ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

با يک ميليون تومان سرمايه چه کار مي شود کرد؟
زمان کنونی: 09-24-2025, 07:48 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: اقاي ايـــده
آخرین ارسال: محسن قلي زاده
پاسخ: 52
بازدید: 9290

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 30 رأی - میانگین امیتازات : 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12-11-2012, 12:49 PM
ارسال: #41
RE: با 1 ميليون تومان چه كاري ميتوان كرد؟؟؟؟؟
(07-28-2012 01:39 AM)M3HDI نوشته شده توسط:  با یک میلیون شما میتونید یک سایت فروشگاهی تاسیس کنید

راه اندازی فروشگاهتون حدود 50 هزار تومان میشه

مابقیش رو هم بزارید برای خرید محصول اولیه ، تبلیغات و ..

من قصد راه اندازی فروشگاه دارم و میخوام بدونم هنوز هم 50هزار تومان هزینه خواهد برد؟
اگر کمی بیشتر راهنمایی نمایید ممنون میشم
برای ارسال محصولات فروشگاه به چه صورت میشه عمل کرد

هر کاری که دوست داری Heartانجام بده ,پول خود به دنبال آن کار می آید Smile

هدیه آسان
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-18-2012, 06:00 PM
ارسال: #42
Rainbow با يک ميليون تومان سرمايه چه کار مي شود کرد؟
چندي پيش در يک پست خواندم آقاي قربانيان براي خود هدف گذاري کردند که ظرف چند ماه يک ميليون را 20 ميليون کنند و يا بحثي شروع شد که اگر 4 ميليارد داشتيد چه مي کرديد.
خوب، اين نوع ايده و بحث ها در نوع خود جالب است ولي مي خواهم سئوالي را مطرح کنم که ايده هايي که ميدهيد واقعي باشد و بشود آنرا اجرا کرد.
لطفا ايده ها و راه هايي را عنوان کنيد که بشود با آن اين سرمايه را طرف يک سال حداقل 3 برابر کرد. بيشتر باشد چه بهتر.
اکثر ما مي توانيم به راحتي اين پول را فراهم کنيم با اين شرط که اگر آنرا از دست داديم خللي در زندگي ما ايجاد نشود. خوب منتظر ايده هاي جالبتان هستم.
بسم الله ..............

براي موفقيت دانش کسب کن بعد آنرا در محک تجربه بگذار و در انتها با تمرين و ممارست به مرحله درک آن آموخته ها برس.
ارائه مشاوره رايگان تخصصي بيمه هاي عمر و زندگي
http://www.mrtourani.loxblog.com
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-18-2012, 06:22 PM
ارسال: #43
RE: با يک ميليون تومان سرمايه چه کار مي شود کرد؟
دوست عزیز این تاپیک وجود دارد
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=2414

خرید مانتو اداری
12-18-2012, 06:33 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-18-2012 06:36 PM، توسط محمد رضا تورانی.)
ارسال: #44
Rainbow RE: با يک ميليون تومان سرمايه چه کار مي شود کرد؟
(12-18-2012 06:22 PM)toofan245 نوشته شده توسط:  دوست عزیز این تاپیک وجود دارد
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=2414
بله دوست عزيز، مي دانم و از شما نيز ممنونم
اما داستاني را برايتان مي گويم که شايد شنيده باشيد:
مي گويند انيشتين از دانشجويانش امتحان گرفت. اسيستان او متوجه شد که سئوالات اين ترم مثل ترم قبل است و به استاد يادآور شد. انيشتن گفت مي دانم اما اين را بدان جوابها به دليل افزايش سطح دانش فيزيک فرق کرده است.
بله اين سئوال 8 ماه قبل طرح شده بود و جوابهاي آن هم طبق آن زمان است اما الان اوضاع فرق کرده است و حتما جوابها هم فرق مي کند.
موفق باشيد.

براي موفقيت دانش کسب کن بعد آنرا در محک تجربه بگذار و در انتها با تمرين و ممارست به مرحله درک آن آموخته ها برس.
ارائه مشاوره رايگان تخصصي بيمه هاي عمر و زندگي
http://www.mrtourani.loxblog.com
12-18-2012, 07:34 PM
ارسال: #45
بله حق با شماست
اما نشنیدید میگن تاپیک های این انجمن تاریخ انقضا ندارن کافیه شما تو تاپیک قبلی یک ایده جدید بنویسین تا بقیه بچه ها هم همراهی کنن.

خرید مانتو اداری
12-18-2012, 10:19 PM
ارسال: #46
ایده خوبی که خانم ها نیاز داشتن با یک ملیون
1 خرید ماشین بافت دست دوم و اموزش لازم روی هم میشه 900 میمونه هزینه اموزش که با 100 هزار اولی مقداری کاموا میشه خرید تا زمانی که سیسمونی کامل یاد میگیرید میشه همین بافتنی هارو فروخت و کاموا جایگزین کرد کم کم سفارش گرفت .درسته 6 ماه کارش بیشتر نیست ولی با داشتن ایده و بافتن نخ ابریشم برای لباس مجلسی میشه تمام طول سال مشتری داشت. در امدش خوبه اگر برای کارای دستیش منظورم دوخت و دوزش کسی رو بگیرین
فقط خودتون ببافین ماهی 1 تا 1/5 در امد داره

دنیا به قدری بزرگ است که برای همه جا هست به جای آنکه جای دیگران را بگیرید سعی کنید جای خود را بیابید!Angel
12-18-2012, 10:37 PM
ارسال: #47
(12-11-2012 12:49 PM)azam نوشته شده توسط:  
(07-28-2012 01:39 AM)M3HDI نوشته شده توسط:  با یک میلیون شما میتونید یک سایت فروشگاهی تاسیس کنید

راه اندازی فروشگاهتون حدود 50 هزار تومان میشه

مابقیش رو هم بزارید برای خرید محصول اولیه ، تبلیغات و ..

من قصد راه اندازی فروشگاه دارم و میخوام بدونم هنوز هم 50هزار تومان هزینه خواهد برد؟
اگر کمی بیشتر راهنمایی نمایید ممنون میشم
برای ارسال محصولات فروشگاه به چه صورت میشه عمل کرد

سلام

بله میشه ، نهاینا دامنه آی آر ثبت می کنید

ارسال محصولات هم با پست

البته دوستان فروشگاه دار خیلی از سیستم C.O.D پست ناراضی ان

خودتون ارسال کنید ،راحت ترید

اگر هم محصولاتتون دانلودی باشه که چه بهتر ( مثل نمونه سوالات و ...)

پس میشه

1- دامنه آی آر
2- هاست
3- فروشگاه اپن سورس (رایگان)

موفق باشید

مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو

http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png
12-18-2012, 10:51 PM
ارسال: #48
با سلام و سپاس

بحث خوبی مطرح شده است ولی فکر میکنم اگر سوالات به شکل دیگری مطرح بشود به جوابهای بهتری نیز برسیم مثلا:

چه کسانی ، یک ایده را با سرمایه یک میلیون تومان حداقل با یک سال تجربه ،عملی نموده اند؟
البته همه اعضا بهتر است که نظر بدهند ولی اگر کسی خواست یک ایده ای را از بین ایده های مختلف ،عملی کند در انصورت از افرادی که قبلا ان ایده را انجام داده اند و مزایا و معایب آن را بصورت عملی ،نه تئوری لمس کرده اند و موفق شده اند را انتخاب میکند.
یعنی شاخص اصلی پیاده کردن یک ایده مثلا پرورش قارچ عبارت می شود از :

1- کسی که کننده این کار در قبل و یا حال حاضر می باشد و سردی و گرمی لازم را چشیده و تجربیات لازم را دارد.

2- مشورت گرفتن فقط از ادمهای موفق و اموختن روشهای موفقیت و فوت وفن های لازم برای کاری که در ان موفق بوده و هست .

3- حتی اگر بخواهیم از تجربیات شکست دیگران استفاده کنیم ،آن دیگران ،باز هم آدمهای موفق فعلی باشند نه کسانی که دایم شکست می خورند و خروجی خوبی ندارند.

4- فرمولهای موفقیت را از افراد موفق باید کسب کرد ،نه از شکست خوردگان و انسانهای همیشه ضعیف!

5- معمولا انسانهایی که به سطح خیلی بالایی از موفقیت رسیده اند ، همگی دارای خصوصیاتی اکثرا مشابه می باشند یعنی نوع نگاه و تفکرشان به مسایل به یک گونه هست ولی نوع کارها و مسیرهایشان فرق میکند.
08-20-2013, 12:51 AM
ارسال: #49
آقای قربانبان چطوری میشه به کاری علاقه پیدا کرد و عاشق اون کار شویم؟
شما می فرمایید کاری رو شروع کنید که دوست دارید خوب یه فردی که هیچ تجربه ای توی هیچ کاری نداره از کجا بدونه که چه کاری رو دوست داره؟

با اجازه از استاد بزرگ؛ این سئوال و دغدغه اصلی زندگی من شده بود یکی از کلاسهایی که شرکت کرده بودم استادم خواستند برگه ای را برداریم و 5 کاری را که حاضریم بدون مزد انجام بدهیم را بنویسیم. یعنی اگر شما در سرزمینی بودید که حقوق شما روزانه پرداخت میشد دغدغه مالی نداشتید فقط باید یک شغل انتخاب می کردید این شغل چه بود؟
من اگر دغدغه مالی نداشتم کار و رسالتم فکر می کنم نگهداری حیوانات اهلی بود. منظورم سگ و گربه و ... به تجارت بسیار علاقه دارم و در زمینه حیوانات هیچ تخصصی ندارم. پس کافیه به ثروتی که مدنظرم هست برسم و افرادی رو استخدام کنم که در این مهم به من کمک کنند و من تنها دغدغه ام کنترل امور و رسیدگی به مسائل باشه. درطول روز به سفر و داد و ستد بپردازم به محض اینکه کار اولم تموم شد برم پیش کوچولوهای دوست داشتنیم و خستگی در کنم و به اونها رسیدگی کنم. (البته اینها تنها عقاید اینجانب هستند و شاید نگرشم درست نباشه چون تازه اول راه هستم)
08-20-2013, 10:24 AM
ارسال: #50
سلام پيشنهاد يك ميليوني من:
- خريد مانتوهاي ساده و كار روي يقه ها و لبه هاش، لبه دوزي، سنگ دوزي و فروش دوبارش توي خونه
- خريد و فروش لباس زير زنانه در منزل
- فروش آش تو خيابون و تو صندوق عقب ماشين
- درست كردن ساندويچ و فروش در پاساژها
- در صورت داشتن علم خريد و فروش در دنياي مجازي، زدن سايت قوي و فروش اينترنتي
- ساختن كتابهاي PDF و فروش به سايتهاي اينترنتي
- آموزش هر چيزي كه بلديد به دور وبري هاتون توي خونه شما يا خونه اونا
- خريدن موتورسيكلت قسطي و كار كردن توي پيك ها
همينارو فعلاً به نظرم رسيد.

نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم

تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  برای رهایی از تنبلی چی کار کنم؟ ahmaad313 14 6,391 10-24-2022 05:22 PM
آخرین ارسال: soni70
  مخترعین و نخبگان ایرانی در راه مذاکره با شرکت رنو فرانسه سینا عدنانی 1 585 09-09-2018 01:19 PM
آخرین ارسال: mahdir938
  نظرسنجی برای راه اندازی یه کسب و کار اینترنتی uhanna 4 1,087 08-22-2018 06:08 PM
آخرین ارسال: majid3960
  نظرسنجی : چه چیزی را می خرید؟ کامیار کاظمی 27 6,893 06-20-2018 03:50 PM
آخرین ارسال: dr_pooya
  در محل شما چه چیزی فراوان است؟ cooch 31 6,074 06-01-2018 03:04 AM
آخرین ارسال: amir_sky
  خرید روسری و شال و جوراب با قیمت مناسب بهنام ذوالفقارزاده 14 7,848 05-06-2018 11:11 AM
آخرین ارسال: qjob
  من حدود 2 میلیون تومان سرمایه دارم میتونم باش چه کسب و کاری راه بندازم m0hammad 4 1,948 01-28-2018 04:44 AM
آخرین ارسال: selflove
  بهترین ایده برای شروع کسب و کار و یا تولید با کمترین سرمایه shokrgozar 5 4,481 01-14-2018 03:30 PM
آخرین ارسال: r2013.samadi
  با 100 میلیون پول چه کار مثبتی راه بندازم karshenasiy 15 3,545 01-14-2018 03:43 AM
آخرین ارسال: Mehdinice
  ایده برای تاسیس مغازه با 60 میلیون سرمایه لونا 4 3,263 01-14-2018 03:32 AM
آخرین ارسال: Mehdinice
  با 20 میلیون سرمایه چه کاری را پیشنهاد میکنید؟ shokrgozar 3 1,317 05-13-2017 09:14 PM
آخرین ارسال: rad86
  با چه میزان سرمایه ای کسب وکار خود رو شروع کردید ودر چند سالگی karafarin 15 5,154 03-15-2017 04:01 PM
آخرین ارسال: ساناز شهرکی
  چطوری میشه روزانه یک میلیون تومان درامد داشت؟ shokrgozar 3 1,643 02-23-2017 11:16 PM
آخرین ارسال: حسن قجر
  نيازمند سرمايه براي ايده اي با سود بالا ghghafoori 0 674 12-08-2016 02:05 PM
آخرین ارسال: ghghafoori
  چه کنم کنم ، بعد از 22 سال عمر! TigNevesht 21 2,793 11-19-2016 02:18 PM
آخرین ارسال: jamalooo
  کاری سودآور با ایده ای جدید dara 6 6,245 11-02-2016 10:45 PM
آخرین ارسال: کژال
  راهنمایی برای ایجاد کار و تولید درآمد مطلوب با سرمایه اولیه 60 میلیون تومان IvIohammaD 10 6,875 10-23-2016 01:02 AM
آخرین ارسال: masoud_69
  مشورت و راهنمایی در مورد کار کانون تبلیغاتی و بسته بندی؟ sepehrplus 2 959 09-28-2016 03:02 PM
آخرین ارسال: habib tousi
  نحوه آشنایی دوستان با انجمن مهدی گل محمدی 106 29,111 09-04-2016 09:34 AM
آخرین ارسال: omid868
  اونایی که توی کار تولید یا پخش عمده هستن بیان تو amir_sky 6 1,844 09-02-2016 02:44 PM
آخرین ارسال: davoddinani

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS