ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صندوق انجمن
زمان کنونی: 09-24-2025, 02:42 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: 3ObHaN
آخرین ارسال: ناصر صادقی
پاسخ: 45
بازدید: 11731

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امیتازات : 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صندوق انجمن
08-03-2011, 11:53 PM
ارسال: #31
RE: صندوق انجمن
بنده هم آمادگی خود را اعلام می دارم.امیدوارم بتوانم گامی موثر در را پیشبرد اهداف انجمن برداشته باشم.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-04-2011, 12:03 AM
ارسال: #32
1- ادمین عزیز سایت : کامیار کاظمی
2- مهدی گل محمدی

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-04-2011, 02:02 AM
ارسال: #33
(08-03-2011 09:39 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  خب اقا سبحان همه ی حرفات درست

الان اولین طرحت چیه بگو تا کاررو شروع کنیم.

من طرح های زیادی دارم که انشالله وقتی رفتیم نشستیم پای نوشتن اساسنامه ی صندوق ، حتما بیان خواهم کرد !
ولی هدف من از نوشتن این متن این بوده که بگم صندوق پا رو باید از سایت فراتر بزاره و مسلما هم پا رو فراتر خواهد گذاشت ، با شروع کار ما مسئولیتی بر کمر ما سنگینی میکنه فشاری که بر ما وارد میکنه از وزن هزاران تن سنگ هم بیشتره ، ما وظیفه ای بر عهده خواهیم داشت مقدس و تحقق این ایده دست کمی از جهاد نخواهد داشت ! پس باید بدونیم چیکار میخوایم بکنیم ، در تجسم هدفمون جدی باشیم ، برنامه ریزی صحیح انجام بدیم و به مقصود خود برسیم !

(08-03-2011 11:04 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  ادمین عزیز فرمودند:
موافق هستم فقط نگرانم که برای جذب سرمایه اعتماد جلب نشود و یا این کار مثبت متهم به عناوین دیگر شود!

با عرض معذرت : این دیوار ذهنی است.

شروع تشکیل صندوق: افرادی که میخواهند در هئیت مدیره صندوق عضو شوند اعلام نمایند.
شرایط :بتواند در جلسات ماهیانه شرکت کند

خب من خیلی دوست دارم جزء هیئت مدیره باشم ولی به دلیل درس و تحصیلم نمیتونم هر ماه در جلسات شرکت کنم ! اگه مشکلی نیست که یا علی در غیر اینصورت ، تا اخر به عنوان هم سنگر پیشتون میمونم !

[تصویر: start.gif]

08-04-2011, 03:31 AM
ارسال: #34
آقا سبحان خیلی خوشحالم که بزرگ فکر می کنی.

امیدوارم که بتونی کمک بزرگی به این صندوق بکنی

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
08-04-2011, 12:02 PM
ارسال: #35
نمیدونم به هر صورت بنده نظر شخصی ام رو گفتم ومخالف اینم که ما در ابتدا با بزرگ شروع کنیم این از تجربه اندکم هست نه یک تئوری

دوباره یادآور میشم که تابع جمع هستم

در رابطه با "متهم شدن به عناوین دیگر" هم باز برمی گرده به نوع و نحوه شروع اگر همین تعداد از اعضایی که به همدیگه اعتماد داریم شروع کنیم اگر با ایده های کوچک شروع کنیم حتما در آینده و بتدریج اعتماد خیلی های دیگه هم جلب میشه

در رابطه با هیات مدیره هم فکر می کنم در جلسه اول حضوری اعضا هیات مدیره و بازرس و.... انتخاب شدند؟درسته؟

اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید.
08-04-2011, 12:15 PM
ارسال: #36
من هم با تمام وجود آمادگیم را اعلام میکنم و امیدوارم بتونم کمکی بکنم.
من در تلاشم برنامه هام را مرتب کنم که اگه خدا بخواد بتونم در جلسات ماهانه شرکت کنم.

08-07-2011, 01:43 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-07-2011 01:43 AM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #37
اقا فرامرز ، خیلی باحال حرف زدی ! واقعا جالب بود ! راست میگن خیلی جدی و مصمم هستی !
خب توقعات من خودم شخصا از این صندوق اینه که هیچ جووووووووونی ایدش رو زمین نمونه چون پول نداره ! یه جمع به قول خودتون بهتر میتونه پول جمع و جور کنه تا یه فرد ! تصور کنید 50 نفری بریم تو خیابون و گروهی گدایی کنیم ! علاوه بر اینکه عکسمون چاپ میشه میلیاردر هم میشیم ! ولی تکی بریم گدایی ! هیچ جاذبه ای واسه مردم نداریم ! ایده ها هم همینطوریه ! دیگه واسه من 40 ساله ایده های جدید بی معنی و تکراریه ! از بس سوپری دیدیم دیگه شرممون میاد بریم سوپر مارکت بزنیم !
ولی این تفکر غلط باید شکسته شه و وظیفه ی ماست که بشکونیمش !

08-07-2011, 01:19 PM
ارسال: #38
دوستان عزیز من امروز رفتم بانک ملی محلمان و پرس و جو کردم گفتند به ما چیزی ابلاغ نشده البته این بانک هم سر پرستی جنوب غرب تهرانه.

08-07-2011, 01:38 PM
ارسال: #39
(08-07-2011 01:19 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  دوستان عزیز من امروز رفتم بانک ملی محلمان و پرس و جو کردم گفتند به ما چیزی ابلاغ نشده البته این بانک هم سر پرستی جنوب غرب تهرانه.

می خواستم الان عکس بروشور بفرستم که متاسفانه حافظه گوشیم مشکل پیدا کرده است.
این برشور را من یکهفته پیش از بانک ملی شعبه ولیعصر گرفته ام. یکی از عزیزانی که در قزوین هستند لطفا به بانک ملی مراجعه و برشور را دریافت نمایند. ضمنا خودم فردا به آن شعبه مراجعه و در مورد نحوه این پس انداز سئوال کرده و جواب ر ا می نویسم.
--------------------------------------------------------------------------------
حساب قرض الحسنه
پس انداز ویژه
(مخصوص صندوق های قرض الحسنه
محلی.اداری.صنعتی.خانوادگی
وافراد نیکوکار)

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-07-2011, 02:04 PM
ارسال: #40
ببخشید من این بحث و متوجه نشدم منظورتون حساب قرض الحسنه ویژه هست؟
اینو همه بانکها دارن

اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید.
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  رونمایی از لوگو صندوق های استانی صبا mohammadshamosi 24 7,381 11-16-2013 08:03 PM
آخرین ارسال: mohajer88
  انجمن های استانی، قدرت جدید اقتصادی در ایران سعید یوسفی 29 10,349 05-26-2013 04:47 AM
آخرین ارسال: تنگسیر
  جذب بازاریاب جهت آگهی انجمن و فعال شدن صندوق کامیار کاظمی 8 3,238 01-24-2013 05:43 PM
آخرین ارسال: habib tousi
  صندوق تهران P@RSA 20 6,024 12-03-2012 10:00 PM
آخرین ارسال: صدفی
  سرمایه گذاری در انجمن ناصر صادقی 40 11,818 06-18-2012 11:53 PM
آخرین ارسال: درناز
  کاندید صندوق انجمن کامیار کاظمی 7 2,867 04-09-2012 02:08 AM
آخرین ارسال: اميرعلي
  مهم - بسیار مهم .افتتاح صندوق انجمن jahanagahi 30 8,341 03-02-2012 10:32 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS