ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
صادقانه خودت را معرفی کن....... زمان کنونی: 09-23-2025, 07:49 PM |
|||||||
|
صادقانه خودت را معرفی کن.......
|
01-11-2013, 12:59 AM
ارسال: #401
|
|||
|
|||
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام ممنون.
من پدرم کشاورزه.اولین تولید کننده برنج ارگانیک تو کشوره. من اومدم تو رشته گیاه پزشکی که هم با پدرم همراه باشم هم بتونم همه توانم رو به کار بگیرم تا کشت هر محصول غذایی به روش ارگانیک رو ترویج کنم تو هرجایی که بتونم نه فقط روستای خودم.میدونم باید زحمت زیادی بکشم تا میلیاردر شدن ولی اینطوری خیلی قشنگه. هم من به هدفم میرسم هم مشتریهام از محصولات سالم استفاده میکنن.یه سود دوطرفه ![]() اگه سوالی در رابطه با کشت ارگانیک دارید من در خدمتم.اگه هم اطلاعاتم کافی نباشه حتما براتون تحقیق میکنم ![]() دوست دارم پولدار شم خودم شهریه دانشگامو بدم باباها گناه دارن دیگه.هدفهای دیگه هم دارم ولی نمیگم ![]() الان موقع امتحاناتمه برام دعا کنید موفق شم.هر چند من موفق میشم راستی من خانوم دکتر هستم ![]() برای همه شما آرزوی موفقیت دارم
امروز معجزه پس از معجزه خواهد امد وشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد |
|||
01-11-2013, 01:49 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-11-2013 10:15 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #402
|
|||
|
|||
سلام و درود به روي گل همه دوستان و ميلياردرهاي آينده .
مهدي هستم .34 ساله در حال حاضر كارمندم و راضي از كار ولي نه قانع به آن . 10 سالي ميشه روي موضوعاتي مثل موفقيت ، نگرش ، جاذبه و امثال اينها كار مي كنم . از روانشناسي خيلي خوشم مياد . در بدر موفقيتم . تا اينجا هم به 60 تا 70 درصد خواسته هام هم رسيدم ولي عيب ما آدمها اينه كه عجوليم و همه چيز رو يه جا با هم مي خواهيم . از خصوصيات خوبم اينه كه خيلي زود با هر كسي بخوام " تكرار مي كنم با كسي كه بخوام " دوست ميشم. روابط عموميم خوبه . پشتكارم هم توي كارها بد نيست . بعضي وقتها خسته ميشم ولي اگه به چيزي كليد كنم تا پدرشو درنيارم ولش نمي كنم. از خصوصيات بدم هم اينه كه زود عصباني ميشم . تند مزاجم و از دروغ و ريا كاري بي نهايت بيزام . واسه همين خيلي سريع تو روي طرف مي زنم. زير بار حرف زور نمي رم ... مگه اينكه زور خيلي پر زور باشه . 10 سال پيش كنار دريا با صداي بلند فرياد زدم كه تا 10 سال آينده 100 ميليارد تومن پول دارم .... ولي انگاري كائنات يه كم گوشاش سنگين بود و من هم به صد و پنجاه ميليون رسيم. " خدا رو شكر" مي خوام اينو بگم " كه هر به هر چه بخواهي مي رسي.... ولو در نظر تمام مردم دنيا غير ممكن بياد" دوستون دارم خيلي زياد . اين تايپيك ها ويرايش نميشن ؟؟؟ (01-11-2013 12:59 AM)دکتر شکراله پور نوشته شده توسط: سلام ممنون. موفق باشي خانم دكتر با سرمايه هاي اندكتان آينده مالي خود را تضمين كنيد . راه موفقيت همیشه راه بهتری هست [/align] |
|||
01-11-2013, 09:09 AM
ارسال: #403
|
|||
|
|||
سلام
والله وقتی می ره و نظر سنجی سایت های مختلف رو در باره انسان های درون گرا و برون گرا می خونه بهش می گن انسان برون گرایی اه اما خودش رو یک درون گرا می دونه به میزان احساس محرومیت هایی که در زندگی اش داره احساس بدبختی می کنه و به اندازه ای که از اون محرومیت ها دور می شه احساس خوشبختی در کل بچه خوبی گفتم بچه چون فکر می کنه با وجود اینکه 25 سالشه و کار هم داره اما هنوز بچه اس و نیاز به حمایت مالی پدرش و عاطفی مادرش داره دوساله که استخدام شده اما هیچی نداره نه خونه نه ماشین و نه چیز هایی که دوست داشته بهش برسه فکر می کنم ادمی اه که می خواد خیلی هم می دونه ولی عملکرد نداره و فکر می کنه اینا (منظورم تمام راهکار هایی که برای موفقیت یا پولدار شدن وجود داره ) فقط یه چیز سطحی بالواقع نیست و هرگز اتفاق نمی افته و ادم های پولدار یه شبه پولدار شدن به مرغ همساده غازه اعتقاد داره و .... |
|||
01-11-2013, 09:57 PM
ارسال: #404
|
|||
|
|||
من حسینی هستم.20 سالمه و دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف.
عاشق روانشناسی و مدیریت و قصد دارم تو ارشد رشته ی ام بی ای بخونم.عاشق اینم که ادم خاصی باشم و تو زمینه کاریم بهترین باشم. واسه ارشد قصد دارم تو امریکا ادامه تحصیل بدم و اینده کاریم هم ایجاد کارخونه های صنعتی و تولیدی تو ایران و امریکا هستش. بچه ی یکی از مناطق محروم ایران با خونواده زیر خط فقر بودم ولی با اهداف بزرگی که دارم انشاالله تا قبل از 25 سالگی یکی از میلیاردرهای ایران میشم. همه منو با ویژگی هدفهای بزرگم میشناسن ولی من ایمان دارم به رسیدن به تک تک برنامه هام و هدفهام. انشاالله همه ی عزیزان هر تجربه ای و هر ایده ای دارن صادقانه در اختیار دیگران قرار بدن تا ایرانی قوی و اباد داشته باشیم. در ضمن من به خاطر درسم ممکنه زیاد فعال نباشم ولی هر هفته سر میزنم و از مطالب شما ها استفاده میکنم. |
|||
01-15-2013, 12:30 AM
ارسال: #405
|
|||
|
|||
سلام.
24 ساله . لیسانس مهندسی مکانیک ، دانشجوی فوق لیسانس تبدیل انرژی . روابط عمومی متوسط ، انگیزه بالا دارم ولی عجولم.عجول و گاهی نا امید . الان که پشت سیستم نشستم از اینکه بیکارم اعصابم خورده . دنبال کار هستم ولی ساعت درس و کار به هم نمی خوره. |
|||
01-15-2013, 12:09 PM
ارسال: #406
|
|||
|
|||
سلام گرم برای همه انسانهای صادق من 50 ساله هستم و حدود 20 سال کتاب ولوازم التحریر می فروشم ولی علاقه فراوان به تو لید دارم
سوژه جدیدی ندارم راهنمایی میخواهم |
|||
01-15-2013, 12:52 PM
ارسال: #407
|
|||
|
|||
(01-15-2013 12:30 AM)mohammad2012 نوشته شده توسط: سلام. عجول بودن و نا امیدی آفت موفقیت می باشد شما عجله نکنید در همان رشته خودتان مطالعه و تحقیق کنید و امیدوار باشید که کار و پول در خود شغل شما نهفته است که باید آن را کشف نمایید .دوست عزیز اینهایی که گفتم تجربه خودم می باشد و تو کتابها نخوانده ام موفق باشید |
|||
01-15-2013, 01:00 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-15-2013 01:01 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #408
|
|||
|
|||
(01-15-2013 12:09 PM)سید رکن الدین طاهری نوشته شده توسط: سلام گرم برای همه انسانهای صادق من 50 ساله هستم و حدود 20 سال کتاب ولوازم التحریر می فروشم ولی علاقه فراوان به تو لید دارم مقدمت گلباران. جناب طاهری عزیز تایپیکهای مختلف و متنوع انجمن را مطالعه فرمائید سوژه های خوبی پیدا خواهید کرد. موفقتر باشی. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-15-2013, 08:43 PM
ارسال: #409
|
|||
|
|||
سلام کارشناس رادیولوژی هستم فارغ التحصیل 83
دو بار از کارم استعفا داده و از سال 87 در بخش درمان سازمان تامین اجتماعی استخدام شده ام و الان کارمند رسمی سازمانم. کتابهای مختلف روانشناسی از جمله آنتونی رزابینز برایان تریسی و ... را مطالع کرده و در مراحل مختلف زندگیم به طور عملی از آنها استفاده کرده ام. تسلط کامل به زبان انگلیسی دارم و حدود سه سال پیش در آزمون آیلتس آکادمیک نمره 6.5 گرفتم. از اینکه در این انجمن عضو شده ام خیلی خوشحالم. از آقای کاظمی به خاط ایجاد همچین فضای فوق العاده ای واقعا تشکر میکنم در خدمت دوستان هستم. |
|||
01-16-2013, 01:53 AM
ارسال: #410
|
|||
|
|||
مهدی هستم 22 ساله کارشناسی حسابداری میخونم و امیدوار به اینده و قدم قدم قدم راه افتادم به سوی موفقیت و میلیاردر شدن ..........
فرق طوفان و نسیم فقط در نوع برخورد آنهاست! یكی میشكنه... یكی آروم میكنه.. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما | کامیار کاظمی | 1 | 1,940 |
09-02-2012 06:01 PM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 38 مهمان