ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست زمان کنونی: 09-23-2025, 09:38 AM |
|||||||
|
آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
|
12-12-2011, 11:50 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-12-2011 11:53 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: آیزینیا فوتیدا و ورمی کمپوست
(12-12-2011 12:38 PM)mhe نوشته شده توسط: دقیقا مشکل شخصی خود من تموم نکردن کارهای نیمه کارمه.نمیدونمم چطوری این عادت بد را ترک کنم از هزاران نفر فقط یک نفر موفق می شود. علت : شروع کار و ادامه آن تا کسب نتیجه.عزیزانی که در این انجمن ثبت نام کرده اند جزو هزاران نفر هستند چون در این انجمن خبری از این مطالب نیست : نفر قبلی چقدر دوستت دارد؟ نفر قبلی اگر جواب سلامت را نداد چکار میکنی؟ پسرها چه لباسی بپوشند؟ طرز تهیه فسنجان به چه صورت است؟ وهزاران مطلبی که میلونها نفر در آن انجمنها عضو می شود در اینجا نیست. در این انجمن صحبت از موفقیت است. صحبت از داشتن هدف است . صحبت در این است که چگونه به اهدافمان برسیم.سراسر ایده و سراسر پخش انرژی مثبت. دوست عزیز من بشما قول می دهم موفق و موفقتر می شوی چون در این انجمن ثبت نام کرده ای و خمیر موفقیت و رسیدن به آرزوهایت را داری و گرنه مثل هزاران نفر دیگر در انجمنهای که مثالش را زدم اسم می نوشتی. آن انجمنها بد نیستند و بسیار مفید هم هستند .ولی ما هدفمان موفقیت است و اینجا را انتخاب کرده ایم. باقر آباد تهران سری بزنید.محلهائی هستند که پت (بطری خالی آب و نوشابه )جمع میکنند. محلهائی هستند که آهن جمع میکنند و محلهائی هستندکه.........جمع میکنند. ماشین صاحبانش را ببینید تماما مدل بالا. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-13-2011, 01:07 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-13-2011 05:02 PM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #12
|
|||
|
|||
(12-12-2011 11:50 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:(12-12-2011 12:38 PM)mhe نوشته شده توسط: دقیقا مشکل شخصی خود من تموم نکردن کارهای نیمه کارمه.نمیدونمم چطوری این عادت بد را ترک کنم زنگ تفريح : اين همه غذا هست، چرا گفتيد فسنجان ؟ دلمان كباب شد ![]() ![]() ![]() در ضمن ما نفر قبلي رو خيلي خيلي دوست داريم ![]() از شوخي گذشته ، ادامه هيچ كاري بدون عشق نميشه !مطمئن باشيد . قبل از اينكه كاري رو شروع كنيد ، سعي كنيد اول قدرت تمركزتون رو بالا ببريد ! اين خيلي مهمه ! سعي كنيد وقتي غذا ميخوريد فقط به طعم غذا فكر كنيد ،اگر غذا فسنجان بود به جاي ما هم تمركز بفرماييد ![]() وقتي داريد راه ميريد به دور اطراف نگاه كنيد به طبيعت ، به ترافيك و .... چرا فكرتون تو خونست ؟ يا جاهايي كه كلي ازتون فاصله داره ؟ سعي كنيد قدرت تمركزتون رو بالا ببريد . تمركز بالا عشق رو بوجود مياره ! وقتي بتوني تمركز كني ، جنبه هاي بيشتري رو از موضع ميبيني كه باعث ميشه از موضوع خوشت بياد و عشق باعث ميشه كه با علاقه كار كني و كارت رو ادامه بدي .... ![]() |
|||
12-13-2011, 04:40 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
آفرین آقا سبحان . برای من خیلی جالبه که جوانی به سن و سال شما ( در مقایسه با هم سن و سالهات ) اینقدر آگاه و داناست و مسایل رو به خوبی تجزیه و تحلیل میکنه . مطمین هستم که به هر چی که بخوای میرسی. موفق باشی
بخشندگی ، انتشار بوی خوش بنفشه است بر ته کفشی که لگدمالش کرده است. |
|||
12-13-2011, 05:01 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(12-13-2011 04:40 PM)saeed225 نوشته شده توسط: آفرین آقا سبحان . برای من خیلی جالبه که جوانی به سن و سال شما ( در مقایسه با هم سن و سالهات ) اینقدر آگاه و داناست و مسایل رو به خوبی تجزیه و تحلیل میکنه . مطمین هستم که به هر چی که بخوای میرسی. موفق باشی ممنونم ، اين نتيجه ي گشتن با دوستان باب در انجمن هست ![]() به اميد روزي كه همه ي جوون هاي هم سن و سال من از هم سن و سال با اميد و عشق راهشون رو پيدا كنند و به موفقيت دلخواهشون برسند ! موفق هستي ، موفق تر باشي ! ![]() |
|||
12-14-2011, 12:24 AM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
آخه دوستان نميدونم چرا وقتي ي كسب و كار را شروع ميكنم اولش با نهايت انرژي پيش ميرم بعد كم كم سرد ميشم.من شغلهاي پول دار زيادي تجربه كردم ولي بعد ي مدت برام خيلي زجر اور شدند ي جورايي تو ذهنم ميخوم ازشون فاصله بگيرم و كاملا هم اين موضوع را تجربه كردم كه هر موقع شارژ باشم پول بيشتري هم گيرم مياد ولي خيلي وقتها ناخوداگاه تو ذهنم خدا خدا ميكنم مشتري سراغم نياد.نميدونم چرا واقعا نتونستم اين موضوع را حل كنم
|
|||
12-14-2011, 09:14 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
آیزینیا فوتیدا
توی فضای 50 متری از 10 کیلو شروع بشه . اول روزی 25 کیلو آشغال می خورن و 15 کیلو کود می دن . 10 کیلو کرم میشه 4000 تا . سر یه هفته میشن 45000 تا . کرمها تا 4 سال عمر می کنن . هر کرو در بدو تولد0.3 گرم یعنی تولید کرم در هفته اول میشه 15 کیلو . با این اوصاف سد خوبی داره ولی به نظرم انقدر هم ساده نیست حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
12-14-2011, 09:56 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-14-2011 09:59 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(12-14-2011 09:14 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: آیزینیا فوتیدا از آقای سلجوقی خواستم تا منابع آموزشی لازم را در اختیار انجمن قرار دهد.فعلا که ایشان مطلبی را ارسال نکرده اند. بنظر موضوع خوبی است. به محض آنکه در اختیارم قرار گیرد در انجمن قرار می دهم. موفقتر باشید ![]() |
|||
12-14-2011, 11:28 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
فکر میکنم این کار به درد هر کسی نمیخوره شاید در اول کار آدم بخاطر پول درآوردن بره سراغش ولی بعد از مدتی از یک طرف مشکلات کار و از طرف دیگه نبود وجه اجتماعی خوب اون توی جامعه ما شاید طرف رو دلسرد کنه با این توضیح که من واقعا فکر میکنم کار عار نیست اما اگر عشق و علاقه به کار نباشه و فقط پول هدف باشه دلسردی در مراحل بعدی بسیار محتمله امیدوارم همه ما به کارهایی بیندیشیم که هر چه بیشتر کار کنیم بیشتر لذت ببریم
|
|||
12-15-2011, 02:06 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-15-2011 02:07 AM، توسط جوان.)
ارسال: #19
|
|||
|
|||
با سلام خدمت دوستان عزیز.
مدتی نبودم و اکنون چه خوب که اولین پست را در رابطه با کشاورزی ارسال کنم. با سپاس از دوستان گرامی که در این مقوله بحثی را صورت دادند. ورمی کمپوست شاید در نگاه اول جدید باشد اما سابقه کوتاهی هم ندارد. این کرم ها فوق العاده اند. کمپوست تولید شده توسط ایشان کاربرد بالایی دارد و در مواردی اعجاز میکند.بحث کاربردشان را باز نمکینم چون از اصل مطلب دور میشویم. هر چند پرورش این کرم در بحث کشت و صنعت است،و صنعت(در تناژ بالا) نقش مهمتری را ایفا میکند،اما فراموش نکنیم بالاخره داریم به نوعی کشاورزی میکنیم.بارها تاکید کردم کشاورزی چیزی جز عشق نیست.وقتی وارد کشاورزی میشویم یعنی تمام سختی ها را قبول کرده ایم اگر در ابتدای به ساکن با این موارد مشکل داریم نباید طرفش برویم همانند دوست عزیزمان mhe. در مورد این کار،خودم به شخصه ترجیح میدهم در ظرفیت پایین فعالیت نکنم چون برآیند سختی و نتیجه مطلوب نیست.البته این نظر شخصی است. دوستان دقت کنیم وقتی تاپیکی ایجاد میشود چه در مورد کشاورزی،بورس،فعالیت های خانگی و....به طور مثال 20 پاسخ داده میشود،18 تای آن خارج از مقوله است!ان شا الله رعایت کنیم. خوش بدرخشید. ببار ای بارون ببار ...
![]() |
|||
12-15-2011, 01:25 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-17-2011 01:46 PM، توسط mjdehghani.)
ارسال: #20
|
|||
|
|||
ما یه 4-5 هکتار زمین داریم که برای کشاورزی مناسبه . ولی قنات اونجا خراب شده و باید درست شه و لایروبی . دوست دارم اونجا رو سر وسامون بدم ولی می خوام استارتش خوب باشه به خاطر همین این بحث رو باز کردم
حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی | mmmjjj | 35 | 7,639 |
11-08-2013 01:35 PM آخرین ارسال: mmmjjj |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان