ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

فروش محصولات کشاورزی
زمان کنونی: 09-25-2025, 04:18 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ندا
آخرین ارسال: مهدی گل محمدی
پاسخ: 42
بازدید: 7784

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فروش محصولات کشاورزی
12-19-2011, 12:39 AM
ارسال: #31
RE: فروش محصولات کشاورزی
دوستان عزيز من با يكي از دوستام كه تو اين كاره مشورت كردم .يكسري از مشكلات كارش گفت و چك هايي كه پاس نشده و طلب هايي كه وصول نشده و بارهايي كه برگشت داده شده.يكم دلسردم كرد البته اط شيوه كارش هم پرسيدم گفت كه ساعت 11 صبح قيمت معلوم ميشه بعد زنگ ميزنييم به مثلا تهران ميگيم اقاي فلان ي فلان محصول دارم اينقدر يا طرف ميخره يا نه اگه نه به كس ديگه زنگ ميزنيم.ي چيزي كه بهم گفت و خيلي هم انگار از اين راه زخم خورده بود اين كه گفت بايد بار را نهايت 1ماهه بخري و مدت خيلي طولاني بفروشي ميگفت من طلب از پارسال دارم هنوز بهم ندادند.من قيمت كرايه بار را براي 10 تن پرسيدم.تهران حدودا 250-خوزستان350-400-نبريز 600شيراز 300
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-19-2011, 12:42 AM
ارسال: #32
ممنون از پرس و جوي حرفه ايتون براي اجراي اين ايده اگر دوستان ديگر آشنايي در بنكداري هاي تهران دارند سوال بفرمايند تا تحقيقات كامل شود.
موفق و پيروز باشيد

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
12-19-2011, 12:54 AM
ارسال: #33
بله, موفقیت مسیری است که باید با چشم باز در آن مسیر گام نهاد, اما باید به خاطر داشت از یک جا باید شروع کرد و مطمئن باشید در هر مسیری که قدم گذارید عده ای به آن فکر می کنند قدم گذاشته اند و قدم خواهند گذاشت, مهم نحوه کنار آمدن و رفع کردن این موانع است, دو انتخاب دارین یا با برخورد به یک سد بی خیال بقیه مسیر می شویم و برمیگردیم و یا همچنان تصمیم گذر از آن را داریم, انتخاب با ماست و حق هم با ماست.

همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
12-19-2011, 01:07 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-19-2011 01:10 AM، توسط goldmen.)
ارسال: #34
كشاورزي يك كار بسيار پرسود هست(( البته25 شاخه كشاورزي))
ولي اين واسطه ها دارند كشاورزي ايران رو نابود ميكنند........
مثلا همين موز هاي كوچك كه به موز هاي پاكستاني معروفند...... اينا زمان برداشت تو چابهار كيلويي100 هست.... با كرايه و هزينه نگهداري در سردخانه...(( طرف ما)) ميشه كيلوي300.... چند شب ديگه كه شب چله هست...ميدان بار مشهد800 رو هوا ميخره.....

براي واسطه گري.. چند روش هست.....اول بايد سرمايه ونحوه كار خودتو بسنجي
اگر ميخواي بخري وبفروشي يكسال موقع برداشت محصولات در جاهاي مختلف زحمت ميكشي وميري از باغدارها وزمين دارها بصورت حضوري خريد ميكني...يا قبل از برداشت محصول پيش خريد ميكني......بعد به ميدان بار هاي بزرگ كشور فروش داري....سود زيادي داره اگر زرنگ باشي.....

يا ميتوني خريد كني....سردخانه كرايه كني....نگه داري براي فصولي كه نيست تو بازار.....مثل الان گوچه...خيار...سيب زميني....پياز....كدو.... و....
يا ميوه ها براي شب چله يا عيد نوروز.........

اگر هم ميدان تره بار يا ميوه فروشي داري.....ميتوني براي فروش در حد خودت خريد كني

ولي هميشه اين رو در نظر بگير تو تنها دلال بازار نيستي.......دلال بسيار زياد هست وبا سرمايه وفكر هاي زياد.......
اگر هم ميوه فروشي يا ميدان ميوه داري در نظر بگير.... هميشه دست فروش ميوه هست كه اون بدون واسطه خريد ميكنه...كرايه نميده...و قدرت رقابت با تو در زمينه فروش داره.....
(12-19-2011 12:39 AM)mhe نوشته شده توسط:  دوستان عزيز من با يكي از دوستام كه تو اين كاره مشورت كردم .يكسري از مشكلات كارش گفت و چك هايي كه پاس نشده و طلب هايي كه وصول نشده و بارهايي كه برگشت داده شده.يكم دلسردم كرد البته اط شيوه كارش هم پرسيدم گفت كه ساعت 11 صبح قيمت معلوم ميشه بعد زنگ ميزنييم به مثلا تهران ميگيم اقاي فلان ي فلان محصول دارم اينقدر يا طرف ميخره يا نه اگه نه به كس ديگه زنگ ميزنيم.ي چيزي كه بهم گفت و خيلي هم انگار از اين راه زخم خورده بود اين كه گفت بايد بار را نهايت 1ماهه بخري و مدت خيلي طولاني بفروشي ميگفت من طلب از پارسال دارم هنوز بهم ندادند.من قيمت كرايه بار را براي 10 تن پرسيدم.تهران حدودا 250-خوزستان350-400-نبريز 600شيراز 300

در زمينه چك و نسيه مديريت ضعيف اين دوست باعث وجود اين مشكل براش شده.....
در زمينه نرخ ساعت 11 صبح كه ميدان ميوه رو دارند جارو ميكنند .......تو تهران ميدان از ساعت3 صبح باز هست... ونرخ ها بروز........
بعد جنس رو تو چند روز...حتي كمتر از يك ساعت ميتوني بفروشي.......وميتوني تو چند ماه جاي چك هاي خريد رو پاس كني......قسمت اخر رو برعكس گفته دقيقا.......

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
12-19-2011, 01:43 AM
ارسال: #35
خوب دوستانی که در این زمینه سابقه و اطلاعات کافی دارند لطفا یه راهنمایی بفرمایید
برنامه ای که توی ذهنم بود اینه که:
ما از کشاورز محصول را خریداری کنیم. همانجا محصول بسته بندی بشه و سپس به مصرف کننده برسه. نه به میادین میوه و فروشنده های کل
مستقیم به مصرف کننده
که مصرف کننده میتونه هتل ها، مدارس، مهد کودکها، خانواده ها، کافی شاپ ها باشه
ایده ای که من از اولش طرح کردم این بود
چون اینجوری به نظرم ما واسطه ها را دور میزنیم
حالا میخوام ایراد های این ایده رو بدونم
12-19-2011, 08:42 AM
ارسال: #36
من توي اين كار تجربه اي ندارم ولي فكر ميكنم توي اين روش اون چيزي كه مهمه اول پيدا كردن و گذاشتن قول و قرار با مشتري ها كه همون هتل ها و مهد كودكها و .... هستش بعد اينكه مصرفشون در چه حديه و جوري هست كه بارتون سريع فروش بره و مشكلات بعدي نداشته باشه؟ . دوم هم بسته بندي محصول ، چون به اين شكل كاركردن يه جورهايي ميشه خرده فروشي و كار و زحمت بيشتري ميبره. اگه از بابت اين نكات مطمئن بشيد شايد مشكلات ديگه خيلي مهم نباشند.
12-19-2011, 12:31 PM
ارسال: #37
(12-19-2011 01:43 AM)ندا نوشته شده توسط:  خوب دوستانی که در این زمینه سابقه و اطلاعات کافی دارند لطفا یه راهنمایی بفرمایید
ما از کشاورز محصول را خریداری کنیم. همانجا محصول بسته بندی بشه و سپس به مصرف کننده برسه. نه به میادین میوه و فروشنده های کل
مستقیم به مصرف کننده

در اين طرح واسطه اي كم نميشه.... بلكه خودت ميشي واسطه اصلي.....براي اينكار چند تا شرايط رو بايد داشته باشي:
اول سرمايه كافي..... تا محصول رو خريداري كني....بسته بندي... عرضه يك مدتي طول ميكشه كه بايد بتوني پول در جريان داشته باشي
دوم يك مكان مناسب.... محصول خريداري شده رو براي حتي يك مدت كوتاه نگاه داري.... جاي براي بسته بندي مناسب وبهداشتي.... نگه داري محصول نهايي تا بازار فروش مناسب
سوم: با برادران گرامي بهداشت هم يك برخورد بكني تا مجوز بهداشتي براي بسته بندي حتما تهيه كني....درغير اينصورت نه خريداري داري....بعد ازيك مدت هم بايد جمع بشي...بخاطر ماسيل غير بهداشتي
چهارما تو ايران فعلا بازار مناسبي براي بسته بندي كشاوري نيست.... پس بايد يك بازاريابي حرفه اي وكلي تبلغات فرهنگي براي افزايش سطح فرهنگ گروه هاي هدف انجام بدي
پنجما كار بسيار سختي هست در اولش..... ولي جا بيافتي نونت تو روغن هست حسابي...

موفق باشي

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
12-19-2011, 12:46 PM
ارسال: #38
(12-19-2011 01:43 AM)ندا نوشته شده توسط:  خوب دوستانی که در این زمینه سابقه و اطلاعات کافی دارند لطفا یه راهنمایی بفرمایید
مستقیم به مصرف کننده

برای پخش اگر ویزیتور داشته باشید فروش خوبی خواهید داشت.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-19-2011, 04:26 PM
ارسال: #39
(12-19-2011 12:31 PM)goldmen نوشته شده توسط:  
ما از کشاورز محصول را خریداری کنیم. همانجا محصول بسته بندی بشه و سپس به مصرف کننده برسه. نه به میادین میوه و فروشنده های کل.............

در اين طرح واسطه اي كم نميشه.... بلكه خودت ميشي واسطه اصلي.....براي اينكار چند تا شرايط رو بايد داشته باشي:
اول سرمايه كافي..... تا محصول رو خريداري كني....بسته بندي... عرضه يك مدتي طول ميكشه كه بايد بتوني پول در جريان داشته باشي
دوم يك مكان مناسب.... محصول خريداري شده رو براي حتي يك مدت كوتاه نگاه داري.... جاي براي بسته بندي مناسب وبهداشتي.... نگه داري محصول نهايي تا بازار فروش مناسب
سوم: با برادران گرامي بهداشت هم يك برخورد بكني تا مجوز بهداشتي براي بسته بندي حتما تهيه كني....درغير اينصورت نه خريداري داري....بعد ازيك مدت هم بايد جمع بشي...بخاطر ماسيل غير بهداشتي
چهارما تو ايران فعلا بازار مناسبي براي بسته بندي كشاوري نيست.... پس بايد يك بازاريابي حرفه اي وكلي تبلغات فرهنگي براي افزايش سطح فرهنگ گروه هاي هدف انجام بدي
پنجما كار بسيار سختي هست در اولش..... ولي جا بيافتي نونت تو روغن هست حسابي...

موفق باشي
خوب درسته. من خودم میشم واسطه اصلی
این پروژه هم به یک تیم نیاز داره و کار یک نفر و دو نفر نیست
اول کار بسته بندی منظورم بسته آماده مصرف نیست. بسته ای که میوه را سالم نگه داره و جذاب هم باشه منظورم بود. اما بعدش میتونیم مثل ایده ای که دوستمون داد و در مالزی اجرا میشه حتی میوه را پوست کنده و خرد شده تحویل مشتری داد. فکر نکنم تو این مرحله با وزارت بهداشت کاری داشته باشیم که اگرم کار داشته باشیم مشکلی نیست بالاخره اینهم یکی از مواردیه که باید برطرف بشه
در مورد بازاریابی که کاملن حق باشماست. اما خوشبختانه چند سالی هست که نه فقط ایران بلکه توی دنیا دارن روی مصرف میوه و سبزیجات و ... تبلیغ میکنن. اتفاقن ایندفعه توی آسیا هم چند مورد اینجوری دیدم و خود من چندین نفر رو میشناسم که خام گیاهخوار هستند
من امیدوارم دوستانی که مایل هستند زودتر اقدام کنند تا این پروژه بیشتر از این در مرحله حرف نمونه
من منتظر اعلام آمادگی همه دوستان هستم.
12-20-2011, 12:38 AM
ارسال: #40
ندا خانم بنظر من شخصا اقدام کنید و با چند نفری که علاقمند هستند کار را پیگیری وامکان سنجی در سطح کوچک کنید تا پتانسیل و گیر کار مشخص شود.

منتظر اعلام آمادگی نباشید زیرا واقعا زمان زیادی نمانده است.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چطوری میشه از طریق تلگرام اینستا و ... اجناس و به فروش رسوند؟ shokrgozar 0 924 02-20-2017 04:24 PM
آخرین ارسال: shokrgozar
  [split] بازاریابی محصولات تولید کنندگان وارد کنندگان koruosh 1 1,283 11-02-2016 12:43 PM
آخرین ارسال: کژال
  معرفی سایت کلاه بردار فروش دلار وبمانی adamous06 6 1,757 09-07-2016 01:11 PM
آخرین ارسال: adamous06
  خرید و فروش بین المللی/وب مانی/پی بال/ mohammad.b 9 3,436 08-28-2016 09:02 PM
آخرین ارسال: adamous06
  آموزش عملی برای فروش و بازاریابی .... m-jalalvand 16 5,837 05-23-2016 09:19 AM
آخرین ارسال: peymani
  اشنایی با تمامی استانها(محصولات.تولید.صادرات...) حامد 10 3,382 11-20-2015 09:02 PM
آخرین ارسال: فاطیما14
  منبع خوبی برای خرید و فروش اجناس و لوازم دست دوم بدون واسطه karafarin 8 3,411 03-25-2015 12:41 AM
آخرین ارسال: hesam08
  خاطرات یک دست فروش سعید.کرمی 43 9,749 10-15-2013 09:04 AM
آخرین ارسال: سعید.کرمی
  کمک در رابطه با فروش محصولات کشاورزی و باغی در شهرهای دیگر hamidoga 3 1,459 07-30-2013 11:55 PM
آخرین ارسال: Delta.H
  راهکارهایی برای افزایش فروش aminwork 12 3,341 07-30-2013 09:58 PM
آخرین ارسال: 90_eh3an
  درخواست ایده برای فروش بهتر؟ soltan_sal 8 3,780 05-01-2013 12:18 PM
آخرین ارسال: هما
  قیمت فروش آیفون ۵ در بازار ایران mohammad62 1 1,229 10-16-2012 05:21 PM
آخرین ارسال: Divar
  واگذاری نمایندگی پولیش و عاملیت فروش m_grate29 2 1,605 09-17-2012 10:13 AM
آخرین ارسال: m_grate29
  بهترين سايت هاي فروش و دانلود كدامند؟؟؟؟ اقاي ايـــده 17 4,472 05-16-2012 12:29 PM
آخرین ارسال: MohamadMJ
  فروش از طریق پست dara 4 1,669 05-08-2012 12:51 PM
آخرین ارسال: goldmen
  محصولات استانها مهدی گل محمدی 15 3,710 12-26-2011 11:07 AM
آخرین ارسال: بهنام ذوالفقارزاده

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS