ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
درامد در اینترنت زمان کنونی: 09-24-2025, 02:36 AM |
|||||||
|
درامد در اینترنت
|
04-09-2012, 12:09 AM
ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: درامد در اینترنت
سلام دوستان عزيز و پرانرژي!
يه نظر دارم، البته اصلا خودم رو در حدي نميبينم كه بخوام انتقاد كنم، فقط نظرم رو ميگم: ايده ساختن وبلاگ و فروش اون ميتونه درآمدزا باشه، اما بايد به آينده هم توجه داشت. من نظرم روي كارهايي هست كه براي انسان مفيد باشن و تجربه خوبي براي آدم باشن كه شخص بتونه در اينده ازش استفاده كنه. به نظر بنده ساخت وبلاگ و فروش اون فقط درآمد مادي داره (البته براي مديريت تعداد بالاي وبلاگ، بايد از جان مايه گذاشت)، و چيزي غير از پول عايد شخص نميشه، بهتر نيست به دنبال ايده هاي مفيد باشيم؟! اما طراحي و راه اندازي سايت ميتونه ايده ي خيلي خوب و درآمدزايي باشه، به شرطي كه سطحي كار نشه و شخص در سطح حرفه اي، مطابق استانداردهاي روز كار كنه. با انجام اين شرط و داشتن يك تيم خوب و قوي، ميشه در عرض يك سال ميلياردر شد! از فعالان در اين زمينه، چند تايي رو ميشناسم كه براي نصب يك سيستم ساده با امكانات پيشفرض و يك قالب اماده و اندكي سفارشي سازي + درج محتواي اوليه سايت + يك دامنه و هاست دارند مبلغ حدود 800.000 تومن و حتي بالاتر ميگيرند. شما بياين و حرفه اي كار كنيد و با مشتري صادق باشيد، مطمئنا براي همين كار ساده، اما صادقانه، بهتون بيشتر هم ميده. كار طراحي وب و ... فقط يك معامله نيست، تازه شروع كار هست. 1- اگه توي كار هاست و دامنه هم هستيد، ابتدا مشتري يك هاست و دامنه از شما ميگيره، يعني درآمد و سود 2- اول كار مشتري از شما سايت آماده تحويل ميگيره، يعني درآمد و سود بسيار خوب 3- مشتري نياز به آموزش داره و بهش حضوري يا اينترنتي نحوخ كار با سايت رو آموزش ميدين، يعني سود خوب. 4- مشتري درخواست نصب امكانات جانبي داره + آموزش كار با امكانات اضافه شده، يعني درآمد و سود 5- سايت نياز به نگهداري داره مثل بك آپ گيري و ارتقا CMS به نسخه هاي جديد، يعني سود مجدد 6- اگه مشتري از كيفيت خدماتتون راضي باشه، هر ساله دامنه و هاست رو پيش شما تمديد ميكنه و اين يعني سود دائمي. و موارد ديگه ... - خوبي اين كار اينه كه شما ميتونيد از اين كار، هم در اينترنت درآمد كسب كنيد و هم در محيط غير اينترنتي، مثل سايت هاي ادارات و ... شهر خودتون. - هر كاري كه انجام ميدين براتون رزومه و نمونه كار ميشه براي جذب مشتري جديد و حتي استخدام در سازمان ها و شركت ها به عنوان پرسنل يا مدير بخش وب سايت. - حتي اگه جايي استخدام شدين، در كنار كارتون ميتونين اين كار رو هم ادامه بدين. - در حالت جذب مشتري از محيط غير اينترنتي، چون رقابت كمتره، امكان دربافت سود خيلي بيشتره و هم اينكه از آموزش شخصي كه قراره با سايت كار كنه ميتونيد سود بيشتري كسب كنيد. اما در مورد پست دوست گرامي، دامنه (دامين، Domain ، دومين) اصطلاحا همون آدرس اينترنتي هست مثل google.com يا iran.ir فضاي ميزباني وب (هاست، Host، هاستينگ، Web Hosting) اصطلاحا همون فضايي هست كه فايل ها، محتويات و تصاوير سايت ها در اون آپلود ميشن. شبكه ملي ديتاي كشور با اينترنت تداخل و منافاتي نداره و هر دو از بستر اينترنت (TCP/IP) استفاده ميكنند. مزاياي بسيار زيادي داره اما بهتره در مورد معايبش اينجا صحبتي نكنيم. فقط اين رو عرض كنم نگران نباشد چون نهايتش اينه كه همه سايت ها داخل كشور ميزباني بشن كه به ايده هاي معرفي شده در اين تاپيك اختلالي وارد نخواهد كرد، اتفاقا براي اين موارد سرعت دسترسي به سايت ها هم بالاتر ميره !!! (به نظرم اينجا جاي بحث بيشتر از اين در اين مورد نباشه) ببخشيد كه سرتون رو درد آوردم، همگي موفق باشيد. دوربین مدار بسته |
|||
04-09-2012, 02:35 PM
ارسال: #32
|
|||
|
|||
تشکر می کنم از دوست عزیزمون که شرکت کردند در بحث و ایده خود را دادند . اینم ایده خوبی است .
ولی بنده به این دلیل اول وبلاگ را مثال زدم چون داریم با بچه ها از صفر می ایم بالا ولی وقتی شما این را مثال زدی جزو 50 درصد می شود . مثلا اول طرف خودش باید اموزش ست دامین . اموزش نصب ورد پرس روی هاست . چگونگی کار با هاست . چگونگی کار با قالب ها . و غیره بلد باشد . تا بتواند این کار هارا انجام دهد . این موردی هم که شما گفتی خوبه ولی باید تبلیغ خوبی بکنه طرف . و بعد ادم هست با کمتر هم این موارد را انجام می ده . انشاالله وقتم ازاد تر بشه . راه های درامد زای دیگر را هم در خدمت دوستان قرار خواهم داد . و اگر از مطالب بنده خوشتان امده است روی دکمه اعتبار کلیک کنید . با تشکر |
|||
04-09-2012, 11:19 PM
ارسال: #33
|
|||
|
|||
دوستان منتظر نظرات و انتقادات و حت راه های شما هستم .
در ضمن اگر خوشتان امده است روی دکمه اعتبار کلیک کنید . با تشکر |
|||
04-10-2012, 12:40 PM
ارسال: #34
|
|||
|
|||
اان دیگه به نظر من دوره این حرفا گذشته.
باید به دنبال راهکار هایی بود که بشه در مدت کم سایتی رو به موفقیت رسوند. من الگوم برا کسب درامد از اینترنت سایت دابی هستش.واقعا فوق اعاده اقدام کردن. تو این مدت کم(حدودا 8 ماه)به موفقیت بزرگی رسیدند. الان بیلبوردهای تبلیغاتیشون تو مترو و جاهای دیگه زده شده.که این نشون میده درامدی که اینها به اون رسیدن خیلی بالا بوده . آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
04-10-2012, 03:08 PM
ارسال: #35
|
|||
|
|||
تایید میکنم حرف مهدی رو
دیگه نمیشه صبر کرد که به مرور سایت توی ذهن افراد نقش ببنده چون انقدر رقابت زیاد هست که جای صبر نیست بعد از مشخص کردن هدف سایت و راه اندازی و ارسال محتوا باید تبلیغات مفید و موثری انجام داد ابتدا باید خرج کرد هر چقدر که بیشتر روی امر تبلیغات خرج بشه باز هم کمه و در آینده میشه به درامد رسید در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
04-10-2012, 05:04 PM
ارسال: #36
|
|||
|
|||
دوستان عزیز درست می فرماید ولی مثل اینکه تمام مطالب بنده را نخوادید . من گفتم دارم از مبتدی ترین راه هاس کسب درامد که عملی است و به درامد رسیده ام . شروع می کنم تا جا های پیشرفته . تازه سایت هست با مقدار کمتری فعالیت مثلا در عرض 5 ماه مثلا الان ماهی به یک میلیون درامد رسیده است .
|
|||
04-11-2012, 01:19 PM
ارسال: #37
|
|||
|
|||
دوستان یعنی این قدر این تایپک و این بحث خوب نیست که اصلا دیگران مطلب نمی گذارند قرار نیست که من همیشه مطلب بگذارم بالاخره کسانی در این انجمن هستند که از نت درامد کسب کرده اند بیایند ان راه را بگویند منم هر چند روز یک راه می گویم
|
|||
04-11-2012, 01:58 PM
ارسال: #38
|
|||
|
|||
دوستان اینطوری حرف بزنین میزنین توی ذوق بچه ها
پس منم باید خودمو با ف/ی/س/ب/و/ک مقایسه کنم و بزنم توی سر خودم. آره ؟ داداشای من علی داره اول به بچه ها میگه از این راهای ساده هم میشه پول درآورد. یادتون نیست دم عید آموزش کسب درآمد زده بود همه داشتن ماهی قرمز فروشی و سبزه کاری و اینا رو یاد میدادن خوب من میومدم ساخت برج پیشنهاد میدادم ؟ این نمونه سایتهایی که شما دارین نام میبرین 5-6 تا متخصص روی هر تیکش داره کار میکنه. نه مایی که 10 تا سایت رو یه نفر مجبوره بیاره بالا. ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
04-11-2012, 03:43 PM
ارسال: #39
|
|||
|
|||
تشکر می کنم از دوست عزیزم که بالاخره فهمیدند من دارم از پایه می ایم بالا ولی خیلی از دوستان همش می ایند و نظر می دهند دوران این چیز ها گذشته است و در حالی که هیچ درامدی هم ندارند در همین بخش . و خیلی از دوستانی هستند که در همین بخش وبلاگ فعال هستند . و با داشتن 100 وبلاگ ماهی 600 الی 800 درامد از سیستم های همکاری در فروش دارند .
قصد ما اموزش از پایه است . ولی می بینم به جز اندکی از دوستان خیلی ها فقط می ایند می خوانند و هیچ چیز نمی نویسند . لطفا دوستان بیشتر همکاری کنند . من خودم این ها را بلدم برای خودم که دوباره نمی نویسیم . در ضمن اگر می خواهید دوباره ادامه بدهم به مطلب نوشتن در این قسمت بر روی دکمه اعتبار کلیک کنید . و حداقل یک روحیه بگیریم . |
|||
04-12-2012, 10:44 AM
ارسال: #40
|
|||
|
|||
یکی دیگر از راه های کسب درامد از طریق اینترنت این است که یک سایت بالا بیاریم . در مورد سایت . اول باید یک هسات خوب پیدا کنیم که حداقل تا یک سال بتواند جواب گو ما باشد که سالی با 45 هزار تومان می تواند برای سال اول جوابگو باشد . و یک دامین دات کام هم که 20 هزار تومان . که می شود تا این جا 65 هزار تومان . و 35 هزار تومان دیگه می ماند و ان را هم می دیم یک قالب خوب و با هدر لوگو برای ما بزند . یا مثلا یک قالب خوب را ویرایش کند . برای ما .
حالا ما یک سایت با یک هاست و دامین و یک قالب خوب بالا اوردیم . حالا باید ببینم که می خواهیم سایت مان در چه حوزه ای باشد . من تفریحی را پیشنهاد می دهم . و بعد باید بگردیم دنبال یک دسته بندی بسیار خوب و قوی که همه چی را شامل بشود . و حالا می ماند زدن پست درست و حسابی . باید پست های را که کپی می کنیم . ویرایش کنیم . و تگ ها را خودمان بزنیم . و مدتی صبر کنیم که تعداد مطالب ما بالا برود و همچنین ایندکس و ورودی گوگل بعد تبلیغات سیستم های همکاری در فروش قرار بدهیم . و اگر درست کار کنیم و هر روز یک تعداد مشخصی پست بدهیم و بعد از چند ماه هم پول سئو بدهیم و بگذاریم سایتمان را سئو کنند و با اصول پست دادن صحیح هم اشنا باشیم شاهد این خواهیم بود که افراد زیادی در سایت ما خواهند امد . که از این طریق می توانیم درامد های بسیاری داشته باشیم . یکی سیستم های همکاری در فروش یکی تبلیغات متنی . یکی تبلیغات گرافیکی . یکی گروه یاهو درست بکنیم . و هزاران را دیگر . و بعد از چند ماه درست کردن روی سایت به یک درامد نسبتا خوب و ایده ال خواهیم رسید . و در اخر اگر عزیزانی که این مطلب را می خوانند و روی دکمه اعتبار کلیک ننمایند . و بعد در این بحث شرکت نکنند . دیگر من متاسف خواهم بود و هیچ مطلبی در این تایپک قرار نخواهم داد . من این ها را برای خودم که نمی نویسیم . و در همین بین هم چندین راه بوده که دیدم دوستان استقبال نمی کنند . من انها را نگفتم . و ازشان گذشتم. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نیازمند مشاوره در زمینه تاسیس فروشگاه اینترنتی اسباب بازی ************ | iranvps | 1 | 570 |
04-06-2018 07:53 PM آخرین ارسال: iranwebshop |
|
سوال در مورد راه اندازی سایت فروشگاهی | sd161 | 10 | 2,960 |
04-06-2018 07:47 PM آخرین ارسال: iranwebshop |
|
تبلیغات در سایتهای دیگر | Divar | 59 | 8,773 |
09-18-2017 11:47 AM آخرین ارسال: asmadanesh |
|
![]() |
ایده و طرح بازی آنلاین (همکاری در ساخت بازی) | iman.r | 4 | 2,610 |
03-26-2017 01:09 AM آخرین ارسال: هورداد |
کسب درامد از طریق بازی های رایانه ای | alicpu | 42 | 20,255 |
02-05-2017 07:13 PM آخرین ارسال: meysam.ef |
|
کسب درامد از طریق نویسندگی در اینترنت | alicpu | 50 | 19,518 |
08-27-2016 02:43 PM آخرین ارسال: mehdi-f |
|
راهنمایی ثبت سايت در گوگل... | سعید.کرمی | 10 | 3,428 |
08-06-2016 11:19 PM آخرین ارسال: لبخند |
|
سیدی های اموزش کسب درامد اینترنتی نخرید | amirnpe | 2 | 1,468 |
06-20-2016 05:01 AM آخرین ارسال: yousef0098 |
|
بهترین راهنمایی در مورد افزایش فروش(زیورآلات طلا و نقره) | hoodijoon | 1 | 916 |
01-29-2016 05:44 PM آخرین ارسال: business_nuts |
|
کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب | c4t3r | 57 | 10,276 |
11-03-2015 06:06 PM آخرین ارسال: reza_yki |
|
با این مواردی که بلدم چه می توانم در عرصه نت انجام دهم | arash_tab | 18 | 2,740 |
10-05-2015 09:36 PM آخرین ارسال: ramin7 |
|
نواوري در پرداخت | hamancn | 2 | 594 |
09-29-2015 10:29 AM آخرین ارسال: hamancn |
|
![]() |
َیوه های مختلف کسب درامد از سایت؟ | saeed74 | 25 | 6,197 |
08-29-2015 10:50 PM آخرین ارسال: saeed74 |
![]() |
مشورت بسیار مهم با همه دوستان در مورد گرفتن سرویس فورواردینگ کالا به ایران ؟ | Ariya | 1 | 645 |
08-16-2015 03:23 AM آخرین ارسال: radd |
درامد بیشتر | دست فرد | 0 | 805 |
08-13-2015 08:59 PM آخرین ارسال: دست فرد |
|
اهمیت چت آنلاین در فروش اینترنتی | reza.rs | 4 | 1,065 |
07-15-2015 02:59 PM آخرین ارسال: reza.rs |
|
لطفا دوست بنده رو در انتخاب شغل آیندش راهنمایی کنید | yousefi66 | 3 | 1,015 |
06-22-2015 09:08 PM آخرین ارسال: K4Z3M |
|
![]() |
چند سوال جدی در مورد اجرای ایده یک شبکه اجتماعی منحصر به فرد و خاص. | Yoosef.71 | 12 | 3,761 |
06-14-2015 01:37 AM آخرین ارسال: poryaghoobi |
درامد از پنل مستقل اس ام اس و هاست | atp_mis | 11 | 3,294 |
05-19-2015 10:13 AM آخرین ارسال: fekreabi |
|
موفق ترین کسب و کارهای اینترنتی؛درآمد: 1000 دلار در هر ثانیه! | محسن دوستوندی | 7 | 2,580 |
05-05-2015 08:44 AM آخرین ارسال: Saeed.MD |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان