ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کمک فکری به مسئولین برای بهبود اوضاع اقتصادی زمان کنونی: 09-26-2025, 01:22 AM |
|||||||
|
کمک فکری به مسئولین برای بهبود اوضاع اقتصادی
|
03-26-2012, 12:20 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: کمک فکری به مسئولین برای بهبود اوضاع اقتصادی
خوب نظرات بچه ها نشون دهندهفهم و درک بالای مسایل . از عنوان خیلی حرفها معذوریم به خاطر بعضی مسایل . اما اینجا فقط بحثمون اقتصادیه و خارج زدن از اون ممنوع بی زحمت .
در جواب آقای Alireza_Kh : غرغر کردن و انداختن تقصیر گردن این اون یکی از فرهنگهای غلط ، باالاخره باید از یک جا شروع کرد ، اگر اینطور نشه این غده سرطانی روز به روز بزرگتر میشه و آخر سر هم فاتحه جناب آقای sajad1441 سخنان شما متین . ولی .... اینجا بحث کاملاً اقتصادیه خانم sherafati 10 درصد چه عرض کنم تورم امسال گفته نشه بهتره . باز خورد قیمت دلار و طلا توی همه چیز خودشو نشون داد . البته خود مردم هم تقصیر کارن . سکه رو گرون کردن و مردم هم به پای این آتش هیزم ریختن ( این یعنی چی ؟) خیلی از این گرونی ها دلال بازی بود . که اقتصاد ایران از اون خیلی رنج می بره خوب جناب آفای goldmen همه چیزا که گفتین درست ولی من گفتم بی رویه مثلاً ایران تو زمینه تولید پارچه خیلی عالی کار می کرد ولی واردات پدر تولید کننده ایرانی رو در آورد . و دولت هم هیچ اقدام خاصی برا حمایت از اونا نکرد . باید جنس خارجی باشه تا تولید کننده ایرانی برا رقابت هم که شده کیفیت خودشو ببره بالا اما نه اونقدر که از هر 10 تا جنس 9 تا خارجی یکی ایرانی باشه . این یعنی ورشکستگی تولید ایران. شرکت آبسال زمانی که ال جی تو ایران نبود بوده ،ماشین لباسشویی ، کولر و کلاً لوازمی از این دست می زده که با شرکت کره ای تقریباً تو یه رنج هستن ولی اونا کجان و اینا کجا. چند تا دلیل وجود داره برای این . 1 سوء مدیریت : مدیریت پیشرفته و به روزی نداشته 2- عدم حمایت دولت 3- واردات بی رویه : این سومی از همه بدتره آقا وقتی ال جی 10 مدل لباسشویی می زنه ولی آبسال به همون دلایل بالا یکی دو مدل میزنه . مردم میرن دور اونکه تنوع بیشتر و البته شاید هم کیفیت و زیبایی بیشتری داره پس دولت باید حمایت کنه از تولید کننده و اجازه واردات بی رویه نده و در عین حال مدیرانمون هم به روز باشن . بنده به شخصه سختی رو دوست دارم چون برد بعد از اون حلاوت خاصی داره . اما ما بمب اتم تو سرمون نخورده . ما ژاپن نیستیم . ژاپن برای زمین هم مشکل داره ولی ما کلی ثروت ملی داریم . در مورد فرهنگ باهاتون موافقم ولی کی باید فرهنگ سازی کنه . کساییکه از این آب گلالود ( نبودن فرهنگ صحیح نزد مردم ) ماهی میگیرن نمی یان که . باید مردم خودشون به فکر بیفتن جناب اقای parsajoon ازتون ممنون . ما فرهنگ می خوایم ولی نه فرهنگ غلط . این فرهنگ روزانه داره به خورد ما میره . جناب آقای قربانی هر تغییری یک سری ضرر داره . درسته مردم ما مصرف گرا شدن . کلی پول می دن یه ماشین خارجی بخرن پزش رو به این اون بدن . در صورتی که کارایی یه سوناتا با یه پرشیا توی ایران شاید 20% تفاوت کنه ولی تفاوت قیمت اونها به 400% هم برسه این یعنی 380% ضرر که مردم میپردازن فقط برا پز دادن . تغییرا اگر با هم باشه بهتره . من شما همه مردم دولت و.... باید تغییر کنیم . hasan-f ، شما درست میگین اول هم گفتم با غر غر کردن کار درست نمی شه . ولی باید قبول کرد مسئولین ما هم درست عمل نکردن . مردم به این شکل در اومدن . مردمی که اول انقلاب به هم نفت میدادن . همسایه خودشون رو چک میکردن ، بهش کمک می کردن . چرا حالا اینجورین حالا صاحبخون سر یه برج کرایه ندادن داد و قال می کنه . برا یه لیتر بنزین باید یه ساعت لب خیابون واسی . چرا مردم انقدر راحت حق الناس می کنن . خودت برا خودت بشین آآنالیز کن ببین چی متوجه می شی به کجا می رسی . مردم مثل یه موم هستن شما با دستات می تونی موم رو شکل بدی . اون دستا الان چی هستن حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
03-26-2012, 01:10 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
(03-25-2012 11:08 PM)sherafati نوشته شده توسط: داداش قیمت کالاهای ایرانی 10 درصد بالا رفته اونم به خاطر عید سلام و خدا قوت اگه هر جور تو زندگي فكر كني همان ميشود پس نميتوم نميشه رو كنار بزار با تشكر شاد پيروز باشيد تما با من 09192409702 |
|||
03-26-2012, 01:42 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
البته من با بعضی سیاستها هم مخالفم مثلا در اکثر مواقع به کارمندا پول مفت میدن در صورتی که میزان کار مفید اونها خیلی پایینه ...
|
|||
03-27-2012, 01:38 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
دوستان خیلی شادمانم که این تاپیک جان گرفت و دوستان صحبت کردند, بیشتر دوستان از فرهنگ و شروع از خود اشاره کردند, من هم میگویم این اولین چیزی است که باید باشد چرا که بدون احساس مسئولیت هیچ چیزی سر جای خود قرار نمیگیرد, پس من بحثی سر این ندارم, اما دوستان چی شد که ژاپن, ژاپن شد؟, چی شد که سوئیس شد امن ترین کشور دنیا؟, چی شد که قطر شد ثروتمندترین کشور دنیا؟, چی شد که چین با این جمعیت سرسام آور شد یکی از مدرنترین و ثروتمندترین کشورها؟, ... , دوستان بحث غرغر کردن نیست, بحث مسئولین رو خطاکار دانستن نیست, بحث من خواستن و توانستن است, چرا که اگر من قانون مند باشم و همه معتقد به قانون باشند اونوقت گلستان می شه, ببینید دوستان اینکه من از خودم شروع کنم و اصول را درست رعایت کنم درست, فرهنگ و فرهنگ سازی هم از یه جا شروع می شه, اما ..., به عنوان نمونه آقای حسن در مورد کارمندها گفتند و اینکه کار مفید ندارند, چرا اینجوریه به نظر شما؟, یعنی چرا کارمندامون تنبل شدن؟, ببینید راحت طلبی تو خون هر انسانیه, یعنی ژاپنی- چینی- سوئدی یا کانادایی نداریم همه انسانن و اگه جاش باشه همه میزنن به اون درش, اما چرا به راستی اونجا به یه صورت دیگه است؟, چرا دنیای اونا رنگی تر از ماست؟, ببینید من ریشه رو باهاش کار دارم, آیا اگه فردا من و شما و دیگران بخوان درست بشن همه چی می شه گلستان؟, من نمیگم مشکل از ما نیست چرا اول خود ما مسئله داریم که اجازه می دهیم وضع اینجوری باشه, یعنی هر فرد باید خودشو درست کنه, اما مشکل چیست که ایران با فرهنگ و تمدن والا و پیشرفته با سر میخوره زمین؟, مشکل چیست که من سر چهارراه حتمن باید پلیس باشد تا از آن رد نشوم؟, مشکل چیست که کارمند باید از زیر کار در رود؟, مشکل چیست که همه جوونای ما دنبال کارمند شدن هستند؟, مشکل چیست که باید باج بدهیم و باج بخواهیم؟, مشکل چیست که نمیتوانیم حق خودمان را پس بگیریم؟, مشکل چیست ....
دوستان کلام آخر من اینه که فرهنگ و فرهنگ سازی در دستان مردم همان کشور است و این تنها با یکدلی و دلسوزی برای به اوج رساندن کشور است و این مهم در سایه تعصب, بی تفاوتی و ... مهیا نمی شود, پس باید مسئولین و مردم در دست هم دهند تا میهن خود را بسازند. اما دریغ ... همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
|
|||
03-27-2012, 10:35 AM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
با وجود مشکلات عدیده می شه فرهنگ رو درست کرد اما هیچ کس قدمی بر نمی داره . چون کم کسی پیدا میشه خودش رو وقتش رو وقف دیگران کنه . من که به این می گم رگ خود خواهی که توی ایرانیا فعلاً خیلی ورم کرده
حتماً می شود
|||
03-27-2012, 10:56 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
من با این صحبت دوستمون Alireza_Kh که فرمودند باید همه دست در دست هم بدیم کاملا موافقم چون به نظر من همه باید احساس مسئولیت کنن . هر کسی در هر جایی هست باید کارشو خوب انجام بده . مثلا حتی یک مامور زحمت کش شهرداری هم که وظیفش جارو کشیدن کوچه هاست اگه خوب کار نکنه اثرات چند برابری روی افراد ساکن اون محله خواهد داشت . من یاد اون داستان افتادم که یک روزی (در ژاپن ) میبینن فردی با سر و وضع متوسط در حال تمیز کردن چند تا از ماشینهای پارک شده در خیابان هست . از اون میپرسن که آیا همه این ماشینها مال خودت هست ؟ اون جواب میده نخیر . میگن پس چرا با این علاقه داری اونها رو تمیز میکنی ؟ جواب میده : چون اینها تولیدات کارخانه ای است که من در اونجا کار میکنم . اگه این ماشینها کثیف دیده بشن امکان داره مردم کمتر برای خرید اون اقدام کنن و این باعث میشه که فروش کارخانه بیاد پایین و امکان داره در نهایت باعث بیکاری من بشه ...
ببینید اگه همه اینطوری به قضایا نگاه کنن واقعا دنیا گلستان میشه .(که البته بعضی جاها شده ) |
|||
03-27-2012, 11:04 AM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
چجوری این اتحاد رو ایجاد کنیم ؟
این مساله هست حتماً می شود
|||
03-27-2012, 11:25 AM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
اولین و راحت ترین کار اینه که سعی کنیم این مسئله رو در اطرافیانمون القا کنیم و تفکرات اونهارو هم به این سمت هدایت کنیم . مثلا در هر جمعی که حضور پیدا میکنیم این بحث رو ایجاد کنیم و سعی کنیم اونها رو متقاعد کنیم که باید از جمعهای کوچک خودمون شروع کنیم .
|
|||
03-27-2012, 03:09 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-27-2012 03:11 PM، توسط Alireza_Kh.)
ارسال: #19
|
|||
|
|||
ببینید دوستان بحث اعتماد خیلی مهم است, یعنی باید عشق, محبت, دوستی و ... در یک جامعه موج بزند, مثلن بعد از سونامی ژاپن امپراطور این کشور در تلویزیون صحبت کرد و اوضاع به وضع سابق خود برگشت, عکسی در اینترنت پخش شد که شش روز بعد از این واقعه در قسمتی از جاده بیرون شهر که آسفالتش خراب شده بود بهتر از قبل درستش کرده بودن, بحث من اول اعتماد و حس مسئولیتی است که باید باشد, برای مسولین و هم مردم جامعه, فرهنگ سازی از یک جا شروع می شود و سالها زمان خواهد برد تا جا بیفتد, با حرف آقا حسن بسیار موافقم که خودمون باید دست در دست یکدیگر بگذاریم از خود و خانواده خود شروع کنیم, نتیجه اش را سال ها بعد در جامعه خواهیم دید, در هر کشوری قانون وجود دارد پس احترام به قانون باید از سلیقه ای درآید و همه به آن احترام گذارند, و اول از همه این اعتماد به قانون است که باید باشد, اما به نظرم اول باید زیربنا و اصول کلی درست شود و این مسئولیت پذیری در جای جای کشور موج بزند.
اعتماد چگونه, کجا و کی ؟ همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
|
|||
03-28-2012, 12:01 AM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
به نظر من افراد وارد باید به صحنه بیایند و سکان امور را به دست بگیرند . مناسب و مدیریتها باید از حالت وراثتی و فامیلی و دوستانه و غیره در بیاد ودر مملکت ما ارزش سالاری برقرار بشه نه مدرک سالاری و اونم با پارتی .وزرای ما چقدر از وزارتخوه ای که توش دارن ریاست می کنن سر در میارن ؟. یه زمانی می گفتن یارو با شورت ورزشی عکس نداره شده مربی تیم ورزشیحکایت همچنان باقیست
حتماً می شود
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
![]() |
تجربیات کارآفرین ها برای موفقیت در کسب و کار | aliashraf94 | 7 | 1,941 |
03-14-2018 09:46 PM آخرین ارسال: mttm |
پست سریع به ایران | mahdi6940 | 1 | 540 |
06-21-2016 12:07 PM آخرین ارسال: majidghaffari |
|
بررسی مشکلات خدمات پس از فروش چرخ خیاطی و لوازم تولید پوشاک درخواست برای ثبت نظر | MaHdi-Z | 0 | 611 |
12-08-2015 09:13 PM آخرین ارسال: MaHdi-Z |
|
#کارافرینی به سبک ایرانی#برای بچه های انجمن | ebrahim.ev | 1 | 747 |
09-10-2015 11:03 PM آخرین ارسال: Amiraliamirali |
|
پول درآوردن راحته ولی به چه قیمتی ؟ | جبرئیل | 4 | 1,229 |
04-30-2015 02:25 PM آخرین ارسال: جبرئیل |
|
هشدار جدی برای جونان جویای کار! فریب nuheights را نخورید | odise | 9 | 3,715 |
05-10-2014 04:53 PM آخرین ارسال: مهتاب |
|
تزلزل فکری... | mohammadshamosi | 4 | 946 |
10-17-2013 09:18 AM آخرین ارسال: goldmen |
|
هفت نکته برای شروع یک سرمایه گذاری موفق | karafarin | 0 | 1,089 |
03-17-2013 08:08 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
برای شما دوست عزیزی که به تازگی عضو شده اید ... | m-jalalvand | 2 | 1,126 |
03-05-2013 12:34 PM آخرین ارسال: m-jalalvand |
|
به نظرتون مرحله دوم هدفمندی یارانه ها چجوری اجرا بشه بهتره؟ | somaye92 | 1 | 470 |
03-04-2013 02:16 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
![]() |
مشكلات امروز ايران نسبت به كشورهاي ديگر جهان چيست | mardanblog | 14 | 2,385 |
02-23-2013 06:08 PM آخرین ارسال: saeed.abdollahi |
آیا نحوه استفاده از قانون جذب برای هر کس متفاوت است؟ | صابری | 12 | 3,779 |
02-12-2013 01:48 AM آخرین ارسال: حمید سیدی زاده |
|
تا چه اندازه به مباحث تفکر مثبت اعتقاد دارید؟ | jahanagahi | 10 | 2,584 |
10-16-2012 02:47 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
آیا عوامل رسیدن به هدف راز است ؟ | jahanagahi | 22 | 3,205 |