ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نظرسنجی: ارزیابی شما از سطح این تاپیک
این نظرسنجی بسته شده است.
عالی 62.50% 15 62.50%
خوب 29.17% 7 29.17%
متوسط 8.33% 2 8.33%
بد 0% 0 0%
در کل 24 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده اید. [نمایش نتایج]

مطرح کردن سوالات مفاهیم قانون جذب
زمان کنونی: 09-25-2025, 07:49 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: اقاي ايـــده
آخرین ارسال: dream
پاسخ: 121
بازدید: 19451

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امیتازات : 3.39
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مطرح کردن سوالات مفاهیم قانون جذب
12-03-2012, 11:55 PM
ارسال: #61
RE: مطرح کردن سوالات مفاهیم قانون جذب
ممنون آقای بهداد به خاطر مطالب خوبتون من از کارهای که گفتید، تنها شکر خدا در زمان تنهایی و به یاد آوردن بهترین نعمتهایش به من از او سپاسگذاری می کنم و اشک در چشمانم جمع می شود که اگر تا الان به جای رسیدم به خاطر خواست او بوده است همیشه می خواهم همیشه و همه جا با من باشد و مرا تنها نگذارد او بهترین است برایم .

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-04-2012, 03:35 PM
ارسال: #62
(12-03-2012 11:55 PM)soltan_sal نوشته شده توسط:  ممنون آقای بهداد به خاطر مطالب خوبتون من از کارهای که گفتید، تنها شکر خدا در زمان تنهایی و به یاد آوردن بهترین نعمتهایش به من از او سپاسگذاری می کنم و اشک در چشمانم جمع می شود که اگر تا الان به جای رسیدم به خاطر خواست او بوده است همیشه می خواهم همیشه و همه جا با من باشد و مرا تنها نگذارد او بهترین است برایم .

همه چیز روبراهه و یکسری چیزها دست ما نیست . وقتی مطالعه ی خودمو در مورد ذره هگز آغاز کردم خیلی عاشق خدا شدم . ما باید اجازه دهیم انرژی خدا در زندگیمان جاری شود . انسانها نسبت به خالقشان خیلی کم لطفی میکنند . آیا مقاله ای در مورد خدا و چگونگی خلق این جهان نوشته اید ؟ وقتی شروع به نوشتن میکنید به نقطه ای می رسید که قلمتان خود به خود دست به تحریر میزند و عظمتش را کاملا درک میکنید . آیا سخاوتی از این بزرگتر هست که خالق بوسیله ی شما دست به خلق میزند ؟

وقتی انرژی اش جاری شد دیگر چیزی از شما بر نمی آید .
با سپاس 10_004 12_002
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-04-2012, 09:48 PM
ارسال: #63
من در تنهایی برای خدای خود نامه می نویسم و همیشه از وصف او ناتوان هستم از نعمتهای بیکرانش...
تا بحال کار دیگه برای جذب انجام ندادم.

12-04-2012, 10:55 PM
ارسال: #64
سلام
رابطه خواست ما به خواست خداوند چیه؟....شاید من یه چیزی بخوام که به صلاحم نباشه...از کجا بدونم به نفعم هست یا نه....از کجا معلوم من تلاشم رو بکنم اما اصلا صلاح من در اون نباشه
شخصا توی زندگی خیلی چیزها رو خواستم که الان از برآوردن نشدنشون بسیار بسیار خوشحالم.شاید چیزهایی که خواستم و بهش نرسیدم خیلی بیشتر از چیزایی هست که نخواستم ولی بهش رسیدم باشه.
مثلا من الان میخوام هدف گذاری کنم یاد اسبق میفتم که قبلا هم هدف گذاری میکردم ولی به اون نمیرسیدم(البته خوشحال هم هستم که نرسیدم).....پس دیگه برای چی هدف گذاری کنم؟

پس اینجا قدرت ذهن و جذب و هدف گذاری چی کار میکنه؟
ممنون میشم توضیح بدین متشکرم
12-05-2012, 04:32 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-05-2012 04:37 PM، توسط بهداد.)
ارسال: #65
جناب شایان عزیز :

یک چیزی در نوشته های شما متناقض است که شفاف به نظر نمی آید . شاید اگر هر روز شما را میدیدم پی به برخی خصوصیات شما می بردم .
من هیچگاه از حکمت الهی چیزی متوجه نشدم و نخواهم شد ( این یکی از قوانینی است که مختص خالق است نه انسان )
در مرحله ی آخر روند خلق ما باید هدف یا خواسته را رها کنیم با اینکه روی آن تمرکز داریم . این اصل رها سازی یا تسلیم نوعی واگذاری آن هدف به خدا است . خوب شما الان میگویید از برخی اهدافم که به انها نرسیده ام خوشحالم و این یعنی خالقتان شما را دوست دارد . خدا هیچگاه بد شخصی را نمیخواهد .

به این جمله ی خودتان دقت کنید : ( شخصا توی زندگی خیلی چیزها رو خواستم که الان از برآوردن نشدنشون بسیار بسیار خوشحالم.شاید چیزهایی که خواستم و بهش نرسیدم خیلی بیشتر از چیزایی هست که نخواستم ولی بهش رسیدم باشه )

شاید به ظاهر درست نوشته باشید اما در ذات الوهیت اصلا معنایی ندارد. با این جمله کل قانون مطلق زیر سوال میرود . این جمله یعنی به چیزی که فکر نمیکنم برایم اتفاق می افتد و بر عکس . به قسمت رنگ آبی دقت کنید .چنین چیزی صحیح نیست که در جهان هستی ما به چیزی فکر نکنیم اما اتفاق بیوفتد .
خواستن ما یک هدفگذاری نسبی است اما خواست خالق مطلق است او میداند چه به صلاح من و شما است . پافشاری راه به جایی ندارد و همه چیز باید از مسیر سادگی فراهم گردد . نه اینکه ما تلاشی نکنیم اتفاق ما باید تمام مسیر ها رو تا انتها برویم و هدف را با تمرکز بسیار بالا رها کنیم و منتظر بمانیم .
با سپاس
12-05-2012, 06:42 PM
ارسال: #66
ممنونم بهداد جان
از این جملتون متوجه شدم:

"خواستن ما یک هدفگذاری نسبی است اما خواست خالق مطلق است او میداند چه به صلاح من و شما است"
12-06-2012, 04:27 AM
ارسال: #67
(12-04-2012 10:55 PM)SHAYAN.IRANI نوشته شده توسط:  سلام
رابطه خواست ما به خواست خداوند چیه؟....شاید من یه چیزی بخوام که به صلاحم نباشه...از کجا بدونم به نفعم هست یا نه....از کجا معلوم من تلاشم رو بکنم اما اصلا صلاح من در اون نباشه
شخصا توی زندگی خیلی چیزها رو خواستم که الان از برآوردن نشدنشون بسیار بسیار خوشحالم.شاید چیزهایی که خواستم و بهش نرسیدم خیلی بیشتر از چیزایی هست که نخواستم ولی بهش رسیدم باشه.
مثلا من الان میخوام هدف گذاری کنم یاد اسبق میفتم که قبلا هم هدف گذاری میکردم ولی به اون نمیرسیدم(البته خوشحال هم هستم که نرسیدم).....پس دیگه برای چی هدف گذاری کنم؟

پس اینجا قدرت ذهن و جذب و هدف گذاری چی کار میکنه؟
ممنون میشم توضیح بدین متشکرم

تو تلاشتو بکن شکست و پیروزی دست خداست

MY Telegram : @Mosleh68
12-07-2012, 12:15 PM
ارسال: #68
ب – عبارات تاکیدی مخصوص خواسته ( تخصصی – تمرکزی ) :
که بر اساس تنظیم جدول تضاد از روی خواسته یا اهدافتان ساخته و تکمیل می شود . به عبارتی می توان گفت مفهوم و محتوای اصلی جمله از هدف تشکیل شده است . جملاتی با این تکنیک اثراتی مضاعف در میزان بالا بردن روحیه و انگیزه را دارند و از نوع ( الف ) بسیار قدرتمندتر هستند . با عبارات تاکیدی ویژه ی هدفتان شما سطح آگاهی تان را در روند خلق اهداف بالا خواهید برد .

من تا الان حدود 108 تا خواسته تو جدول تضاد هام نوشتم که مطمئنا تا روز پنجمن به 200-300 تا میرسه .
من باید برای هرکدوم یک جمله تاکیدی بنویسم ؟ بعد کی به زبان بیارمشون ؟ چطوری میشه ، شما گفتیم تا 2000 خواسته جواب میده تو جدول تضاد ها که بخوایم 2000 تا جمله تاکیدی تخصصی بسازیم ، 2-3 تا هم جمله عمومی میشه 2003 تا ! گاها اهداف اینقدر کوچیکن که در ذهن ادم نمیمونن ( مثل خرید یه هواپیما ایرباس A380-VIP ) بعد با یکبار تکرار هم ارتعاشات زیاد انگولک نمیشن و به شخصه یه جمله تاکیدی رو باید صدها بار بگم تا انرژیش رو احساس کنم ، اهداف اصلیمون رو مشخص کنیم و برای اون ها جملات تخصصی - تمرکزی بسازیم ؟

[تصویر: start.gif]

12-07-2012, 01:36 PM
ارسال: #69
(12-07-2012 12:15 PM)3ObHaN نوشته شده توسط:  من باید برای هرکدوم یک جمله تاکیدی بنویسم ؟ بعد کی به زبان بیارمشون ؟ چطوری میشه ، شما گفتیم تا 2000 خواسته جواب میده تو جدول تضاد ها که بخوایم 2000 تا جمله تاکیدی تخصصی بسازیم ، 2-3 تا هم جمله عمومی میشه 2003 تا ! گاها اهداف اینقدر کوچیکن که در ذهن ادم نمیمونن ( مثل خرید یه هواپیما ایرباس A380-VIP ) بعد با یکبار تکرار هم ارتعاشات زیاد انگولک نمیشن و به شخصه یه جمله تاکیدی رو باید صدها بار بگم تا انرژیش رو احساس کنم ، اهداف اصلیمون رو مشخص کنیم و برای اون ها جملات تخصصی - تمرکزی بسازیم ؟

درود بر شما عزیز بزرگوار
کاملا درست می فرمایید . همانطور که قبلا گفته شد عبارات تاکیدی دو نوع هستند :
1 - مخصوص هدف 2 - هدف عمومی

دو مثال میزنم :
الف - خدایا شکرت که یک ماشین مرسدس بنز مکلارن دارم . ( عبارت تاکیدی ویژه هدف )
ب - خدایا شکرت که اعتماد بنفسم روز به روز افزایش می یابد . ( عبارت تاکیدی عمومی )

در جمله ی اول تمرکز روی هدف اصلی ( داشتن بنز ) است و در اولویت اصلی قرار دارد اما در جمله ی دوم اعتماد بنفس تمام آرزو محسوب نمیشود و در اولویت بندی قرار ندارد و هدف عمومی محسوب میشود . اینجا در مورد خوب یا بد بودن هر دو جمله صحبت نمیکنیم بلکه در مورد نوع عبارات تاکیدی بحث میکنیم .

اینکه شما از نخواسته هایتان به خواسته هایتان رسیده اید قابل تقدیر است حالا نوبت اولویت بندی اهداف خواسته ها می شود . شما باید اهداف ویژه و عمومی را از هم تشخیص دهید و اولویت بندی کنید . قابل ذکر است باید از هر تعداد خواسته ای که نوشته اید فقط 10 عدد از بهترین و مهمترین خواسته هایتان را انتخاب کنید نه اینکه برای همه جملات تاکیدی بنویسید . اگر تمرکز برای 10 مورد را افزایش دهید از طرف من به شما این اطمینان را خواهم داد که ردخور نخواهد داشت که به اهدافتان نزدیکتر می شوید .

با سپاس 10_004
12-07-2012, 02:50 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-07-2012 02:57 PM، توسط بهداد.)
ارسال: #70
استارت از نوع جذب برای برنامه ریزی مدون تمارین ( در راه موفقیت )

با درود فراوان خدمت عزیزان محترم انجمن
در راستای تاپیکهای ارزنده و کاربردی اساتیدی مانند جناب قربانیان / جناب نامی و سایر بزرگواران انجمن با برخی از دوستان برای همسویی با تاپیک جذب صلاح دیدم با ورود به بخش روند خلق اهداف و پیگیری مابقی بحث به موازات این مباحث شروع به برنامه ریزی جدی برای ورود به تمارین در سال جدید و تغییراتی درونی داشته باشیم . به همین علت روند این تاپیک که مکمل پرداختن به موضوعات تاپیک جذب است را زین پس به دستورات عملی و کاربردی تبدیل خواهد شد . این دو تاپیک VIP نخواهد شد مگر مدیران انجمن با هماهنگی تصمیم به اینکار بگیرند ( پس خیالتان راحت باشد ) . موفقیت برای عده ی خاصی نیست بلکه عمومیت دارد .
از عزیزانی که علاقه مند هستند در این برنامه ریزی برای تغییر در روند روزانه شان و انجام این تمرینها بصورت دقیق برای رسیدن به اهدافشان استارت بزنند تا بصورت جدی آغاز کنند در این تاپیک میتوانند تمام مسائل را به چالش جدی بکشند .

برای شروع کار از دوستان خواستار این هستم که در یک هفته کل زمانهای کار و فعالیتشان را روی کاغذ مکتوب کنند ( حتی کوچکترین کارها ) . من همانند ارتباط با برخی دوستان نزدیکم با تمامی عزیزان ارتباط تنگاتنگ خواهم داشت . تمام اطلاعات و مسائل شما عزیزان نزد من محفوظ می ماند . برای موفقیت باید درد های گذشته را از ذهنتان کاملا بزدایید و این کار را باید جمعی انجام دهیم نه فقط به تنهایی .
جهت برنامه ریزی باید نظم داشته باشیم اینگونه نباشد که برخی تمارین را امروز انجام دهیم برخی را فردا . تنبلی یعنی نرسیدن به هدف . مهم نیست کجا هستید / مهم نیست چه گذشته ای دارید / مهم نیست چقدر پول یا ثروت دارید / مهم نیست چه کسی هستید و .......... مهم آن است که همین الان شروع کنید نه شروعی نیمه کاره یا ناقص .
آیا با ما همراه خواهید شد ؟

با سپاس بهداد
موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نظریه های یک جادوگر ( کنترل قانون جذب ) حمید سیدی زاده 68 15,828 09-16-2014 06:23 PM
آخرین ارسال: rezafery
  50 پیام قانون جذب کیمیاگر 51 9,337 04-14-2013 03:39 PM
آخرین ارسال: کیمیاگر
  آیا نحوه استفاده از قانون جذب برای هر کس متفاوت است؟ صابری 12 3,775 02-12-2013 01:48 AM
آخرین ارسال: حمید سیدی زاده
  قانون جذب ( Law Of Attraction ) بهداد 30 16,176 02-10-2013 03:18 AM
آخرین ارسال: بهداد
  نظر انتقادی من در مورد قانون راز و مشکلات بزرگ آن MohamadMJ 23 6,371 10-15-2012 01:10 PM
آخرین ارسال: ناظم ارشد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS