ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
مشاوره در مورد استخدام دولتی زمان کنونی: 09-25-2025, 11:30 PM |
|||||||
|
مشاوره در مورد استخدام دولتی
|
09-18-2013, 12:51 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
مشاوره در مورد استخدام دولتی
با سلام به دوستان موفقیت آفرین
طی مدتی که توی انجمن کمتر از قبل حضور داشتم با چند مساله رو به رو بودم که اگه یک قسمتش رو بزارم کنار به نظرم یک جاهاییش به درد یکسری دیگه از دوستان هم بخوره. در آزمون استخدامی یک ارگان دولتی که با دیپلم استخدام می کرد شرکت کردم و توی آزمون نمره 84 از 100 رو آوردم (نمره خام) جمعا قراره 4 نفر استخدام بشن که 12 نفر رو قراره تا چند روز دیگه جهت نتایج سه برابر ظرفیت برای استخدام اعلام کنن. با توجه به این که میدونم برخی از دوستان دولتی هستند یا با روال استخدامی ارگان های دولتی آشنا هستند و گاها نتایج عجیبی هم گرفته اند خواستم که نظرشون رو بدونم که برای موفقیت در مصاحبه های دولتی چه تجربیات شخصی دارند که مایلند در اختیار سایرین هم بگذارن؟ نظرتون در مورد نمره خام بنده چیه؟ شانس قبولی رو چطور ارزیابی می کنید؟ حداکثر یک سال تا شروع حرکت اسانسوری! ------------------- امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!! |
|||
09-18-2013, 01:16 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: مشاوره در مورد استخدام دولتی
سلام.دوست عزیز من نمیدانم منظور شما از ارگان دولتی چیست و کدام ارگان مدنظر شماست اما هرچه هست باید اذعان داشت نمره خام برای هیچ کس ملاک نیست و یک سلسله کار اداری انجام میشود و در نهایت چندنفر جذب میشود.شاید به جرئت بتوان گفت که درصد بالایی از جذب در ارگانهای دولتی از طریق رابطه بازی بوده است تا ضابطه.منظور شما رو متوجه نشدم.آیا شما جزء اون 12 نفرید؟با حساب قبولی 4 نفر ، پس شانس شما 1 به 3 خواهد بود که بد نیست
خب برویم سر مطلب مصاحبه شغلی.مصاحبه شغلی برگرفته از چند صورت مسئله است : عقیدتی-سیاسی-اجتماعی با تحقیق از اینترنت میتوان تقریبا درصد بالایی از سوالهای بدو ورود را بدست آورد.باز هم میگویم چون نمیدانم کدام ارگان منظورتان است نمیتوانم کمک درستی کنم.اگر سپاه یا بخش نظامی باشد نماز و ولایت فقیه جزء لاینفک سوالهاست.از سوال در مورد وزرا گرفته تا اخرین نمازجمعه تهران.از بحث های سیاسی الان کشور و جهان. شما امشب به طور خلاصه وار یکی از رساله های مراجه را مطالعه بفرمایید.سپس به سراغ تقویم بروید و مناسبتهای مهم را به خاطر بسپارید.از بحث سیاسی کردن با مسئول گزینش بپرهیزید.اگر زیاد به سیاست علاقه دارید و مسلطید خود را لو ندهید و اگر هم آگاهی کافی ندارید باز هم خود را لو ندهید.در هر دو صورت باخته اید.همیشه اگر چیزی را بلد بودید ساده توضیح دهید و اگر نه بگویید که اشنا نیستم. با لباس مرتب حاضر شوید و بسیار به موقع.از زدن ریش در آن روز خودداری کنید.همیشه داستن یک ته ریش چه در ارگانهای دولتی و چه در خصوصی مزیت محسوب میشود. و حرف آخر : اگر بفرمایید قرار است کجا استخدام شوید شاید آشنایی چیزی پیدا کردیم و توانستیم به شما کمک کنیم موفق باشید با خودتان خوب تا کنید با خودتان که خوب تا نکنید روزگار شما را تا میکند می کند توی پاکت و می اندازد توی صندوق پستی ؛ به یک مقصد نامعلوم خودت به جان خودت بیفت خودت خودت را بساز خودت مواظب خودت باش و گرنه دیگران به تو هر شکلی که دلشان بخواهد میدهند. |
|||
09-18-2013, 01:29 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-18-2013 01:33 PM، توسط hamid.h.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(09-18-2013 12:51 PM)odise نوشته شده توسط: با سلام به دوستان موفقیت آفرین دوست گرامی همانطور که از اسم این سایت پیداست اصلا به مسائل غیر از کارآفرینی ارتباطی ندارد چه برسد به نقطه مقابل کارآفرینی ؛ استخدام !!! من به شغل فعلی اعضای انجمن کاری ندارم و برای تمام دوستان و شغلشان احترام قائلم ولی بنظر من طرح این سوال در این مکان توهینی به اکثر(همه نه. اکثرا تاکید میکنم) افکار کارآفرینانه و صد البته خلاق دوستان محسوب می شود. امیدوارم دوستان اشتباه برداشت نکنند با تشکر اضافه میکنم : دوست عزیز بخاطر داشته باشید با استخدام در هر جایی هرگز جزو میلیاردرهای آینده ایران نخواهید شد !!! موفق باشید باران باش و ببار؛ مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟ |
|||
09-18-2013, 01:36 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
دوست عزیز و برادر خوبم hamid-h
سلام تمام تلاش مدیران این انجمن بر این است تا اعضاء این انجمن ، در یک شغل مشغول بکار شوند.حالا تاکید بر این نیست که همیشه شرط کارفرینی همراه باشد.تقریبا علاوه بر بحث های کارآفرینی ، مسائلی از طنز گرفته تا دیگر مسائل در این انجمن مطرح میشود که خدارا شکر دسته بندی شده است.حرف شما را به دیده منت قبول میکنم ولی یک انجمن تنها مختص بحث کارآفرینی ، به نظر این حقیر کمی کسل کننده میشود ... این دوست بزرگوار ما هم کمی کمک خواست که انشالله مشکل ایشان نیز حل خواهد شد . دست شما را به نشانه احترام به گرمی می فشارم ... موفق باشید با خودتان خوب تا کنید با خودتان که خوب تا نکنید روزگار شما را تا میکند می کند توی پاکت و می اندازد توی صندوق پستی ؛ به یک مقصد نامعلوم خودت به جان خودت بیفت خودت خودت را بساز خودت مواظب خودت باش و گرنه دیگران به تو هر شکلی که دلشان بخواهد میدهند. |
|||
09-18-2013, 02:41 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(09-18-2013 01:16 PM)m-jalalvand نوشته شده توسط: سلام.دوست عزیز من نمیدانم منظور شما از ارگان دولتی چیست و کدام ارگان مدنظر شماست اما هرچه هست باید اذعان داشت نمره خام برای هیچ کس ملاک نیست و یک سلسله کار اداری انجام میشود و در نهایت چندنفر جذب میشود.شاید به جرئت بتوان گفت که درصد بالایی از جذب در ارگانهای دولتی از طریق رابطه بازی بوده است تا ضابطه.منظور شما رو متوجه نشدم.آیا شما جزء اون 12 نفرید؟با حساب قبولی 4 نفر ، پس شانس شما 1 به 3 خواهد بود که بد نیست با سپاس از شما و راهنمایی های خوبتون. من توی آزمون استخدامی سازمان میراث فرهنگی گردشگری استان زنجان شرکت کرده ام. فعلا لیست سه برابر ظرفیت هم اعلام نشده و من فقط خواستم اطلاعات کلی داشته باشم. توضیحاتی که در مورد روز آزمون دادید برام خیلی مهم بود. اتفاقا راستش ته ریش رو هم نگه داشتم واسه همین روز! رساله رو هم مطالعه اجمالی کردم . راسته میگن قرآن میارن و میگن بخون؟ حتما باید صوت باشه یا نه همین طوریش هم قبوله؟ سوای این مساله بارها متوجه شدم که محاصبه کنندگان یک سری ترفند دارن و سوالاتی که تحلیلی روانشناسی هست. نظر شما درباره این سوالات چیه؟ کلا به نظر شما برنده چه کسیه توی مصاحبه های این چنینی ؟ یک دنیا متشکرم از پاسخ شما حداکثر یک سال تا شروع حرکت اسانسوری! ------------------- امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!! |
|||
09-18-2013, 05:39 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
توی گوگل مثل اینها رو سرچ کن و بخون ، خیلی از سوالات این شکلیه
https://www.google.com/search?num=20&site=webhp&source=hp&q=mosahebe-estekhdami.pdf&oq=mosahebe-estekhdami.pdf&gs_l=hp.3...3778.6522.0.7630.5.5.0.0.0.0.356.1195.1j1j0j3.5.0....0...1c.1j2.26.hp..5.0.0.jY-NSjG428c |
|||
09-18-2013, 07:05 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
خدمت اين دوست بزرگوار بايد عرض كنم كه مصاحبه كنندگان فقط به جواب سوالات و سرو وضع ظاهري مصاحبه شونده اكتفا نمي كنند بلكه صداقت در گفتار و رفتار بيشتر برايشان اهميت دارد پس توصيه ميكنم بدون هيچگونه تظاهر و بصورت خيلي معمولي در مصاحبه شركت كنيد و صادقانه و با متانت هرچه تمام تر به سوالات پاسخ بدهيد انشاالله كه موفق مي شويد.
|
|||
09-18-2013, 09:17 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
با درود
اول اینکه سعی کنید تو اون اداره یا سازمان یک آشنا پیدا کنید که سک جورایی سفارشتون را بکنه ، چون بالا بری پایین بیای آخری ایرانه و پارتی بازی اما به فرض اینکه مصاحبه قانونمند باشه کلیاتش اینه که اولا خودتون باشید ، سعی نکنید خودتون را مثل شخص دیگه ای جا بزنید ، راحت باشید و اصلا هول نشید لباس معمولی بپوشید ، نه با تیشرت و شلوار جین برید ، نه با کت شلوار و کروات ، نه با لباس سفید یقه بسته ! جین اصلا نپوشید ، یک شلوار پارچه ای معمولی + یک پیراهن دکمه ای رنگ ملایم ریش هم مدل دار نزارید ، بلند و نامرتب هم نباشه ، با موزر از ته بزنید و توی گردن و گونه ها را هم با تیغ خط بندازید، خلاصه اینکه مرتب و آراسته باشید ، ضمنا ترجیها عطر هم نزنید ، اما در مورد خانواده سوال کردند خیلی با آرامش توضیح بدید ، هیچ موردی را نه توجیج کنید و نه اقراق ، حرف هم تو دهن مصاحبه شونده نزارید مثلا سوال می کنند ، پدرتون تا حالا زندان بوده ، شما می فرمایید ، بله " ولی بیگناه بوده " البته چنین سوالی نمی شه ، منظورم اینه که تصمیم گیری را بزارید به عهده مصاحبه شونده و فقط سوال را پاسخ بدید نه بیشتر مگر اینکه خودشون درخواست توضیحات بیشتر کنند. در مثال فوق " ولی بیگناه بوده " جمله جالبی از لحاظ روانشانسی نیست از اتفاقات روز اطلاع داشته باشید ولی دربارش نظر ندید. مثلا سوریه جنگ داخلی هست ولی حق با کیه به شما ربطی نداره ، مسائل سیاسی و عقیدتی را دربارش مطالعاتی داشته باشید ، نمونه سوالات را سرچ کنید یا پرس و جو کنید شبیه به همه . فقط نکته مهمش اینه که سوال که پرسیده می شه حرف مصاحبه کننده را قطع نکنید ، بزارید سوال کاملا پرسیده بشه ، اگر جوابش را 10 بار حفظ کردید باز هم کمی صبر کنید و بعد با تومانینه جواب بدید ، جواب ها را هم از زبان خودتون بگید ، این قسمت خیلی مهمه ، یعنی اینکه متن را حفظ نکنید و اونجا مثل امتحان شفاهی های دوران تحصیل جواب بدید ، جواب سوال را یاد بگیرید و بعد از زبان خودتون بگید ، وسط پاسخگویی هم ممممممممممممممم نکشید در کنار همه این موارد خشک خشک هم نباشید ، در آخر یا اگر بین مصاحبه صحبتی پیش اومد یک خنده عادی هم بد نیست ، حتی بعد از این اتفاق یا در اخر اگر موقعیتش پیش اومد و مصاحبه کننده ها یک یا دو نفر بودن ، بیشتر بود اینکار را نکنید ، از خود مصاحبه کننده هم سوال کنید ، ببخشید شما خودتون هم در این اداره مشغولید ؟ آیا از کارتون راضی هستید ؟ به نظرتون اگر خدا کمک کرد و قسمت بود اینجا استخدام شدم ، آیا می توانم زندگی خوب و سالمی داشته باشم یا نه ؟! البته اون کلمه سالم هم در بعضی ادارات باید به کار برد ، خیلی جاها استفاده کنی کلا رد می شی دی: مثلا اداره برق !! و مطلب زیاده ، حالا بزار نتیجه بیاد ، آمادت می کنیم. البته بگم من به جز یکبار اونم سالها پیش در مصاحبه استخدام دولتی شرکت نکردم ولی مواردی که گفتم بعضا نتایج صحبت با دوستانی بود که رفته بودن برای مصاحبه و بخش زیادیش هم مطالب روانشاسی هست با آرزوی موفقیت به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
09-18-2013, 09:59 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
سلام
دوستان به ویژه آقای جلالوند و آقا مهدی توضیحات خوبی دادند من فقط اضافه کنم که یک کتابهایی هستند درباره گزینش در سازمانهای دولتی، من نسخه گزینش در صنعت نفت را دیده ام فکر میکنم برای میراث فرهنگی هم چنین چیزی باشد. ضمناً پیشنهاد می کنم حتماً درباره زبان بدن مطالعاتی داشته باشید خیلی میتواند برای مصاحبه شغلی مفید باشد. در نماز جمعه هم که حتماً شرکت می کنید و جزئیات آن را می دانید نیازی به گفتن نیست حتماً حتماً. موفق باشید. . ![]() ![]() |
|||
09-18-2013, 10:44 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(09-18-2013 05:39 PM)jujushow نوشته شده توسط: توی گوگل مثل اینها رو سرچ کن و بخون ، خیلی از سوالات این شکلیه این چیه ؟! برادر جان لطف میکنی یه جوابی میدی یه ذره نگاه کن خودت ببین چی میبینی؟ ![]() مرسی ![]() حداکثر یک سال تا شروع حرکت اسانسوری! ------------------- امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!! |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راهنماي در مورد چه چيزي بخريم سود بكنيم؟ | reza1 | 10 | 2,415 |
07-05-2025 02:56 PM آخرین ارسال: abolfazl_qn |
|
زمین 800 متری در گیلان | negar6 | 8 | 2,274 |
06-28-2025 07:58 PM آخرین ارسال: abolfazl_qn |
|
مشورت در مورد اجاره رستوران | MOBIN66 | 10 | 2,025 |
05-29-2025 03:02 PM آخرین ارسال: abolfazl_qn |
|
مشاوره و راهنمایی در مورد طلا فروشی | mseyfzadeh | 4 | 19,725 |
11-03-2023 02:09 PM آخرین ارسال: sansigold |
|
راهنمایی در مورد خرید عمده لباس زنانه برای مغازه | pooga | 11 | 21,715 |
09-26-2022 12:15 PM آخرین ارسال: mohammad1112 |
|
راهنمایی در مورد فروش عمده مواد غذایی خارجی | mjpt1 | 17 | 30,203 |
06-17-2020 01:05 PM آخرین ارسال: sherwin |
|
درخواست ایده برای شروع شغل در مغازه داخل پاساژ | mahdi_ctr | 1 | 8,647 |
02-06-2020 05:42 PM آخرین ارسال: amintatari64 |
|
راهنمايي در مورد پخش كيك و كلوچه و تنقلات | abco | 6 | 11,337 |
10-28-2019 01:54 PM آخرین ارسال: reza8490 |
|
![]() |
سوال و مشورت بسیار مهم ؟! چه سایتی بزنم که درآمد بالا در ماه داشته باشد ؟ | Ariya | 1 | 657 |
01-25-2019 10:08 PM آخرین ارسال: Ariya |
مراکز فروش عطر و ادکلن عمده در تهران! | tondar12 | 27 | 33,520 |
01-23-2019 05:05 PM آخرین ارسال: Behdad2666 |
|
راهنمایی برای تبلیغات در زمینه دکوراسیون داخلی اگر تجربه دارین لطفا دریغ نکنید | memars | 3 | 1,576 |
01-16-2019 07:07 PM آخرین ارسال: DddKing |
|
مشاوره برای تاسیس یک موسسه کاریابی در یک شهرک صنعتی بزرگ | mohsen13716 | 0 | 763 |
01-10-2019 02:19 PM آخرین ارسال: mohsen13716 |
|
مشاوره برای دریافت مجوز کارگزاری | matin3138 | 1 | 925 |
10-31-2018 02:39 PM آخرین ارسال: ehsan_info |
|
راهنمایی در مورد دستگاه چاپ بنر | mohsen6099 | 7 | 4,561 |
06-28-2018 08:13 PM آخرین ارسال: simayeshahr |
|
![]() |
کمک در فروش عمده محصول ساخت خودم در تهران | masoudmom | 0 | 757 |
05-21-2018 04:35 PM آخرین ارسال: masoudmom |
برای موفقیت در کسب و کار لوازم یدکی خودرو راهنمایی می خوام | yousefi66 | 3 | 20,508 |
05-09-2018 05:50 PM آخرین ارسال: mohammad97 |
|
نیاز به کمک و مشاوره برای باز کردن مغازه | arman66 | 7 | 6,689 |
12-24-2017 10:41 PM آخرین ارسال: علی عزت نژاد |
|
مشاوره در مورد بسته بندی ماهی | saed470 | 4 | 2,443 |
12-01-2017 01:56 AM آخرین ارسال: In.ebrahim |
|
پیشنهاد شما درباره راه انداختن یک کار در یک زیرزمین تجاری 107 متری؟ | nasimparsi | 2 | 2,255 |
11-12-2017 04:48 AM آخرین ارسال: shahin0056 |
|
![]() |
با۱۵۰ ملیون در رشت چی کنم؟ | navidmooomen | 2 | 650 |
09-20-2017 02:30 AM آخرین ارسال: mehdi5152 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: