ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

پیک میوه
زمان کنونی: 09-23-2025, 05:37 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: esmailpour
آخرین ارسال: نازلی
پاسخ: 8
بازدید: 2434

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امیتازات : 2.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیک میوه
09-06-2013, 06:19 PM
ارسال: #1
پیک میوه
سلام
دوستان و اساتید در مورد فروش و تحویل میوه درب منزل مشتری نظری دارند؟
ابتدا هم برای جذب مشتری از روزنامه های کثیرالانتشار بهره می بریم.
با آرزوی موفقیت
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-06-2013, 08:03 PM
ارسال: #2
RE: پیک میوه
فکر نکنم ایده ی خوبی باشه چون میوه رو باید خود شخص بخره برای زدگی و خرابی می گم و اطمینان نمی کنند به پیک موتوری

من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا
من دست به هر کاری بزنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
09-07-2013, 10:06 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-24-2013 12:25 AM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #3
به نظر من کار جالبی نیست

شاید ایده بهتر اینه که پیک ، نان تازه باشید ، و انواع نان داغ را درب منزل تحویل دهید
یا پیک رستوران و فست فودهای معروف شهرتون ، یعنی مشتری تماس بگیره بگه یک هات داگ می خوام از فست فود "علی پلشت " یا یک پرس چلوکباب از رستوران " غلام دنبه "
شما قبلا با رستوران و فست فود های مورد نظر صحبت می کنید و قرارداد می نویسید و برای خودتون تخفیف درصدی از رستوران بگیرید ،

اینطوری از مشتری هم پول پیک را می گیرید هم 10 15 درصدی سود تخفیفی که گرفته اید را کسب می کنید

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
09-08-2013, 12:07 AM
ارسال: #4
اتفاقا بنده چند سال پیش میوه فروشی داشتم و هفته ایی تقریبا بالای 200 تومان سفارش تلفنی داشتم با ارسال رایگان

البته قبلش تبلیغ کرده بودم و تمام مشتریهایم هم از ارسال بار راضی بودند تمام بارها را با فاکتور با حداقل سود در اختیار مشتریها قرار میدادم حتی تا یه سال بعد از جمع کردن و وارد کار جدید شدن بنده هم تماس تلفنی داشتم 70 درصد مشتریهایم از خانواده پزشکها بودن 20 درصد کارمند 10 درصدافراد مسن بودن که میگفتم اگه امکان داره همراه سفارش میوه برام مثلا تخم مرغ و مایع ظرف شویی هم بیار یه خودشون یه کرایه ایی بهم میدادن

من فکر کنم جواب بده
09-23-2013, 05:46 PM
ارسال: #5
(09-08-2013 12:07 AM)مهران 313 نوشته شده توسط:  اتفاقا بنده چند سال پیش میوه فروشی داشتم و هفته ایی تقریبا بالای 200 تومان سفارش تلفنی داشتم با ارسال رایگان

البته قبلش تبلیغ کرده بودم و تمام مشتریهایم هم از ارسال بار راضی بودند تمام بارها را با فاکتور با حداقل سود در اختیار مشتریها قرار میدادم حتی تا یه سال بعد از جمع کردن و وارد کار جدید شدن بنده هم تماس تلفنی داشتم 70 درصد مشتریهایم از خانواده پزشکها بودن 20 درصد کارمند 10 درصدافراد مسن بودن که میگفتم اگه امکان داره همراه سفارش میوه برام مثلا تخم مرغ و مایع ظرف شویی هم بیار یه خودشون یه کرایه ایی بهم میدادن

من فکر کنم جواب بده

سلام و عرض ارادت
جسارتا شما کدام شهر ساکن هستید ؟
خواهش میکنم از تجربیات خود در این حرفه ما را بی نصیب نگذارید؟
با تشکر
09-23-2013, 08:41 PM
ارسال: #6
بنده از قائمشهر هستم

راستش کلیدیترین نکته برای این کار ارائه فاکتور همراه میوه بود برای بنده که باعث جذب مشتری شد

کاغذی که پخش میکنید حتما ذکر کنید با ارسال رایگان

و همراه بار حتما فاکتور به مشتری بدید
09-23-2013, 09:20 PM
ارسال: #7
(09-23-2013 08:41 PM)مهران 313 نوشته شده توسط:  و همراه بار حتما فاکتور به مشتری بدید

حتما این نکته رعایت بشه من هر موقع برام غذا میارند طرف فاکتور نداشته باشه ناراحت میشم و احساس می کنم داره پیک سرم کلاه می گذاره 35
11-21-2013, 09:19 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-21-2013 09:19 PM، توسط نازلی.)
ارسال: #8
از نظرم ایده شما عالیه
از نظرم ایده شما عالیه

بدون شک من میلیاردر آینده ایران و کارآفرین برتر خواهم بود
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تجزیه و تحلیل دو شغل ساخت جعبه میوه و تولید کفش (صندل) حامد یزدی 4 1,834 07-05-2015 05:10 PM
آخرین ارسال: حامد یزدی
  دفتر پیک موتوری amiryazdani138 8 8,668 08-11-2012 10:33 PM
آخرین ارسال: مهدی 1

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS