ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کافه گپ میلیاردرها زمان کنونی: 09-24-2025, 12:29 PM |
|||||||
|
کافه گپ میلیاردرها
|
02-12-2013, 05:52 PM
ارسال: #821
|
|||
|
|||
RE: کافه گپ میلیاردرها
(02-12-2013 12:24 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: قهوه چی.......دو فنجون چای بریز تو جوب که مهمون داریم...... نمیتونی ببینی داره یکم راحت نفس میکشه ![]() آخه تا کی آزار و اذیت؟ ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
02-12-2013, 06:10 PM
ارسال: #822
|
|||
|
|||
به سلامتی خانم مالارمه
بزن اون کف قشنگـــــــــــــــرو آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
02-12-2013, 06:23 PM
ارسال: #823
|
|||
|
|||
(02-12-2013 05:52 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط:(02-12-2013 12:24 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: قهوه چی.......دو فنجون چای بریز تو جوب که مهمون داریم...... تو اومدی؟؟؟؟؟؟ تو اگه راحت نفس نکشیده بودی که الان نصف من بودی..... ماشالله انقد راحت نفس کشیدی که ......... (بچه ها یه خاطره از محمد بگم با هم بخندیم: اون شبی که اومدیم خونه ما (ساعت 3.5 نصفه شب).مادرم جاها رو انداخته بود...هممون خوابیدیم...صب قرار بود ساعت 7 پاشیم با هم بریم مهیارو راهی کنیم که بره...ساعت 7 موبایل من زنگ خورد و دیدم همون حین مهیارم بیدار شد.....بابام هم بیدار شده بود نشسته بود رو بروی ما....حالا این وسط دیدیم یکی خواب مونده.......اونم کسی نبود جز محمد......من رفتم جلو و گفتم محمد پاشو....گفتم ولم کن بزار بخوابم....گیر ندید به من.......اقا تو همون لحظه دیدم بابام دستشو گذاشته رو دلش....مهیار گفت محمد پاشو....میخوایم بریم....آقا محمدم پتو رو بغل کرده بود....میگفت نمیخوام...میخوام بخوابم....یه دفعه چشمش افتاد به بابای من ناخواسته درجا بلند ش نشست سرجاش....وای دیگه منو مهیار پاشیدیم رفتیم به سمت حیاط.....اصلا اون صحنه قابل وصف نیست.......محمد با اون لهجه شیرین اصفهانیش یه سلام علیک گرم با پدر اینجانب انجام داد و از اینکه سوتی داده بود خنده اش گرفته بود..... حیف خیلی زود گذشت........ولی واقعا خوش گذشت.... ای کاش اون روزا دوباره تکرار میشد..... آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
02-12-2013, 07:23 PM
ارسال: #824
|
|||
|
|||
حالا نمیشد یکم آبرو داری کنی؟
باید لو میدادی؟! ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
|||
02-12-2013, 07:43 PM
ارسال: #825
|
|||
|
|||
محمد جان....عزیز
هدفم خنده نبود هدفم بیشتر یاد آوری خاطرات بود و بس.... شاید بچه ها بخونند و بخندند ولی من اشکم درمیاد وقتی اینارو مینویسم..... آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
|
|||
02-12-2013, 07:45 PM
ارسال: #826
|
|||
|
|||
عزیزی برام دادا
![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
|||
02-12-2013, 09:17 PM
ارسال: #827
|
|||
|
|||
RE: سفرنامه مشهد 1391
دوستان مشهدی لطفا ب دل نگیرید اما واقعا رانندگی در مشهد ده ها برابر سخت تر و وحشتناک تر از تهران است!
آقا یوسف انسانها در شرایط بحرانی و سخت سنجیده می شوند استاد ![]() «هر قدر بیشتر بر لبی لبخند بنشانم، ثروتمندترم!» [/align] |
|||
02-12-2013, 10:36 PM
ارسال: #828
|
|||
|
|||
سلام دوستان
من دنبال دو تا داروی گیاهی هستم که اینجا هر چی گشتم پیدا نکردم یکی ثافسیا و اون یکی لاذن اسمشونو شنیدید؟تو شهرتون هست؟ ممنون میشم کمک کنید |
|||
02-12-2013, 10:49 PM
ارسال: #829
|
|||
|
|||
چه حیفی مهدی، دوباره به زودی این روزا و اون خاطرات تکرار می شن باز جمع 18 نفره ما می ره سفر و گل های قشنگ خاطره و مهر می کاره.
زود زود اینبار تو شهر نصف جهان، پس شاد باش و بخند و واسه اون روز کلی نقشه بکش من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-12-2013, 11:45 PM
ارسال: #830
|
|||
|
|||
آقا حامد چه اتفاقی برای آقای فرهاد قربانی افتاده؟؟؟؟؟ انشاله بلا دور باشه و تمام خیرها به سمت ایشان روانه باد
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ضرب المثلهای میلیاردرها | مهدی ر | 9 | 2,440 |
06-09-2015 11:49 AM آخرین ارسال: رها آزاد |
|
گالری اتومبیل میلیاردرها | Delta.H | 111 | 22,917 |
11-30-2014 06:19 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 90 مهمان