ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

سرمایه گذاری در پدیده
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:21 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: top-banner
آخرین ارسال: bibak@zah
پاسخ: 134
بازدید: 24411

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امیتازات : 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرمایه گذاری در پدیده
12-19-2014, 09:14 PM
ارسال: #21
RE: سرمایه گذاری در پدیده
(12-19-2014 08:51 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  خوب شما لیست دارایی های پدیده را رو کنید ، جمع بزنید و با رقم سهام مقایسه کنید
شرکت ها برای چی می رن تو بورس ، برای اینکه همه چیز روشن باشه ، پدیده همش باده ، کی بترکه خدا می دونه
امیدوارم طمع باعث نشه کسی کل سرمایش را از دست بده

اميدوارم اين بحث هاي خوب من و شما باعث دلخوري كاربران و مديران نشه .
اگه لازمه كه براتون ليست كنم دارايي هاي پديده رو كه يكي از دوستان تو سايت هاي همسايه لطف كردن محاسبه كردن.
در مورد بورس مهدي جان اگه همه چيز تو بورس قرار بود شفاف بشه كه حال و روز بورس ما اين نبود كه در دولت قبلي يك كله بره بالا شاخص و در سال 93 اينجوري بياد پايين و وارد 69000 بشه شاخص.
من اتفاقا ميگم كه بورس ما اصلا شفاف نيست.
اگه بود پديده اونجا هم خودنمايي ميكرد.چون حقوقي قوي پشت سهامداراشه.تا الان اينو ثابت كردن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-20-2014, 01:37 AM
ارسال: #22
بله لازمه ، لطفا زحمت لیستش را با ارزشش بکشید

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
12-20-2014, 09:08 AM
ارسال: #23
Photo RE: سرمایه گذاری در پدیده
به صورت عكس ميزارم

[تصویر: n5a0cvzbdngvvrr0oo91_thumb.png]

منبع : سايت بورسبازان - جناب آقاي خوش بخت
12-20-2014, 11:53 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-20-2014 01:00 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #24
هه هه ، واقعا که
این الان لیست دارایی هست یا وعده سر خرمن !! دی:
کاش خودتون یکبار می خوندید بعد اینجا می گذاشتید ، هر چند اصلا لیستی از ارزش دارایی ها من توش ندیدم

در حال حاضر زمین هایی موجود هست + مقداری ساخت و ساز
قیمت زمین مشخص هست و ساخت زیربنا + مجوزها + تراکم هم بالای متری یک میلیون نیست

یک دودوتا چهارتای ساده هست انجام بدید ببینیم یک دهم ارزش فعلی سهام هست یا نه
پدیده با تبلیغات هزار میلیاردی توی صدا و سیما روی پاست ، پول این تبلیغات را هم دارن از جیب سهام دار از همه جا بیخبر پرداخت می کنند
وای به روزی که پرده ها بیفتد

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
12-20-2014, 03:56 PM
ارسال: #25
(12-20-2014 11:53 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  هه هه ، واقعا که
این الان لیست دارایی هست یا وعده سر خرمن !! دی:
کاش خودتون یکبار می خوندید بعد اینجا می گذاشتید ، هر چند اصلا لیستی از ارزش دارایی ها من توش ندیدم

در حال حاضر زمین هایی موجود هست + مقداری ساخت و ساز
قیمت زمین مشخص هست و ساخت زیربنا + مجوزها + تراکم هم بالای متری یک میلیون نیست

یک دودوتا چهارتای ساده هست انجام بدید ببینیم یک دهم ارزش فعلی سهام هست یا نه
پدیده با تبلیغات هزار میلیاردی توی صدا و سیما روی پاست ، پول این تبلیغات را هم دارن از جیب سهام دار از همه جا بیخبر پرداخت می کنند
وای به روزی که پرده ها بیفتد

صلاح مملكت خويش خسروان دانند.
ما و شما گفتني ها رو گفتيم.
هر كس به اندازه ريسك پذيريش تصميم خواهد گرفت.
فقط اميدوارم شما خيلي ها رو از اين سود ننداخته باشيد با تحليل هاتون و بنده خيلي ها رو به ته چاه نبرده باشم !

پرسود و سلامت باشيد.
12-22-2014, 09:03 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-22-2014 09:04 PM، توسط omid.movafaghiat.)
ارسال: #26
(12-14-2014 09:50 AM)MultiMoney نوشته شده توسط:  
(12-14-2014 07:51 AM)moele نوشته شده توسط:  
(12-14-2014 01:54 AM)MultiMoney نوشته شده توسط:  سلام دوست خوبم
والا تا اونجايي كه من متوجه شدم دوستان ديد خوبي نسبت به پديده تو اين سايت ندارن.
شايدم حق دارند ولي من از تجربيات خودم ميگم.
من تو 5 ماه سرمايه ام تو پديده 2 برابر شده.
بهتون توصيه ميكنم با توجه به مجمع فوق العاده پيش رو (7 دي ماه 93) هر چه زودتر اقدام نماييد تا در سود اححتمالي سهيم باشيد.
شما براي اينكه خيالتون از بابت كلاهبرداري و دزدي و ... راحت بشه كافيه يا يك سر بريد تا شانديز (نسبت به سرمايه شما هزينه ناچيزي ميشه خرج سفر) يا عكس و كليپ هاي شهر رويايي پديده و شهر افسانه اي كيش رو ببينين.
باور كنيد جناب محسن پهلوان و تيم مشاور آنها از نوابع اقتصادي ايران هستند.
سوالي بود در خدمتم

عزیز چون شما کلی سود کردی و خوشحالی دلیل نمیشه یک تیم رانت خوار را نوابغ اقتصادی بدونید .به حرف من شک دارید بسم الله من یدونه زمین 500متری کشاورزی به شما می فروشم شما بروید تغییر کاربری بدهید به تجاری شما اگر موفق شدید بدون پارتی و رانت این کار را بکنید من اون وقت باور میکنم این آقایون رانت خوار چندین هکتار زمین را قانونی تغییر کاربری دادند و به قول شما نابغه اقتصاد هستند نه مفسد اقتصاد و زمین متری 2000تومن را به حق متری 20میلیون می فروشند

سلام
دوست گرامي
من نميخوام خيلي بحث كنم و فقط جواب دوستمون رو دادم.ولي اولا افترا و تهمت اون هم واقعا ندونسته كار درستي نيست.
در ضمن دوست عزيز قرار كه نيست هميشه و تا قيام قيامت زمين هاي شانديز كشاورزي بمونه.حالا يك عده تونستن تجاري و شروع به ساخت و ساز كنن.چرا ما ايراني ها فقط بلديم تخريب كنيم و بعد حسرت برج هاي الخليفه اماراتي ها رو بخوريم ؟
چرا دبي براي ما شده بهشت ولي اگه يك ايراني بخواد تو كيش همين پروژه رو راه بندازه ميشه رانت خوار ؟
دوست عزيز نميخوام جبهه بگيرم يا شعار بدم ولي امثال پديده اگه با رانت به اينجا رسيده نوش جونشون ! حداقل تك خوري نكردن !!! شما يك آمار بگير ببين چند كارگر روزانه دارن از پروژه پديده نون ميخورن ! 8000 نفر !!!

ببخشيد با اين ادبيات جواب دادم ولي با توجه به ادبيات شما لازم بود !
بعضی ها هم عرضه رانت خواری دارن اگه شما هم دارین ای کار را بکنید
شما اصلا چکار به رانت خواری دارید؟؟؟ شما فقط برید سودتونو بکنید به همه چیز کار نداشته باشید

(12-14-2014 09:50 AM)MultiMoney نوشته شده توسط:  
(12-14-2014 07:51 AM)moele نوشته شده توسط:  
(12-14-2014 01:54 AM)MultiMoney نوشته شده توسط:  سلام دوست خوبم
والا تا اونجايي كه من متوجه شدم دوستان ديد خوبي نسبت به پديده تو اين سايت ندارن.
شايدم حق دارند ولي من از تجربيات خودم ميگم.
من تو 5 ماه سرمايه ام تو پديده 2 برابر شده.
بهتون توصيه ميكنم با توجه به مجمع فوق العاده پيش رو (7 دي ماه 93) هر چه زودتر اقدام نماييد تا در سود اححتمالي سهيم باشيد.
شما براي اينكه خيالتون از بابت كلاهبرداري و دزدي و ... راحت بشه كافيه يا يك سر بريد تا شانديز (نسبت به سرمايه شما هزينه ناچيزي ميشه خرج سفر) يا عكس و كليپ هاي شهر رويايي پديده و شهر افسانه اي كيش رو ببينين.
باور كنيد جناب محسن پهلوان و تيم مشاور آنها از نوابع اقتصادي ايران هستند.
سوالي بود در خدمتم

عزیز چون شما کلی سود کردی و خوشحالی دلیل نمیشه یک تیم رانت خوار را نوابغ اقتصادی بدونید .به حرف من شک دارید بسم الله من یدونه زمین 500متری کشاورزی به شما می فروشم شما بروید تغییر کاربری بدهید به تجاری شما اگر موفق شدید بدون پارتی و رانت این کار را بکنید من اون وقت باور میکنم این آقایون رانت خوار چندین هکتار زمین را قانونی تغییر کاربری دادند و به قول شما نابغه اقتصاد هستند نه مفسد اقتصاد و زمین متری 2000تومن را به حق متری 20میلیون می فروشند

سلام
دوست گرامي
من نميخوام خيلي بحث كنم و فقط جواب دوستمون رو دادم.ولي اولا افترا و تهمت اون هم واقعا ندونسته كار درستي نيست.
در ضمن دوست عزيز قرار كه نيست هميشه و تا قيام قيامت زمين هاي شانديز كشاورزي بمونه.حالا يك عده تونستن تجاري و شروع به ساخت و ساز كنن.چرا ما ايراني ها فقط بلديم تخريب كنيم و بعد حسرت برج هاي الخليفه اماراتي ها رو بخوريم ؟
چرا دبي براي ما شده بهشت ولي اگه يك ايراني بخواد تو كيش همين پروژه رو راه بندازه ميشه رانت خوار ؟
دوست عزيز نميخوام جبهه بگيرم يا شعار بدم ولي امثال پديده اگه با رانت به اينجا رسيده نوش جونشون ! حداقل تك خوري نكردن !!! شما يك آمار بگير ببين چند كارگر روزانه دارن از پروژه پديده نون ميخورن ! 8000 نفر !!!

ببخشيد با اين ادبيات جواب دادم ولي با توجه به ادبيات شما لازم بود !
بعضی ها هم عرضه رانت خواری دارن اگه شما هم دارین ای کار را بکنید
شما اصلا چکار به رانت خواری دارید؟؟؟ شما فقط برید سودتونو بکنید به همه چیز کار نداشته باشید
12-22-2014, 09:10 PM
ارسال: #27
آقا من 3 سال پیش کل سرمایه ام 10 میلیون بود الان شده 50 میلیون یعنی 5 برابر
پس این همه شایعه برای پدیده درست نکنید
12-22-2014, 09:55 PM
ارسال: #28
نقل قول :بعضی ها هم عرضه رانت خواری دارن اگه شما هم دارین ای کار را بکنید

چشم منتظر دستور شما بودم که برم رانت بخورم .خوبه داداش شما اجازه دادی .اگر نه من باید چیکار می کردم!!!!

من به رانت خواری کار دارم خیلی هم کار دارم چون نمی گذارم هر پولی وارد زندگیم بشه من پدیده را نه محکوم کردم(در جایگاهش نیستم) نه شایعه درست کردم به استناد اطلاعاتی که هر روز روی سایتهای خبری معتبر میاد و عقل خودم و عدم شفافیت پدیده حکم میدم به خودم که این پولها خوردن نداره .همین.حالا شما دوست داری بخوری بسم الله من کاره ای نیستم جلو شما را بگیرم

نقل قول :آقا من 3 سال پیش کل سرمایه ام 10 میلیون بود الان شده 50 میلیون یعنی 5 برابر
راه از بین بردن شایعه هم خیلی آسان است پدیده صورت مالی کامل و شفاف بده دهن من و100تا خبرگزاری و خبرنگار و تحلیل گر اقتصادی را ببنده خیلی کار سختیه؟؟؟!!اما چرا صورت مالی نمیده بماند!!!!!!

جناب بازرگان و تاجر 16 ساله شما که در بورس با 40میلیون سرمایه روزی 2میلیون سود می برید بهتر نیست 50میلیون را از پدیده بگیرید در بورس و تجارت و بازرگانیتون سرمایه گذاری کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟در کتاب بعدیتون از نحوه مدیریت زمان و سرمایه و تجارت خودتون و چه طور هم زمان به کار درسی و مدرسه و تحلیل بازار بورس و تجارت و بازرگانی می رسید بنویسید قطعا در ابعاد بین اللملی پر فروش خواهد بود من خودم حتما چند جلد می خرم

موفق باشید!10_004
12-22-2014, 09:58 PM
ارسال: #29
(12-22-2014 09:10 PM)omid.movafaghiat نوشته شده توسط:  آقا من 3 سال پیش کل سرمایه ام 10 میلیون بود الان شده 50 میلیون یعنی 5 برابر

مرحبا به قدرت ريسك پذيري شما 10_004
ان شاالله بعد مجمع خبرهاي خوبي در راه باشه
12-25-2014, 02:12 PM
ارسال: #30
(12-22-2014 09:55 PM)moele نوشته شده توسط:  
نقل قول :بعضی ها هم عرضه رانت خواری دارن اگه شما هم دارین ای کار را بکنید

چشم منتظر دستور شما بودم که برم رانت بخورم .خوبه داداش شما اجازه دادی .اگر نه من باید چیکار می کردم!!!!

من به رانت خواری کار دارم خیلی هم کار دارم چون نمی گذارم هر پولی وارد زندگیم بشه من پدیده را نه محکوم کردم(در جایگاهش نیستم) نه شایعه درست کردم به استناد اطلاعاتی که هر روز روی سایتهای خبری معتبر میاد و عقل خودم و عدم شفافیت پدیده حکم میدم به خودم که این پولها خوردن نداره .همین.حالا شما دوست داری بخوری بسم الله من کاره ای نیستم جلو شما را بگیرم

نقل قول :آقا من 3 سال پیش کل سرمایه ام 10 میلیون بود الان شده 50 میلیون یعنی 5 برابر
راه از بین بردن شایعه هم خیلی آسان است پدیده صورت مالی کامل و شفاف بده دهن من و100تا خبرگزاری و خبرنگار و تحلیل گر اقتصادی را ببنده خیلی کار سختیه؟؟؟!!اما چرا صورت مالی نمیده بماند!!!!!!

جناب بازرگان و تاجر 16 ساله شما که در بورس با 40میلیون سرمایه روزی 2میلیون سود می برید بهتر نیست 50میلیون را از پدیده بگیرید در بورس و تجارت و بازرگانیتون سرمایه گذاری کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟در کتاب بعدیتون از نحوه مدیریت زمان و سرمایه و تجارت خودتون و چه طور هم زمان به کار درسی و مدرسه و تحلیل بازار بورس و تجارت و بازرگانی می رسید بنویسید قطعا در ابعاد بین اللملی پر فروش خواهد بود من خودم حتما چند جلد می خرم

موفق باشید!10_004

خیلی ممنون از شما
من بخاطر این دیگه تو بورس نمیرم چون جای خیلی مهم رو از دست نداده باشم. چون پدیده 7 دی ماه کلی سود میکنه. ولی ممکن بود اگه این پول رو بزارم سهام بخرم الان ضرر کرده باشم. الان وضع بورس هم خوب نیست.
من اینو بگم قبل از امتحانات دی ماه من اصلا درس نمیخوندم و فقط توی بازار سهام و پدیده بودم که چقدر سود میکنم.
بعد اینو بگم که اگه رانت خوردن حرام هست به گردن کسی دیگه میوفته شما مقصر نیستید .
این پول مثل بقیه بانک هاست که میگن نزوله از این حرفاست.
10_004
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  در کارتون چه نوع حروم و حلالی میتونید بکنید ولی اینکار را نمیکنید mir abbas 20 5,842 06-18-2019 06:21 PM
آخرین ارسال: mahdir938
  در کافی نت ها مراقب این قطعه باشید + عکس کامیار کاظمی 9 4,740 02-19-2015 08:27 PM
آخرین ارسال: a162
  هشدار بانک ملی در خصوص شيوه جديد کلاهبرداری مــجــیــנ 6 2,639 05-11-2014 03:42 PM
آخرین ارسال: یک همراه سبز
  عبرت نامه انجمن در مستند شوک شبکه سه! کامیار کاظمی 31 5,718 12-30-2013 11:02 PM
آخرین ارسال: alma
  فساد اقتصادي در قالب كارآفريني کامیار کاظمی 0 806 09-07-2013 08:37 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
  7 روش مرسوم‌ كلاهبرداری اینترنتی در ایران karafarin 0 1,372 04-18-2013 02:06 PM
آخرین ارسال: karafarin
  عملیات عجیب و بی سابقه دزدان در فرودگاه بروکسل Delta.H 1 942 02-21-2013 06:12 PM
آخرین ارسال: Delta.H
  آموزش بانک‌زنی در قرن بیست‌ویک با پنج گام ساده! mallarme 0 1,368 12-09-2012 02:58 PM
آخرین ارسال: mallarme
  بند انگشت انسان در بسته همبرگر در قم!(تصاویر +۱6) کامیار کاظمی 8 2,074 10-21-2012 12:45 PM
آخرین ارسال: mehrdad062
  کارگاه تولید دلار تقلبی در چین+عکس tondar12 2 1,278 10-16-2012 07:02 PM
آخرین ارسال: سعید محمدی
  یک ماجرای عجیب در مشهد کامیار کاظمی 21 6,042 07-18-2012 12:36 AM
آخرین ارسال: aliakaj
  دستگیری لیدر اصلی یک شرکت هرمی در ایران کامیار کاظمی 1 1,426 01-26-2012 12:44 AM
آخرین ارسال: Alireza_Kh
  کسب درآمد از طریق دریافت اس ام اس در ایران poolsazi 1 9,608 07-27-2011 08:15 PM
Heart کسب درآمد در سایت بانك شارژ viphyip 1 2,594 05-19-2011 04:57 PM
  پرداخت های اینترنتی کلاهبردار در ایران کامیار کاظمی 0 1,355 01-23-2011 03:48 PM
  دو برابر کردن پول در ظرف چند دقیقه nima58 7 13,757 01-17-2011 04:16 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS