ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ساخت فیلم های آموزشی
زمان کنونی: 09-24-2025, 05:30 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: soshiant
آخرین ارسال: soshiant
پاسخ: 20
بازدید: 3784

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امیتازات : 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت فیلم های آموزشی
12-23-2013, 01:53 AM
ارسال: #11
RE: ساخت فیلم های آموزشی
(12-22-2013 11:46 PM)soshiant نوشته شده توسط:  ممنون از شما بابت پیشنهاد عالی که دادید
اینکه فرمودید ابتدا از فیلمهای رایگان و قوی شروع کنم و کم کم وارد مباحث تولید فیلم های آموزشی بشم.

یه مسئله دیگه به ذهنم رسید اینه که میشه فیلمها رو بر اساس موضوعات و مخاطبین مختلف دسته بندی کرد.
سن،مقطع تحصیلی،جنسیت،مشاغل و ....
دوست عزیزمون alma عزیز اشاره کردند که می شه سرفصلهای مقاطع مختلف درسی رو کار کرد.با توجه به اینکه فرمودند شرکتهایی هستند که انحصارا مدارس رو ساپورت می کنند باید عرض کنم ساخت فیلم آموزشی در محور مثالهای علمی که نیاز به گردش های علمی و یا آزمایشات علمی است تا کنون هیچ کاری صورت نگرفته و می توان روی این زمینه کار کرد . به صورت مستند ماهها روی یک آزمایش که در کتب درسی ارائه شده کار کرد و اون رو به صورت فیلم مستند همیشه در اختیار مقاطع مختلف درسی قرار داد.

دوستان احتمالا منظورمو خوب نرسوندم تا جایی که من خبر دارم صرفا یه سری محتوا برای درس قران فقط تهیه شده .
ما برای آموزش نیاز به پاور پوینتهایی داریم که بتونیم دروس رو طوری ارائه بدیم که ضمن ایجاد انگیزه ی مضاعف مطالب عمیق تر انتقال پیدا کنند.علاوه بر اون در درسیهای مختلف نیاز به یک سری کلیپهای مستند در حوزه های مختلف هست.

ضمنا در مورد موسساتی که اشاره کردم توضیحات واضح تری میدم.(البته ممکنه در عمل خیلی قابل اجرا نباشه)ببنید موسسه ای مثل کاج !!!!و امثالهم تبدیل به مافیایی در حوزه ی آموزش شدن و همونطور که عرض کردم کتب جدید التالیف واقعا نیاز به این منابع دارن تا دانش اموز مطلب رو جامع و کامل یاد بگیره(گرچه میدونیم باید رعایت خونواده ها رو کرد و کسی بیشتر از معلمین از این بابت خون دل نمیخوره اما برای موفقیت دانش اموزان چاره ای جز اینکار برای ما نگذاشتن)خب اینها حتی شبکه های مختلف صدا و سیما رو هم تحت اشغال خودشون دراوردن بنابراین قدرت تبلیغی زیادی دارن .حالا اگه شرکتی بتونه منابعی تولید کنه و در کنار کتابهای این موسسات و همراه اونا به فروش برسونه موفقیت کارشون تضمین شده اس البته باید دید چرا خودشون وارد اینکار نشدن؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-23-2013, 07:36 PM
ارسال: #12
(12-23-2013 01:53 AM)alma نوشته شده توسط:  
(12-22-2013 11:46 PM)soshiant نوشته شده توسط:  ممنون از شما بابت پیشنهاد عالی که دادید
اینکه فرمودید ابتدا از فیلمهای رایگان و قوی شروع کنم و کم کم وارد مباحث تولید فیلم های آموزشی بشم.

یه مسئله دیگه به ذهنم رسید اینه که میشه فیلمها رو بر اساس موضوعات و مخاطبین مختلف دسته بندی کرد.
سن،مقطع تحصیلی،جنسیت،مشاغل و ....
دوست عزیزمون alma عزیز اشاره کردند که می شه سرفصلهای مقاطع مختلف درسی رو کار کرد.با توجه به اینکه فرمودند شرکتهایی هستند که انحصارا مدارس رو ساپورت می کنند باید عرض کنم ساخت فیلم آموزشی در محور مثالهای علمی که نیاز به گردش های علمی و یا آزمایشات علمی است تا کنون هیچ کاری صورت نگرفته و می توان روی این زمینه کار کرد . به صورت مستند ماهها روی یک آزمایش که در کتب درسی ارائه شده کار کرد و اون رو به صورت فیلم مستند همیشه در اختیار مقاطع مختلف درسی قرار داد.

دوستان احتمالا منظورمو خوب نرسوندم تا جایی که من خبر دارم صرفا یه سری محتوا برای درس قران فقط تهیه شده .
ما برای آموزش نیاز به پاور پوینتهایی داریم که بتونیم دروس رو طوری ارائه بدیم که ضمن ایجاد انگیزه ی مضاعف مطالب عمیق تر انتقال پیدا کنند.علاوه بر اون در درسیهای مختلف نیاز به یک سری کلیپهای مستند در حوزه های مختلف هست.

ضمنا در مورد موسساتی که اشاره کردم توضیحات واضح تری میدم.(البته ممکنه در عمل خیلی قابل اجرا نباشه)ببنید موسسه ای مثل کاج !!!!و امثالهم تبدیل به مافیایی در حوزه ی آموزش شدن و همونطور که عرض کردم کتب جدید التالیف واقعا نیاز به این منابع دارن تا دانش اموز مطلب رو جامع و کامل یاد بگیره(گرچه میدونیم باید رعایت خونواده ها رو کرد و کسی بیشتر از معلمین از این بابت خون دل نمیخوره اما برای موفقیت دانش اموزان چاره ای جز اینکار برای ما نگذاشتن)خب اینها حتی شبکه های مختلف صدا و سیما رو هم تحت اشغال خودشون دراوردن بنابراین قدرت تبلیغی زیادی دارن .حالا اگه شرکتی بتونه منابعی تولید کنه و در کنار کتابهای این موسسات و همراه اونا به فروش برسونه موفقیت کارشون تضمین شده اس البته باید دید چرا خودشون وارد اینکار نشدن؟؟؟؟

ممنون که کامل توضیح دادید
دقیقا حق با شماست
میشه روی پاورپوینت هم کار کرد.میشه خیلی از دروس را با کارشناسان آموزشی مشورت کرد و با گذاشتن عکسها و متنهای روانشناسی شده به همراه صدا یک درس رو جوری ارائه داد تا بیشترین تاثیر رو آموزش دانش آموزان بگذاره.
من یادمه دوران دبیرستان درس آمادگی دفاعی رو برای ما به صورت فیلم میگذاشتند و ما رو می برد تو حال و هوای نبرد و ترغیب می شدیم به آموزش.همه ساکت می شدیم و چشم ها همه به تلویزیون خیره می شد.
یکی از دلایلی که شرکتهای آموزشی این چنینی وارد مبحث چند رسانه ای نشدند اینه که احتمال زیاد مدیریت و تفکری که پشت این شرکته و داره اون رو مدیریت می کنه مدرک آموزشی و غیره داره و دستی تو دنیا فیلم و سینما نداره و یا از تاثیرات تصویر و صدا بر آموزش اطلاعی چندانی نداره و شاید این فکر و ایده حتی به ذهنش هم رسیده باشه اما با مبلغهای میلیونی فیلمسازها پی اون رو نگرفته.
تا الان هم فیلمسازهای زیادی سعی کردند وارد زمینه آموزشی بشن و حتی شدن اما ادامه ندادند چرا که از طرف هیچ سازمان و ارگانی حمایت مالی نمی شوند.

آسمان فرصت پرواز بلندی است....قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
12-24-2013, 12:29 AM
ارسال: #13
سلام خدمت شما
يادمه من و چند نفر ديگر هم همين ايده رو در سال گذشته در انجمن مطرح كرديم اما بخاطر يك سري مشكلات من نتونستم عملي كنم و افراد ديگه هم كه اون زمان كار گروهي رو تو ذهن داشتيم عملي نشد.

ميخواستم براي درس هاي دانشگاهيي فيلم اموزشي درست كنم اما چندتا مشكل وجود داشت.
ابتدا اينكه براي فروش فيلم ها بايد از يك استاد خوب و باتجربه و مهارت استفاده ميشد تا هم افراد زودتر جذب بشند و هم مطالب به خوبي اموزش داده بشه.
اما اين استاد حداقل هزينه هر ساعت اموزش كه بخواد راضي بشه اجرا كنه چقدر خواهد گرفت؟؟10 تومان كه حداقل نيست . حداقل مبلغي بين 50 تا 100 و يا بطور كل بين 1 تا 3 ميليون هزينه درخواست ميكند.
شايد فكر كنيد از يك ادم معمولي استفاده بشود كه هزينه اي هم نداشته باشد . اما هركدام خوب و بدي هاي خودش را دارد كه روي فردي كه بخواد اينكارو شروع كنه بايد همه موارد را به ريز حساب كند.

بحث بعدي بحث فيلم برداري و دكور هست.اين كار بخصوص در اموزش هاي مختلف دكورش بايد متناسب با كار باشه.همينطور وسايل دوربين -نور -صدا و غيره
كه خوب كرايه اينها يك هزينه اي داره . خريد شون يك هزينه ميليوني
البته در اموزش هاي كامپيوتري اين مسائل وجود ندارد و با يك برنامه قابل حل شدن هست
در اون برنامه بالا يك نفر اديت كار ميخواهد كه با وقت گذاري خود فرد ميتواند اينكار را انجام دهد.

اما بطور حتم هرچه كيفيت كار بالاتر و بهتر باشد استقبال بهتر خواهد بود.

حال محصول اماده شد. و وقت فروش ان شده است.
در 99 درصد اموزش ها حجم فيلم ها بيش از 5 مگ خواهد بود. و اينترنت كشور ما هم در 99 درصد داراي مشكلات سرعت.
الان حدود 3 هفته هست كه سرعت دانلودم از 60 كيلوبايت رسيده به 5 كيلوبايت و با قطعي هاي فراوان.
در نتيجه خيلي نميشود روي فروش دانلودي حساب باز كرد.

نوع فروش ديگر در لوح فشرده هست.
كه دراينجا دو روش هست
روش اول اينكه در تيراژ بالا منتشر كنيد كه هم هزينه بر خواهد بود و هم فروش افزايش خواهد داشت.
در تيراژ كم حدود 10 تا توليد كنيد كه هر وقت از طريق نت سفارش داشتيد ارسال كنيد.

هرراهي كه بخواهد انتخاب شود داراي يك سري نتيجه خواهد بود كه بسته به سرمايه و ريسك كاري بايد به ان پرداخت.

موفق باشيد

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-30-2013, 02:02 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-30-2013 02:03 PM، توسط soshiant.)
ارسال: #14
(12-23-2013 01:10 AM)MohamadMJ نوشته شده توسط:  سلام مجدد دوست عزیز
خواهش میکنم

توجه کنید کلیت کار رو خودتون باید تصمیم بگیرید.
منظورم اینه این فیلم های آموزشی خودش شاخه بندی داره و خب شما بر اساس خودتون و امکاناتتون یه شاخه رو باید کار کنید.
اگر قراره فیلم های آموزشی و کمک درسی باشه خب اینه

قراره آموزش برای یه پکیج باشه مثل آموزش php یا ... یه چیزه

سایت باشه که به مرور زمان آموزشهای مرحله به مرحله گذاشته بشه

یه چیز دیگه. هر کدوم اینا فرق داره باهم از استارت تا تبلیغاتش. شما خودت باید ببینی قراره کدومو کار کنی.
من فعلا قصد دارم به صورت رایگان در مورد همه موضوعاتی که فیلم اموزشی فارسی وجود داره فیلم بگذارم.
بعد از اینکه بازدیدکننده یا همون مشتری سایت زیاد شدن شروع می کنم به ساخت فیلمهای مستند آموزشی حرفه ای و اون ها رو به صورت پست یا آنلاین می فروشم.

12-30-2013, 05:51 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-30-2013 06:03 PM، توسط soshiant.)
ارسال: #15
دوستان و اساتید عزیز سایت رو به صورت آزمایشی اماده کردم
فیلمهایی که به صورت رایگان گذاشتم شاید خیلی از لحاظ فنی ضعیف باشند اما دیگه چاره ای نداشتم و فقط جنبه آزمایشی دارند و کم کم می خوام برم تو کار طبقه بندی کردن مطالب.

این هم آدرس سایت: (تبلیغ سایت میلیاردها رو در ابتدای صفحه گذاشتم)

Ebizkala.ir

دوستان حتما سر بزنید و نظراتتون رو بگید می دونم جا واسه کار خیلی داره هنوز

12-30-2013, 06:19 PM
ارسال: #16
ای کاش از همون اول با یه فروشگاه ساز مثل ووکامرس سایتت رو درست میکردی هم میتونستی فایل رایگان برای دانلود قرار بدی و هم فروشی تازه میتونستی چندین فروشنده توش معرفی کنی و امکا بازاریابی هم برای فراهم کنی.
این فروشگاه ساز کاملا رایگان هستش و برای وردپرس طراحی شده.
الان هم ظاهر سایتت خیلی سادست و هم هیچ امکانی نداره تازه چند تا غلط املایی هم داره

برات آرزوی موفقیت و پیشرفت میکنم

تلفن: 09352640432
ایمیل: hormozdi.hooman@gmail.com
01-01-2014, 12:02 PM
ارسال: #17
(12-30-2013 06:19 PM)هومان هرمزدی محمد آبادی نوشته شده توسط:  ای کاش از همون اول با یه فروشگاه ساز مثل ووکامرس سایتت رو درست میکردی هم میتونستی فایل رایگان برای دانلود قرار بدی و هم فروشی تازه میتونستی چندین فروشنده توش معرفی کنی و امکا بازاریابی هم برای فراهم کنی.
این فروشگاه ساز کاملا رایگان هستش و برای وردپرس طراحی شده.
الان هم ظاهر سایتت خیلی سادست و هم هیچ امکانی نداره تازه چند تا غلط املایی هم داره

برات آرزوی موفقیت و پیشرفت میکنم

ممنون جناب محمد آبادی
حق با شماست
سایت خیلی کار برای طراحی داره
من هم فعلا از سایتهای رایگان استفاده می کنم تا زمانی که به درآمدی برسم که بتونم یه سایت کاملا تخصصی سفارش بدم.
این سایت ووکامرسی که می فرمائید /ادرسش رو اگر بگذارید ممنون می شم یا پ خ کنید برام چون دامنه دارم فکر کنم بتونم ازش استفاده کنم.

01-01-2014, 12:13 PM
ارسال: #18
الان سایت ووکامرس رو دیدم ظاهرا سایت خوبیه اما جواب تلفن رو نداند هنوز

01-01-2014, 12:13 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-01-2014 09:35 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #19
متاسفانه يكي از مشكلات بيشتر ما ايراني ها شايدم خيلي بيشتر همين قضييه هزينه و پول هست كه در نبود داشتن ان اقدام به كارهايي ميكنيم كه انتظار سود و غيره داريم.

دلم خيلي ميخواهد بدانم وقتي سايت هاي بزرگي مثل فيس - امازون ووو كه در ابتدا شروع كردند به چه شكلي شروع كردند. ايا سايتي كه زدن در ابتدا نسبت به سايت هاي ديگر ساده بود يا بالاتر.
ايا هزينه براي تبليغات كردن يا خير.

از يك نگاه اين يك حقيقت هست كه هزينه را بر روي چيزي صرف كنيم كه سود اور باشد. اما از يك سوي ديگر تفكر و نظرات ديگران اينگونه بيان مي شود كه اگر سايت خوب و قوي داشته باشيد بيشتر موفق ميشويد.

اين درحالي هست كه خيلي هامون بر سر اين راه اندازي سايت داراي مشكل هستيم. چه خوب ميشد كه از نحوه راه اندازي سايت هاي بزرگ از 0 تا 100 اطلاعات كاملي در اختيارمان بود.

صرف نظر از اين مطالب بايد در نظر بگيريد كه با برنامه حركت كنيد. خيلي وقت ها نياز نيست كه هزينه كنيد. گاهي اوقات يك وبلاگ ساده هم كه هيچ هزينه اي روي ان صرف نشده است بازديد بالا و كسب درامد خوبي دارد. با برنامه ريزي حركت كنيد و از موارد خوب رايگان هم استفاده كنيد.
بطور مثال در بحث قالب سايت. قالب هاي شيكي وجود دارند كه رايگان هستند. و مواردي از اين دست
در نتيجه بدون هزينه هم ميتوان سايت زيباتري داشت
موفق باشيد

كانال ايده يار: @ideayar
01-01-2014, 07:44 PM
ارسال: #20
(01-01-2014 12:13 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  متاسفانه يكي از مشكلات بيشتر ما ايراني ها شايدم خيلي بيشتر همين قضييه هزينه و پول هست كه در نبود داشتن ان اقدام به كارهايي ميكنيم كه انتظار سود و غيره داريم.

دلم خيلي ميخواهد بدانم وقتي سايت هاي بزرگي مثل فيس - امازون ووو كه در ابتدا شروع كردند به چه شكلي شروع كردند. ايا سايتي كه زدن در ابتدا نسبت به سايت هاي ديگر ساده بود يا بالاتر.
ايا هزينه براي تبليغات كردن يا خير.

از يك نگاه اين يك حقيقت هست كه هزينه را بر روي چيزي صرف كنيم كه سود ارو باشد. اما از يك سوي ديگر تفكر و نظرات ديگران اينگونه بيان مي شود كه اگر سايت خوب و قوي داشته باشيد بيشتر موفق ميشويد.

اين درحالي هست كه خيلي هامون بر سر اين راه اندازي سايت داراي مشكل هستيم. چه خوب ميشد كه از نحوه راه اندازي سايت هاي بزرگ از 0 تا 100 اطلاعات كاملي در اختيارمان بود.

صرف نظر از اين مطالب بايد در نظر بگيريد كه با برنامه حركت كنيد. خيلي وقت ها نياز نيست كه هزينه كنيد. گاهي اوقات يك وبلاگ ساده هم كه هيچ هزينه اي روي ان صرف نشده است بازديد بالا و كسب درامد خوبي دارد. با برنامه ريزي حركت كنيد و از موارد خوب رايگان هم استفاده كنيد.
بطور مثال در بحث قالب سايت. قالب هاي شيكي وجود دارند كه رايگان هستند. و مواردي از اين دست
در نتيجه بدون هزينه هم ميتوان سايت زيباتري داشت
موفق باشيد

ممنون دوست عزیز
من هم دقیقا از سایتهای رایگان شروع کردم.اونقدر باهاشون کار می کنم و خودمو محک می زنم تبلیغ می کنم تا به اولین در امدم رسیدم سایت حرفه ای می خرم.
وقتی این همه خدمات رایگان وجود داره به نظرم نیازی نیست آدم الکی هزینه کنه
یادمون باشه اکثر شرکتهای بزرگ از کم ترین هزینه ها و سرمایه ها شروع کردند و شاید این کاهش سرمایه اون ها رو به موفقیت رسونده

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آدرس تولیدی های شال و روسری elena95 0 846 07-03-2017 12:16 AM
آخرین ارسال: elena95
  افزایش سرمایه های خرد چگونه؟ yunespc 1 1,075 10-26-2016 01:54 PM
آخرین ارسال: yunespc
Question نحوه کسب درآمد از وب سایت های اینترنتی saeed74 4 2,394 10-12-2016 12:29 AM
آخرین ارسال: hasanjoon
  تعرفه های پست shila30 2 686 06-05-2015 02:51 AM
آخرین ارسال: shila30
  کسی قیمت پارکینگ های شهرداری تهران رو داره؟ rezaeee 0 824 02-10-2015 03:15 AM
آخرین ارسال: rezaeee
  چگونه در مصاحبه های شغلی قبول شویم؟ jahanagahi 4 883 12-02-2014 03:04 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  قالب های پلاستوفومی yunespc 3 947 08-09-2014 10:02 AM
آخرین ارسال: yunespc
  کسی راهنمای ثبت شرکت های تولید کننده سی دی های اموزشی ونرم افزاری و سرگرمی رو داره؟ yunespc 1 1,248 06-11-2014 02:29 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  بازی های کودکی ثروت آفرینان کامیار کاظمی 19 6,083 02-28-2014 12:35 PM
آخرین ارسال: tarfand
  مشاغل خاص قومیت های مختلف karafarin 3 1,720 02-07-2014 04:44 AM
آخرین ارسال: hasun
  هزینه های ماهیانه شما چقدر است؟ amirabbas 73 12,147 01-17-2014 02:51 PM
آخرین ارسال: سیدمهدی هاشمی
  هزینه‌های کفن و دفن در بهشت زهرا چقدر است؟ karafarin 0 723 01-14-2014 05:53 PM
آخرین ارسال: karafarin
  آفرینندگان خوشی های کوچک!! minoo 37 6,021 11-25-2013 03:14 PM
آخرین ارسال: minoo
  بانک های خصوصی متعلق به چه افرادی است؟ karafarin 1 1,208 11-12-2013 07:36 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  ساخت فیلم سینمایی کمدی raaheee 4 1,333 09-08-2013 03:41 PM
آخرین ارسال: raaheee
  شروع با انجمن های گفتگو SHAYAN.IRANI 21 3,827 07-23-2013 02:49 PM
آخرین ارسال: 313
  مغازه های تعویض روغن afshin955 0 8,896 07-23-2013 12:31 AM
آخرین ارسال: afshin955
  بهترین شغل های خدماتی کدومند؟ karafarin 0 8,171 07-22-2013 08:47 PM
آخرین ارسال: karafarin
  کلاس های انلاینی برای انجمن کامیار کاظمی 12 3,049 01-29-2013 01:53 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  بانک اطلاعاتی فعالیت های اقتصادی اعضا انجمن yu3f 44 10,064 01-23-2013 10:15 PM
آخرین ارسال: zhosseini81

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS