ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
راهنمایی در مورد راه اندازی فروشگاه کامپیوتر و موبایل( ضروری) زمان کنونی: 09-23-2025, 10:30 PM |
|||||||
|
راهنمایی در مورد راه اندازی فروشگاه کامپیوتر و موبایل( ضروری)
|
01-01-2014, 03:29 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
راهنمایی در مورد راه اندازی فروشگاه کامپیوتر و موبایل( ضروری)
سلام دوستان
میخوام یه فروشگاه کامپیوتر بزنم همراه با تعمیرات و نرم افزار واینکه کار موبایل رو هم انجام بدم مرحله اول فروش و اگه بشه یکی هم میارم واسه تعمیرات به نظرتون باید چیکار کنم البته رشته درسیم یه چیز دیگس که به کامپیوتر ربطی نداره ولی راستش اصلا به رشته درسیم علاقه ندارم هر کاری میکنم بازم نمیتونم کامپیوتر رو از سرم بیرون کنم از کامپیوتر و سیستم بستن هم یه چیزایی بلدم (همچنین موبایل)ولی بازم نیازه که مطالعه داشته باشم یا اینکه کلاس اموزشی برم به نظرتون باید از کجا شروع کنم چه تجهیزاتی نیاز دارم چه قد سرمایه میخاد دوستان اگه کسی تجربه ای داره راهنمایی بفرمایید ممنون میشم ضروریه با تشکر |
|||
01-03-2014, 10:55 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-03-2014 10:58 AM، توسط toofan245.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: راهنمایی در مورد راه اندازی فروشگاه کامپیوتر و موبایل( ضروری)
جز هزینه ی رهن و اجاره ی مغازه
حداقل ها: ویترین: 4 میلیون تومان گوشی موبایل: 5 تا 10 میلیون تومان لوازم جانبی موبایل: 5 میلیون تومان کامپیوتر و لوازم جانبیش: 5 تا 10 میلیون تومان هزینه ی گرفتن مجوز مغازه: 2 میلیون تومان سرمایه ی پشتیبان و در گردش: 5 میلیون تومان نحوه شروع کار رو براتون پ.خ می فرستم.(طولانیه!) پ ن : امکان پ.خ برای شما نبود!! غیرفعال کردین فکر میکنم خرید مانتو اداری |
|||
01-04-2014, 09:40 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-04-2014 09:44 PM، توسط safory.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(01-02-2014 09:28 PM)Made In Iran نوشته شده توسط: koja hastin shoma ? داداش من کرمانشاه هستم (01-03-2014 10:55 AM)toofan245 نوشته شده توسط: جز هزینه ی رهن و اجاره ی مغازه ممنون از پاسختون شرمنده نمیدونستم پیام های خصوصی غیر فعال شده فعال شد برام پخ کنین با تشکر |
|||
01-05-2014, 02:14 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
بچه ها کسی نبود راهنمایی کنه؟
|
|||
01-05-2014, 02:17 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
عزيز راهنمايي نداره اين كار كه
فروش كامپيوتر با مابقي فروش ها برمگرده به هنر شما درفروش تعميرات هست كه به نيروي تخصصي لازم هست راهنمايي براي چه ميخواي؟ |
|||
01-05-2014, 08:00 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
داداشم سیستم فروختن فقط سرمایه و رانت می خواد ، بقیه اش کاری نداره
پیشنهاد می کنم قبل از انجام هر کاری چند مدت برین توی یک شرکت کار کنید، ضمنا کار تخصصی بکنید جواب بهتری می گیرین ، یا کامپیوتر یا موبایل به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
01-05-2014, 08:14 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(01-03-2014 10:55 AM)toofan245 نوشته شده توسط: جز هزینه ی رهن و اجاره ی مغازه دوست عزیز ، برای چی پیام خصوصی ؟ یعنی واقعا نمی شود همان راهنمایی طولانی را به شکل عمومی در این تاپیک قرار داد ؟ این کار شما نقص بند 18 قوانین است ! در صورت تکرار ممکن است به تعلیق حساب کاربری شما و یا ممنوعیت دائم از دسترسی شما به این انجمن بیانجامد. |
|||
01-05-2014, 11:00 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
واقعا چرا؟؟
![]() دلیلش این بود که توی انجمن دیگه که نوشته بودم چندصفحه ای دربارش بحث شده بود خواستم که اونجا بخونه و اینکه گفتم جای دیگه نوشتم کپی نکنم دوباره. اما چشم اینجا کپیش میکنم: مهم ترین چیز برای شروع علاقه است و بس. سرمایه و ... جور میشه اما علاقه باید از اول باشه. اگه شما علاقه ی چندانی به این کار ندارید امکان موفقیت هم ندارید. پس سنگاتون رو با خودتون وا بکنید. حالا میرسیم به فاکتور سرمایه. به طور فرضی یک فروشگاه رو تجسم میکنیم تا ببینیم حداقل سرمایه برای شروع چقدر باید باشه: اول جایی رو باید اجاره کنید. از اونجایی که اجاره ی یک مغازه توی یک شهرستان کوچک با تهران زمین تا آسمون فرق میکنه محاسبه ی این با خودتون ![]() حالا باید برین دنبال مجوز. باید از اتحادیه موبایل فروش ها جواز کسب بگیرین که توی شهر ما حدود 2 میلیون تومان واسه من خرج برداشت. نمی دونم همه جا همینطوریه یا شهر به شهر متفاوته بعد از کارهای اولیه برای اقدام جواز کسب تا دوماهی که طول میکشه جواز صدور بشه شما باید به فروشگاه برسید. مغازه رو اجاره کردید حالا نیاز به یک دکوراسیون مناسب دارین. دکوراسیون هم با توجه به اندازه ی مغازه و شیک یا ساده بودنش از حداقل 2 میلیون تا 100 میلیون متفاوته. (ما پارسال کامل دکور مغازه رو عوض کردیم. برای یک مغازه 14 متری حدود 8 میلیون تومان هزینه ی دکور شد) خب بخ سلامتی دکور رو هم آماده کردید. جواز هم که تا چندروز دیگه میاد!! حالا نوبتی هم که باشه نوبت وسایل مغازست. شما نیاز دارید هم گوشی و هم لوازم جانبی بیارید. می دونید که موبایل از 50 هزار تومان شروع میشه تا مثلا آیفون که 4 میلیون تومانه. برای همین رنج متوسط برای هر گوشی رو 400 هزار تومان می گیریم. حالا شما حداقل 50 تا گوشی میارید. میشه 20 میلیون تومان. خب گوشی ها رو توی ویترین بچینیم و بریم سراغ لوازم جانبی. لوازم جانبی اصلی عبارته از : شارژر - برچسب - کارت حافظه - باطری - گارد. این 5 مورد رو حتما باید داشته باشین. به جز این ها اگه به فروش و سود بیشتر فکر میکنید باید وسایلی مثل فلش مموری ، اسپیکر ، کیف موبایل ، تلفن رومیزی ، آویز و .... رو توی فروشگاه داشته باشین. به طور متوسط و برای یک شروع متوسط حدود 10 میلیون تومان خرید لوازم جانبی کفایت می کنه. و حالا فروشگاه تکمیل شد. دکور مناسب ، گوشی موجود ، لوازم جانبی هم تکمیل ، جواز هم چسبونده به دیوار! کرکره رو بالا بکشین و با یک بسم الله کسب و کار جدید رو شروع میکنیم(شیرینی ما کو پس!) اگه نظر من رو بخواین بهتره از اول یک تعمیرکار مورد اعتماد هم به کادر خودتون اضافه کنید. تعمیرات سود خیلی خوبی داره به شرطی که طرف کارش رو درست انجام بده و مشتریان رو راضی کنه. موفقیت توی این کار همونطور که گفتم اول به علاقه و انگیزه ی شما ربط داره بعد از اون به مکان مغازه ، جور بودن اجناس، قیمت منصفانه ، خوش رفتاری با مشتری و تبلیغات و ... این کار سختی خاصی نداره فقط گاهی مشتری ها سر قیمت خیلی چونه میزنند که اون دیگه مشکل خودتونه!! سود این کار: سود فروش هر موبایل اگه بازار رو نسبتا رقابتی در نظر بگیریم حدود 8 درصده. یعنی برای یک گوشی یک میلیون تومنی نهایت می تونید 80 هزار تومان سود بگیرین. برای لوازم جانبی هم بسته به نوعش از 50 تا 200 درصد سود داره. مثلا قیمت خرید برچسب 1500 تومان و فروش خرده 5000 تومان بود. جالب اینکه همکاران من قبل این 2 هزار تومان برای چسبوندن برچسب هم می گرفتند و برای چسبوندن برچسب تبلت تا 50 هزار تومان هم دستمزد می گرفتند که این الان خیلی کم شده و خدایی انصاف هم نیست. البته وظیفه هم نیست اما یک جور احترام به مشتریه که براش به رایگان برچسب رو بزنی یه نکته ای هم که حتما در نظر داشته باشین هیچ وسیله ای رو بدون تست به مشتری نفروشین حتی اگه عجله داشت. حتما تست کنید و از سالم بودنش مطمئن بشین اینطوری نصف دردسرهای بعدی که ممکنه پیش بیاد برطرف میشه. و نکته دوم این که گارانتی جنس رو به مشتری توضیح بدین. ما سه نوع گارانتی داریم. یکی اینکه جنس اصلا گارانتی نداره و اگه مشتری از مغازه رفت بیرون دیگه شما مسئولیتی ندارین. یک نوع گارانتی مسئول شمایی. یعنی اگه جنسی که مشتری خریده تا زمان معین خراب بشه شما مسئول تعویض یا تعمیرین نوع سوم هم که گارانتی شرکتیه. یعنی شما به مشتری می گین اگه مثلا گوشیت خراب شد میری نمایندگی رسمیش که مثلا تو مشهده و شما هیچ مسئولیتی ندارین. خرید مانتو اداری |
|||
01-06-2014, 04:56 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
از همه دوستان ممنونم
از دوستمون طوفان هم سپاسگذارم (01-05-2014 02:17 PM)goldmen نوشته شده توسط: عزيز راهنمايي نداره اين كار كهدوست من منظور از راهنمایی اینه که به نظرتون چه کلاسایی برم بهتره واسه اموزش و اینگه باید چه قسمت هایی از کامپیوتر رو باید اموزش ببینیم ایا فقط pc کفایت میکنه یا باید لب تاب و تب لت و ... هم برم؟ (01-05-2014 08:00 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: داداشم سیستم فروختن فقط سرمایه و رانت می خواد ، بقیه اش کاری ندارهببخشید منظورتون رو نگرفتم چه شرکتی؟ و اینکه به نظرتون من که شهرستانم میتونم واسه کلاسهای تخصصی شبکه برم تهران و به صورت پاره وقت هم جایی دیگه کار کنم ایا جایی مد نظرتون هست که مثلا اگه کلاسهام صب باشه بتونم بعد از ظهرها برم اونجا یا برعکس؟ |
|||
01-07-2014, 11:15 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
سلام دوست عزیز
من تقریبا 3 ساله وارد بازار کامپیوتر شدم و پیشنهاد اولم به شما اینه که اول سراغ کلاس و دوره نرین که هزینه اضافس واقعا چون تجربه کردم میگم . بحث کامپیوتر طوری هستش باید تجربه کنی و با تئوری چیزی به دست نمیاری مثالش مهندسان کامپیوتری هستن که برای راهنمایی به ما مراجعه میکنن و منی که لیسانس مدیریت دارم راهنماییشون میکنم ... مخصوصا در زمینه فروش که اصلا نیازی به تخصص آنچنانی نداره و فقط کافیه مطالعه خوبی داشته باشی و آنلاین پیش بری . در مورد تعمیرات کامپیوترم باید عرض کنم که اصلا وقتتو تلف نکن در زمینه سخت افزار چون ارزش تعمیر ندارن و اصلا انقدر تکنوژی شون بالاست که قابلیت تعمیر ندارن . مگر در شرایط خاص که برای شروع لازم نداری پس پیشنهاد من اینه که قبل از هر کاری یه مدت در شرکت یا فروشگاه کامپیوتر بری و کار کنی (حتی کاملا رایگان چون ارزش داره واقعا . بعدا متوجه حرفم میشی) بعد که کامل بازار رو شناختی خودت میتونی اقدام کنی . مدت شناخت بازار هم بستگی به هوش و استعداد خودت داره البته اینو باید بگم که متاسفانه بازار کامپیوتر زیاد جالب نیست چون رقابت شدیدی وجود داره (اینو زمانی متوجه میشی که مجبور شدی یه سیستم رو فقط با 5 درصد سود بفروشی درحالی که در قبالش فقط چک دریافت کردی ... ) |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
در ماه محرم مصرف چی زیاد می شود که بخریم و اونموقع بفروشیم که سود خوبی داشته باشه | سعید یوسفی | 26 | 8,383 |
06-05-2025 05:46 PM آخرین ارسال: abolfazl_qn |
|
معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا | mteam | 188 | 50,833 |
05-30-2025 04:31 PM آخرین ارسال: abolfazl_qn |
|
درخواست ایده راه اندازی سایت | Mohammad Sh | 12 | 4,502 |
10-08-2022 08:45 PM آخرین ارسال: saeidabbasi |
|
یک زیر زمین ۴۰٫۵۰متری دارم در مارلیک ملارد و بدنیال ایده کاری یا شریک یا سرمایه گزار | Miladhaji | 0 | 446 |
05-11-2022 11:24 AM آخرین ارسال: Miladhaji |
|
کمک و راهنمایی برای راه اندازی مغازه لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر | mohammad.mzk | 5 | 17,209 |
12-12-2019 10:23 PM آخرین ارسال: _a_safari_ |
|
راهنمایی جهت سفارش گیری و همکاری با چند رستوران | kargah | 2 | 1,160 |
11-25-2018 09:21 AM آخرین ارسال: hamedhs_74 |
|
راهنمایی فروش بدلیجات ؟ | aligoogle1 | 14 | 33,217 |
05-17-2018 05:40 PM آخرین ارسال: poldar |
|
مشارکت در طراحی سایت با سود عالی | SAEED65 | 14 | 3,827 |
12-28-2017 03:36 AM آخرین ارسال: iranwebshop |
|
کمک برای راه اندازی خط تولید ظروف یک بار مصرف | smagoli | 12 | 66,451 |
12-05-2017 06:54 PM آخرین ارسال: rostame_k |
|
شعبده بازم ، ولی راه درآمد نداره!!! | Magic Man73 | 2 | 1,015 |
08-18-2017 01:55 PM آخرین ارسال: mahan99 |
|
یافتن شریک شغلی برنامه نویس موبایل | mahdi450 | 4 | 1,312 |
08-17-2017 06:16 PM آخرین ارسال: javane_pishtaz |
|
راهنمای و همکاری در زمینه های برق،IT،تکنولوژی | nimamani | 0 | 588 |
06-24-2017 05:39 PM آخرین ارسال: nimamani |
|
![]() |
نیاز به راهنمایی دارم | shimakia | 4 | 1,610 |
06-23-2017 09:10 AM آخرین ارسال: rezaya2938 |
شریک یا سرمایه گذار همراه با شغل در استان قم | کار سرمایه موفقیت | 0 | 749 |
06-22-2017 03:38 PM آخرین ارسال: کار سرمایه موفقیت |
|
31 میلیون تومن دارم . به نظر شما چه بیزنسی خوبی میشه راه انداخت ؟ | mahyarSAMSUNG | 13 | 4,419 |
04-13-2017 10:06 AM آخرین ارسال: komeilmajidi |
|
درامد از زائرین کربلا در اربعین | sadegh_mp2 | 4 | 877 |
03-20-2017 01:39 PM آخرین ارسال: sadegh_mp2 |
|
راهنمایی | Torden | 0 | 561 |
02-27-2017 03:20 PM آخرین ارسال: Torden |
|
مشارکت در تولید - 60 میلیون سرمایه از شما تولید از ما | Shahramnon | 2 | 3,858 |
01-02-2017 04:30 PM آخرین ارسال: Shahramnon |
|
شریک و همکار برای راه اندازی آتلیه عکاسی | askari.mahdi | 5 | 3,524 |
12-19-2016 03:14 PM آخرین ارسال: mseydfazel |
|
راهنمایی جذب بازاریاب و ویزیتور | sedaybaran | 0 | 869 |
10-03-2016 02:31 PM آخرین ارسال: sedaybaran |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: