ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

با این امکانات و توانایی ها چه کنم؟!
زمان کنونی: 09-25-2025, 04:20 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: EhsanETS
آخرین ارسال: EhsanETS
پاسخ: 14
بازدید: 3116

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امیتازات : 2.19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
08-09-2013, 01:43 AM
ارسال: #1
سلام خدمت همه دوستان و اساتید
بدون مقدمه برم سر اصل مطلب
این امکانات رو هم دارم:
ـ سرمایه حدودا 20 میلیون تا 100 میلیون (30 میلیون مطمئن تره برام)
ـ یک شرکت ساختمانی ثبت و تاسیس کردم
ـ یک واحد ساختمان جهت دفتر دارم (مالکیتش رو دارم)
ـ دفتر از نظر تجهیزات و امکانات تقریبا کامل هست
ـ مهندس عمران هستم و تخصصم سازه هست
ـ یک ماشین دارم
ـ مقداری هم سرمایه مد نظر گرفتم برای کارهای مختلف شرکت

اما متاسفانه هنوز نتونستم از این شرکت استفاده کنم و درآمدی داشته باشم.
از ماه آذر پارسال راه انداختم. پارسال یک سری مشغله ها و کارها پیش اومد که عملا اصلا شرکت فعالیتی نداشت و صبر کرده بودم.
اول امسال که اومدم شروع کنم برای تبلیغات (اون موقع روزنامه مد نظرم بود) بحث های ستادی و انتخاباتی و ... پیش اومد و تا خود انتخابات در گیرش بودیم.
بعد از اون جریانات کار رو رسما شروع کردم
یه مدت روزنامه آگهی کردم اما راستش بازخوردی نداشت.
یک سری برتری ها نسبت به بقیه در کارهام دارم (مثل کاهش هزینه های ساخت و افزایش سرعت ساخت و ...)
اما به نظر خودم مشکل اصلی من پیدا کردن مشتری های هدف و گرفتن کار از اون هاست.

به نظر شما چه راه کارهایی برای من مناسب تره؟
پیشاپیش از لطفتون تشکر می کنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-09-2013, 03:28 AM
ارسال: #2
RE: با این امکانات و توانایی ها چه کنم؟!
(08-09-2013 01:43 AM)EhsanETS نوشته شده توسط:  سلام خدمت همه دوستان و اساتید
این امکانات رو هم دارم:
ـ یک ماشین دارم

از ماه آذر پارسال راه انداختم. پارسال یک سری مشغله ها و کارها پیش اومد که عملا اصلا شرکت فعالیتی نداشت و صبر کرده بودم.
اول امسال که اومدم شروع کنم برای تبلیغات (اون موقع روزنامه مد نظرم بود) بحث های ستادی و انتخاباتی و ... پیش اومد و تا خود انتخابات در گیرش بودیم.
یک سری برتری ها نسبت به بقیه در کارهام دارم (مثل کاهش هزینه های ساخت و افزایش سرعت ساخت و ...)

سلام، با توجه به اينكه دفتر داري ، شركت ثبت كردي و يه مقدار هم سرمايه اوليه ، به نظر من بهترين كار تشكيل دادن يه تيم قوي ساختمونيه !
با يه تيم قوي ميتوني طراحي سازه ، طراحي خارجي ، طراحي داخلي و حتي طراحي غرفه هاي نمايشگاهي رو انجام بدي . كلاً تمامي طراحي هاي ساختمون رو ميتوني انجام بدي، من دوستي دارم كه همين كارو انجام داده، البته چندين ساله پيش شروع كرده، الان با بهترن بساز و بفروشها كار ميكنه ، البته حضور موفقش رو در نمايشگاههاي ساختموني استان نبايد ناديده گرفت.

برای دنیایت چنان کار کن که گویا برای همیشه [در این دنیا] خواهی بود. و برای آخرتت [نیز چنان] سعی و تلاش کن که گویا فردا از دنیا خواهی رفت.
08-09-2013, 04:07 PM
ارسال: #3
(08-09-2013 03:28 AM)rasoul.es1989 نوشته شده توسط:  
(08-09-2013 01:43 AM)EhsanETS نوشته شده توسط:  سلام خدمت همه دوستان و اساتید
این امکانات رو هم دارم:
ـ یک ماشین دارم

سلام، با توجه به اينكه دفتر داري ، شركت ثبت كردي و يه مقدار هم سرمايه اوليه ، به نظر من بهترين كار تشكيل دادن يه تيم قوي ساختمونيه !
با يه تيم قوي ميتوني طراحي سازه ، طراحي خارجي ، طراحي داخلي و حتي طراحي غرفه هاي نمايشگاهي رو انجام بدي . كلاً تمامي طراحي هاي ساختمون رو ميتوني انجام بدي، من دوستي دارم كه همين كارو انجام داده، البته چندين ساله پيش شروع كرده، الان با بهترن بساز و بفروشها كار ميكنه ، البته حضور موفقش رو در نمايشگاههاي ساختموني استان نبايد ناديده گرفت.

در حال حاضر این تیم رو دارم و اگر پروژه ای باشه مشکلی در اجرای اون نداریم. تیم آماده هست.
اما چطور وارد این بازار بشم و بتونم کار بگیرم؟! واقعا نمی دونم سراغ کدوم بازار هدف باید برم. چون این کار (ساخت و ساز) قشر خاصی نداره یا هر کس خودش بساز بفروش می شه.
پیشنهادتون برای من با این شرایط چیه که بتونم تو کارم موفق بشم؟
08-09-2013, 04:20 PM
ارسال: #4
دوست عزیزم شما بهترین امکانات و تجهیزات رو دارین که کمتر کسی این شرایط رو دارا میباشد ....بنظد من باید اول یه سرک به شرکت های ساختمتنی بصورت نمایشی و در نقش یک مشتری بزنید اونم در چندین مرحله و اطلاعات مورد نیاز از شرایط بازار و نحوه برخورد با مشتری را خوب یادداشت کندی سپس آنها را چندین روز آنالیز کنید با دانستهای کنونی خودتون مقایسه کنید سپس روزانه آگهی بازاریاب حرفه ای کندی و بهترین ها رو انتخاب کنین اونوقت با تیم قوی ای که جمع میکنین و تجربیات کسب شده جدید یا توکل به خدای بزرگ و ایمان 100% به کائنات به موفقیت صعودی خوتون برسین ....پیروز باشین دوست من....
08-09-2013, 05:31 PM
ارسال: #5
به نظر من شما سرمایه کافی برای یک شرکت خوب رو داری ولی اون طور که به نظر میاد فکر و ایده تون ضعیفه. به نظر میاد که برنامه ریزی درستی ندارید.فکر می کنم بررسی نحوه کار رقباتون خیلی می تونه مفید باشه . بدونید اونها از چه راهها و روش هایی استفاده مکی کنن. ضعف و قدرت اونها و شما چیست؟ چه طور می شه نقاط ضعف خودتون رو از بین ببرید و نقاط قوت رقبا رو در خود ایجاد کنید. تبلیغات خیلی مهمه شما که سرمایشو دارید باید بدونید بهترین شیوه تبلیغات چی می تونه باشه؟ در ضمن اگر تبلیغات کردید ولی کسی مراجعه حضوری نداشت باید جواب رو در پاسخ دهنده به تلفن ها جستجو کنید. خیلی از شرکت ها تو این زمینه ضعف دارن. کسی که پشت خط جواب میده می تونه مشتری رو بکشونه پیش شما می تونه فراری بده.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-09-2013, 11:11 PM
ارسال: #6
سلام
همه چی داری و کار نمی کنی؟؟؟؟!!!
از کم شروع کن
هرچی خورد بهت بگیر حتی اگه کار خرده ساختمانی بود
با دوستات که تو این کار فعالیت کردن و هم رشتت هستن صحبت کن، شاید اونا جسارت یا کار رو داشته باشن ولی چون امکانات ندارن موندن!
قرار نیست هرچی درمیارین رو نصف کنی که! پروژه ای کار کنین ولی پیش دوستات نشون نده خیلی بیکاری! بگو بیا با هم کار کنیم، فک کنم باهم کارای بزرگی بتونیم انجام بدیم

نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم

تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-10-2013, 03:59 AM
ارسال: #7
خیلی ممنون از همه دوستان
به یه سری نکات اشاره شد که خیلی مفید فایده هست برام. بعضی هاشون رو قبلا اصلا توجهی نداشتم.
اما کارایی که کردم، حقیقتش یک بار آگهی برای بازاریاب زدم اما فرد خاصی تماس نگرفت (عملا هیچ کس) بعد با یکی از شرکت های همکار که صحبت می کردم گفت اونا سه ماهی دنبال بازاریاب برای فروش کالا (نمایندگی کاشی رو داشتند) بودن و حتی به مراکز کاریابی هم سپرده بودن اما کسی پیدا نکردن. این شد که یکم در مورد پیدا کردن بازاریاب نا امید شدم.
درباره شرکت های دیگه هم به صورت کلی یه سری تحقیقات کردم و بعضا با برخی صحبت کردم. در مجموع یا شرکت ها قدیمی بودن و اون زمان تعدادشون خیلی کم بود (شرکت های خیلی قدیمی و بزرگ) یا اینکه خودشون سرمایه داشتن (یا یک سری سرمایه گذار به عنوان شریک دور هم جمع شده بودند و کار کردند) و یا رابطه های دولتی داشتند (کارهای دولتی و مناقصه ای کاملا باند بازی دستشون بود و می تونستن بگیرن یا به دیگران بفروشند) و یا به واسطه و معرفی افراد دیگه کار گرفتن. حتی متاسفانه خیلی هاشون موقعی که کار شروع کرده بودن (به گفته خودشون) اصلا مهندسی نداشتن و با گرفتن کار کم کم نیرو جذب کردن.
یکی از دوستانم هم وقتی ازش راهنمایی خواستم (خودش شرکت داره و کارش به نسبت خوبه) در مورد خودش که گفت اون ها اولین شرکتی بودن که تو شهرشون راه اندازی شده بود و اولین کسایی بودن که طراحی (دکوراسیون و نما) انجام می دادن و به این واسطه تونست کار بگیره (البته نقش پدرشون که قبلا در اون شهر سازنده بود هم بی تاثیر نبوده)
من هم به اطرافیانم سپردم. بعضی هاشون تو کار ساخت بودن اما خودشون بساز بفروش هستن و اغلب چندین ساله که دارن واسه خودشون کار می کنن (با سرمایه خودشون می سازن و می فروشن) و اینکه از کسی بازخوردی ندیدم حقیقت.

اینایی که می گم نگین داره غر می زنه! چیزایی که متاسفانه یا خوشبختانه هست.
با این حال با وجود اینکه ورود به این بازار و موفقیت خیلی سخته اما من قصد دارم که واردش بشم و موفق هم بشم.

دوستان در مورد گرفتن کار چه پیشنهاد هایی دارید؟ واقعا در مورد اینکه بازار هدفم چه کسانین احساس ضعف می کنم و به نتیجه خاصی نمی رسم. (بنده در تهران هستم)
کار شرکت در زمینه ساختمان هست و بیشتر تمرکز رو قصد دارم روی بحث اجرا و مدیریت پیمان داشته باشم.
مزایایی هم دارم، مثل کاهش هزینه و افزایش سرعت ساخت و ... که می شه گفت خیلی از کسانی که کار می کنن نمی تونن این کارها رو انجام بدن. اما با وجود این برتری ها نمی دونم چطور اون ها رو عملا نشون بدم.

راستی، تو روزنامه همشهری آگهی چاپ کردم (دو ماه یک روز در میان) اما تنها شرکت های همکار و یا بیمه تماس می گرفتن.
و اینکه با توجه به ماهیت کار، خودم شخصا وقتی بخوام جایی رو بسازم سعی می کنم از آشنا پیگیر بشم و کسی رو پیدا کنم تا روزنامه. پس این شاید تبلیغات موثری نباشه. بازم دوستان و اساتید نظر بدن. من زیاد مطمئن نیستم.
08-15-2013, 02:34 AM
ارسال: #8
دوستان راهنمایی دیگه ای ندارن؟
پیشنهادی راهی چیزی؟
08-15-2013, 03:17 AM
ارسال: #9
موضوع شرکت را تغییر بده و در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات کار کن
اگر خواستی بگو راهنمایی نمایم
موفق تر باشید
08-15-2013, 12:13 PM
ارسال: #10
سلام دوست عزیز
چطوره که شانستون رو در شهرهای دیگر هم امتحان کنید، مثلا همین کاشان خودمان زمین پره و جمعیت رو به افزایش، مردم هم دارن به طرف آپارتمان نشینی سوق داده میشن غیر از اون میتونین مجتمع تجاری بسازین ، حالا اینکه چطوره بازاریابی کنید یا شروع به فعالیت کنید زیاد وارد نیستم

«خدا با من است و مرا تنها نمی گذارد. خیلی عالی است!!»
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راهنماي در مورد چه چيزي بخريم سود بكنيم؟ reza1 10 2,407 07-05-2025 02:56 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  ..این شغل چطوره.. sam127 7 1,672 06-12-2025 05:43 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  چه شغلی مناسبم هستش Babak-pl777 0 291 06-03-2022 10:56 PM
آخرین ارسال: Babak-pl777
  چه بیزینسی رو شروع کنم؟ sajadiri 0 726 11-22-2020 09:02 PM
آخرین ارسال: sajadiri
  پیشنهاد شما برای شروع کسب و کار با سرمایه 50 میلیون تومان amiir_0251 27 96,970 05-30-2020 04:33 PM
آخرین ارسال: alibashiri1363
Star کدوم یک از این سه کار زنانه سود دهی بهتر و سرمایه کمتری میخواد Mohsen1374 1 842 02-17-2020 04:01 PM
آخرین ارسال: Mohsen1374
Exclamation سوال و مشورت بسیار مهم ؟! چه سایتی بزنم که درآمد بالا در ماه داشته باشد ؟ Ariya 1 656 01-25-2019 10:08 PM
آخرین ارسال: Ariya
  راهنمایی واسه خرید و کار با واتت farshid18 20 39,414 06-29-2018 12:20 AM
آخرین ارسال: cactoos
  **** پخش به سوپر مارکت ها ***** hamidirche2 16 6,429 06-23-2018 01:56 PM
آخرین ارسال: mahdir938
  کسی میدونه چطوری و از کجا میشه 20-30 میلیون وام با نرخ منطقی گرفت؟ yagub62 8 4,302 01-21-2018 09:34 PM
آخرین ارسال: alirz
  کار افرینتی با 12 میلیون dark.6427 0 1,994 12-24-2017 11:18 PM
آخرین ارسال: dark.6427
Wink با۱۵۰ ملیون در رشت چی کنم؟ navidmooomen 2 646 09-20-2017 02:30 AM
آخرین ارسال: mehdi5152
  مهمترین نکات برای افزایش فروش اینترنتی چه هست؟ saeed74 0 1,266 09-13-2017 12:02 PM
آخرین ارسال: saeed74
  حتما نیاز دارید با من آشنا بشید! معلول پر درامد! mahan99 29 5,935 09-03-2017 08:51 PM
آخرین ارسال: مهندس روح الله زاهد
  با چقدر چیکار کنیم ؟ 3ObHaN 24 14,922 05-25-2017 12:46 AM
آخرین ارسال: irandac
  چطور میتونم فایل صوتی با کیفیت بسازم؟ banoo11 0 643 05-09-2017 03:29 AM
آخرین ارسال: banoo11
  من شغل اینترنتی با درامد مناسب دارم اما دنبال محل کار می گردم... PARTOTELECOM 1 1,220 04-13-2017 10:48 PM
آخرین ارسال: امیر Amir
  بدون سرمایه ولی با مکان FarshadN 3 1,721 04-11-2017 07:52 PM
آخرین ارسال: parynaz
  شغل های پرسود با سرمایه 80 میلیون چیست؟ saeedlmd 2 14,175 03-28-2017 02:07 AM
آخرین ارسال: aligoli
  چه شغلی رو برای شغل دوم و درامد بالا انتخاب کنم پژمان رنجبر 2 3,885 02-06-2017 01:53 PM
آخرین ارسال: پرستو پرهام

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS