ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

وسواس فكري - مشكل امروز بيكاران سرمايه دار
زمان کنونی: 09-26-2025, 03:06 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: اقاي ايـــده
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ: 16
بازدید: 3576

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وسواس فكري - مشكل امروز بيكاران سرمايه دار
01-21-2014, 03:02 PM
ارسال: #11
RE: وسواس فكري - مشكل امروز بيكاران سرمايه دار
لطفا دوستان با تجربه انجمن همانند استاد قربانیان لطف کنند و یه راهکاری ارائه بدن برای این مشکل
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-21-2014, 10:34 PM
ارسال: #12
(01-21-2014 03:02 PM)phoenix021 نوشته شده توسط:  لطفا دوستان با تجربه انجمن همانند استاد قربانیان لطف کنند و یه راهکاری ارائه بدن برای این مشکل
بنظرم اگر در این تایپیک همه عزیزان شرکت کنند می توانند با توجه به توانائیهای خود راه حلهای متفاوتی را پیدا کنند.
نظر من اینست که هر کاری را که شروع کردید باید با عشق و علاقه باشد. شخصی با فلافل فروشی چنان معروفیتی پیدا میکند که مشتریان زیادی را بطرف خود میکشاند و صدها شغل دیگر.
بر اساس توانائیهای خود کاری را شروع کرده و عاشقانه فوت و فن آنرا پیدا کنید.موفق خواهید شد..
مجددا خدمت می رسم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-22-2014, 12:04 AM
ارسال: #13
با سلام
با دوستمون كه گفته بود فقط فقط درد اين كار شروع كردن
با اندكي تحقيق يك كاركه مورد علاقه باشه و به شرايطمون بخوره انتخاب مي كنيم
يه يا علي ميگيم شروع ميكنيم
6 ماه تا يك سال نهايتا از جيب خوردن داره
بعدش رو غلتك مي افتي10_004

چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد
من نه آنم كه زبوني كشم از چرخ فلك
01-22-2014, 01:52 AM
ارسال: #14
شريك من اشناي خودمه ... توي كار هميشه من كوچكترين مسائل رو به شريكم ميگم ، براي خريد مواد اوليه به هيچ وجه بدون اطلاع اون خريد نميكنم ، هميشه واسه ي همه چيز باهاش مشورت ميكنم و اگر بدونم راضي نيست سعي ميكنم قانعش كنم ، اگر نشد اصرار نميكنم ، البته اونم واسه من همينطور ، اين اعتماد دو طرفه ميشه ، توي شراكت هميشه يكي بايد كوتاه بياد .... !
البته اشنا يا غريبه به نظر من فرقي نميكنه ، خيلي وقتا دو برادر نميتونن واسه هم شريك خوبي باشن .
دوستي دارم كه باباش خيلي ادم معتقد و مذهبي ، ر عوض شريكش كاملا ً بلعكس....! يه بار ازش پرسيدم اين چه شراكتيه ؟ گفت شريك بابام واسه كار خيلي خوبه وشراكت موفقي دارن بابام هم كاري به باقي مسائل نداره !
در ضمن اون اشنايي كه گفتم وام گرفت ، شريكش هم دوستش بود هم فاميل نزديكش ، اينقدر رفيق بودن كه اي اشناي ما واسش استين بالا زد زنش داد ولي بعدش .....
به نظر من مشكلشون طمع بود .....

برای دنیایت چنان کار کن که گویا برای همیشه [در این دنیا] خواهی بود. و برای آخرتت [نیز چنان] سعی و تلاش کن که گویا فردا از دنیا خواهی رفت.
01-22-2014, 05:39 PM
ارسال: #15
برای شراکت اعتماد لازمه و برای اعتماد رابطه
اگه کسی روابط عمومی خوبی داشته باشه و با بقیه ارتباط برقرار کنه تا حد زیادی میفهمه ادمای دوربرش چیکاره هستن،خجالتی،ترسو،شجاع،دقل،
منصف...
سرمایه گذآر راحت تر میتونه فرد مورد نظرشو با پیشنهادی منطقی و سود اور پیدا کنه و بدست بیاره
اما کسی که دنبال سرمایه گذآره
کارش سخت تره و باید اعتماد سازی بکنه که نیاز به روابط عمومی قویتری داره.
من خودم بیشتر علاقه دارم بین این دو طرف ارتباط برقرار کنم کسی که سرمایه میخوادو پیدا کردم و حالا دنبال سرمایه گذآرم به نظرم ادم چشماشو باز کنه و از خونه بیرون بیاد همه جور کیسی اطرافش پیدا میشه
03-28-2014, 09:37 PM
ارسال: #16
1- شکستن دیوار ذهنی
2- نوشتن اهداف با توجه به باور و ایمان خود.
3- اگر بیکار هستید بر اساس توانائیهای خود به فعالیتی را شروع کنید. خرید و فروش در سطح بالا - متوسط - دست فروشی. بازار یابی و..... هر چه را که توانش را دارید.
سپس عاشق آن کار شوید.

موارد 1 و 2 با مطالب روانشناسی انجمن و مورد 3 را با مطالعه تایپیکهای مختلف عزیزان می توانید می توانید بدست آورید.

زمانی که مشکل داشتم اولین حرکتم شرکت در کلاسهای دکتر آزمندیان بود و بعدا مطالعه کتابهای روانشناسی نوین .(هر کتاب را چندین و چند بار مطالعه میکردم.)
اکنون شما در مکانی (انجمن) قرار گرفته اید که همگی عزیزان عضو , منبع پخش انرژی مثبت هستند و مطالب آنان چون در و گوهر است. قدر آنرا بدانید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اصول سرمايه گذاري در بازار املاك و مستغلات - مقدمه- مهم jahanagahi 33 9,032 02-08-2022 01:46 PM
آخرین ارسال: emigration
  با سي ميليون سرمايه zoofanoon 3 1,390 03-31-2012 12:48 AM
آخرین ارسال: ehsan_info

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS