ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
جادوی فکر بزرگ زمان کنونی: 09-23-2025, 10:25 PM |
|||||||
|
جادوی فکر بزرگ
|
11-16-2013, 03:01 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
جادوی فکر بزرگ
خلاصه بخشی از کتاب جادوی فکر بزرگ
درود به همه ی دوستان انجمن ، خلاصه ای از بخشی از کتاب جادوی فکر بزرگ را که جدیداً یکی از مشاوران به من پیشنهاد کرد حتماً بخوانم را تقدیم حضورتان میکنم ، من که بسیار لذت بردم امیدوارم شما هم بهره ببرید .(لطفاً از ناظمان محترم تقاضا دارم اگر قبلاً کسی خلاصه را در تاپیکی قرار داده مرا ببخشید وتذکر لازم را به من بدهید ). با تشکر برای آنکه رهبر موفق تری باشید ،این چهار اصل رهبری را به کار گیرید: 1- با افرادی که می خواهید تحت نفوذ خود در آورید ،تبادل آرا واندیشه کنید،اگر یاد بگیرید مسائل را از دریچه ی چشم دیگران ببینید ،به راحتی می توانید آنها را وا دارید که کارهای مورد نظر شما را انجام دهند.پیش از آنکه اقدامی انجام دهید ، از خود بپرسید :<<اگر به جای او بودم ،درباره ی این قضیه چه نظری داشتم؟>> 2- در مناسبات خود با دیگران از قانون <<انسانیت>>پیروی کنید .از خود بپرسید :<<انسانی ترین شیوه ی برخورد با این مساله چیست؟>> در کلیه ی کارهای خود ،نشان دهید که مردم در اولویت هستند .همان رفتاری را با مردم در پیش بگیرید که ترجیح می دهید شخص دیگری با خودتان انجام دهد.از این کار بهره خواهید گرفت. 3- به موفقیت بیندیشید ، به موفقیت ایمان داشته باشید وبرای موفقیت بکوشید .در تمامی کارهایی که انجام می دهید ،در فکر اصلاح وترقی باشید. در هرکاری که انجام می دهید ،به معیارهای عالی بیندیشید .پس از مدتی ،کارمندان تبدیل به رو نوشت های کپی شده ی رییس خود می شوند.باید اطمینان یابید که نسخه ی اصل ارزش تکثیر شدن دارد.به خود بگویید:<< در خانه ، در کار ،در زندگی اجتماعی ،وهرجای دیگر ،اگر پیشرفت مورد نظر باشد ،من با تمام وجود آن را می پذیرم و در خدمت آن خواهم بود.>> 4- فرصتی را به گفت وشنود با خود اختصاص دهید وقدرت ذهنی خارق العاده ی خود را مهار کنید .انزوای جهت مند ،نتیجه بخش است .از آن ،برای جوشش قدرت خلاق ویافتن راه حل هایی برای مشکلات شخی و شغلی ممد بگیرید.به این منظور ،هر روز مدتی را صرفاً برای تفکر ، در تنهایی بگذرانید .از شیوه ی تفکری که تمام رهبران بزرگ دارند ، استفاده کنید .با خودتان مذاکره ومشورت کنید. |
|||
11-16-2013, 04:23 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: جادوی فکر بزرگ
مرسی خیلی خوب بود
من این کتاب رو قبلا خونده بودم واقعا عالیه بعضی از بخش هاش ممنون که گلچین می کنید آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی.... |
|||
11-18-2013, 11:39 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
چگونه از جادوی بزرگ اندیشی در بحرانی ترین لحظات زندگی استفاده کنیم.
در بزرگ اندیشی ،رازی نهفته است ولی ، بسیار آسان به دست فراموشی سپرده می شود.هنگامی که به مشکلاتی بر می خورید ،احتمال این خطر وجود دارد که ابعاد تفکر خود را بس کوچک کنید ونتیجه ی آن تنها باخت شماست. شاید بهتر است که این راهنماییها را روی کارت های کوچکی بنویسید تا راحت تر در اختیار داشته باشید. الف- هنگامی که مردمان فرومایه وپست ،می خواهند شما را همانند خود کنند ،بزرگ بیندیشید . در این قضیه ،تردید نکنید که همه جا مردمانی خواهان شکست شما هستند .آنها می خواهند شما دچار بدبختی شوید ،یا مورد سرزنش و توبیخ قرار گیرید ولی اگر این نکات را در پیش چشم داشته باشید ،چنین افرادی ،نمی توانند کاری از پیش ببرند. 1-برد شما بسته به آن است که با افراد پست وکوچک ،درگیر مبارزه نشوید .درگیری با افراد فرومایه شما را تا سطح آنان فرو می آورد .بزرگی خود را حفظ کنید. 2- در انتظار نیش وکنایه وضربه باشید .همه ی اینها نشانگر رشد شماست. 3- به خود یاد آوری کنید که مهاجمان ،از لحاظ روانی بیمارند .بزرگ باشید وبرای آنان دلسوزی کنید. آنقدر بزرگ شوید که در برابر حمله های مردم فرومایه ،ایمنی حاصل کنید. |
|||
11-18-2013, 02:22 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
ممنون از لطف شما خیلی عالی بود
|
|||
11-24-2013, 12:44 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
هنگامی که احساس ضعف نفس وعدم کفایت بر وجودتان سایه می افکند ،بزرگ بیندیشید.
به یاد داشته باشید : اگر فکر می کنید ضعیف هستید ،انسان ضعیفی هستید .اگر خود را نالایق می دانید ،نالایق هستید واگر خود را یک آدم معمولی وبی ارزش می دانید ،فردی معمولی وفاقد ارزش خواهید بود. با چند توصیه ی زیر ،این تمایلات طبیعی به خود کوچک بینی را ،سرکوب کنید: 1- متشخص به نظر آیید.ظاهر متشخص باعث می شود که احساس تشخص کنید .ظاهر شما گرچه مسئله ای بیرونی است ، ولی تاثیر زیادی روی احساسات درونی شما دارد . 2-نظر خود را تنها بر روی امتیازاتتان معطوف کنید .یک آگهی برای معرفی ارزش وشخصیت خود تنظیم کنید واز آن استفاده کنید .یاد بگیرید که به خودتان قدرت روحی بدهید .نقاط قوت وجنبه های مثبت خود را بشناسید. 3- مردم را در دورنمای صحیحی قرار دهید . توجه داشته باشید که هریک از افراد ، تنها یک انسان است ، نه بیشتر ونه کمتر ،بنابراین چرا باید از آنان بترسید ؟ آنقدر بزرگ بیندیشید که دریابید چقدر خوب وارزشمند هستید! |
|||
11-25-2013, 10:39 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
ب[b]- هنگامی که درگیر بحث یا مشاجره ی غیر قابل اجتنابی می شوید ،بزرگ بیندیشید.[/b]
از این طریق در برابر وسوسه ی بگو مگو یا دعوا مقاومت کنید: 1- از خود بپرسید <<آیا واقعاً،چنین چیزی ارزش بحث وجدل دارد؟>> 2- به خودتان یادآوری کنید که دعوا مانند یک جنگ اتمی است ،هیچ برنده ای ندارد. آنقدر بزرگ بیندیشید که دریابید با بحث ،مشاجره ،هیاهو وکینه جویی به جایی نمی رسید. |
|||
11-26-2013, 09:29 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
ت- هنگامی که احساس شکست می کنید ،بزرگ بیندیشید.
امکان ندارد بدون موانع ومشکلات به موفقیت های بزرگ برسید ،ولی میتوانید مابقی عمر خود را بدون احساس شکست بگذرانید .بزرگ اندیشان ،بدین گونه در برابر موانع واکنش نشان می دهند. 1- مانع را تجربه ی آموزنده ای تلقی می کنند واز آن درس می گیرند .آن را مورد بررسی قرار می دهند ،از آن به منظور پیشرفت خود استفاده می کنند واز هر مانعی نکته ای می گیرند . 2- مداومت را با آزمایش تلفیق می کنند ،در صورت شکست عقب گرد می کنند و سرزنده وتازه نفس ،از راه جدیدی وارد می شوند. آنقدر بزرگ بیندیشید که دریابید شکست ، تنها یک برداشت ذهنی است ،ونه چیزی بیشتر. |
|||
11-26-2013, 05:28 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
خانم فیاض عزیز،ممنون از تاپیک بسیار زیباتون
ما شاگردان خوبی هستیم کم حرف میزنیم و بیشتر گوش میدیم ادامه بدید http://superyas.hamvar.ir/ 09396945864 |
|||
11-26-2013, 08:56 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
برادر خوبم جناب طوسی
خواهش می کنم ، کاری نکردم فقط علاقه من به خواندن کتاب و انتقال مطالب مفیدآن برای شما دوستان محترم ، یکی از لذت های من در زندگی است.باز هم ممنونم از شما |
|||
11-30-2013, 10:14 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
ث- هنگامی که مناسبات عاطفی به سردی می گراید ، بزرگ بیندیشید .
اندیشه های منفی و پیش پا افتاده ای مانند:<<او با من بد رفتاری کرد ،پس من هم تلافی می کنم >> عشق را می کشد و محبتی را که می تواند از آن شما باشد ،نابود می کند .هنگامی که در مقوله ی عشق مشکلی پیش می آید، این کارها را انجام دهید . 1- روی بزرگترین قابلیت های کسی که می خواهید دوست تان داشته باشد ،تکیه کنید .امور جزیی را به همان جایی که باید - به درجه دوم اهمیت ، ارجاع دهید. 2- اغلب اوقات ، کار خاصی برای همسر خود انجام دهید ،آنقدر بزرگ بیندیشید که طعم لذت زندگی و زناشویی را بچشید. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ایدههای بزرگ مسیر استراتژیهای موفق | Amiraliamirali | 0 | 549 |
09-13-2015 02:31 PM آخرین ارسال: Amiraliamirali |
|
اتصال به روح های بزرگ | رها7 | 68 | 10,136 |
09-12-2015 01:06 PM آخرین ارسال: رها7 |
|
کتاب جادوی موفقیت | بيلا بالا | 1 | 1,298 |
12-10-2012 10:16 AM آخرین ارسال: بيلا بالا |
|
شماره 6 مجله کارخانه تبدیل فکر به ثروت - شهریور91 | pesar368 | 0 | 1,020 |
11-04-2012 12:17 AM آخرین ارسال: pesar368 |
|
شماره 5 مجله کارخانه تبدیل فکر به ثروت - مرداد 91 | pesar368 | 1 | 1,206 |
09-04-2012 11:44 PM آخرین ارسال: ناصر صادقی |
|
مجله کارخانه تبدیل فکر به ثروت شماره اسفند 90 | pesar368 | 4 | 1,682 |
03-17-2012 12:20 PM آخرین ارسال: pesar368 |
|
سومین شماره مجله کارخانه تبدیل فکر به ثروت (بهمن ماه 90) | pesar368 | 5 | 1,749 |
01-30-2012 12:49 AM آخرین ارسال: shahram......32 |
|
دانلود شماره دی ماه مجله کارخانه تبدیل فکر به ثروت | pesar368 | 3 | 2,573 |
12-30-2011 12:19 AM آخرین ارسال: shahram......32 |
|
دانلود شماره آدرماه مجله کارخانه تبدیل فکر به ثروت | pesar368 | 1 | 1,445 |
11-17-2011 12:48 PM آخرین ارسال: مهدی گل محمدی |
|
دانلود مجله الکترونیکی کارخانه تبدیل فکر به ثروت | pesar368 | 1 | 1,404 |
10-29-2011 01:16 AM آخرین ارسال: pesar368 |
|
پيروزي مردان بزرگ | MARYAR | 2 | 1,188 |