ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

تمرين 14*21
زمان کنونی: 09-26-2025, 01:56 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: MARYAR
آخرین ارسال: بيلا بالا
پاسخ: 26
بازدید: 7224

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3.46
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تمرين 14*21
10-11-2011, 06:43 PM
ارسال: #11
RE: تمرين 14*21
وقتی یکی از اهدافت را مجسم میکنی بعد از مدتی آن شئی را بخودت نزدیک کرده ای.رهایش کن.کاملا رهایش کن . ذهنت بدون اینکه خودت یاد مانده باشد فعالیت خود را انجام می دهد. وقتی به آن هدف رسیدی یکباره شوکه خواهی شد.
زنگ تفریح:
آقا اجازه: شما شوکه شدی؟
هزاران بار

-----------
مثالی می زنم: شئی را گم میکنی اگر در همان حال بگردی یا پیدا نمیکنی و یا با سختی و اعصاب خردکنی زیادی پیدا می شود.
در این حالت رهایش کن. نفس عمیقی بکش و به موضوع دیگری بپرداز.آن شئی خود بخود پیدا می شود.
آقا اجازه ؟ اینجا است. پیدا شد.
واقعا چند بار این مسئله برای شما پیش آمده؟

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-11-2011, 06:56 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-11-2011 06:57 PM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #12
هزاران بار اين مسائل برايمون پيش اومده .
اين جادوي ذهن نيمه هشياره ماست . من 10 -12 بار كتاب راز شاد زيستن رو خوندم ( در حالي فقط 4 بار تجسم خلاق رو خوندم )
اين كتاب واقعا طرز فكر من رو عوض و عوض و عوض تر كرد ...
راستي ذر مورد 21*14 سوالي داشتم .
من ديشب ساعت 4 صبح اين تكنيك رو انجام دادم ،‌24 ساعت بعد بايد انجامش بدم ؟‌ يا امروز كه بيدار شدم از خواب هم ميتونستم انجامش بدم ؟
چند بار تو روز انجام بديم همون يه روز محسوب ميشه يا اصلا نبايد چند بار در روز ازش استفاده كنيم ؟‌

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-11-2011, 07:22 PM
ارسال: #13
اولا:
در مورد این تمرین با هیچ کس صحبت نکنید فقط بعد از اینکه به نتیجه رسیدید در مورد آن بگویید.

ثانيا:
در 14 روز متوالي در طي روز هر زماني كه مي خواهي فقط 14 روز پشت هم

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
10-12-2011, 12:38 AM
ارسال: #14
اينهم از جملات تاكيدي براي رسيدن به هدف البته عكس اينهم به واقعيت تبديل ميشه مثلا اگه خداي نكرده كسي تمارض كنه و بگه من بيمار هستم زياد طول نميكشه كه بيماري مياد سراغش با مثالي كه خودم تجربه كردم موضوع را روشن تر ميكنم دوسال پيش داشتم در خيابان راه ميرفتم يه لحظه به فكرم خطور كرد از بخت بدم بيمارم نميشم تا دوروز تو خونه استراحت كنم! هنوز چند قدمي نرفته بودم كه زمين خوردم پام پيچ خورد و مجبور شدم دوسه روزي خونه بمونم و نتونم برم سركار! پس يادتون باشه هميشه بر جنبه هاي مثبت تجسم كنيد نه جنبه هاي منفي و مواردي كه نميخواهيد به حقيقت بپيوندد شاعر هم در تاييد همين موضوع ميفرمايد
مزن فال بد كو شود حال بد/مبادا كسي كو زند فال بد

تماس با من09368460269

قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم
10-12-2011, 12:48 AM
ارسال: #15
(10-12-2011 12:38 AM)pulaki نوشته شده توسط:  اينهم از جملات تاكيدي براي رسيدن به هدف البته عكس اينهم به واقعيت تبديل ميشه مثلا اگه خداي نكرده كسي تمارض كنه و بگه من بيمار هستم زياد طول نميكشه كه بيماري مياد سراغش با مثالي كه خودم تجربه كردم موضوع را روشن تر ميكنم دوسال پيش داشتم در خيابان راه ميرفتم يه لحظه به فكرم خطور كرد از بخت بدم بيمارم نميشم تا دوروز تو خونه استراحت كنم! هنوز چند قدمي نرفته بودم كه زمين خوردم پام پيچ خورد و مجبور شدم دوسه روزي خونه بمونم و نتونم برم سركار! پس يادتون باشه هميشه بر جنبه هاي مثبت تجسم كنيد نه جنبه هاي منفي و مواردي كه نميخواهيد به حقيقت بپيوندد شاعر هم در تاييد همين موضوع ميفرمايد

نکته جالبی را اشاره کردید.من دوم راهنمایی که بودم یک معلم عربی داشتیم که اخلاق بدی داشت.کلاسش هم پنج شنبه ها صبح بود!
اصلا یادم نمیرود ، صبح های 5 شنبه که بلند میشدم بروم مدرسه تمام دستانم جوش و تاول میزد و من هم از خدا خواسته نمیتوانستم مدرسه بروم!این "بیماری 5 شنبه ها" Tongue حکایتی داشت .چند بار دکتر رفتم و آنها هم متوجه دلیل نشدند و گفتند شاید به چیزی حساسیت داری!تا اینکه آن سال تحصیلی تمام شد و من هم بیماری پوستیم خوب شد!!! Big Grin

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

10-12-2011, 02:33 AM
ارسال: #16
(10-12-2011 12:48 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  
(10-12-2011 12:38 AM)pulaki نوشته شده توسط:  اينهم از جملات تاكيدي براي رسيدن به هدف البته عكس اينهم به واقعيت تبديل ميشه مثلا اگه خداي نكرده كسي تمارض كنه و بگه من بيمار هستم زياد طول نميكشه كه بيماري مياد سراغش با مثالي كه خودم تجربه كردم موضوع را روشن تر ميكنم دوسال پيش داشتم در خيابان راه ميرفتم يه لحظه به فكرم خطور كرد از بخت بدم بيمارم نميشم تا دوروز تو خونه استراحت كنم! هنوز چند قدمي نرفته بودم كه زمين خوردم پام پيچ خورد و مجبور شدم دوسه روزي خونه بمونم و نتونم برم سركار! پس يادتون باشه هميشه بر جنبه هاي مثبت تجسم كنيد نه جنبه هاي منفي و مواردي كه نميخواهيد به حقيقت بپيوندد شاعر هم در تاييد همين موضوع ميفرمايد

نکته جالبی را اشاره کردید.من دوم راهنمایی که بودم یک معلم عربی داشتیم که اخلاق بدی داشت.کلاسش هم پنج شنبه ها صبح بود!
اصلا یادم نمیرود ، صبح های 5 شنبه که بلند میشدم بروم مدرسه تمام دستانم جوش و تاول میزد و من هم از خدا خواسته نمیتوانستم مدرسه بروم!این "بیماری 5 شنبه ها" Tongue حکایتی داشت .چند بار دکتر رفتم و آنها هم متوجه دلیل نشدند و گفتند شاید به چیزی حساسیت داری!تا اینکه آن سال تحصیلی تمام شد و من هم بیماری پوستیم خوب شد!!! Big Grin

خوش به حالت كاميار خان ،‌خوش به حالت ... Wink

10-12-2011, 09:12 AM
ارسال: #17
زنگ تفریح:

بچه بشین درستو بخون
به مردم میگی خوش بحالت چون دوست داری خودتم اینجوری بشی.
درس بخون درس بخونBig GrinBig Grin

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
10-12-2011, 03:26 PM
ارسال: #18
(10-12-2011 09:12 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  زنگ تفریح:

بچه بشین درستو بخون
به مردم میگی خوش بحالت چون دوست داری خودتم اینجوری بشی.
درس بخون درس بخونBig GrinBig Grin

من عربي رو دو بار تو سال ميخونم ،‌دو بار تو سال مينويسم .
شب امتحان ميخونم ،‌يه هفته قبل امتحان مينويسم Big Grin

11-07-2011, 02:10 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-07-2011 02:10 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #19
دوستان این تمرین نتایجی داشت؟
برای من معجزه کرده است!
کلی پیشنهاد مالی عالی به من داده شده است!در جلسه تولد انجمن حرف های و تجربیات خوبی برای گفتن دارم!

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

11-07-2011, 06:13 PM
ارسال: #20
فکر میکنم
منظور از کائنات یه شبکه ی بسیار گسترده و متصل به هم از مغز و روح و افکار تمام انسانها و
موجودات و جمادات هست به طوری که میتونه مسیری رو برای انتقال انرژی
بین این شبکه بزرگ فراهم کنه

ایستاده مردن بهتر از زانو زده زیستن است
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تمرين اصلي تجسم خلاق: jahanagahi 2 2,857 04-09-2016 12:29 PM
آخرین ارسال: باران خانم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS