ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
راه عملی برای کسب ثروت از طریق خدا زمان کنونی: 09-23-2025, 02:36 PM |
|||||||
|
راه عملی برای کسب ثروت از طریق خدا
|
07-22-2011, 05:22 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: راه عملی برای کسب ثروت از طریق خدا
با این موافقم اینجوری بهتره البته چیزی که تو قانون جذب هست خیلی خیلی پیچیده است و راز الود تر از اینه که بشه راحت توضیحش داد
|
|||
07-22-2011, 11:01 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-22-2011 11:03 PM، توسط دلشاد حسین پور.)
ارسال: #22
|
|||
|
|||
دوستان من .. واقعا تا حالا تو کل زندگیتون چند تا چیزو از ته دل که آرزوشو داشتین بدست آوردین ؟ میتونم با قاطعیت بگم 100% . یک لحظه بشنید و فکر کنید میبینید که واقعا درسته !.
بیرون زتو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی آری زندگی شگفت انگیز هست اگر رازها و قانونمندی های جهان هستی را بدانی و آنها را در زندگی روزمزه خود پیاده کنی آنگاه خواهی دید زندگی خالی نیست ...... مهربانی هست عشق هست سلامتی هست پول هست ثروت هست ..... چون به دریا می توانی راه یافت سوی یک قطره چرا باید شتافت انسانهای موفق گوهری دارند که انسان های دیگر ندارند " موفقیت ، باور ، امید ، قدرت جاذبه " مهمترین راز در جهان هستی که بشر به عنوان یک قانون در کائنات کشف کرده قانون جاذبه است . این راز میگوید که تو از کائنات هر چه را از ته دل بخواهی به تو میدهد . اگر گویی که بتوانم قدم د نه که بتوانی اگر گویی که نتوانم برو بنشین که بتوانی این سه مرحله رو هرگز فراموش نکنید : 1- سفارش به کائنات 2- تعامل با کائنات ( فکر ، احساس ، روحیه ، باور ، انگیزه ، تلاش ) 3- مرحله دریافت چرخ بر هم زنم بر غیر مرادم گردد من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک و در پایان : بخواهید تا به شما داده شود . عیسی مسیح ![]() مثبت اندیشی یعنی بالاخره نتیجه گرفتن از خوب بودن
|
|||
07-22-2011, 11:27 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-13-2012 01:34 PM، توسط ويرايشگر.)
ارسال: #23
|
|||
|
|||
(07-22-2011 11:01 PM)delshad1522 نوشته شده توسط: دوستان من .. واقعا تا حالا تو کل زندگیتون چند تا چیزو از ته دل که آرزوشو داشتین بدست آوردین ؟ میتونم با قاطعیت بگم 100% . یک لحظه بشنید و فکر کنید میبینید که واقعا درسته !. انقدر مطلبی که فرمودید عالی بود که تنها یک تشکر کافی نیست.دست شما درد نکند. ![]() |
|||
07-22-2011, 11:31 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-13-2012 01:34 PM، توسط ويرايشگر.)
ارسال: #24
|
|||
|
|||
(07-22-2011 11:27 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:(07-22-2011 11:01 PM)delshad1522 نوشته شده توسط: دوستان من .. واقعا تا حالا تو کل زندگیتون چند تا چیزو از ته دل که آرزوشو داشتین بدست آوردین ؟ میتونم با قاطعیت بگم 100% . یک لحظه بشنید و فکر کنید میبینید که واقعا درسته !. من در خدمتم کامیار جان قابل این انجمن عالی رو نداشت ![]() مثبت اندیشی یعنی بالاخره نتیجه گرفتن از خوب بودن
|
|||
07-23-2011, 12:42 AM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
خیلی قشنگ بود ، عاشق مقالاتیم که با شعر همراهند !
ولی یه نکته رو اضافه کنم ! این 4 مرحله رو هرگز فراموش نکنید: 1-تلاش 2- سفارش به کائنات 3- تعامل با کائنات ( فکر ، احساس ، روحیه ، باور ، انگیزه ، تلاش ) 4- مرحله دریافت ![]() |
|||
07-28-2011, 02:07 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-28-2011 02:11 PM، توسط mhdi855.)
ارسال: #26
|
|||
|
|||
باب پراکتور:
فیلسوف، نویسنده و مربی خصوصی "احتمالا حالا داری از خودت می پرسی:«این راز چیه؟» برایت می گویم که چطور به آن پی بردم . تمام ما با قدرت نا محدودی که در درون مان وجود دارد فعالیت میکنیم . همه ما با قوانین یکسانی زندگی مان را هدایت می کنیم . قوانین طبیعی این دنیا به قدری دقیق هستند که ما به راحتی سفینه فضایی می سازیم ، افراد را به کره ماه می فرستیم و زمان فرود آن ها را روی کره ماه را با دقت صدم ثانیه تعیین می کنیم. باید بدانی در هر جا که هستی ، هند استرالیا ،نیوزلند، استکهلم، لندن، تورنتو، مونترال یا نیویورک ، همه ما با یک نیرو کار می کنیم . یک قانون در همه جا جریان دارد. این قانون همان قانون جذب است! هر چیزی که وارد زندگی ات می شود خودت آن را به درون زندگی ات جذب می کنی و آن چیز به خاطر تصویرهای ذهنی ات به طرفت جذب می شود . این تصاویر همان افکار تو هستند. به هر چیزی که فکر می کنی به طرفت جذب می شود." شاعرهایی مانند ویلیام شکسپیر، رابرت براونینگ، ویلیام بلیک این قانون را در اشعارشان سروده اند. متفکران بزرگی مانند سقراط، افلاطون، رالف والدو امرسون، فیثاغورث، سر فرانسیس بیکن، سر ایزاک نیوتون، یوهان ولفگانگ فون گوته، ویکتور هوگو با نوشته ها و تعالیم شان آن را با مردم در میان گذاشته اند. نام آن ها جاودان شده و به صورت افسانه، قرن ها باقی مانده است. مذاهبی مانند هندوییسم، سنت هرمسی، بودایی، یهود، مسیحیت و اسلام و تمدن هایی مانند بابل و مصر باستان این قانون را از طریق نوشته ها و داستانهای شان در اختیار مردم گذاشته اند. در تمام دوران ها این قانون به شکل های مختلف در نوشته های قدیمی ثبت شده است. در 3000 سال قبلا از میلاد مسیح این راز را بر روی سنگ حک کرده اند. این قانون از آغاز زندگی وجود داشته است. جان آساراف: "ساده ترین شکلی که قانون جذب را برای خودم تجسم می کنم این است که خودم را یک آهن ربا تصور می کنم : همان طور که آهن ربا آهن را جذب می کند ،من هم شبیه افکار خودم را به طرف خودم جذب می کنم." تو قوی ترین آهنربا در این دنیا هستی. تو یک قدرت مغناطیسی درونی داری که از هر چیز دیگری در این دنیا (دنیای جسمانی) قوی تر است و این نیروی بی انتهای مغناطیسی از افکار تو منتشر می شود. قانون جذب می گوید هر چیزی مثل خودش را جذب می کند. همین طور وقتی تو فکر می کنی، افکاری شبیه خودت را جذب می کنی. زندگی تو در حال حاضر انعکاس افکار گذشته توست این افکار مواردی را که خیلی مهم می دانسته ای و نیز چیزهایی که آنها را زیاد هم مهم به حساب نمی آوردی شامل می شود. از زندگیت به راحتی می شود دید که افکار غالب تو در هر جنبه ای چه بوده اند، چون این همان افکاری است که آنها را تجربه کرده ای. تا به حال که این طور بوده است! حالا که داری راز را یاد می گیری می توانی همه چیز را (به اذن خدا) عوض کنی. افکار مانند فرکانس عمل می کنند وقتی روی یک فکر متمرکز هستی، تمام چیز هایی را که روی آن فرکانس قرار دارند جذب خواهی نمود. "قانون جذب همیشه عمل می کند، چه آن را باور داشته باشی یا نداشته باشی، چه آن را بفهمی یا نفهمی." تنها دانستن این قانون آن را فعال نمی کند. قانون جذب همیشه در زندگی تو و هر کس دیگری در سرتاسر تاریخ مؤثر بوده است. وقتی از این قانون بزرگ باخبر می شوی، متوجه می شوی که به طور باور نکردنی قوی هستی و می توانی با فکر کردن، آن زندگی که می خواهی برای خودت بسازی. چه این را تشخیص بدهیم یا ندهیم بیشتر اوقات مشغول فکر کردن هستیم. وقتی با کسی صحبت می کنی یا گوش می دهی، داری فکر می کنی. وقتی روزنامه می خوانی یا تلویزیون تماشا می کنی، داری فکر می کنی، وقتی خاطرات گذشته را مرور می کنی، داری فکر می کنی، وقتی به مسئله ای که به آینده ات مربوط می شود، می پردازی داری فکر می کنی. وقتی رانندگی می کنی داری فکر می کنی. وقتی صبح برای رفتن سر کار آماده می شوی داری فکر می کنی. برای بسیاری از ما تنها موقعی که فکر نمی کنیم، زمانی است که خواب هستیم. اما نیروی جذب روی آخرین افکاری قبل از خوابیدن داشته ایم عمل می کنند. کاری کن که آخرین افکارت قبل از خوابیدن افکار خوبی باشند. زندگی تو در دست خودت است. بدون در نظر گرفتن اینکه الآن کجا هستی و تا به حال چه اتفاقاتی در زندگی ات اتفاق افتاده است می توانی آگاهانه فکر هایت را انتخاب کنی و زندگی ات را تغییر بدهی. چیزی به اسم موقعیت غیر قابل تغییر وجود ندارد. تو می توانی تک تک شرایط زندگی ات را تغییر بدهی! چه در گذشته نسبت به افکارت آگاه بوده ای یا نبوده ای، حالا داری از آنها آگاه می شوی. درست همین الان با دانستن راز از خواب عمیق بیدار و متوجه افکارت شده ای. حالا که راز را می دانی از دانش، قانون و قدرتی که به واسطه افکارت داری با خبر می شوی. چیزی نیست که قانون جذب شامل آن نشود. زندگی تو آیینه افکاری است که دائم در ذهن داری. تمام موجودات زنده روی کره زمین از طریق قانون جذب عمل می کنند. تفاوت انسان با سایر موجودات در این است که او ذهنی دارد که دارای قدرت تشخیص است. انسان می تواند از اراده اش برای انتخاب فکر هایش استفاده کند. انسان دارای قدرت تفکر با قصد قبلی و ساختن تمام زندگی با فکرش است. |
|||
07-29-2011, 01:14 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
ساده ترین شکلی که قانون جذب را برای خودم تجسم می کنم این است که خودم را یک آهن ربا تصور می کنم : همان طور که آهن ربا آهن را جذب می کند ،من هم شبیه افکار خودم را به طرف خودم جذب می کنم."
تمرین کنیم. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-29-2011, 03:33 PM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
وقتی خواسته ای از خداوند بزرگ دارید از او بخواهید و خود رهایش کنید.
یکبار دیگر بخوانید یکبا...... خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-07-2011, 02:06 AM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
چیزهای کوچک زندگی
بعد از حادثه یازدهم سپتامبر که منجر به فروریختن برج های دو قلوی معروف آمریکا شد، یک شرکت از بازماندگان شرکت های دیگری که از این حادثه جان سالم به در برده بودند خواست تا از فضای در دسترس شرکت آنها استفاده کنند. در صبح روز ملاقات مدیر واحد امنیت داستان زنده ماندن این افراد را برای بقیه نقل کرد و همه این داستان ها در یک چیز مشترک بودند و آن اتفاقات کوچک بود: چیزهای کوچک - مدیر شرکت آن روز نتوانست به برج برسد چرا که روز اول کودکستان پسرش بود و باید شخصا در کودکستان حضور می یافت. - همکار دیگر زنده ماند چون نوبت او بود که برای بقیه شیرینی دونات بخرد - یکی از خانم ها دیرش شد چون ساعت زنگدارش سر وقت زنگ نزد! - یکی دیگر نتوانست به اتوبوس برسد. - یکی دیگر غذا روی لباسش ریخته بود و به خاطر تعویض لباس تاخیر کرد. - اتومبیل یکی دیگر روشن نشده بود. - یکی دیگر درست موقع خروج از منزل به خاطر زنگ تلفن مجبور شده بود برگردد. - یکی دیگر بچه اش تاخیر کرده بود و نتوانسته بود سروقت حاضر شود. - یکی دیگر تاکسی گیرش نیامده بود. - و یکی که مرا تحت تاثیر قرار داده بود کسی بود که آن روز صبح یک جفت کفش نو خریده بود و با وسایل مختلف سعی کرد به موقع سرکار حاضر شود. اما قبل از اینکه به برج ها برسد روی پایش تاول زده بود و به همین خاطر کنار یک دراگ استور ایستاد تا یک چسب زخم بخرد. و به همین خاطر زنده ماند! به همین خاطر هر وقت، در ترافیک گیر می افتم، آسانسوری را از دست می دهم، مجبور برگردم تا تلفنی را جواب دهم ... و همه چیزهای کوچکی که آزارم می دهد، با خودم فکر می کنم که خدا می خواهد در این لحظه من زنده بمانم. دفعه بعد هم که شما حس کردید صبح تان خوب شروع نشده است بچه ها در لباس پوشیدن تاخیر دارند نمی توانید کلید ماشین را پیدا کنید با چراغ قرمز روبرو می شوید عصبانی یا افسرده نشوید بدانید که خدا مشغول مواظبت از شماست ![]() |
|||
08-07-2011, 08:31 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-13-2012 01:35 PM، توسط ويرايشگر.)
ارسال: #30
|
|||
|
|||
(08-07-2011 02:06 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: چیزهای کوچک زندگیدقیقا برای من که همیشه اینطور است و بسیار پیش آمده که بخاطر عجله بیجایم اتفاقات بدی افتاده است! ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
9 روش فوق حرفه ای برای ایجاد و حفظ انگیزه | iranwebshop | 0 | 616 |
12-25-2017 09:52 PM آخرین ارسال: iranwebshop |
|
فقط این 3 دقیقه – راهنمای عملی برای اینکه نهایت استفاده را از روزهایتان ببرید | iranwebshop | 0 | 359 |
12-25-2017 09:51 PM آخرین ارسال: iranwebshop |
|
اولین و مهمترین قدم برای موفقیت مالی | iranwebshop | 0 | 431 |
12-25-2017 09:49 PM آخرین ارسال: iranwebshop |
|
چگونه کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم؟ | hadi-rahbord | 0 | 433 |
07-27-2017 05:24 PM آخرین ارسال: hadi-rahbord |
|
شش روش جذب مشتری و ساختن مشتریان وفادار از آنها - قسمت اول | DinaGRP | 0 | 670 |
10-21-2015 02:43 PM آخرین ارسال: DinaGRP |
|
آزمون : آیا برای شروع یک کسب و کار آماد هستید؟ | کامیار کاظمی | 30 | 8,031 |
04-12-2015 02:22 AM آخرین ارسال: poldar |
|
چگونه به آزادی مالی و ثروت برسیم؟ | کامیار کاظمی | 9 | 5,734 |
03-14-2014 03:44 PM آخرین ارسال: asiye vahhdh |
|
هشت قانون برای میلیونر شدن | کامیار کاظمی | 3 | 2,917 |
05-01-2013 07:36 PM آخرین ارسال: simens |
|
7 دلیل برای ردکردن یک شغل! | mallarme | 1 | 1,164 |