سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
پیک میوه - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: پیک میوه (/showthread.php?tid=9543)

پیک میوه - esmailpour - 09-06-2013 06:19 PM

سلام
دوستان و اساتید در مورد فروش و تحویل میوه درب منزل مشتری نظری دارند؟
ابتدا هم برای جذب مشتری از روزنامه های کثیرالانتشار بهره می بریم.
با آرزوی موفقیت

RE: پیک میوه - pooria026 - 09-06-2013 08:03 PM

فکر نکنم ایده ی خوبی باشه چون میوه رو باید خود شخص بخره برای زدگی و خرابی می گم و اطمینان نمی کنند به پیک موتوری

RE: پیک میوه - مهدی 1 - 09-07-2013 10:06 PM

به نظر من کار جالبی نیست

شاید ایده بهتر اینه که پیک ، نان تازه باشید ، و انواع نان داغ را درب منزل تحویل دهید
یا پیک رستوران و فست فودهای معروف شهرتون ، یعنی مشتری تماس بگیره بگه یک هات داگ می خوام از فست فود "علی پلشت " یا یک پرس چلوکباب از رستوران " غلام دنبه "
شما قبلا با رستوران و فست فود های مورد نظر صحبت می کنید و قرارداد می نویسید و برای خودتون تخفیف درصدی از رستوران بگیرید ،

اینطوری از مشتری هم پول پیک را می گیرید هم 10 15 درصدی سود تخفیفی که گرفته اید را کسب می کنید

RE: پیک میوه - مهران 313 - 09-08-2013 12:07 AM

اتفاقا بنده چند سال پیش میوه فروشی داشتم و هفته ایی تقریبا بالای 200 تومان سفارش تلفنی داشتم با ارسال رایگان

البته قبلش تبلیغ کرده بودم و تمام مشتریهایم هم از ارسال بار راضی بودند تمام بارها را با فاکتور با حداقل سود در اختیار مشتریها قرار میدادم حتی تا یه سال بعد از جمع کردن و وارد کار جدید شدن بنده هم تماس تلفنی داشتم 70 درصد مشتریهایم از خانواده پزشکها بودن 20 درصد کارمند 10 درصدافراد مسن بودن که میگفتم اگه امکان داره همراه سفارش میوه برام مثلا تخم مرغ و مایع ظرف شویی هم بیار یه خودشون یه کرایه ایی بهم میدادن

من فکر کنم جواب بده

RE: پیک میوه - esmailpour - 09-23-2013 05:46 PM

(09-08-2013 12:07 AM)مهران 313 نوشته شده توسط:  اتفاقا بنده چند سال پیش میوه فروشی داشتم و هفته ایی تقریبا بالای 200 تومان سفارش تلفنی داشتم با ارسال رایگان

البته قبلش تبلیغ کرده بودم و تمام مشتریهایم هم از ارسال بار راضی بودند تمام بارها را با فاکتور با حداقل سود در اختیار مشتریها قرار میدادم حتی تا یه سال بعد از جمع کردن و وارد کار جدید شدن بنده هم تماس تلفنی داشتم 70 درصد مشتریهایم از خانواده پزشکها بودن 20 درصد کارمند 10 درصدافراد مسن بودن که میگفتم اگه امکان داره همراه سفارش میوه برام مثلا تخم مرغ و مایع ظرف شویی هم بیار یه خودشون یه کرایه ایی بهم میدادن

من فکر کنم جواب بده

سلام و عرض ارادت
جسارتا شما کدام شهر ساکن هستید ؟
خواهش میکنم از تجربیات خود در این حرفه ما را بی نصیب نگذارید؟
با تشکر

RE: پیک میوه - مهران 313 - 09-23-2013 08:41 PM

بنده از قائمشهر هستم

راستش کلیدیترین نکته برای این کار ارائه فاکتور همراه میوه بود برای بنده که باعث جذب مشتری شد

کاغذی که پخش میکنید حتما ذکر کنید با ارسال رایگان

و همراه بار حتما فاکتور به مشتری بدید

RE: پیک میوه - moele - 09-23-2013 09:20 PM

(09-23-2013 08:41 PM)مهران 313 نوشته شده توسط:  و همراه بار حتما فاکتور به مشتری بدید

حتما این نکته رعایت بشه من هر موقع برام غذا میارند طرف فاکتور نداشته باشه ناراحت میشم و احساس می کنم داره پیک سرم کلاه می گذاره 35

RE: پیک میوه - نازلی - 11-21-2013 09:19 PM

از نظرم ایده شما عالیه
از نظرم ایده شما عالیه