ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

منم میخوام شروع کنم(نظر بدید)
زمان کنونی: 09-27-2025, 03:36 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: zahra_r
آخرین ارسال: zahra_r
پاسخ: 22
بازدید: 5273

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
منم میخوام شروع کنم(نظر بدید)
09-18-2013, 09:42 PM
ارسال: #11
RE: منم میخوام شروع کنم(نظر بدید)
(09-14-2013 12:58 PM)zahra_r نوشته شده توسط:  
(09-13-2013 11:02 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  
(09-13-2013 07:45 AM)zahra_r نوشته شده توسط:  سلام وقت بخیر اساتید
من به نظراتتون احتیاج دارم لطفا تجربه ها و ایده هاتون رو بمن بگید.
شور و شوقی که واسه کسب در آمد در این انجمن بود منم ترغیب کرد تا شروع بکار بشم.بهترین توانایی که من از خودم سراغ دارم آشنایی با کامپیوتر و اینترنت هستش.و به صورت معمول ایده من در مورد راه اندازی خدمات کامپیوتری و اینترنتی است.اما چون من دانش آموز هستم امکان اجاره یا خریده مغازه رو ندارم.و نمیخوام تو درسم کم بیارم.روزی دو تا سه ساعت تو خونه میتونم کارای تایپی و تحقیق و ... انجام بدم.و با اکثر نرم افزار ها هم کار کردم.مشتری ها هم بچه های مدرسه و دوستان و آشنایان برام کافیه.
صلاح میدونید شروع کنم یا ایده بهتری دارید؟؟؟

تشکر فراوان

اگر بلند مدت فکر می کنید ، با یکی زبان های برنامه نویسی تحت وب آشنا بشید و شروع کنید به برنامه نویسی و طراحی اسکریپت

اگر کوتاه مدت فکر می کنید ، یک فروشگاه اینترنتی بزنید و کالایی را که بهش دسترسی دارید توش برای فروش بزارید

هدف اصلی تون که همانا تحصیل هست را هم فراموش نکنید بقیه موارد همگی در درجه دوم هست

موفق و پیروز باشید
ممنونم مهدی ...
آموزش برنامه نویسی و طراحی اسکریپت و راه اندازی فروشگاه اینترنتی به نظر من کمی کاره بیشتری میبره.البته بهش فکر کردم برای سالهای آتی.ولی هدف اصلی من از ایجاد خدمات کامپیوتری و اینترنتی(چه در خانه چه در مغازه)تست پتانسیل خودم برای کسبه درآمده میخوام ببینم تا چه حد جنبشو دارم.
برام دعا کنید

خیلی خیلی ممنونم

ببین آبجی ، هدف شما از کار کردن الان چی می تونه باشه
اگه کسب درامد صرف هست ، که درسته با کار کردن پول در میاری ، ولی اونقدری نیست که بشه باهاش آینده و زندگیت را بسازی ، در حد رفع امورات روزمره یک دانش آموز هست شاید یکم بیشتر ، اگر خانواده مشکلی در تامین نیازهای مالیتون ندارن خودت را درگیر نکن ، در حد تفریحی کار کن ، پول هم بگیر ولی اونقدر خودت را درگیر کار نکن که از هدف اصلیت بمونی

یک مثال برات می زنم ، شما می تونی با کارکردن در کنار تحصلیت ، مثلا ماهی 200 هزار تومان درامد داشته باشی ، در عوض این کار کردن باید از تفریحات این دوران بگذری ، از درس خوندن و مطالعات غیر درسیت کم کنی ، خواهی نخواهی روی معدلت تاثیر می زاره و ... ، سه سال که اینجوری کار کنی ، اگه همش را پس انداز کنی می شه 7 میلیون درامد در سه سال . یادت نره که تو این سه سال شما آیندت را فروختی .
اما حالا اگر بیای و جور دیگه به قضیه نگاه کنی ، بالفرض ماهی 50 هزار پول توجیبی می گیری ، به صورت تفریحی هم بیای ماهی 50 هزار تومان هم کار کنی ، که هم با مردم در تماس باشی و هم تجربیات کار و تجارت را یاد بگیری ، و اون وقت اضافی را صرف یادگیری مثلا یکی از زبان های برنامه نویسی کنی ، توی این سه سال ، تفریحت سر جاش هست ، درس خوندنت سرجاش ، مطالعات غیر درسی و یادگیریت هم سر جاش . خلاصه روال زندگیت روی اصول می ره جلو

الان سه سال گذشته و شما بالفرض شدی یک برنامه نویس ماهر ، اون 7.5 میلیونی که توی مثال قبلی صحبتش بود را می تونی با گرفتن یک پروژه نمی گم توی یک ماه ، ولی توی دو ماه به راحتی کسب کنی ، مهمتر از اون علمی داری که پولساز هست و این روند درامد زایی شده پتانسیل شما که هر ماه ازش می تونی درامد داشته باشی .
خلاصه کلام اینکه فعلا تا می تونی علم و تجربه جمع کن تا مال

موفق و پیروز باشی 10_004

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-18-2013, 10:35 PM
ارسال: #12
کاش عزیزانی که جواب می دهند مدت حضور آن عزیز و هدف انجمن را در نظر بگیرند.
چنین عزیزی جنانچه با اهداف انجمن پیش برود از معدود افرادی خواهد بود که تا نهایت رسیدن به موفقیت پیش خواهد رفت.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-19-2013, 08:09 AM
ارسال: #13
(09-18-2013 09:42 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  
(09-14-2013 12:58 PM)zahra_r نوشته شده توسط:  
(09-13-2013 11:02 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  
(09-13-2013 07:45 AM)zahra_r نوشته شده توسط:  سلام وقت بخیر اساتید
من به نظراتتون احتیاج دارم لطفا تجربه ها و ایده هاتون رو بمن بگید.
شور و شوقی که واسه کسب در آمد در این انجمن بود منم ترغیب کرد تا شروع بکار بشم.بهترین توانایی که من از خودم سراغ دارم آشنایی با کامپیوتر و اینترنت هستش.و به صورت معمول ایده من در مورد راه اندازی خدمات کامپیوتری و اینترنتی است.اما چون من دانش آموز هستم امکان اجاره یا خریده مغازه رو ندارم.و نمیخوام تو درسم کم بیارم.روزی دو تا سه ساعت تو خونه میتونم کارای تایپی و تحقیق و ... انجام بدم.و با اکثر نرم افزار ها هم کار کردم.مشتری ها هم بچه های مدرسه و دوستان و آشنایان برام کافیه.
صلاح میدونید شروع کنم یا ایده بهتری دارید؟؟؟

تشکر فراوان

اگر بلند مدت فکر می کنید ، با یکی زبان های برنامه نویسی تحت وب آشنا بشید و شروع کنید به برنامه نویسی و طراحی اسکریپت

اگر کوتاه مدت فکر می کنید ، یک فروشگاه اینترنتی بزنید و کالایی را که بهش دسترسی دارید توش برای فروش بزارید

هدف اصلی تون که همانا تحصیل هست را هم فراموش نکنید بقیه موارد همگی در درجه دوم هست

موفق و پیروز باشید
ممنونم مهدی ...
آموزش برنامه نویسی و طراحی اسکریپت و راه اندازی فروشگاه اینترنتی به نظر من کمی کاره بیشتری میبره.البته بهش فکر کردم برای سالهای آتی.ولی هدف اصلی من از ایجاد خدمات کامپیوتری و اینترنتی(چه در خانه چه در مغازه)تست پتانسیل خودم برای کسبه درآمده میخوام ببینم تا چه حد جنبشو دارم.
برام دعا کنید

خیلی خیلی ممنونم

ببین آبجی ، هدف شما از کار کردن الان چی می تونه باشه
اگه کسب درامد صرف هست ، که درسته با کار کردن پول در میاری ، ولی اونقدری نیست که بشه باهاش آینده و زندگیت را بسازی ، در حد رفع امورات روزمره یک دانش آموز هست شاید یکم بیشتر ، اگر خانواده مشکلی در تامین نیازهای مالیتون ندارن خودت را درگیر نکن ، در حد تفریحی کار کن ، پول هم بگیر ولی اونقدر خودت را درگیر کار نکن که از هدف اصلیت بمونی

یک مثال برات می زنم ، شما می تونی با کارکردن در کنار تحصلیت ، مثلا ماهی 200 هزار تومان درامد داشته باشی ، در عوض این کار کردن باید از تفریحات این دوران بگذری ، از درس خوندن و مطالعات غیر درسیت کم کنی ، خواهی نخواهی روی معدلت تاثیر می زاره و ... ، سه سال که اینجوری کار کنی ، اگه همش را پس انداز کنی می شه 7 میلیون درامد در سه سال . یادت نره که تو این سه سال شما آیندت را فروختی .
اما حالا اگر بیای و جور دیگه به قضیه نگاه کنی ، بالفرض ماهی 50 هزار پول توجیبی می گیری ، به صورت تفریحی هم بیای ماهی 50 هزار تومان هم کار کنی ، که هم با مردم در تماس باشی و هم تجربیات کار و تجارت را یاد بگیری ، و اون وقت اضافی را صرف یادگیری مثلا یکی از زبان های برنامه نویسی کنی ، توی این سه سال ، تفریحت سر جاش هست ، درس خوندنت سرجاش ، مطالعات غیر درسی و یادگیریت هم سر جاش . خلاصه روال زندگیت روی اصول می ره جلو

الان سه سال گذشته و شما بالفرض شدی یک برنامه نویس ماهر ، اون 7.5 میلیونی که توی مثال قبلی صحبتش بود را می تونی با گرفتن یک پروژه نمی گم توی یک ماه ، ولی توی دو ماه به راحتی کسب کنی ، مهمتر از اون علمی داری که پولساز هست و این روند درامد زایی شده پتانسیل شما که هر ماه ازش می تونی درامد داشته باشی .
خلاصه کلام اینکه فعلا تا می تونی علم و تجربه جمع کن تا مال

موفق و پیروز باشی 10_004
بله کاملا صحیح می فرمایید
فرمایشاتتون رو حتما لحاظ میکنم...الحمدالله نه مشکل مالی داریم نه ...پدرم هم گفته از همه لحاظ منو ساپورت میکنه حتی حاضره مغازه وسط شهر بخره..از این بابت خیالم راحت..
از لحاظ درسی و تفریحات : من نه ساعت درسیم تغییر خواهد کرد نه تفریحات هفتگی و روزانم...به فرض بگم من در دوران مدرسه روزی دو ساعت از وقتم رو صرف بازی میکردم الان اون دو ساعت بازی رو صرف کار کردن میکنم....حتما باید بتونم با روزی دو ساعت کار کردن 50 تومنی که شما میگین رو داشته باشم.

یک دنیا ممنونم تا حالا هیچ کسی اینایی رو که شما گفتین رو بمن نگفته بود آگاهم ساختین مرسی

قانون باور:
هر چيزي را كه عميقاً باور داشته باشيد به واقعيت تبديل مي شود.
09-19-2013, 05:52 PM
ارسال: #14
(09-14-2013 12:45 PM)zahra_r نوشته شده توسط:  
(09-13-2013 09:12 AM)HadiMahmoodi نوشته شده توسط:  به نظر من واسه شروع میتونید یه سر به مغازه های خدمات تایپ بزنید تا اگه شد از اونا سفارش بگیری. تو دوست و آشنا و فامیل هم که اگه بتونی سفارش بگیری که دیگه عالیه. ضمنا میتونی چند تا آگهی هم خودت پرینت کنی و تو مدرسه و جاهای دیگه اگه میتونی بزنی.
ولی به نظر من تایپ فقط واسه شروع میتونه خوب باشه، بهتره کم کم زبانت رو در کنارش تقویت کنی و خودتو شیفت بدی سمت ترجمه. هم کلاس کار بالاتره و هم درآمد؛ و از همه مهمتر کلی به دانش زبان و معلوماتت که به درد خودت هم بسیار میخوره افزوده میشه.
تایپ هم اگه در آینده به شکل حرفه ای و مغازه و ... بشه درآمدش خیلی خوبه.
موفق ترین باشیم./
به نظر من واسه شروع میتونید یه سر به مغازه های خدمات تایپ بزنید تا اگه شد از اونا سفارش بگیری. تو دوست و آشنا و فامیل هم که اگه بتونی سفارش بگیری که دیگه عالیه. ضمنا میتونی چند تا آگهی هم خودت پرینت کنی و تو مدرسه و جاهای دیگه اگه میتونی بزنی.
ولی به نظر من تایپ فقط واسه شروع میتونه خوب باشه، بهتره کم کم زبانت رو در کنارش تقویت کنی و خودتو شیفت بدی سمت ترجمه. هم کلاس کار بالاتره و هم درآمد؛ و از همه مهمتر کلی به دانش زبان و معلوماتت که به درد خودت هم بسیار میخوره افزوده میشه.
موفق ترین باشیم./
خیلی ممنون نظرتون واقعا عالیه...اتفاقا به قضیه تقویت زبانم خیلی وقته فکر میکنم.از اونجایی که وقت ندارم برم کلاس زبان تو خونه با متد نصرت2 آموزش میبینم....اما تا آموزش کامل میتونم با نرم افزار های قوی ترجمه متون انگلیسی کار ترجمه رو راه بندازم..
بازم خیلی ممنون استاد محمودی

خواهش میکنم...
حتما میدونی که نصرت واسه شروع به یادگیری زبان خیلی خوبه ولی اصلا کافی نیست.
بعد از نصرت که شروع خیلی خوبیه راه درازی در پیش داری که در اون مسیر اول به listening ، سپس سایر مهارتها کم کم مسلط میشید تا جاییکه به آیلتس (یا تافل) ختم میشه.
09-20-2013, 11:28 AM
ارسال: #15
(09-19-2013 05:52 PM)HadiMahmoodi نوشته شده توسط:  
(09-14-2013 12:45 PM)zahra_r نوشته شده توسط:  
(09-13-2013 09:12 AM)HadiMahmoodi نوشته شده توسط:  به نظر من واسه شروع میتونید یه سر به مغازه های خدمات تایپ بزنید تا اگه شد از اونا سفارش بگیری. تو دوست و آشنا و فامیل هم که اگه بتونی سفارش بگیری که دیگه عالیه. ضمنا میتونی چند تا آگهی هم خودت پرینت کنی و تو مدرسه و جاهای دیگه اگه میتونی بزنی.
موفق ترین باشیم./
به نظر من واسه شروع میتونید یه سر به مغازه های خدمات تایپ بزنید تا اگه شد از اونا سفارش بگیری. تو دوست و آشنا و فامیل هم که اگه بتونی سفارش بگیری که دیگه عالیه. ضمنا میتونی چند تا آگهی هم خودت پرینت کنی و تو مدرسه و جاهای دیگه اگه میتونی بزنی.
موفق ترین باشیم./
خیلی ممنون نظرتون واقعا عالیه...اتفاقا به قضیه تقویت زبانم خیلی وقته فکر میکنم.از اونجایی که وقت ندارم برم کلاس زبان تو خونه با متد نصرت2 آموزش میبینم....اما تا آموزش کامل میتونم با نرم افزار های قوی ترجمه متون انگلیسی کار ترجمه رو راه بندازم..
بازم خیلی ممنون استاد محمودی

خواهش میکنم...
حتما میدونی که نصرت واسه شروع به یادگیری زبان خیلی خوبه ولی اصلا کافی نیست.
بعد از نصرت که شروع خیلی خوبیه راه درازی در پیش داری که در اون مسیر اول به listening ، سپس سایر مهارتها کم کم مسلط میشید تا جاییکه به آیلتس (یا تافل) ختم میشه.
بله تقریبا تا 25 روز دیگه نصرت رو کامل تموم میکنم و بر اساس پیشنهاد شما listening کار میکنم. کلی هم کتاب درک مطلب دارم که واسه ترجمه به دردم میخوره..البته باید یه ذره مسلط تر باشم..بازم اگه زحمتی نباشه اگه کتابی مد نظر دارین در این مورد خوشحال میشم بفرمایین
با تشکر فراوان

قانون باور:
09-20-2013, 11:54 AM
ارسال: #16
دوست عزیز برای تمرین listening بهترین کتاب tactics for listening oxford است.
و البته بهترین منبع برای شما چه در writting چه speek دیکشنری longman ورژن 5 به بعده که اگر شما نرم افزارش را نصب کنید می بینید که یه مجموعه 3000 کلمه ای داره که از نظر speek و write کلمه ها را در سه سطح اهمیت s1,s2,s3 و برای write در سه سطح W1, w2, w3 درجه بندی کرده مخصوص امتحانات تافل یا ایلتس. و حتی امتحان ها و نمونه های امتحان و تمریناتش را هم در این نرم افزار می تونید ببینید. واقعا یه نمونه بی نظیره.

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
09-20-2013, 03:34 PM
ارسال: #17
(09-20-2013 11:54 AM)MARYAR نوشته شده توسط:  دوست عزیز برای تمرین listening بهترین کتاب tactics for listening oxford است.
و البته بهترین منبع برای شما چه در writting چه speek دیکشنری longman ورژن 5 به بعده که اگر شما نرم افزارش را نصب کنید می بینید که یه مجموعه 3000 کلمه ای داره که از نظر speek و write کلمه ها را در سه سطح اهمیت s1,s2,s3 و برای write در سه سطح W1, w2, w3 درجه بندی کرده مخصوص امتحانات تافل یا ایلتس. و حتی امتحان ها و نمونه های امتحان و تمریناتش را هم در این نرم افزار می تونید ببینید. واقعا یه نمونه بی نظیره.
سلام و با سپاس فراوان
هم دیکشنری معرفی شده و هم کتاب معرفی شده عالیه...البته من خودم اولین باره اسمشون رو میشنوم اما اساتید زبان تایید کردنشون...حتما باهاشون کار میکنم تا شاید نقطه عطفی در آموزش زبان من باشه...

خیلی ممنونم

قانون باور:
09-20-2013, 06:08 PM
ارسال: #18
(09-20-2013 03:34 PM)zahra_r نوشته شده توسط:  
(09-20-2013 11:54 AM)MARYAR نوشته شده توسط:  دوست عزیز برای تمرین listening بهترین کتاب tactics for listening oxford است.
سلام و با سپاس فراوان
هم دیکشنری معرفی شده و هم کتاب معرفی شده عالیه...البته من خودم اولین باره اسمشون رو میشنوم اما اساتید زبان تایید کردنشون...حتما باهاشون کار میکنم تا شاید نقطه عطفی در آموزش زبان من باشه...

خیلی ممنونم

همانطور که استاد گرامی سرکار خانم MARYAR فرمودند به نظر بنده هم کتابهای tactics… واسه listening بهترینه، اما واسه کار کردن بعد از نصرت زوده. چون هم احتمالا دایره لغاتت ضعیفه که در کنار listening نیازه تقویت بشه و هم احتمالا از شنیدنشون بدون دیدن متناش چیزی متوجه نمیشی! باید متنی رو گوش کنی که مقداریش رو متوجه بشی و بعد که به متن رجوع کردی بقیشو بفهمی و دوباره گوش کنی تا کامل متوجه بشی. پس توصیه من واسه بعد از نصرت، یه مجموعه ساده تر و پر از لغات کاربردی مثل اینترچینجهاست (4 کتاب زرد، قرمز، آبی و سبز به اسامی intro و new interchange 1,2,3). فقط متناشونو اول گوش کن، بعد ببینشون، دوباره گوش کن تا کامل متوجه شی، بعد برو درس بعد (فعلا فقط رو listening کار کن) تا هر 4 کتابو تموم کنی. انوقت میتونی بری سراغ 3 کتاب tactics…. اونا رو هم که به همین روش تموم کردی میتونی شروع کنی به دیدن فیلمهای آموزشی (مثلا من مجموعه Extra رو میشناسم). اونا رو هم که تموم کردی دیگه میتونی مجموعه سریال آمریکایی (مثلا friends) و همچنین فیلم ببینی. بعدش با قدرت تمام میتونی بری سراغ کلاسهای آمادگی آیلتس.
09-20-2013, 07:23 PM
ارسال: #19
(09-20-2013 06:08 PM)HadiMahmoodi نوشته شده توسط:  
(09-20-2013 03:34 PM)zahra_r نوشته شده توسط:  
سلام و با سپاس فراوان

خیلی ممنونم

همانطور که استاد گرامی سرکار خانم MARYAR فرمودند به نظر بنده هم کتابهای tactics… واسه listening بهترینه، اما واسه کار کردن بعد از نصرت زوده. چون هم احتمالا دایره لغاتت ضعیفه که در کنار listening نیازه تقویت بشه و هم احتمالا از شنیدنشون بدون دیدن متناش چیزی متوجه نمیشی! باید متنی رو گوش کنی که مقداریش رو متوجه بشی و بعد که به متن رجوع کردی بقیشو بفهمی و دوباره گوش کنی تا کامل متوجه بشی. پس توصیه من واسه بعد از نصرت، یه مجموعه ساده تر و پر از لغات کاربردی مثل اینترچینجهاست (4 کتاب زرد، قرمز، آبی و سبز به اسامی intro و new interchange 1,2,3). فقط متناشونو اول گوش کن، بعد ببینشون، دوباره گوش کن تا کامل متوجه شی، بعد برو درس بعد (فعلا فقط رو listening کار کن) تا هر 4 کتابو تموم کنی. انوقت میتونی بری سراغ 3 کتاب tactics…. اونا رو هم که به همین روش تموم کردی میتونی شروع کنی به دیدن فیلمهای آموزشی (مثلا من مجموعه Extra رو میشناسم). اونا رو هم که تموم کردی دیگه میتونی مجموعه سریال آمریکایی (مثلا friends) و همچنین فیلم ببینی. بعدش با قدرت تمام میتونی بری سراغ کلاسهای آمادگی آیلتس.
بله نصرت متاسفانه متن رو در اختیار نمی ذاره...البته من خودم کلمات رو با google translate می نویسم تا با ظاهر کلمات هم آشنا بشم...من از دوستام که به موسسات آموزش زبان و ... میرن اطلاعات گرفتم.برای مبتدیان تقریبا چهار ترم اول رو با کتابای interchange کار می کنن . نصرت هم در حد مبتدی است و برام سخت نیست.
از اونجایی که استاد ندارم یه ذره میترسم با کتابای interchange کار کنم.ولی امیدوارم بتونم

و خیلی ممنون بابت راهنمایی ارزشمندتون.

قانون باور:
10-12-2013, 06:23 PM
ارسال: #20
سلام ؛ وقتتون بخیر.هر جا که هستین شاد باشین.
خدا رو شکر موتور کارم روشن شده...
چون اولای کارمه صرفا کارایی که هزینه کمی داره رو رایگان انجام میدم برای جلب مشتریان دائمی!!!پرینت یه صفحه ، ایجاد ایمیل ، کپی کردن و ...
در حال حاضر یه پروژه تحقیقاتی دارم که تا دو هفته دیگه تمومش میکنم .(با توجه به اینکه بیشتر پنج شنبه ها و جمعه ها روش کار می کنم )
یه 80 تومنی از اینجا کاسب میشم ...

تا ببینیم خدا چی می خواد ...

موفق باشین دوستان10_00410_004

قانون باور:
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خیلی سریع راهنمایی میخوام درباره کیونت afshin67 7 2,862 01-17-2021 10:18 PM
آخرین ارسال: parham2014
  چه بیزینسی رو شروع کنم؟ sajadiri 0 732 11-22-2020 09:02 PM
آخرین ارسال: sajadiri
  پیشنهاد شما برای شروع کسب و کار با سرمایه 50 میلیون تومان amiir_0251 27 97,029 05-30-2020 04:33 PM
آخرین ارسال: alibashiri1363
  درخواست ایده برای شروع شغل در مغازه داخل پاساژ mahdi_ctr 1 8,650 02-06-2020 05:42 PM
آخرین ارسال: amintatari64
  یک ایده خوب برای 1-5 میلیارد میخوام. کارخونه و تولیدی potentate 27 24,002 12-24-2019 03:14 AM
آخرین ارسال: Pooria_kbs
Wink با۱۵۰ ملیون در رشت چی کنم؟ navidmooomen 2 660 09-20-2017 02:30 AM
آخرین ارسال: mehdi5152
  راهنمایی در مورد شروع کار(فوری فوری فوری خواهشا) Jamali.ali69 6 3,487 08-30-2017 01:54 PM
آخرین ارسال: حسن قجر
Thumbs Down هدفها و برنامه های یه شخص تازه شروع به کار... Fela.Want 161 28,028 06-12-2017 11:13 AM
آخرین ارسال: Fela.Want
Star مشاوره در مورد سوپر مارکت تلفنی میخوام farzad2007 0 1,164 05-24-2017 08:45 PM
آخرین ارسال: farzad2007
  چه شغلی رو برای شغل دوم و درامد بالا انتخاب کنم پژمان رنجبر 2 3,892 02-06-2017 01:53 PM
آخرین ارسال: پرستو پرهام
  شروع کسب وکار reza9500 1 1,339 12-10-2016 06:57 PM
آخرین ارسال: حسن قجر
  با 30 تومن چیکار کنم enayat20 1 1,408 10-31-2016 10:03 AM
آخرین ارسال: enayat20
  تنها مسئله ای که هنوز نتوستم براش راه حلی پیدا کنم!! tondar12 2 997 10-24-2016 10:53 AM
آخرین ارسال: yosefbarzegar
  با 110 میلیون چیکار کنم ؟ omidsh 20 9,878 09-21-2016 02:05 PM
آخرین ارسال: jenuse
  شروع کسب و کار با 10 میلیون ؟ چه کاری ؟ Apad4 10 4,679 09-08-2016 07:42 PM
آخرین ارسال: afshinshabani061
  کمک کنید چکار کنم Herolife 17 4,044 09-06-2016 05:22 PM
آخرین ارسال: Mehdi_danesh2
  چه کاری یاد بگیرم بازارش خوب باشه؟ لطفا بهم پیشنهاد بدید Mehdi_danesh2 0 2,078 09-06-2016 04:30 PM
آخرین ارسال: Mehdi_danesh2
  فروش عسل (از اساتید خواهش میکنم نظر خودشون رو بگن ) محمد1998 4 2,072 07-27-2016 09:59 AM
آخرین ارسال: omidhossaini
  آدرس تولیدی لباس میخوام! cold_fear1 6 2,195 07-22-2016 03:05 PM
آخرین ارسال: Ali.ali
  با پولم چکار کنم ؟؟ _morteza_ 12 21,350 06-09-2016 12:45 PM
آخرین ارسال: Mehrara

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS