ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
50 پیام قانون جذب زمان کنونی: 09-25-2025, 09:15 PM |
|||||||
|
50 پیام قانون جذب
|
03-30-2013, 02:33 AM
ارسال: #41
|
|||
|
|||
RE: 50 پیام قانون جذب
پیام 40 : << آرزویت را تا زمان به عینیت تبدیل شدن به کسی نگو >>
تفسیر : شاید تمسخر امیز ترین پیام همین باشد اما به جرات می شود گفت حساس ترین و حیاتی ترین پیام همین است . نگو / نگو / نگو حتی به عزیزترین کست . دلیل علمی این مبحث این است که با نگفتن اهدافتان به سایرین از انرژی های منفی دور می مانید . شاید بپرسید : مادرم / پدرم / همسرم / عشقم و .... ؟ قبول میکنم که همه را دوست دارید اما اساس کار یکی است و اگر فقط سهوا 1 % انرژی منفی از آنها به سمت شما روانه شود هیچ عینیتی در کار نخواهد بود . به تمامی این افراد احترام بگذارید و دوستشان بدارید اما شما در مرحله ای حساس قرار دارید . ![]() ![]() ![]() رودها در جاری شدن و علف ها در سبز شدن معنی پیدا می کنند کوه ها با قله ها و دریاها با موجها زندگی پیدا می کنند وانسان ها همه ی انسان ها با عشق، فقط با عشق پس بار خدایا بر من رحم کن بر من که می دانم ناتوانم رحم کن باشد که خانه ای نداشته باشم باشد که لباس فاخری بر تن نداشته باشم اما نباشد، هرگز نباشد که در قلبم عشق نباشد، هرگز نباشد. . .! |
|||
03-30-2013, 05:02 PM
ارسال: #42
|
|||
|
|||
پیام 41 : << در تابلوی آرزوهایت غرق شو >>
تفسیر : صبح که از خواب بیدار می شوید اولین چیزی که می بینید یک تابلو از بزرگترین آرزوهایتان است . به تک تک تصاویر داخلش خیره شوید و خودتان را در وضعیت کنونی مطلوبتان ببینید . با این کار شما هم کمی استراحت می کنید و هم در جهت اهدافتان اقدامی ذهنی انجام می دهید . ![]() ![]() ![]() رودها در جاری شدن و علف ها در سبز شدن معنی پیدا می کنند کوه ها با قله ها و دریاها با موجها زندگی پیدا می کنند وانسان ها همه ی انسان ها با عشق، فقط با عشق پس بار خدایا بر من رحم کن بر من که می دانم ناتوانم رحم کن باشد که خانه ای نداشته باشم باشد که لباس فاخری بر تن نداشته باشم اما نباشد، هرگز نباشد که در قلبم عشق نباشد، هرگز نباشد. . .! |
|||
03-30-2013, 07:52 PM
ارسال: #43
|
|||
|
|||
پیام 42 : << روزانه مسیر انرژی ات را دنبال کن >>
تفسیر : هر روز همه ی انسانها طیفی از انرژی را از خودشان ساطع می کنند خواه مثبت خواه منفی . این انرژی یک مسیری را آشکار می کند که قرار است در آینده به کجا برسیم . حال این پیام برای این نوشته شده است که برای ارزیابی اقدامات و اعمالتان می توانید این مسیر را دنبال کنید تا ببینید در این مدت چه احساسی دارید اگر خوب بود پس در راه صحیح گام گذاشته اید و اگر نه از نو باید برنامه ریزی کنید . ![]() ![]() ![]() رودها در جاری شدن و علف ها در سبز شدن معنی پیدا می کنند کوه ها با قله ها و دریاها با موجها زندگی پیدا می کنند وانسان ها همه ی انسان ها با عشق، فقط با عشق پس بار خدایا بر من رحم کن بر من که می دانم ناتوانم رحم کن باشد که خانه ای نداشته باشم باشد که لباس فاخری بر تن نداشته باشم اما نباشد، هرگز نباشد که در قلبم عشق نباشد، هرگز نباشد. . .! |
|||
03-31-2013, 01:22 PM
ارسال: #44
|
|||
|
|||
پیام 43 : << سردرگمی در تعیین اهداف یعنی انتخاب اهداف اشتباه >>
تفسیر : بارها مشاهده شده است که برخی عزیزان از اینکه هر روز اهداف جدیدی را بر اهداف مکتوب شده شان اضافه می کنند ، شکایت می کنند و سوال می پرسند . تنها دلیل این موارد بسیار اشتباه فقط یک جمله مهم است : ( هدف را باید با تمام احساس انتخاب کنیم نه از روی هوس و هیجان آنی ) اگر هدفی از روی احساس عمیق درونی مان ( کودک درون ) انتخاب نکنیم همانند دانش آموزی می شویم که به زور با تصمیم والدینش که دوست دارند دکتر شود به دانشگاه روانه می شویم و این یعنی کشتن آرزوها / دفن کردن استعدادها. ![]() ![]() ![]() رودها در جاری شدن و علف ها در سبز شدن معنی پیدا می کنند کوه ها با قله ها و دریاها با موجها زندگی پیدا می کنند وانسان ها همه ی انسان ها با عشق، فقط با عشق پس بار خدایا بر من رحم کن بر من که می دانم ناتوانم رحم کن باشد که خانه ای نداشته باشم باشد که لباس فاخری بر تن نداشته باشم اما نباشد، هرگز نباشد که در قلبم عشق نباشد، هرگز نباشد. . .! |
|||
04-01-2013, 03:08 PM
ارسال: #45
|
|||
|
|||
پیام 44 : << در اوج رویاهایت زندگی کن >>
تفسیر : تنها در این حالت است که شما می توانید گامی اساسی به سمت اهدافتان داشته باشید زیرا با این کار شما همیشه تصویری از انتهای هدف در ذهن خواهید داشت و در نتیجه به آن خواسته خواهید رسید . اوج رویای شما یعنی حد نهایی آن آرزو که می تواند همیشه در شما اشتیاق و ارتعاش احساسات بالایی را داشته باشد . ![]() ![]() ![]() رودها در جاری شدن و علف ها در سبز شدن معنی پیدا می کنند کوه ها با قله ها و دریاها با موجها زندگی پیدا می کنند وانسان ها همه ی انسان ها با عشق، فقط با عشق پس بار خدایا بر من رحم کن بر من که می دانم ناتوانم رحم کن باشد که خانه ای نداشته باشم باشد که لباس فاخری بر تن نداشته باشم اما نباشد، هرگز نباشد که در قلبم عشق نباشد، هرگز نباشد. . .! |
|||
04-02-2013, 11:13 PM
ارسال: #46
|
|||
|
|||
پیام 45 : << در برابر محرکهای اطرافت از فعل معکوس بهره ببر >>
تفسیر : القاییات جامعه هیچگاه دست از سر شما بر نمی دارند بلکه این شما هستید که باید دست از شنیدن حرفهای دیگران بصورت عمومی بردارید . نگرش فقط مختص مغزتان نیست بلکه شما باید نگرش شنیداری خودتان را هم عوض کنید . در مقابل هر آنچه که از دیگران منفی می شنوید فقط کافی است ضمیر شخص و فعل جمله شان را وارونه کنید . بطور مثال : مردم = تو موفق نخواهی شد شما = من موفق خواهم شد این هم نوعی نگرش صحیح تبدیل منفی به مثبت به نفع خودتان – امتحانش کنید جوابهای عجیبی مشاهده خواهید کرد . ![]() ![]() ![]() رودها در جاری شدن و علف ها در سبز شدن معنی پیدا می کنند کوه ها با قله ها و دریاها با موجها زندگی پیدا می کنند وانسان ها همه ی انسان ها با عشق، فقط با عشق پس بار خدایا بر من رحم کن بر من که می دانم ناتوانم رحم کن باشد که خانه ای نداشته باشم باشد که لباس فاخری بر تن نداشته باشم اما نباشد، هرگز نباشد که در قلبم عشق نباشد، هرگز نباشد. . .! |
|||
04-03-2013, 05:22 PM
ارسال: #47
|
|||
|
|||
پیام 46 : << برای خالقت منفی = مثبت است >>
تفسیر : مگر نه این است که تمامی رویدادهای روزمره مان با تایید خداوند بزرگ رخ می دهد ؟ پس شما که این را قبول دارید هر رویداد منفی ای هم از زیر نظر این قدرت بیکران عبور خواهد کرد . بنابراین اصلا برای خالقت رخ دادن خوب یا بد / منفی یا مثبت کار دشواری نیست . او هر آنچیزی که تو روزانه با ذهنت درخواست می کنی را به تو بر می گرداند . غیر این است ؟ اگر شک داری تمام اندیشه های هر روزت را بنویس و کاملا مشاهده کن که چه مقدار مثبت و چه مقدار منفی هر روز در سر می پرورانی . پس باید منفی ها را هم مثبت ببینیم . ![]() ![]() ![]() رودها در جاری شدن و علف ها در سبز شدن معنی پیدا می کنند کوه ها با قله ها و دریاها با موجها زندگی پیدا می کنند وانسان ها همه ی انسان ها با عشق، فقط با عشق پس بار خدایا بر من رحم کن بر من که می دانم ناتوانم رحم کن باشد که خانه ای نداشته باشم باشد که لباس فاخری بر تن نداشته باشم اما نباشد، هرگز نباشد که در قلبم عشق نباشد، هرگز نباشد. . .! |
|||
04-05-2013, 01:40 AM
ارسال: #48
|
|||
|
|||
پیام 47 : << شانس یعنی طرز فکر تو >>
تفسیر : این کلمات مخرب را بارها شنیده اید ( شانس / تقدیر / سرنوشت / قسمت ) در واقع هیچکدام از آنها وجود خارجی ندارند بلکه باید در عصر نوین بپذیریم تمام این کلمات زمانی جان میگیرند که ما طرز فکرمان را عوض کنیم . تمامی این کلمات به اشتباه معانی شان در ناخودآگاه تاثیر بسیار منفی ای می گذارند . اگر واقعا میخواهی خوش شانس شویم باید درست اندیشیدن را بیاموزیم . ![]() ![]() ![]() رودها در جاری شدن و علف ها در سبز شدن معنی پیدا می کنند کوه ها با قله ها و دریاها با موجها زندگی پیدا می کنند وانسان ها همه ی انسان ها با عشق، فقط با عشق پس بار خدایا بر من رحم کن بر من که می دانم ناتوانم رحم کن باشد که خانه ای نداشته باشم باشد که لباس فاخری بر تن نداشته باشم اما نباشد، هرگز نباشد که در قلبم عشق نباشد، هرگز نباشد. . .! |
|||
04-05-2013, 04:33 PM
ارسال: #49
|
|||
|
|||
پیام 48 : << خودت را تبدیل به آهنربای مغناطیسی کن >>
تفسیر : این یک درجه ی والا از سوی پروردگار منان است که به تو اهدا می شود . جالبتر اینکه این مقام می تواند به همه ی افراد تعلق داشته باشد و لازمه اش تمرین در مراحل جذب بصورت منظم است . مدتی قبل سوالی در کنفرانس هاوکینگ مطرح شد : آیا همه می توانند ثروتمند و موفق شوند ؟ جواب هاوکینگ این بود : بله این حقیقت دارد که می توان متصور شد که هر شخص می تواند ثروتمند و موفق شود اما تنها عامل بازدارنده در این مسیر ذهن همان فرد است و بس . این جمله حاکی از ان است که همه میتوانند آهنربا باشند و هر چه دلشان می خواهند به سمت خود جذب کنند و مصداقش را روزانه و سالانه در جذبهای خودتان و دیگران می توانید مشاهده کنید . پس خودتان را به تبدیل به آهنربای مغناطیسی کنید . ![]() ![]() ![]() رودها در جاری شدن و علف ها در سبز شدن معنی پیدا می کنند کوه ها با قله ها و دریاها با موجها زندگی پیدا می کنند وانسان ها همه ی انسان ها با عشق، فقط با عشق پس بار خدایا بر من رحم کن بر من که می دانم ناتوانم رحم کن باشد که خانه ای نداشته باشم باشد که لباس فاخری بر تن نداشته باشم اما نباشد، هرگز نباشد که در قلبم عشق نباشد، هرگز نباشد. . .! |
|||
04-06-2013, 01:54 PM
ارسال: #50
|
|||
|
|||
پیام 49 : << سر ریسمان راکد ماندن را ول کن >>
تفسیر : مردم هر روز خودشان را به یک نقطه ی عادت داده اند و فکر میکنند این بهترین نقطه برای موفقیت است اما بعد از چندین سال تازه متوجه می شوند که باز هم در همان نقطه فقط چند سال درجا می زدند . دوستان سر طناب عادت ها را ول کنیم و به تمام در سرمان آرزوهایمان را بپرورانیم زیرا آرزوها دست یافتنی هستند . پس رهایش کن ![]() ![]() ![]() رودها در جاری شدن و علف ها در سبز شدن معنی پیدا می کنند کوه ها با قله ها و دریاها با موجها زندگی پیدا می کنند وانسان ها همه ی انسان ها با عشق، فقط با عشق پس بار خدایا بر من رحم کن بر من که می دانم ناتوانم رحم کن باشد که خانه ای نداشته باشم باشد که لباس فاخری بر تن نداشته باشم اما نباشد، هرگز نباشد که در قلبم عشق نباشد، هرگز نباشد. . .! |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نظریه های یک جادوگر ( کنترل قانون جذب ) | حمید سیدی زاده | 68 | 15,829 |
09-16-2014 06:23 PM آخرین ارسال: rezafery |
|
مطرح کردن سوالات مفاهیم قانون جذب | اقاي ايـــده | 120 | 19,458 |
05-29-2013 11:08 AM آخرین ارسال: dream |
|
آیا نحوه استفاده از قانون جذب برای هر کس متفاوت است؟ | صابری | 12 | 3,776 |
02-12-2013 01:48 AM آخرین ارسال: حمید سیدی زاده |