگردهایی هم که کارت بگیره رو هم بلدم که حتی اگر تو مراکز دانشگاهی هم نباشی واست بگیره
من کارم پخش کاغذه و حداقل با 50 دفتر فنی کار میکنم.
سوالی بود درخدمتم

من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا
من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد
01-22-2014, 10:27 AM
ارسال: #7
(01-22-2014 09:29 AM)esijm نوشته شده توسط:  شما برای اینکار باید یه دستگاه حرفه ای بخری فکر شارپ رو که اصلا نکن کنون هم خیلی گرونه ولی آفیشیو یا همون ریکو بهترین گزینه س. از یه جای مطمئن استوک با ضمانت بخر که حدود 5-6 میلیون میشه یه دستگاه رنگی کونیکا 450 به بالا که حدود 4 قیمتشه رو هم باید حتما داشته باشی یه دستگاه پلاتر اچ پی مدل خوب (مدل 500 به پایین نخر) هم باید داشته باشی یه کاتر برقی- یه لمینت آ3 زن و یه لمینت رولی- یه دستگاه فنر زن و یه خورده ریزاهای دیگه میشه حدود 20 میلیون بدون مغازه
کاغذ آ4 و دیگر کاغذ های مورد استفاده - طلق و شیرازه - فنر و طلق لمینت - و تونر از مواد اولیه س که باید مرتب تهیه کنی
کار خیلی خوبیه اگر سرمایه از خودت باشه یا با کسی شریک بشی ولی قرض اصلا جواب نمیده نمیتونی به زودی پسش بدی
شگردهایی هم که کارت بگیره رو هم بلدم که حتی اگر تو مراکز دانشگاهی هم نباشی واست بگیره
سوالی بود درخدمتم

ممنونم
پس انگار باید از فکر این کار بیام بیرون
چون سرمایه خیلی کمی برای شروع دارم
و میگین که با قرض و قوله نمیشه
کاش میشد ولی در هر صورت ممنونم از راهنمایی های شما و همه
01-22-2014, 05:43 PM
ارسال: #8
(01-22-2014 09:29 AM)esijm نوشته شده توسط:  شما برای اینکار باید یه دستگاه حرفه ای بخری فکر شارپ رو که اصلا نکن کنون هم خیلی گرونه ولی آفیشیو یا همون ریکو بهترین گزینه س. از یه جای مطمئن استوک با ضمانت بخر که حدود 5-6 میلیون میشه یه دستگاه رنگی کونیکا 450 به بالا که حدود 4 قیمتشه رو هم باید حتما داشته باشی یه دستگاه پلاتر اچ پی مدل خوب (مدل 500 به پایین نخر) هم باید داشته باشی یه کاتر برقی- یه لمینت آ3 زن و یه لمینت رولی- یه دستگاه فنر زن و یه خورده ریزاهای دیگه میشه حدود 20 میلیون بدون مغازه
سوالی بود درخدمتم
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-23-2015, 09:39 PM
ارسال: #9
سوالی بود درخدمتم

سلام . من هم تصمیم دارم یک دفتر فنی راه بندازم .البته تو یکی از شهرای شمال ایران. میخواستم بدونم با 40میلیون میتونم این کارو راه بندازم. برای اجاره مغازه و خرید دستگاههای اولیه کافیه؟ چه توصیه یا راهنمایی میتونید بهم بکنید؟ ممنون
06-13-2016, 11:34 PM
ارسال: #10
سوالی بود درخدمتم
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راه بدست آوردن سودهای کلان a_mehr 3 1,149 04-20-2025 01:02 PM
آخرین ارسال: azadkarsho
  راه اندازی دفتر بیمه rrooxx 5 7,112 12-17-2019 10:14 AM
آخرین ارسال: jagvar300
  دفتر چاپ بزنم یا نه؟ ninos 4 2,910 06-28-2018 08:15 PM
آخرین ارسال: simayeshahr
  چه کار فنی یا خدماتی الان بازارش خوبه؟ Mehdi_danesh2 10 4,527 04-18-2018 12:04 PM
آخرین ارسال: mojtaba007
  در مغازه 23 متری چه کاری راه بندازم؟ estarkhi 2 1,102 04-18-2018 11:58 AM
آخرین ارسال: mojtaba007
  راه اندازی کارواش نیما75 3 5,340 11-06-2017 04:56 PM
آخرین ارسال: sraahaaa
  همه چيز درباره راه اندازي كارگاه بازيافت پت reza166 8 5,140 10-22-2017 05:29 PM
آخرین ارسال: raha.azad
  آماده شراکت برای ران اندازی آتلیه عکاسی (مشهد) razeqi 0 844 12-07-2016 09:54 PM
آخرین ارسال: razeqi
  راه اندازی لباس راحت و خانگی زنانه AmirTAB 1 1,170 10-06-2016 06:18 PM
آخرین ارسال: AmirTAB
  راه اندازی یک نان فانتزی یا قنادی!!! f.sht 6 5,850 09-04-2016 01:34 PM
آخرین ارسال: tokyo
  شریک برای راه اندازی مغازه ای در جنوب تهران میخواهم mseven 3 1,628 08-01-2016 09:33 AM
آخرین ارسال: memarzadeh
  قدم اول برای شروع طوفانی ما ...........راه اندازی مرکز آموزش مجازی arsho 6 2,837 03-05-2015 03:47 PM
آخرین ارسال: majidkh92
  راه اندازی کافی شاپ afsharj 36 9,569 02-10-2015 05:47 PM
آخرین ارسال: mohsen0time
  لحظه ای درنگ جایز نیست ،شرکت خودتان را راه اندازی کنید mir abbas 26 11,593 09-21-2013 09:25 AM
آخرین ارسال: mir abbas
  راه اندازی کسب و کار در تابستان arsho 6 2,514 07-31-2013 03:05 PM
آخرین ارسال: arsho
  راه اندازی کسب و کار arsho 14 4,555 07-21-2013 01:08 PM
  راه های کسب درآمد از پارکینگ شرکت sam.in 6 3,636 06-27-2013 05:41 PM
آخرین ارسال: sepehrr988
  ارزان ترین راه جابجایی کالا (ترانزیت) ebrahim.ev 22 5,987 04-26-2013 05:12 PM
آخرین ارسال: alireza091111
  راه اندازی مرکز آموزش آنلاین و اینترنتی arsho 9 3,265 01-24-2013 03:05 PM
  راه اندازی فروشگاه کارت شارژ cyberitcp 24 5,561 01-04-2013 08:41 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS