ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
زمان کنونی: 09-23-2025, 07:03 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
نویسنده: mjdehghani
آخرین ارسال: shahdix
پاسخ: 181
بازدید: 56177

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 35 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
12-15-2011, 08:42 PM
ارسال: #21
RE: آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
دوست جوان ما درست مي فرمايند لطفا دوستان اين رعايت را بفرمايند كه خارج از بحث ثاپيك بحثي را نكنند وگرنه آن بحث از اين به بعد حذف خواهد شد درضمن اگر از مطلبي خوشتان آمد تنها فشردن دكمه "سپاس" كافيست لطفا از فرستادن ارسالهاي تشكر و تقدير خودداري كنيد اين گونه ارسالها اسپم به شمار مي آيد و حجم مطالب را بي خود و بي جهت زياد خواهد كرد و به طبع حذف خواهد شد.

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-15-2011, 09:17 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-15-2011 09:21 PM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #22
(12-15-2011 08:42 PM)maryam_sh نوشته شده توسط:  دوست جوان ما درست مي فرمايند لطفا دوستان اين رعايت را بفرمايند كه خارج از بحث ثاپيك بحثي را نكنند وگرنه آن بحث از اين به بعد حذف خواهد شد درضمن اگر از مطلبي خوشتان آمد تنها فشردن دكمه "سپاس" كافيست لطفا از فرستادن ارسالهاي تشكر و تقدير خودداري كنيد اين گونه ارسالها اسپم به شمار مي آيد و حجم مطالب را بي خود و بي جهت زياد خواهد كرد و به طبع حذف خواهد شد.

من خيلي مراعات ميكنم ولي بعضي جاها يه نفر مسير رو منحرف ميكنه ، ولي اون انحرافشم هم باحاله !‌ادم مجبور ميشه بحث منحرف شده رو ادامه بده . نمونه ي بارزش همين تاپيك !‌
(12-15-2011 02:06 AM)جوان نوشته شده توسط:  با سلام خدمت دوستان عزیز.
مدتی نبودم و اکنون چه خوب که اولین پست را در رابطه با کشاورزی ارسال کنم.
با سپاس از دوستان گرامی که در این مقوله بحثی را صورت دادند.
ورمی کمپوست شاید در نگاه اول جدید باشد اما سابقه کوتاهی هم ندارد.
این کرم ها فوق العاده اند.
کمپوست تولید شده توسط ایشان کاربرد بالایی دارد و در مواردی اعجاز میکند.بحث کاربردشان را باز نمکینم چون از اصل مطلب دور میشویم.
هر چند پرورش این کرم در بحث کشت و صنعت است،و صنعت(در تناژ بالا) نقش مهمتری را ایفا میکند،اما فراموش نکنیم بالاخره داریم به نوعی کشاورزی میکنیم.بارها تاکید کردم کشاورزی چیزی جز عشق نیست.وقتی وارد کشاورزی میشویم یعنی تمام سختی ها را قبول کرده ایم اگر در ابتدای به ساکن با این موارد مشکل داریم نباید طرفش برویم همانند دوست عزیزمان mhe.
در مورد این کار،خودم به شخصه ترجیح میدهم در ظرفیت پایین فعالیت نکنم چون برآیند سختی و نتیجه مطلوب نیست.البته این نظر شخصی است.
دوستان دقت کنیم وقتی تاپیکی ایجاد میشود چه در مورد کشاورزی،بورس،فعالیت های خانگی و....به طور مثال 20 پاسخ داده میشود،18 تای آن خارج از مقوله است!ان شا الله رعایت کنیم.
خوش بدرخشید.

چطوري فرشاد خان ؟ دلتنگتونيم به معناي واقعي كلمه !‌ كم پيداييد ...
واسه پرورش كمپوست دقيقا چه شرايطي لازم هست ؟ در مناطق استوايي هم ميشه پرورش داد ؟ شرايط زنده ماندنشون چطوره ؟ در محموله ي صادراتي زنده ميمونند ؟

[تصویر: start.gif]

12-16-2011, 05:43 PM
ارسال: #23
کود تولید شده به چه قیمتی فروخته می شود و کلا یک برآورد هزینه و سود را اگر بفرمایید ممنون می شم
12-16-2011, 06:42 PM
ارسال: #24
نگهداری این کرمها جقدر فضا احتیاج داره و برای شروع کار باید سرمایه ای داشته باشی منظورم اینه که این کرمهارو باید از جائی خرید یا اینکه در یک مکان خاص پیدا میشه میشه بیشتر در این مورد توضیح بدید.

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
12-16-2011, 06:45 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-16-2011 07:10 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #25
جناب آقای سلجوقی (سلطان کرم ایران) اعلام کردند که 45 گیگابایت اطلاعات درباره این کرم در اختیار دارند، دوستانی که علاقمند هستند که این اطلاعات را داشته باشند اعلام کنند تا برای تهیه و ارسال این اطلاعات اقدام کنم.
هزینه بسته در حدود 15000 تومان است.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-16-2011, 06:51 PM
ارسال: #26
(12-16-2011 06:45 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  جناب آقای سلجوقی (سلطان کرم ایران) اعلام کردند که 45 گیگابایت اطلاعات درباره این کرم در اختیار دارند، دوستانی که علاقمند هستند که این اطلاعات را داشته باشند اعلام کنند تا برای تهیه و ارسال این اطلاعات اقدام کنم.

من ميخوام !‌ من ميخوام !‌با

[تصویر: start.gif]

12-22-2011, 08:05 PM
ارسال: #27
کارگاه پرورش کرم رو دارم راه اندازی می کنم . کمک فکری لطفاً

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
12-22-2011, 08:55 PM
ارسال: #28
(12-22-2011 08:05 PM)mjdehghani نوشته شده توسط:  کارگاه پرورش کرم رو دارم راه اندازی می کنم . کمک فکری لطفاً

آفرین به شما
جناب دهقانی چه کاری از دست ما بر می آید؟لطفا طبقه بندی کرده و بفرمائید.
ما در خدمت شما هستیم.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-22-2011, 10:47 PM
ارسال: #29
دوستان اگر اطلاعات کاملتری بدهند سپاسگذاری می کنم
اطلاعاتی از سرمایه اولیه, هزینه و مکان تهیه کرمها, تکثیر و پرورش کرمها, مکان پرورش, نوع زباله, زمان لازم برای اجرای این طرح و زمان برگشت سرمایه, کاربرد کود و قیمت آن و ...

همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
12-22-2011, 11:06 PM
ارسال: #30
خیلی ممنون از لطف شما جناب آقای کاظمی .فکر کنم بالاخره نتیجه داد . یه زمین 3 هزار متری رو با یکی خریدم و فردا میریم برای بحث مسقف کردن قسمتی از اونجا . کرمها رو هم سراغ گرفتم کجا دارن ولی هنوز اطلاعات ناقصی از اونا و پرورش اونا دارم . بحث جور کردن مواد مورد نیاز اونا هم مطرحه . البته با شهرداری صحبت کردم میگن زباله تفکیک شده کیلویی 100 تومان . موندم صرفه اقتصادی داره یا نه . البته من منتظر اون 25 گیگ اطلاعات آقای سلجوقی می مونم . این زمینه باغه ، 40 تومان می گفت 10 تومان دادیم بقیه هم ماهی 1 میلیون . سریعتر باید یه کاریش کنم وگرنه تو اقساط می مونم .

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی mmmjjj 35 7,667 11-08-2013 01:35 PM
آخرین ارسال: mmmjjj

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS