ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
قدم اول زمان کنونی: 09-24-2025, 01:13 AM |
|||||||
|
قدم اول
|
02-19-2014, 08:06 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
قدم اول
سلام به بچه های گل انجمن
من قبلا هم عضو سایت بودم اما از وقتی که انجمن با اسم کاربری ورمزم بدجنسی کرد و هی ایراد گرفت منم دیگه سر نمیزدم اما چند روزه دوباره با اسم جدید سر میزنم اندفعه مصمم تر امروز رفتم بازار برای خرید وسایل هفت سین و شمع سال و بالن آرزو و ..... قراره با همکاری یکی دو تا از دوستان بریم تو کار کارگروه شب عید( چون اون تاپیک تقریبا دیگه فعال نیست) اینجا تاپیک زدم چون کلی شوق و ذوق دارم یه سری وسایل خریدیم برای امتحان میخاهیم اول خودمون تزیین کنیم ببینیم چی میشه و... فقط چند تا سوال دارم اگه میشه راهنمایی کنین ممنون اینکه نمیتونیم تصمیم بگیریم وسایل تزیینی بفروشیم یا خودمون درست کنیم و تو قالب هفت سین اماده بفروشیم..کدوم روش مشتری بهتری داره ؟ بعد اگر هفت سین کامل درست کردیم برای بسته بندیش باید چکار کنیم؟؟ 2.از این بالن های آرزو دیدیم یه کارتنش 400 تایی هست به نظرتون فروش داره قیمت عمدش 2000 تومن هست اونوقت اگر کسی خاست به تعداد بخره باید چقد تخفیف بدیم یا اصلا تخفیف ندیم 3. من تو چند تا سایت عضوم که شناخته شده ام میتونم اونجوری بفروشم فقط نمیدونم برای تحویلش باید چه جوری باشه آخه نمیخام هزینه پست اضافه شه اگر هفت سین اماده باشه شاید بشه برد درب منزل اما مشکل تایم و... به نطرتون میشه دو سه روز و ساعت خاصی مشخص کرد تو ایستگاههی مترو قرار گذاشت؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید |
|||
02-20-2014, 11:45 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: قدم اول
خیلی خوش اومدید
والا تولید اونم الان یکم براش دیره ، سعی کنید بیشتر وفتتون را روی فروش بگذارید در مورد تولید سفره هفت سین باید بگم مردم دنبال کار نو و جدید هستند ، کار نو و خاص باشه ، یک سفلون ، مثل شیرینی های مال عقد که توی سینی پلاستیکی سفیدها هست می تونی بسته بندی کنی ، همچنین می تونی بار کنی ببری یک کارگاهی ، روش را شیرینگ بکشی اما در مورد 400 عدد از یک کالا از نظر من چیزی نیست که نشه فروخت ، البته بستگی به سبک فروشتون هم داره ، تک فروشی 3 تا 4 و عمده فروشی با 10 یا 15 درصد سود . تحویل با پست سفارشی معمولی ، زیاد گرون نمی شه زاد با اون قضیه قرار و ... من موافق نیستم ، هر چند که شدنی هست به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
02-20-2014, 06:33 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-20-2014 06:36 PM، توسط deeyana.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
ممنون.....
اون روش اول بسته بندی به ذهن خودمون هم رسید اما از دومی چیزی نمیدونم منظورم این بود کارتن های بالنها 400 تایی هست 1000 تا سفارش دادیم که تا یه ساعت دیگه به دستمون میرسه |
|||
02-20-2014, 07:18 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام و با ارزوی موفقیت
اینکه نمیتونیم تصمیم بگیریم وسایل تزیینی بفروشیم یا خودمون درست کنیم و تو قالب هفت سین اماده بفروشیم..کدوم روش مشتری بهتری داره ؟ بعد اگر هفت سین کامل درست کردیم برای بسته بندیش باید چکار کنیم؟؟ فکر میکنم هر دو نمونه رو کار کنید هم خوبه .هر دو احتمالا مشتریهای خاص خودشو داره .ضمنا خوشحال میشیم نمونه های اماده رو بذارید ما هم واسه تزیین سفره ی عیدمون از رو دست شما تقلب کنیم . موفق باشید ![]() |
|||
02-20-2014, 07:35 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
چون دیگه فرصت کافی نداریم احتمالا تزیین نکینم ولی اگر تصمیمون عوض شد چشم
|
|||
02-25-2014, 09:17 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
ما داریم شمع و سفره هفت سین میفروشیم من و دوستم تو سایتایی که عضویم برای فروش بیرون هم برادرش کمکمون میکنه
فعلا که خیلی جالب نیست |
|||
03-04-2014, 04:54 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
سلام به همگی
آقای مهدی 1 جواب پیغام دادم امیدوارم به دستتون رسیده باشه |
|||
03-04-2014, 04:59 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-04-2014 05:01 PM، توسط deeyana.)
ارسال: #8
|
|||
|
|||
بالن خوب شد کم خریدیم چون مشتری زیادی نداره تازه با قیمت ما که از همه جا کمتر سایز متوشطش دیدم 5 حتی 8 میفروختن
اما تزیینات هفت سین و شمع بد نیست به نظرتون این سبزه هایی که مدل حیوونای مختلف و ادامکهستن چطوره؟ از کجا باید تهیه کرد؟ یه سوال دیگه تو فروش اینترنتی اگر جنسی باشه که مبلغ فروشمون سه یا چهار باشه که فروش زیاد باشه و سود ما کم ارسالش به چه صورتی باید باشه( هزینه ارسال با مشتری باشه) که هزینه مشتری زیاد نمیشه که بصرفه و خرید کنه؟؟؟ پیک جایی ... هست که ارزونتر باشه و... تو انجمن وقتی پست میذاریم دیگه امکان ویرایش نداره؟؟ تاپیک میتونم بعدا حذف کنم؟ ممنون |
|||
03-04-2014, 05:05 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
دوست خوبم حتما فردا صبح به میدون گل (نزدیک بلوار ابوذر یا بازار گل امام رضا) یه سر بزن اونجا چیزای جالب و ایده های خوبی گیرت میاد.
![]() طراح انواع سازه های صنایع نفت، گاز و پتروشیمی طراح انواع مخازن آب و فاضلاب طراح انواع سازه های اسکلت فلزی و بتنی و سوله دارای پروانه نظارت از سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران [/u] احساس پرانتزی را دارم
که همه ے اتفاقات خوب داخل آن اتفاق مے افتد . آری ؛ خدا را مهمان قلب کوچکم کرده ام |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
چند قدم تا اولین یک میلیارد من! | حسین حیاتی | 38 | 25,091 |
08-31-2017 05:42 PM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
اولین قدم برداشته شد. | myroseflower | 23 | 6,646 |
01-30-2017 12:13 AM آخرین ارسال: habibup |
|
شغل دوم اگه خوب بشه شغل اول | Ozeiry | 0 | 390 |
08-13-2016 05:52 AM آخرین ارسال: Ozeiry |
|
ما قدم اول ثروتمند شدن را برداشتیم (دفتر چاپ و خدمات الکترونیک) | babaei | 18 | 4,297 |
11-11-2015 12:44 AM آخرین ارسال: Mehdi7000 |
|
تولید ، بازار کار، سرمایه، قدم اول | somil | 2 | 1,327 |
09-29-2015 07:20 PM آخرین ارسال: alihiss |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان