ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

تدریس
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:46 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: مرتضی-تهران
آخرین ارسال: iren
پاسخ: 11
بازدید: 1835

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تدریس
08-29-2013, 03:29 PM
ارسال: #1
تدریس
اینجا رو برقرار کردم ببینم با این همه فارغ التحصیل دانشگاهی که مثل خودم و دوستانم(خودم کارشناسی حسابداری...دوستم کارشناسی ارشد حسابداری+تدریس در حال حاضر....دو نفر از دوستان به ترتیب کارشناسش مدیریت و کاردانی آی سی تی+ تعداد زیادی فوق دیپلم و لیسانس....و...تا دلت بخواد تحصیلکرده بیکار که همه التماس دعا گفتند........................)هستند میشه این ایده ی تاسیس آموزشگاه رو پیاده کرد یا نه؟
با این همه قشر تحصیلکرده که مایل به کار و کسب روزی حلال هستند....باید کاری ایجاد کنیم کمر همت ببندیم.....سرمایه هم به نظر من میشه شراکتی شروع کنیم و اگه هر کی یه مقدار سرمایه بیاره...کلی سرمایه میشه (دوستانی که اطلاعاتشون کامل هست بگن میشه شرکا مثل ثبت شرکت سرمایه و سهم الشرکه خودشون رو ثبت کنن که خیال همه راحت بشه و همه بشن سهامدار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ )

از همه کسانی که میتونند تدریس کنند یا علاقه مندند به تدریس یا سابقه تدریس و کار توی آموزشگاه...مدارس و دانشگاه و....را دارند برای همفکری دعوت میشود....
منتظر نظراتتون هستم.....
سپاس

×××××××هیچ وقت امید رو از کسی نگیر...شاید تنها چیزی باشه که داشته باشه ×××××××
×××××××××××××از تجربه دیگران استفاد کن، تا تو تجربه دیگران نشوی××××××××××××
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-29-2013, 06:29 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-29-2013 06:31 PM، توسط مرتضی-تهران.)
ارسال: #2
RE: تدریس
دانلود فایل .....ضوابط ایجاد آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای:
http://www.irankanon.com/PDF/zavabet%20jadid.pdf
دوستان خجالت نکشید مطالبتون رو به اشتراک بزارید....من منتظر نظراتتون هستم

08-29-2013, 09:23 PM
ارسال: #3
اگر می خوای موفق بشی طرحتو برنامتو مشخص کن و بعد ببین برا کارت به همکاری چه کسانی نیاز داری. برو خودت پیداشون کن و بیارشون تو تیم خودت. اونایی رو که به دردت بخورن نه بشن چوب لای چرخ حرکتت. هیچ وقت منتظر نباش بقیه بیان بهت پیشنهاد بدن. خودت بهشون پیشنهاد بده. خودت تیمتو انتخاب کن.
میدونی مثل چی می مونه مثل دوست دختر پیدا کردن. اگر بشینی یک جا که دخترها بیان بهت شماره بدن شاید سالی یک دوست پیدا کنی اون هم شاید باب میلت نباشه.
ولی اگر خودت بری دنبالشون شاید هفته ای یک بار یک دوست پیدا کنی. اون هم کسی که خودت رفتی دنبالش و ازش خوشت اومده
08-31-2013, 10:37 AM
ارسال: #4
من درخواست دادم براي تدريس تو شركت خودمون، تقريباً قبول هم شده ولي دوره هاي عموميه كه فك نميكنم به كار شما بياد.

نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم

تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده
08-31-2013, 12:19 PM
ارسال: #5
(08-31-2013 10:37 AM)آقا محسن نوشته شده توسط:  من درخواست دادم براي تدريس تو شركت خودمون، تقريباً قبول هم شده ولي دوره هاي عموميه كه فك نميكنم به كار شما بياد.

سپاس از شما...چه دوره ای یکم توضیح میدید....

08-31-2013, 12:26 PM
ارسال: #6
رفتار سازماني و روابط اجتماعي كار
مشتري مداري و تكريم مردم در نظام اداري
آشنايي با 5S
روانشناسي ارتباط با مشتريان
برنامه ريزي و سنجش اثربخشي آموزش مبتني بر استاندارد 10015

نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم

تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده
08-31-2013, 03:00 PM
ارسال: #7
برای شروع کار باید تشریف ببرید مجوز آموزشگاه علمی آزاد بگیرید که از دو طریق میسره :
1- آموزش و پرورش شهرتون
2- اداره ارشاد

در مورد اداره ارشاد اطلاع چندانی ندارم ولی برای کسب مجوز آموزشگاه باید به نام یک عزیز فرهنگی اقدام کنید که ترجیحا رشته اش مرتبط به نوع فعالیت آموزشگاه و خودش هم دارای سابقه تدریس بالا یا بازنشسته باشد.
هر سال یک بار در ماه های اسفند و فروردین به درخواست ها رسیدگی میشود و به ترتیب اولویت اقدام می شود.
شاد باشید و سر زنده

حداکثر یک سال تا شروع حرکت اسانسوری!
-------------------
امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-31-2013, 04:06 PM
ارسال: #8
(08-31-2013 03:00 PM)odise نوشته شده توسط:  برای شروع کار باید تشریف ببرید مجوز آموزشگاه علمی آزاد بگیرید که از دو طریق میسره :
1- آموزش و پرورش شهرتون
2- اداره ارشاد

در مورد اداره ارشاد اطلاع چندانی ندارم ولی برای کسب مجوز آموزشگاه باید به نام یک عزیز فرهنگی اقدام کنید که ترجیحا رشته اش مرتبط به نوع فعالیت آموزشگاه و خودش هم دارای سابقه تدریس بالا یا بازنشسته باشد.
هر سال یک بار در ماه های اسفند و فروردین به درخواست ها رسیدگی میشود و به ترتیب اولویت اقدام می شود.
شاد باشید و سر زنده

سپاس از شما دوست عزیز

09-03-2013, 10:40 PM
ارسال: #9
- نیاز سنجی و امکان سنجی
- ایجاد تیم قوی و حرفه ای
- حساب و کتاب و مدیریت خوب
- بازاریابی و تبلیغات هدفمند
- پشتیبانی کامل و مشتری مداری

همیشه در تجارتِ خودمان، خریدار و مصرف کننده نهایی را هم در نظر بگیریم
همیشه خدا را ناظر بر امور تجارت خود ببینیم.
01-07-2014, 06:06 PM
ارسال: #10
سلام دوست عزیز
من خودم فرهنگی هستم و مدتهاست به دنبال دریافت مجوز آموزشگاه تدریس می باشم اما مجوزها از سال گذشته جز برای کسانی که سابقه ی بالایی دارند صادر نمیشه . پیشنهاد من این است یک وبلاگ درست کن و بخشی از مطالبی را که می توانی تدریس کنی به صورت های مختلف در وبلاگت قرار بده . منظورم این است که با نشان دادن غذا به فرد گرسته او را تحریک کن تا به سمت غذایی که در دست شما است بیاید . به نظرم دوسه بار که بتوانی به صورت پرسش و پاسخ وارد عمل شوی ، افرادی که نیاز به کمک شما دارند ، حتما با شما تماس می گیرند.
می توانی بخش هایی از تدریست را به صورت پاورپوینت در وبلاگ بگذاری که در واقع به نوعی روش تدریس شما هم هست .
موفق باشی .
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS