ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کمک فکری به مسئولین برای بهبود اوضاع اقتصادی
زمان کنونی: 09-25-2025, 06:50 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: mjdehghani
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ: 93
بازدید: 13064

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امیتازات : 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک فکری به مسئولین برای بهبود اوضاع اقتصادی
03-28-2012, 12:52 AM
ارسال: #21
RE: کمک فکری به مسئولین برای بهبود اوضاع اقتصادی
جناب دهقانی گرامی این مواردی که عنوان داشته اید شروعی است برای اعتمادسازی متقابل, ساختن یک جامعه صدالبته در دست مردم کشور است, اما ابتدا باید مسئولین قدم اول را بردارند.

همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-28-2012, 02:31 AM
ارسال: #22
با سلام.البته ما که عددی نیستیم که به مسیولین بخوایم کمک فکری بکنیم ولی اون چیزی که به عقل ناقص ما میرسه خدمت دوستانم عرض میکنم.به نظر من برای داشتن یک اقتصاد خوب به یک سری ایتیمهایی نیاز داریم.مثل سیاست خارجه خوب.گذاشتن مدیران خوب وکار بلد در حیطه کاری خود.حمایت از تولید کننده ومصرف کننده.جلوگیری از رانت خواریها.ایجاد امنیت برای سرمایه گذاری.البته برای هر ایتم بالا توضیحاتی دارم.نگفتم شاید حوصله عزیزان رو سر ببره.ولی اگه خواستین برای هر کدومشون توضیح میدم.موفق باشید وسربلند

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
03-28-2012, 12:53 PM
ارسال: #23
فکر می کنم اگه همه بخوان نظر واقعی شونو بگن سایت ف ی ل می شه

آب درون ظرف، شفاف است؛ آب دریا اما تیره. حقیقت های کوچک کلماتی شفاف دارند، حقایق بزرگ اما سکوتی عظیم.
03-28-2012, 01:01 PM
ارسال: #24
(03-28-2012 02:31 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  با سلام.البته ما که عددی نیستیم که به مسیولین بخوایم کمک فکری بکنیم ولی اون چیزی که به عقل ناقص ما میرسه خدمت دوستانم عرض میکنم.به نظر من برای داشتن یک اقتصاد خوب به یک سری ایتیمهایی نیاز داریم.مثل سیاست خارجه خوب.گذاشتن مدیران خوب وکار بلد در حیطه کاری خود.حمایت از تولید کننده ومصرف کننده.جلوگیری از رانت خواریها.ایجاد امنیت برای سرمایه گذاری.البته برای هر ایتم بالا توضیحاتی دارم.نگفتم شاید حوصله عزیزان رو سر ببره.ولی اگه خواستین برای هر کدومشون توضیح میدم.موفق باشید وسربلند
مسئولین که از کره ماه نیامده اند . مسئولین گاهاً سر ساده ترین مطالب اشتباهات عجیبی می کنند . عدد و رقم برای ما معنی ندارد (شما خود را دست کم میگیری و این یک معزل است) . حالا کسانی که مسئولند با زور پارتی و ... مسئول شده اند یا ارزش سالاری بماند اما ما با عقلانیت و کمال خودمان به رفع نقایص همت می گماریم ( انشالله).همه موارد بالا هم که ذکر کردید از مواردی است که به صورت مستقیم به مسئولین بر می گردد

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
03-28-2012, 01:46 PM
ارسال: #25
دهقانی عزیزم من خودم رو دستکم نگرفتم دارم شکست نفسی می کنم.شوخی.البته تو کشور ما هم کارهای مثبتی شده.نمونه اش ما تو عمران وابادانی کارهای خوبی انجام دادیم.ولی میخوام بگم که از دوره قاجاریه ما تو کشورمان مهیشه مردم خوبی داشتیم ولی مدیران خوبی نداشتیم.زیاد نمیتونم بنویسم میترسم این سایت هم ف ی ل تر بشه.ما الان مثل پدری هستیم که از نظر ثروت و وضع مالی در جایگاه خوبی هستیم.ولی چون با همسایه مون دعوا داریم نمی تونیم کاری بکنیم.اگه فرزندی بگه بابا برام کت وشلوار میخری بهش میگیم که مگه کوری نمبینی داریم با همسایه دعوا میکنیم.حالا چون باید تو اون دعوا پیروز بشیم باید به چند تا واسطه پول بدیم تا حالشو بگیره بعد به قاضی پول بدیم که به نفع ما رای بده.ایجوری کلی پول از کف ما رفته.من نظرم اینه که با پول واقتصاد خوب بهترین دعوا رو میشه کرد. بازم برات جواب دارم تا بعد.

گروه برتر،برتر از همه
03-28-2012, 08:18 PM
ارسال: #26
من هم با همه ابعاد مخالف نیستم . نمونش همین بحثی که الان سر اون تحریم شدیم . اصلاً به اونا چه ما انرژی هسته ای ، بمب هسته ای یا هر کوفت و زهرمار دیگه ای داریم چرا خودشون دارن . ولی از این طرف مسئولین ما هم برخورد اشتباهی دارن . رفتاری از خودشون نشون می دن که یه دعوایی راه بیفته و این وسط مردم قربانی میشن مسئولین که ککشون هم نمی گزه . اونوریام همین. ما اگر تولید رو توی مملکتمون تقویت کنیم بهترین مبارزه با تهدیدهاست . اما موانعی وجود داره که از اون موانع می شه منفعت خیلی از ما بهترون رو نام برد . این افراد مثل یه غده سرطانی به بدنه اقتصادی جامعه می چسبند و از خون مردم استفاده میکنند خودشان بزرگ و بزرگتر و جامعه را ضعیف و ضعیف تر می کنند . مثلاً وارد کنندگان مارکهای نه چندان با کیفیت خارجی ( که باعث ورشکستگی خیلی از تولید کنند های داخلی شدن ).
در کل اگر ما بتونیم تولید رو را بندازیم و از سرمایه دار و سرمایه های اونها استفاده کنیم و اونرو طی چند سال گسترش بدیم ، کشور ما خیلی زودتر مسافتی که کره وژاپن و چند کشور دیگه پیمودن رو طی می کنه .باید باور کنیم که اینطوریه . ما ایرانی هستیم .
1-فرهنگ سازی : فرهنگ مردم و دید اونا به مسایل باید بهبود پیدا کنه ، اونا باید توفیق قایل شن بین عموم و شخص .

2- کنار گذاشتن فاسدان و به کار گیری افراد سالم و کاردان
دیگه برای همه واضح و مبرهن یه سری افراد واقعاً دارن توی سیستم اخلال ایجتد می کنن و از این آب گل آلود ماهی می گیرن . اونا دارن ملت رو فدای اهداف شخصی خود می کن . و به ملت ایران را نادان می پندارن . چنین افراد فاسدی کم نیستند و در جای جای این مملکت حضور دارند و گاهاً حضوری بس موثر بر اوضاع
3-همکاری و همیاری دولت و ملت
هر چی بین دولت و ملت فاصله ایجاد بشه مشکلات زیادتر می شه . الان این فاصله رو به افزایش و باعث اون وعده های مکرر مسئولین و عدم حرکتی اساسی در جهت بهبود اوضاع باشه از طرف اوناست .
باید دید شعار امسال هم فقط در بیلبوردها می مونه.

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
03-28-2012, 08:53 PM
ارسال: #27
جناب دهقانی منم بافرمایشات شما موافقم.منتها ما تو کشورمون دچار چند بحران هستیم.1-تحریمها:میخوام بدونم علت تحریمها چیست؟من با انرژی هسته ای موافقم.ولی به نظر شما الان موقع خوبی برای انرژی هسته ای هست؟ اما مورد بعدی مورد وارد کنندگان هست.من به شخصه می دونم که بسیاری از واردکنندگان ما به خاطر سود بیشتری کالاهای بی کیفیت وارد می کنند.این تو کار خودم خیلی دیده میشه. یه چیزی هم در موردتولید کنندگان خودمون هم بهتر به شما بگم که خیلی از تولیدکنندگانمون هم جنسشون از چین وارد می کنند.خیالتو راحت کنم به نظر من ما در واقع مستعمره چین هستیم.

گروه برتر،برتر از همه
03-28-2012, 09:30 PM
ارسال: #28
(03-26-2012 12:20 PM)mjdehghani نوشته شده توسط:  جناب آقای sajad1441 سخنان شما متین . ولی ....
اینجا بحث کاملاً اقتصادیه
اقاي دهقاني منظور كلي حرفاي من اين بود كه بايد موضوع اقتصاد و توليد رو بازش كنيد.
و يكي يكي روش بحث بشه و به موضوع بعدي بپردازيد.
بطور مثال در مورد لباس.هر ايده اي كه به ذهن ميرسه رو بگيد.و روي مشكلات راهكارها بحث بشه.بعدش يك مورد ديگه.

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-28-2012, 09:33 PM
ارسال: #29
خوب درسته . انرژی هسته ای که فعلاً نیاز نداریم و خودش روهم نداریم . اگر برنامه ریزی دقیقی بشه سرمایه هایی که اونا برای واردات می زارن می شه آورد توی تولید و کلا مدیریت کرد . بعد اگر روی جنس ها هم نظارت بشه و شما در مقابل جنس وارد شده مسئولیت داشته باشی و قانونی وجود داشته باشه .آره تولید کننده ها هم اینج کارا رو میکنن . تولید توی ایران گاهی واقعاً ضرره . واقعاً دولت ما تبحر خودش رو در ویران کردن اقتصاد نشون داده .

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
03-28-2012, 09:37 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-28-2012 11:35 PM، توسط P@RSA.)
ارسال: #30
ميدونيد چرا به هسته اي شدن ما گير ميدن؟وقتي يه مقام بلندپايه مياد ميگه اسرائيل از صحنه روزگار بايد محو شود آيا نبايد اين حق را به اونها داد كه بترسند؟من دنبال تاييد رژيم صهيونيستي نيستم بلكه ميخوام بگم سياست بين المللي بلد نيستن.
مساله بعدي موازي كاريهايي است كه در كشور وجود دارد استيضاح وزير اقتصاد و قضيه مدير عامل سابق بانك ملي رو ديديد؟يعني وجود نقض قانون در راس كشور!!؟

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Rainbow تجربیات کارآفرین ها برای موفقیت در کسب و کار aliashraf94 7 1,939 03-14-2018 09:46 PM
آخرین ارسال: mttm
  پست سریع به ایران mahdi6940 1 538 06-21-2016 12:07 PM
آخرین ارسال: majidghaffari
  بررسی مشکلات خدمات پس از فروش چرخ خیاطی و لوازم تولید پوشاک درخواست برای ثبت نظر MaHdi-Z 0 610 12-08-2015 09:13 PM
آخرین ارسال: MaHdi-Z
  #کارافرینی به سبک ایرانی#برای بچه های انجمن ebrahim.ev 1 745 09-10-2015 11:03 PM
آخرین ارسال: Amiraliamirali
  پول درآوردن راحته ولی به چه قیمتی ؟ جبرئیل 4 1,228 04-30-2015 02:25 PM
آخرین ارسال: جبرئیل
  هشدار جدی برای جونان جویای کار! فریب nuheights را نخورید odise 9 3,710 05-10-2014 04:53 PM
آخرین ارسال: مهتاب
  تزلزل فکری... mohammadshamosi 4 945 10-17-2013 09:18 AM
آخرین ارسال: goldmen
  هفت نکته برای شروع یک سرمایه گذاری موفق karafarin 0 1,089 03-17-2013 08:08 PM
آخرین ارسال: karafarin
  برای شما دوست عزیزی که به تازگی عضو شده اید ... m-jalalvand 2 1,126 03-05-2013 12:34 PM
آخرین ارسال: m-jalalvand
  به نظرتون مرحله دوم هدفمندی یارانه ها چجوری اجرا بشه بهتره؟ somaye92 1 470 03-04-2013 02:16 PM
Star مشكلات امروز ايران نسبت به كشورهاي ديگر جهان چيست mardanblog 14 2,380 02-23-2013 06:08 PM
آخرین ارسال: saeed.abdollahi
  آیا نحوه استفاده از قانون جذب برای هر کس متفاوت است؟ صابری 12 3,775 02-12-2013 01:48 AM
آخرین ارسال: حمید سیدی زاده
  تا چه اندازه به مباحث تفکر مثبت اعتقاد دارید؟ jahanagahi 10 2,584 10-16-2012 02:47 PM
  آیا عوامل رسیدن به هدف راز است ؟ jahanagahi 22 3,201 10-16-2012 02:32 AM
آخرین ارسال: MohamadMJ
  ایراد به واردات nami 15 2,466 09-29-2012 01:46 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS