ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

رنگ آمیزی تخم مرغ
زمان کنونی: 09-24-2025, 08:58 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: hamid.h
آخرین ارسال: hamid.h
پاسخ: 22
بازدید: 4256

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امیتازات : 2.79
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رنگ آمیزی تخم مرغ
01-17-2014, 03:27 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-18-2014 10:52 AM، توسط hamid.h.)
ارسال: #1
رنگ آمیزی تخم مرغ
یا سلام خدمت تمامی دوستان عزیز12_002
راستش همه مون نزدیکای عید نوروز تخم مرغ های رنگی ای رو دیدیم که به روشهای مختلفی رنگ آمیزی شدن ولی بنظرم اینا با بقیه فرق داره و خیلی خیلی جذاب تر و خوشگل تره :
( دوستان شرمنده نمیدووونم چطور میشه تصویر آپلود کرد اینجا لطفا راهنمایی کنید)

http://www.eshghentezar.com/%D8%A7%D9%86...%B3%DB%8C/

ولی نمیدونم چه جوری اینارو درست کردن!!! ( منظورم تخم مرغ های شماره 5 هستش)
شخصا اگه نزدیک عید نوروز ازینا تو بازار ببینم 10 تا میخرم10_003
واسه همین این تاپیکو ایجاد کردم تا نظر دوستانو درباره اینکه چطور میشه تخم مرغ رو اینجور رنگ کرد بدووونم شاید بشه کسب درآمدی هم کرد ازین طریق (البته اطمینان کامل دارم اگر به این شکل دربیاد فروش بسیار بالایی خواهد داشت)

10_00410_00410_004[/b]

باران باش و ببار؛
مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-18-2014, 10:53 AM
ارسال: #2
RE: رنگ آمیزی تخم مرغ
سلام داداش ایده خوبیه

برای آپلود عکس میتونی تو گوگل سرچ کنی (بنویسی "آپلود عکس" کلی سایت پیدا میشه) و یه آپلود سنتر (مثلا تهران 98 یا ...) پیدا کنی و عکستو اونجا آپلود کنی.

اونوقت بهت یه آدرس میده که اون آدرسو کپی میکنی و میای اینجا و وارد قسمت ارسال پاسخ میشی. بالای کادر یه دکمه به اسم "افزودن تصویر" هست که اونو میزنی و اون آدرس رو توی کادر paste میکنی و تمام...

موفق باشی... 10_004

طراح انواع سازه های صنایع نفت، گاز و پتروشیمی
طراح انواع مخازن آب و فاضلاب
طراح انواع سازه های اسکلت فلزی و بتنی و سوله
دارای پروانه نظارت از سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران

[/u]
احساس پرانتزی را دارم
که همه ے اتفاقات خوب
داخل آن اتفاق مے افتد .
آری ؛ خدا را مهمان قلب کوچکم کرده ام
01-18-2014, 11:44 AM
ارسال: #3
درود
ابتدا اينكه سايتي كه گذاشتيد گه فارسي هست و خودش توضيح داده كه به چه صورت انجام شده
يك مدل رنگ زني تخم مرغ هست كه بصورت اب رنگي عمل ميكنيد.
مدل ديگه با اسپره نقره اي يا طلايي ميشه رنگ اميزي كرد
مدل ديگر با ورق هاي الومينيومي رنگي يا ورق هاي رنگي پلاستيكي موجود در بازار
مدل بعد نقاشي روي تخم مرغ هست كه كاري وقت گير تر از نسبت به ساير كارها هست بسته به نوع طرح كار

مدل 6 چسباندن كاغذ طرح دار هست كه در اينجا از دلار استفاده كرده. ابتدا رو طرح كوچيك چاپ كردن بعدش با چسب چسباندن دو طرف كار و قسمت هاي ديگر

مدل 9 هم روبان دوزي هست با چسب ربان رو ميچسبانيد.

مدل 11 هم بافت هست. ابتدا بافت رو اندازه تخم مرغ مي بافي بعدش تخم مرغ رو ميذاري داخلش و پايان بافت رو مي بافي

مدل اخر هم استفاده از نخود لوبيا و حبوبات هست كه با چسب حراتي اين موارد انجام شده.

تمام

موفق باشيد

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-18-2014, 02:19 PM
ارسال: #4
دوست خوبم اونا یک مدل استیکر مخصوص این کار هست که روش طرحا و شکلهای زیبا و متنوعی داره و دور تخم مرغ پیچیده میشه وروی بخار آب گذاشته میشه و بعد از یک مدت کوتاه حدودا یک دقیقه ای
استیکر کاملا جذب میشه و طرح روی تخم مرغ ایجاد میشه.
قبلا یکی از اقوام برام سوغاتی آورده بود البته از خارج کشور و نمیدونم تو ایران هست یا نه اما به احتمال قوی باید باشه چون موضوع مال 5 یا 6 ساله پیشه
اون زمان سنم کمتر بود به قدری زیبا بودن و من ذوق داشتم که الانم از یاد آوریش لذت میبرم.

آرام باش
توكل كن
تفكر كن
آستين ها را بالا بزن!
آنگاه دستان خداوند را ميبيني كه زودتر از تو دست به كار شده اند
01-18-2014, 03:25 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-18-2014 03:28 PM، توسط alma.)
ارسال: #5
ممنون خیلی زیبا بودن .جنس خیلی از اینا سفالی هست هم به خاطر دوام بیشتر و هم ظرفیت مانور برای انواع طرح و رنگ .میتونیدنوع سفالیشو در اندازه های مختلف تهیه کنید و با رنگ روغن طرحهای متنوع ایجاد کنید .خودم مدل اکلیلی اونو درست کردم.کافیه کمی چسب چوب رقیق شده به تخم مرغ آبپز یا سفالی بزنید و در اکلیلهای مختلف بغلتونید.
در کناراین کار اگه بتونید انواع سبزه با حبوبات یا تخم سبزی جات مختلف رو در طرحهای فانتزی سبز کنید هم بازار خوبی خواهد داشت.
موفق باشید
01-18-2014, 08:19 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-18-2014 08:39 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #6
اگر اون طلایی ها مد نظرتون هست ، با یک اسپری دوپلی کالر طلایی رنگ کنی به همین تمیزی در میاد
به صورت تولید انبوه هم بخوای رنگ کنی ، رنگ روغنی اکلیلی به این کیفیت در نمیاد ، باید رنگ 54 تینری را با پیستوله بزنی

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
01-18-2014, 09:04 PM
ارسال: #7
(01-18-2014 11:44 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  درود
ابتدا اينكه سايتي كه گذاشتيد گه فارسي هست و خودش توضيح داده كه به چه صورت انجام شده
يك مدل رنگ زني تخم مرغ هست كه بصورت اب رنگي عمل ميكنيد.
مدل ديگه با اسپره نقره اي يا طلايي ميشه رنگ اميزي كرد
مدل ديگر با ورق هاي الومينيومي رنگي يا ورق هاي رنگي پلاستيكي موجود در بازار
مدل بعد نقاشي روي تخم مرغ هست كه كاري وقت گير تر از نسبت به ساير كارها هست بسته به نوع طرح كار

مدل 6 چسباندن كاغذ طرح دار هست كه در اينجا از دلار استفاده كرده. ابتدا رو طرح كوچيك چاپ كردن بعدش با چسب چسباندن دو طرف كار و قسمت هاي ديگر

مدل 9 هم روبان دوزي هست با چسب ربان رو ميچسبانيد.

مدل 11 هم بافت هست. ابتدا بافت رو اندازه تخم مرغ مي بافي بعدش تخم مرغ رو ميذاري داخلش و پايان بافت رو مي بافي

مدل اخر هم استفاده از نخود لوبيا و حبوبات هست كه با چسب حراتي اين موارد انجام شده.

تمام

موفق باشيد

فرمایشتون کاملا صحیحه آقای ایده عزیز10_004
ولی من فقط و فقط منظورم تخم مرغ های شماره 5 بود !
تاکید هم کردم ولی به هر حال ممنون از راهنمایی تون

باران باش و ببار؛
01-18-2014, 09:10 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-18-2014 09:14 PM، توسط hamid.h.)
ارسال: #8
(01-18-2014 02:19 PM)Tnia نوشته شده توسط:  دوست خوبم اونا یک مدل استیکر مخصوص این کار هست که روش طرحا و شکلهای زیبا و متنوعی داره و دور تخم مرغ پیچیده میشه وروی بخار آب گذاشته میشه و بعد از یک مدت کوتاه حدودا یک دقیقه ای
استیکر کاملا جذب میشه و طرح روی تخم مرغ ایجاد میشه.
قبلا یکی از اقوام برام سوغاتی آورده بود البته از خارج کشور و نمیدونم تو ایران هست یا نه اما به احتمال قوی باید باشه چون موضوع مال 5 یا 6 ساله پیشه
اون زمان سنم کمتر بود به قدری زیبا بودن و من ذوق داشتم که الانم از یاد آوریش لذت میبرم.

ممنون از راهنمایی بسیار خوبتون10_004
منم تصور میکنم همینطور باشه چون پوست تخم مرغ معمولا رنگ رو بخودش جذب نمی کنه کامل !
حقیقتش منکه تا حالا ندیدم ازینا توبازار! یعنی اصلا نمیدونستم که همچین چیزی هست که برم دنبالش!
میشه لطفا بگید از کدوم کشور واستون سوغاتی آوردن؟
یا حداقل یه زحمتی بکشید لطف کنید اسمشو واسم پیدا کنید بگم برام بیارن ( خارج از کشور چه کاربردی داره؟)

(01-18-2014 08:19 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  اگر اون طلایی ها مد نظرتون هست ، با یک اسپری دوپلی کالر طلایی رنگ کنی به همین تمیزی در میاد
به صورت تولید انبوه هم بخوای رنگ کنی ، رنگ روغنی اکلیلی به این کیفیت در نمیاد ، باید رنگ 54 تینری را با پیستوله بزنی

بازم ممنون از شما استاد گرامی و دوست عزیز10_004
نه منظورم بیشتر تخم مرغ های شماره5 هستش....
بنظرتون اگه بخوام اون طلایی رو به تعداد 100 تا بزنم چه کار کنم ؟
ببرمشون تابلوسازی بگم با رنگ چی بزن برام؟UndecidedHuh

راستی نظرتون درباره آیتم های شماره 5 چیه ؟

باران باش و ببار؛
01-18-2014, 09:36 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-18-2014 10:50 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #9
استاد کیه ، کوچیک بچه هام ، می ری رنگ ماشین فروشی یا رنگ فروشی ها ، یک اسپری آلمانی هست به اسم دوپلی کالر ، رنگ طلایی اش را می گیری ، میاری می پاشی روش ، قیمتش 8 9 تومنه و نیاز به تخصص خاصی هم نداره ، باهاش رنگ را خراب زدن هنر می خواد ، چون هر کاری بکنی نه شره می زنه و نه کار خراب می شه ، دقیقا برعکس اسپری های رنگ ایرانی ، عالی می شه ، با کیفیت همین عکس شماره پنجمی (طلایی)

اون مطلب شماره 5 طبق گفته خودش نقاشی هست ، اون چیزی هم که تریا خانوم می فرمایند متاسفانه توی ایران این طرح ها نیست ، البته یک سری طرح موش و گربه و حاجی فیروز و .. 35 با این جنس هست با کیفیت خیلی پایین ، چند وقتی هست تو فکرش هستیم یک محصول اینجوری با طرح های عالی و با کیفت بزنیم ، شاید قسمت شد امسال عید دادیم تو بازار ، ضمنا در مورد سوالتون که به چه درد کشورهای دیگه می خوره ، تخم مرغ رنگی مختص ایران نیست کشورهای دیگه هم برای بعضی جشن هاشون تخم مرغ رنگ می کنند ، مثلا عید پاک مسیحیان ، یا جشن های چینی ها

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
01-19-2014, 01:24 AM
ارسال: #10
متاسفانه كشور ما انقدر كه مردم ان تشنه كار و پول در اوردن هستند كه اگر يك حركت امسال انجام شود سال بعد 10 تاي ان را با مدل هاي مختلف شاهد هستيم.
در سال هاي اخير تنها محصولات سفره 8 سين بصورت جدا فروخته ميشد. اما يكبار بصورت محصولي كامل اومد بيرون از سال بعد چندتا چندتا. ادم ميمونه كدوم رو انتخاب كنه
روي ايده اي ارائه هم فكر كنيد. كه داخل پكي باشد يا طور ديگري. چون بطور حتم فروش تنهاي ان به نظرم موفقيت اميز نيست
البته ميتوان در شكل هاي بهتري ارائه كرد كه جنبه تزئيني دارد به جز اين مورد عيدها

بخاطر دارم طرح هاي رو قبلا ديدم كه كنده كاري رو تخم مرغ ها بود .و اقعا طرح هاي شاهكاري بودند. اگر در گوگل جستجو كنيد شايد بتوانيد مشاهده كنيد.

موفق باشيد

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS