02-19-2014, 08:06 PM
سلام به بچه های گل انجمن
من قبلا هم عضو سایت بودم اما از وقتی که انجمن با اسم کاربری ورمزم بدجنسی کرد و هی ایراد گرفت منم دیگه سر نمیزدم
اما چند روزه دوباره با اسم جدید سر میزنم اندفعه مصمم تر
امروز رفتم بازار برای خرید وسایل هفت سین و شمع سال و بالن آرزو و .....
قراره با همکاری یکی دو تا از دوستان بریم تو کار کارگروه شب عید( چون اون تاپیک تقریبا دیگه فعال نیست)
اینجا تاپیک زدم چون کلی شوق و ذوق دارم
یه سری وسایل خریدیم برای امتحان میخاهیم اول خودمون تزیین کنیم ببینیم چی میشه و...
فقط چند تا سوال دارم اگه میشه راهنمایی کنین ممنون
اینکه نمیتونیم تصمیم بگیریم وسایل تزیینی بفروشیم یا خودمون درست کنیم و تو قالب هفت سین اماده بفروشیم..کدوم روش مشتری بهتری داره ؟ بعد اگر هفت سین کامل درست کردیم برای بسته بندیش باید چکار کنیم؟؟
2.از این بالن های آرزو دیدیم یه کارتنش 400 تایی هست به نظرتون فروش داره قیمت عمدش 2000 تومن هست
اونوقت اگر کسی خاست به تعداد بخره باید چقد تخفیف بدیم یا اصلا تخفیف ندیم
3. من تو چند تا سایت عضوم که شناخته شده ام میتونم اونجوری بفروشم فقط نمیدونم برای تحویلش باید چه جوری باشه آخه نمیخام هزینه پست اضافه شه
اگر هفت سین اماده باشه شاید بشه برد درب منزل اما مشکل تایم و...
به نطرتون میشه دو سه روز و ساعت خاصی مشخص کرد تو ایستگاههی مترو قرار گذاشت؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
من قبلا هم عضو سایت بودم اما از وقتی که انجمن با اسم کاربری ورمزم بدجنسی کرد و هی ایراد گرفت منم دیگه سر نمیزدم
اما چند روزه دوباره با اسم جدید سر میزنم اندفعه مصمم تر
امروز رفتم بازار برای خرید وسایل هفت سین و شمع سال و بالن آرزو و .....
قراره با همکاری یکی دو تا از دوستان بریم تو کار کارگروه شب عید( چون اون تاپیک تقریبا دیگه فعال نیست)
اینجا تاپیک زدم چون کلی شوق و ذوق دارم
یه سری وسایل خریدیم برای امتحان میخاهیم اول خودمون تزیین کنیم ببینیم چی میشه و...
فقط چند تا سوال دارم اگه میشه راهنمایی کنین ممنون
اینکه نمیتونیم تصمیم بگیریم وسایل تزیینی بفروشیم یا خودمون درست کنیم و تو قالب هفت سین اماده بفروشیم..کدوم روش مشتری بهتری داره ؟ بعد اگر هفت سین کامل درست کردیم برای بسته بندیش باید چکار کنیم؟؟
2.از این بالن های آرزو دیدیم یه کارتنش 400 تایی هست به نظرتون فروش داره قیمت عمدش 2000 تومن هست
اونوقت اگر کسی خاست به تعداد بخره باید چقد تخفیف بدیم یا اصلا تخفیف ندیم
3. من تو چند تا سایت عضوم که شناخته شده ام میتونم اونجوری بفروشم فقط نمیدونم برای تحویلش باید چه جوری باشه آخه نمیخام هزینه پست اضافه شه
اگر هفت سین اماده باشه شاید بشه برد درب منزل اما مشکل تایم و...
به نطرتون میشه دو سه روز و ساعت خاصی مشخص کرد تو ایستگاههی مترو قرار گذاشت؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید