ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
۱۲۰ قانون موفقیت جهانی از برایان ترسی زمان کنونی: 09-25-2025, 01:12 PM |
|||||||
|
۱۲۰ قانون موفقیت جهانی از برایان ترسی
|
06-30-2011, 01:36 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: ۱۲۰ قانون موفقیت جهانی از برایان ترسی
این قوانین آنقدر جالب و هیجان انگیز است که برای هر کدام میتوان یک کتاب نوشت!
قانون 76 : قانون برنده - برنده یک مبحث جالب است که سعی میکنم در جلسه حضوری کمی درباره آن صحبت کنم. قانون 77: "هیچکس با کار کردن برای دیگران ثروتمند نمی شود. " "تولیدات یا خدمات شما کافی است تنها ده درصد بهتر از رقیبانتان باشد ..." نشاندهنده لزوم شناخت رقبا در بازار کار و ارزیابی آنها است. قانون 78 : فوق العاده است و به نظر می اید حرف دل بسیاری از اعضای انجمن باشد.مانند فکر صندوق انجمن که از هیچ و با سود حاصل از سرمایه گذاری بخواهیم به ثروت برسیم. قانون 79 : "اگر می خواهید سریع تر موفق شوید آمادگی شکست خود را دو برابر کنید." قانون80: "برای سود بیشتر خطرات کار را تجزیه تحلیل می کنند و به حداقل می رسانند. " تحلیل بازار کار رمز موفقیت است. ![]() |
|||
07-01-2011, 12:28 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-01-2011 12:31 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #22
|
|||
|
|||
81- قانون خوش بینی نابجا
خوش بینی بیش از حد مانند شمشیر دو دم است که میتواند هم به شکست و هم به موفقیت منجر شود. در تجارت ، هر کاری دو برابر آنچه فکر می کنید هزینه دارد و سه برابر مدت زمانی که پیش بینی می کنید به طول می انجامد. 82- قانون ثبات قدم اگر در راه ثروتمند شدن به اندازه ی کافی ثبات قدم داشته باشید، بدون تردید موفق خواهید شد. موانعی که در حین کار ظاهر می شود پلکان موفقیت شما است به شرط آنکه از هر ناامیدی و شکستی درس بگیرید. 83- قانون هدف تجارت هدف اساسی تجارت پیدا کردن و حفظ مشتری است و در هر تجارتی کلیه ی فعالیتها باید بر این هدف متمرکز باشد. سود نتیجه ی پیدا کردن و حفظ مشتری با روشی مقرون به صرفه است. 84- قانون سازمان یک موسسه ی تجاری مرکب از گروهی از افراد است که برای تنها هدف خود که همان پیدا کردن و حفظ مشتری است تشکیل شده است . وجود هر کدام از کارکنان باید برای انجام وظایف موسسه ضروری باشد. 85- قانون رضایت مشتری در تجارت هر کسی مشغول حفظ رضایت مشتری است و همیشه حق با مشتری است. مشغولیت ذهنی تاجران موفق ارائه ی خدمات بهتر به مشتری است. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-01-2011, 11:33 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
یکی از مسایل مهمی که در این گردهمائی مطرح شد توجه به این 120 قانون بود. از عزیزان خواهش میکنم حتما بتدریج این قوانین را مطالعه نمایند.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-02-2011, 05:19 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-02-2011 05:20 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #24
|
|||
|
|||
86- قانون مشتری
مشتری همیشه به دنبال بهترین و بیشترین است با پایین ترین قیمت ممکن. یک برنامه ریزی خوب تجاری ایجاب می کند که شما همواره به منافع شخصی مشتری توجه و بر آن تاکید داشته باشید. 87- قانون کیفیت کیفیت آن چیزی است که مشتری می گوید و مشتری است که در مورد ارزش کالا یا خدمات تصمیم می گیرد. توانایی شما در افزودن ارزش به محصولات و یا خدمات خود تعیین کننده ی موفقیت شما در بازار است. 88- قانون کهنگی هر چیزی که مورد استفاده قرار گیرد کهنه خواهد شد. محصولات یا خدمات امروز بدلیل تکنولوژی پویا و رقابت از همان ابتدا در فرآیند کهنه شدن قرار می گیرد. معجزه ی جدید یا محصول جدید شما که قرار است به بازار بیاید چیست؟ 89- قانون ابتکار برای شروع راه موفقیت ، داشتن یک ایده ی خوب تنها چیزی است که به آن نیاز دارید. پیشرفت در تجارت نتیجه ی یافتن راههای سریع تر ، ارزان تر ، بهتر و آسانتر برای انجام یک کار است. 90- قانون عوامل ضروری موفقیت هر کار یا تجارتی بیش از پنج تا هشت عامل ضروری برای موفقیت ندارد . این عوامل، تعیین کننده ی چگونگی عملکرد شما هستند. کارهایی را که منجر به موفقیت یا شکست شما می شوند تعیین کنید و سپس با بهره گیری از این اطلاعات ، برای داشتن عملکرد بهتر در هر زمینه برنامه ریزی کنید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-03-2011, 07:44 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-03-2011 07:46 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #25
|
|||
|
|||
91- قانون بازار
قیمت واقعی هر کالا بهایی است که مشتری حاضر است برای آن کالا در بازار آزاد و رقابتی ، که در آن سایر کالاهای مشابه نیز وجود دارد ، بپردازد . همیشه حق با بازار است . 92- قانون تخصصی کردن برای موفقیت در تجارت ، باید ابتدا محصول یا خدمات بخصوصی را انتخاب کنید و سپس تمام توانایی خود را برای انجام کار با بهترین روش به کار گیرید . یکی از دلایل اصلی شکست در تجارب غیر تخصصی کار کردن است . 93- قانون تمایز در یک بازار رقابتی ، محصولات یا خدمات برای کسب موفقیت باید در نوع خود ویژگی منحصر به فردی داشته باشند تا از سایر محصولات و خدمات مشابه متمایز گردند . برای رقابت در بازار ، برتری کالای شما باید قابل توجه و قابل تبلیغ کردن باشد و چیزی باشد که بازار حاضر باشد به خاطر آن پول پرداخت کند . 94- قانون تعیین خریدار موفقیت در تجارت در گرو تعیین گروه هایی است که در بازار ، خریدار تولیدات یا خدمات شما هستند . - مشتریان شما دقیقا چه کسانی هستند ؟ - کجا هستند ؟ - علت خرید آنها چیست ؟ 95- قانون تمرکز بازار موفقیت در بازار در گرو تمرکز کامل بر روی مشتریان بخصوصی است که می توانند از ویژگی های خاص کالا یا خدمتی که ارائه می دهید بیشترین استفاده را ببرند . تعیین و متمرکز کردن تلاش هایتان روی این گروه خاص و اصلی ، رمز سوددهی است . خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-04-2011, 12:59 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-04-2011 01:04 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #26
|
|||
|
|||
96- قانون برتری
بازار تنها برای عملکرد برتر ، تولیدات برتر یا خدمات برتر بهای عالی می پردازد . اولین کار در مدیریت ، تعیین و بهبود بخشیدن به حوزه ای است که می توانید در آن برتر باشید . 97- قانون احتمالات هر رخدادی به میزان معینی احتمال وقوع دارد . برای افزایش احتمال وقوع رخداد مورد نظر خود ، تعداد موارد را افزایش دهید . هر چقدر کارهای بیشتری را به دفعات بیشتر امتحان کنید ، احتمال موفقیت شما نیز بیشتر می شود . 98- قانون وضوح اهداف هر چقدر با وضوح بیشتری بدانید که چه می خواهید و حاضرید چه اقداماتی برای دستیابی به آن انجام دهید احتمال موفق شدن و رسیدن به آنچه می خواهید بیشتر می شود . روشن بودن اهداف مورد نظر مانند مغناطیسی عمل می کند که اقبال را به سوی شما می کشد . 99- قانون جذب شما در زندگی ، افراد ، ایده ها و موقعیت هایی را به سوی خود جذب می کنید که با افکار غالب شما هماهنگ هستند . هنگامی که اهداف شما از مغناطیس اشتیاق شما سر شار شد به چیزی دست پیدا می کنید که مردم به آن شـــانس می گویند . 100- قانون توقعات اگر مدام توقع داشته باشید که اتفاقات خوب برایتان رخ دهد ، میزان شانس خود را در زندگی افزایش می دهید . هر روزتان را ا این جمله آغاز کنید : " می دانم امروز یک اتفاق عالی برایم می افتد . " پس از پایان 120قانون برایان ترسی با اجازه ادمین عزیز , در جلسات حضوری حتما از عزیزان شرکت کننده در مورد این قوانین سئوال خواهد شد. پس حتما مطالعه فرمائید تا پیش بقیه عزیزان معلومات کاری شما نمایان تر شود. ![]() موفق هستید , موفقتر باشید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-04-2011, 05:06 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-04-2011 05:30 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #27
|
|||
|
|||
بلد نباشید خیلی بد میشه.
![]() ![]() ![]() تجارت توام با لبخند. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-05-2011, 08:26 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-05-2011 08:27 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #28
|
|||
|
|||
101- قانون فرصت
بهترین فرصت ها اغلب در معمولی ترین موقعیت های پیرامون شماست . بزرگترین فرصت شما ، به احتمال زیاد درست پیش پای شماست ، در کار ، حرفه ، تحصیل ، تجربه یا علایق فعلی شما . 102- قانون قابلیت شانس هنگامی رخ می دهد که آمادگی و موقعیت در یک جا جمع شود . در هر زمینه ای ، هر چقدر توانایی های بیشتری داشته باشید و آنها را بیشتر پرورش دهید شانس رسیدن به موقعیت های مطلوب نیز برای شما بیشتر می شود . 103- قانون دانش در هر زمینه ای ، شخصی که دانش و مهارت گسترده تری داشته باشد شانس موفقیت بیشتری نسبت به دیگران دارد . دانش و مهارت گسترده ، فرد را آگاه ساخته و از چند و چون اوضاع با خبر می کند و در نتیجه فرصت هایش را افزایش می دهد . 104- قانون پیش فرض ها پیش فرض های نادرست ریشه ی شکست ها هستند . شهامت محک زدن پیش فرض های خود را داشته باشید . پذیرش اینکه احتمال دارد پیش فرضتان اشتباه باشد ، راه را برای یافتن پیش فرض های جدید و دگرگونی های لازم باز می کند ، چیزهایی که در غیر این صورت بدست نخواهید آورد . 105- قانون وقت شناسی وقت شناسی همه چیز است . اگر آمادگی لازم را در خود ایجاد کنید ، زمان مناسب برای شما فرا خواهد رسید . " در دریای پر تلاطم زندگی ، همیشه می توان موجی را یافت که اگر با آن حرکت کنید شما را به ساحل خوشبختی می رساند ." (ویلیام شکسپیر ) خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
07-06-2011, 10:46 AM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
یعنی میخواهید امتحان بگیرید.....وای
120 قانون رو یکجا .....نه..!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید. |
|||
07-09-2011, 09:29 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-09-2011 09:29 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #30
|
|||
|
|||
106- قانون انرژی
هر چقدر انرژی و اشتیاق بیشتری داشته باشید ، احتمال اینکه موقعیت مناسب را تشخیص دهید و از آن استفاده کنید بیشتر می شود . بهترین ایده ها و افکار خلاق بعد از مدتی استراحت و آرامش بدست می آید . 107- قانون روابط هر چه افراد بیشتری را بشناسید که دید مثبتی نسبت به شما دارند موقعیت های بهتری به دست خواهید آورد . افرادی که شما را دوست دارند به شما ایده های جدیدی می دهند و راه موفقیت را برای شما باز می کنند . 108- قانون درک دیگران وقتی از دید فرد دیگری به موقعیتی نگاه کنید ، اغلب اوقات به ایده و راه حل هایی دست پیدا می کنید که قبلا به آنها پی نبرده بودید . مرتب از خودتان بپرسید که مردم به چه نیاز دارند و چه می خواهند و شما چطور می توانید نیازها و خواسته های آنها را برآورده کنید . 109- قانون رشد اگر در حال رشد فکری نیستید پس دارید در جا می زنید . اگر روز به روز بهتر نمی شوید پس دارید بدتر می شوید . یادگیری دائمی و رشد مداوم فکری را جزئی از برنامه ی روزانه ی زندگی خود قرار دهید . 110- قانون تکرار تمرین و تکرار بهای بدست آوردن مهارت است . چیزی را که مدام و مرتب تکرار می کنید به صورت یک عادت جدید ذهنی و عملی در می آید . رشد فکری و احساس رضایت و خشنودی نتیجه ی کنار گذاشتن عادت های گذشته و جایگزین کردن تمرین ها و عادت های جدید است . خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
فقط این 3 دقیقه – راهنمای عملی برای اینکه نهایت استفاده را از روزهایتان ببرید | iranwebshop | 0 | 368 |
12-25-2017 09:51 PM آخرین ارسال: iranwebshop |
|
اولین و مهمترین قدم برای موفقیت مالی | iranwebshop | 0 | 439 |
12-25-2017 09:49 PM آخرین ارسال: iranwebshop |
|
شش روش جذب مشتری و ساختن مشتریان وفادار از آنها - قسمت اول | DinaGRP | 0 | 679 |
10-21-2015 02:43 PM آخرین ارسال: DinaGRP |
|
هشت قانون برای میلیونر شدن | کامیار کاظمی | 3 | 2,925 |
05-01-2013 07:36 PM آخرین ارسال: simens |
|
![]() |
راه عملی برای کسب ثروت از طریق خدا | کامیار کاظمی | 49 | 26,788 |
05-01-2013 07:29 PM آخرین ارسال: simens |
7 اشتباه رایج از 7 میلیاردر | سهیل | 0 | 922 |
02-06-2013 02:26 PM آخرین ارسال: سهیل |
|
مهم - تقاضای مطالعه این تایپک را از شما دارم. | jahanagahi | 23 | 6,938 |