ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

خودازمایی بزرگ از انچه تا کنون اموخته اید ؟
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:00 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: تنگسیر
آخرین ارسال: صدفی
پاسخ: 16
بازدید: 2690

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امیتازات : 2.65
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
04-19-2012, 11:21 PM
ارسال: #1

اگر به شما پیشنهاد مدیریت یک فروشگاه بزرگ برای افزایش فروش و سود اوری در مدت محدود 6 ماهه شود راه حل های شما برای رسیدن به این هدف چیست ؟
بعنوان مثال فروشگاه لوازم خانگی و مبلمان
[/u]تصور کنید این فروشگاه بزرگ در حال ورشکستگی است و به شما این پیشنهاد و فرصت داده میشود چگونه با توجه به خلاقیت و اندوخته هایتان این فرصت را تبدیل به ثروت میکنید ؟
به بهترین پاسخ از طرف خودم وبا رای ادمین عزیز یک کیف موفقیت پاداش تعلق میگیرد البته با کسب اجازه
از اقای کاظمی و دیگر بزرگان انجمن
هدف :
1. بحران و مسايل چالش انگیز را مدیریت کنید
2. از خلاقیت های خود بهره گیرید
3. تمام راهکارها را همزمان با هم اجرا نمایید
4. در هر لحظه باید جلوی پیشرفت ضرر وخسارت را بگیرید و سطح فروش کسب وکار خود را ارتقا دهید

دکتر شریعتی
ساعتها را بگذارید بخوابند
بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-19-2012, 11:58 PM
ارسال: #2
RE: خودازمایی بزرگ از انچه تا کنون اموخته اید ؟
یکی از ایده هایی که الان به ذهنم رسید اینه که اگه اونقدر بزرگ باشه که بتونم قرعه کشی برگزار کنم یه پراید پلاک شده رو برای جایزه میزاشتم با ذکر شماره ی پلاک.
خصوصا برای زوجهای جوان تا باور کنن.
فکر میکنم حداقل یه مزیت رقابتی ایجاد کنه.
ایده ی بعدی اینه که یه حالتی مثل نتورک مارکتینگ ایجاد میکردم.نه بهتره بگم مثل هاکوپیان:
اینطور که هرکسی که خریده باشه یه کد معرف میگیره و از اون برای تخفیف خریدهای بعدیش استفاده میکنه.
و در ضمن این تخفیف شامل حال افراد معرفی شده از اون شخص هم میشه.
و ایده ی سوم هم این که توی محله ها مغازه های قسطی فروشی وجود داره که با یه در صدی سود به مردم محل جنس قسطی می فروشن.برای اونا خدمات پس از فروش ایجاد میکردم از قبیل:
تحویل رایگان درب منزل،ضمانت نامه و اینکه اسم فروشگاه بزرگ من رو محصولات باشه واسه کلاس گذاشتن که بگن مثلا ما از یه فروشگاه خوب نقدی خریدیم.(مردم این رو بگن.)
یا حتی هرکس میتونه مشتریش رو بفرسته مغازه ی ما تا ما خودمون بهش بفروشیم و اون پورسانت بگیره و...
نا پختگیش به حساب بی تجربگی.

04-20-2012, 01:24 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-20-2012 01:25 AM، توسط goldmen.)
ارسال: #3
يك سري اطلاعات ديگر ودقيق بايد بدي
اول فروشگاه لوازم خانگي هست يا مبلمان؟ اينها حسابي باهم فرق ميكنند يا هر دو؟
نحوه خريد تابحال چطور بوده است واز كجا ها؟
نحوه فروش چطور بوده است؟
دليل برشكستگي بدي هاي زياد يا مديريت ضعيف؟
موجودي فعلي اجناس چقدر وچطور هست؟ جنسي هست يا بايد جنس هم تامين كرد؟
پول در چرخش چقدر هست؟
نيروهاي كاري چه كساني هستند؟
و يكسري اطلاعات ديگر كه كاربردي باشد براي توضيح دقيق تر

مكان فروشگاه هارو هم اعلام كن..واز لحاظ موقعيتش در شهر و محل اصلي اين صنف در شهر كجا هست؟ تو محل اصلي هست يا يكجاي ديگر
مثلا تو بازار لوازم خانگي ها هست يا يك چاي متفرقه

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
04-20-2012, 10:40 AM
ارسال: #4
فکر کنید فروشگاه در دوطبقه احداث شده و یه طبقه لوازم خانگی وطبقه دیگر مبلمان منزل و موقعیت نسبتا خوبی داره و
از بابت جنس هم محدودیت وجود نداره و فروش در حد متوسط ولی با توجه به سرمایه و هزینه هایی که شده انتظارات براورده نشده واگر روند فروش به همین منوال ادامه داشته باشد فروشگاه با ورشکستگی روبرو خواهد شد .

دکتر شریعتی
ساعتها را بگذارید بخوابند
بیهوده زیستن را نیازی به شمردن نیست.
04-20-2012, 11:37 AM
ارسال: #5
سلام
اين هم پيشنهادات من خدمت شما :
1- تغيير دكوراسيون و رنگ ديوارها و اعلام موجوديت با مديريت جديد.
2- داشتن تنوع در برندها و رنگبندي مناسب كالا براي دادن حق انتخاب به مشتري.
3- فروشنده مودب و آشنا با كالاها و نحوه كاركرد آنها براي راهنمايي بهتر مشتري.
4- داشتن پكيج هاي مخصوص جهيزيه و تخفيف ويژه روي آن.
5- قبول چك كارمندي.
6- دادن كارت مشتري به مشتريان خود با يكبار خريد و تخفيف به آنها با خريدهاي بعدي.
7- هماهنگي با نمايندگيهاي لوازم خانگي براي ارسال نصاب به محل مشتري.
8- اشتراك يك پيك وانت بار خوب، در مواقعي(خريد بالا)ارسال رايگان.
موفق باشيد.

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-20-2012, 12:12 PM
ارسال: #6
با سلام
به نظر من :
1.تبلیغات بسیار گسترده در سراسر شهر برای جذب مشتری
2.چیدمان هر بخش با به کارگیری توسط کالا: بر فرض مثال مبلمان چوبی را در جایی اختصاص میدم که با کاغذ دیواری های قهوه ای درهم آمیخته شده باشد.یا مبلمان لوکس را به همین منوال
3.ویزتورهای یک دست مرتب و با اخلاق با معاشرت کامل (معمولا خانوم های زیبا و یا آرایش کرده و منظم اثر گذاری بیشتری دارد)
4.برای هر قسمت نصب یک LCD برای نمایش کالاها و نحوه ی استفاده
5.نور پردازی و آهنگ ملایم
6.تاسیس یک رستوران یا چندین رستوران معرف در پاساژ یا اطراف پاساژ
7.حمل کالا به صورت رایگان و کارت هدیه
04-20-2012, 07:24 PM
ارسال: #7
اولا اگر بمن چنین پیشنهادی داده می شد برای مدیریت قطعا قبول نمیکردم.چون اصلا اطلاعاتی که به در بخور باشه بیان نکردین......ولی

درگام اول در هزینه های جاری بصورت ماهانه این فروشگاه دارد یک بازنگری اساسی میکردم وبه حداقل ممکن می رساندم
دوم یک حسابدار ماهر به نیروهام اضافه میکردم تا دقیق محاسبات رو برام انجام بدهد

کار رو در چند بخش تقسیم می کردم......

بحث بازاریابی.....
حتما با آموزش وپرورش ... جهاد کشاورزی....شبکه بهداشت ودرمان.... وارگان ها ویا شرکت های پر نیروانسانی قرار داد همکاری می بستم که نیروهاشون خرید کنند و بصورت اقساط ازحقوقش کسر و به حساب فروشگاه واریز بشود
یک درصد کمی هم فرق بین خرید نقدی وبا اقساط درنظر می گرفتم

تبلیغات هدفم مند وگسترده در سطح شهر....... لوازم خانگی باید کاری کنی که زنها نظرشون جذب بشود.....پس در جاهای که زنها حضور زیاد دارند....و یک تخفیف خوبی برای عروس داماد ها....یا کسانی که خرید های زیادی داشته باشند....یک بسته های خرید در نرخ های مختلف با تخفیفات وهدایای مختلف می ایجاد میکردم

یک مبلغ پول در موسسات یا موسسه ای قرار میدادم...وبا یک قرارداد با موسسه وام های برای خرید لوازم منزل از آن موسسه دریافت ...پول نقد به حساب من واریز می شود ومشتری اقساط را به موسسه می دهد((( اگر پولی در موسسه قرار ندم سود وام زیاد می شود ))

با شرکت های باربری داخل شهر قرار داد می بستم تا هم هزینه های حمل ونقل برام پایین بیاد وهم خدمات حمل ونقل رایگان برای مشتری هام داشته باشم

بخش خرید وفروش کالا.....
برای خرید مبلمان..... حتما با تولید کننده های بزرگی وارد مذاکرده می شدم که یا نرخ نقد رو چند ماهه بهشون پرداخت کنم یا جنس رو برای فروش در فروشگاه قرار بدم ولی وقتی فروختم پولش رو بدم....یک جور درصد از فروش نصیبم بشه(((( اینطوری هزینه ای برای خرید مبلمان پرداخت نمی کنم))

برای لوازم خانگی...... حتما از شرکت های توزیع کننده اولیه خرید میکردم.....هم جوایز وتخفیفات عالی دارند شرکت ها.... هم نرخ پایین تری از بازار های برزگ عرضه میکنند.... وهم بعد ازیک مدت خرید مدت دار
((( چون پول در گردش این فروشگاه بیان نشد برای طرح خرید امکانش نیست بیشتر ازاین چیز خاصی بگم ))
حتما با یکسری راهکار پول های که دست مردم هست وهنوز به فروشگاه بدهکار هستند رو نقد میکردم تا توان مالی فروشگاه بالاتر برود....

بخش کارکنان...
یک بازنگری اساسی در نیروها وکسانی که برای این فروشگاه کار می کنند انجام میدم وکسانی که لیاقت ویا توانایی لازم برای همکاری رو ندارند از لیست کارکنان کم میکردم.......

دکور وتزیین فروشگاه حتما باید دید فروشگاه رو تا طرح درستی داد.....
برای تبلیغات که ریز بیان بشود چه نوع تبلیغاتی وکجا ها..اونم باید دید فروشگاه رو وشهر رو
خدمات وامکانات متمایزی که میتوانیم به مشتری ها مون ارائه بدیم رو باید حتما در تبلیغات استفاده کنیم
جا ومکان فروشگاه هم مهم هست که ایا ازاول جای مناسبی رو برای این کار درنظر گرفتیم درصورت امکان به یک جای بهتر ازاین مکان نقل مکان میکردم ولی تو این شش ماه امکانش نیست

04-22-2012, 11:24 AM
ارسال: #8
روی قیمت هم کار کن
از همه جا ارزونتر بده

اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید.
04-24-2012, 12:11 PM
ارسال: #9
مهندس چي شد نتيجه اين خودآزمايي؟
نظر كسي رو قبول كردي؟
چه كردي با اين فروشگاه؟

04-24-2012, 12:57 PM
ارسال: #10
تو بحث فروش راه حل برای فرار از بحران کم نیست . اما من چی کار می کردم
1- جمعیت هدف رو تشخیص می دادم . کارگر کارمند سرمایه دار کاسب .
باید یه جوری برنامه ریزی کرد که باب میل طبقه هدف باشه .
فروش اقساطی با درصد کم و همکاری با یکی از موسسات قرض الحسنه ( برای اعطای وام)
اعطای تخفیف و تسهیلات ویژه برای خرید های بالاتر از یک حد
هزینه نصب رو بر عهده فروشگاه می گذارم . استخدام نصاب
حمل و نقل رایگان .
تبلیغات وسیع و عامع پسند .
واقعیت نمایی در مورد اجناس و رعایت واقعی حقوق مصرف کننده
این مواردی که گفتم اگر اجرا بشه تو یک پرسه با مدت متوسط به صورت عالی جواب میده .
شما به دخل امروز توجه نکن (این یه اصل) کشاورزا اول می کارن 6 ماه بعد برداشت می کنن .

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فقط این 3 دقیقه – راهنمای عملی برای اینکه نهایت استفاده را از روزهایتان ببرید iranwebshop 0 364 12-25-2017 09:51 PM
آخرین ارسال: iranwebshop
  شش روش جذب مشتری و ساختن مشتریان وفادار از آنها - قسمت اول DinaGRP 0 675 10-21-2015 02:43 PM
آخرین ارسال: DinaGRP
Information راه عملی برای کسب ثروت از طریق خدا کامیار کاظمی 49 26,738 05-01-2013 07:29 PM
آخرین ارسال: simens
  7 اشتباه رایج از 7 میلیاردر سهیل 0 920 02-06-2013 02:26 PM
آخرین ارسال: سهیل
  مهم - تقاضای مطالعه این تایپک را از شما دارم. jahanagahi 23 6,893 01-15-2013 07:32 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  ۱۲۰ قانون موفقیت جهانی از برایان ترسی jahanagahi 35 7,774 12-19-2012 06:37 AM
آخرین ارسال: Peanut
  10 درس جالب از زندگی انیشتین MARYAR 0 834 04-21-2012 12:58 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  قحطی بزرگ !! کامیار کاظمی 4 1,172 02-09-2012 09:48 PM
آخرین ارسال: arash1367
  چگونه از نتایج منفی، نتیجه مثبت برداشت كنيم؟ دلشاد حسین پور 0 835 09-20-2011 03:10 AM
آخرین ارسال: دلشاد حسین پور

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS