ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
صادقانه خودت را معرفی کن....... زمان کنونی: 09-23-2025, 07:56 PM |
|||||||
|
صادقانه خودت را معرفی کن.......
|
07-22-2013, 10:58 PM
ارسال: #651
|
|||
|
|||
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام.من چند دقیقه بیشتر نیست با سایت اشنا شدم امیدوارم برام مفید باشه و جواب ذهن کنجکاو و ایده پرداز منو بده.
24 سال دارم لیسانس سلولوژی و شدیدا علاقه مند به میلیاردر شدن اما از راه درست. امیدوارم خدا هم موقعیت میلیاردر شدن رو بم بده هم جنبش رو. |
|||
07-23-2013, 12:25 AM
ارسال: #652
|
|||
|
|||
با سلام و عرض ادب حضور شما سرور گرامی
من شخصی با اراده و جنجالی هستم تا جایی که موانع مادی سر راهم نیاد خیلی سریع دنبال کارام میرم جایی هم که مشکل مادی بیاد دنبال راه حل میگردم و پیدا میکنم و بعد دوباره دنبال کار رو میگیرم پس مانعی نمیبینم که بتونه از هدفم دور کنه منو. متشکرم از لطف حضرتعالی موفقیت شما افتخار منه دوست خوبم uchman |
|||
07-23-2013, 04:36 AM
ارسال: #653
|
|||
|
|||
![]() تنها امیدم خداست |
|||
07-23-2013, 02:05 PM
ارسال: #654
|
|||
|
|||
با سلام
به نظرم جوان ترین عضو این جا باشم با تنها 20 سال سن . یک فروم باز هستم و علاقه مند هب کارافرینی چند مورد کار رو شروع کردم که شکست خوردم ولی اسم شکست ها رو گذاشتم تجربه. فروشنده ، ویزیتور ، مدیر وب سایت ، منشی بودم و شاید چند تا کار دیگه که الان دقیقا یادم نیست! از بچگی کار نکردم و حسرت میخورم که چرا توی یک حرفه خاص اوستا کار نشدم . الان رشته دانشگاهیم زبان انگلیسی هست و چند ترم هم مونده تا به امید خدا فارغ التحصیل بشم. مطالب کارافرینی و موفقیت در کسب و پیشه معمولا مطالعه می کنم و چندین کتاب بسیار مفید هم جهت معرفی به سایر اعضا که البته جملگی اساتید می باشند دارم، استارت کار را از همین جا زده ام و مشکل اصلیم فعلا نداشتن سرمایه است که آن را هم حل خواهم کرد در مدتی کمتر از یکسال و خیلی دوست دارم که بیام توی مسابقه دو برابر کردن پول شما شرکت کنم! بزرگترین هدفم از پولدار شدن نه داشتن زندگی عالی نه داشتن "صرفا پول " هست. هدفم اینه که کارخانه یا واحد تولیدی یا خدماتی بزنم که حداقل 1000نفر را در استخدام داشته باشه و در نزدیکی های شهر خودمون هم باشه تا دیگه کمتر کسی بیکار باشه و ریشه مشکلات شهرمون خشک بشه. سن بازنشستگیم را هم 55 سالگی تعیین کرده ام. در کل آرامش در زندگی برام خیلی مهمه و دوست دارم که به واسطه کارهی من هم دیگران ارامش داشته باشند. زمینه های کاری موردعلاقه ام : صنعت گردشگری آموزشگاه های زبان صنعت رایانه در کل دست دوستی همه عزیزان را می فشارم و خوشحالم که به شما ملحق شدم. +*: مثبت اندیشیتان را چند برابر کنید حداکثر یک سال تا شروع حرکت اسانسوری! ------------------- امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!! |
|||
07-23-2013, 03:56 PM
ارسال: #655
|
|||
|
|||
با سلام خدمت مدیران و کاربران انجمن.
یکی از جوان ترین اعضای انجمن هستم با 19 سال سن و علاقه ی شدیدی به پولدار شدن دارم. البته فقط و فقط از راه حلال. تا حالا فروشندگی زیاد کردم. البته بیشتر برای تجربه. امسال که برم دانشگاه میخوام مدیریت بازرگانی بخونم. و علاقه ی بسیار زیادی به تاجر و یا به اصطلاح بازاری شدن دارم و دوست دارن ی بازرگان بین المللی بشم. خلاصه خوشحالم که به این سایت اومدم و میتونم از تجربه دیگران استفاده کنم. |
|||
07-23-2013, 10:22 PM
ارسال: #656
|
|||
|
|||
سلام دوستان
32ساله. کارمند با سابقه ده ساله. از ریسک کردن نمی ترسم. هدف اصلیم در زندگی تاجر بودنه. اگر یکسال پیش به این موضوع فکر می کردم به خودم می گفتم بابا با این سن و سال و بچه و زندگی و کارمند بودن تازه این کارا که مال من نیست اصلا من و راه نمی دن و ... ولی الان با کمک شما دوستان و همفکری اساتید این قسمت امیدوارم در اینده نزدیک اسمم در اتاق بازرگانی ایران کاملا شناخته شده بشه.(انشاالله) . ایده های بسیار خوبی در ذهنم دارم . اگر به موضوعی فکر کنم می تونم راه پول دراوردن رو ازش دربیارم ولی اعتماد به نفسم زیر صفره. سایت شارژ خریدم. از کشاورزان اشنا بادام و فندق میخرم و میفروشم . خلاصه برای رسیدن به ارزوم درحال کسب تجربه هستم. دست تمام شما دوستان بامعرفت را می فشارم. موفق باشید. |
|||
07-27-2013, 02:04 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-27-2013 02:08 AM، توسط ahmad990.)
ارسال: #657
|
|||
|
|||
(11-29-2010 09:56 PM)دکتر روانشناس نوشته شده توسط: اولین قدم...........خودشناسی1.... اینو هستم....! (08-14-2011 09:44 PM)shahed نوشته شده توسط: فارابی هستم.65 سال سن دارم....تا بدانجا رسید علم من همی دانم که نادانم(ابوعلی سینا) |
|||
07-27-2013, 02:09 AM
ارسال: #658
|
|||
|
|||
تا بدانجا رسید علم من همی دانم که نادانم(ابوعلی سینا)
|
|||
08-01-2013, 06:05 PM
ارسال: #659
|
|||
|
|||
سلام مهدی هستم از گرمسار -36 سالمه -دیپلمه و 12 سال سابقه در شرکت ایران پیچکار(تولید کننده پیچ )- سابقه کار بعنوان کنترل کیفیت - تضمین کیفیت - آزمایشگاه -مسئول شبکه --- 3 سال هم گیم نت داشتم - کلا همه کاره و هیچکاره --چند ماهیه بیکارم - متاهل و یه پسر دارم 6 سالشه ---همچنان به دنبال شغل پردرآمد ، اما همیشه شروع نکرده به شکست میرسم ( برای اینکه چند قدم از نظر مالی همیشه عقب بودم ) آرزوی موفقیت برای همه اشکی که موقع شکست میریزیم در واقع همان عرقی است که موقع شروع نریخته ایم |
|||
08-01-2013, 08:05 PM
ارسال: #660
|
|||
|
|||
32 سال فوق لیسانس بازرگانی
انشاله بیشتر از تجارب دوستان استفاده کنم آبادی و سرفرازی ایران آرزوی قلبی من است ایرانی سرور است |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما | کامیار کاظمی | 1 | 1,940 |
09-02-2012 06:01 PM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان