ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آرامش و آسایش, مهمترین مسئله زندگی زمان کنونی: 09-25-2025, 06:47 PM |
|||||||
|
آرامش و آسایش, مهمترین مسئله زندگی
|
09-15-2013, 11:18 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: آرامش و آسایش, مهمترین مسئله زندگی
سعادتمند کسی است که به گونه ای آرامش درونی و آسایش بیرونی را برای خود و حتی الامکان برای اطرافیان خود فراهم نماید ، و سعادتمندتر کسی است که در پایان عمرش عاقبت به خیر گردیده باشد. برنده هیچوقت تسلیم نمی شود و تسلیم شونده هم هیچوقت برنده نمی شود. ((راهکار) پل ارتباطی بین صندوقهای استانی |
|||
09-16-2013, 08:00 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
مادر یعنی آرامش
پدر یعنی آسایش خدا هرگز این دوتارو از ما نگیره … با خودتان خوب تا کنید با خودتان که خوب تا نکنید روزگار شما را تا میکند می کند توی پاکت و می اندازد توی صندوق پستی ؛ به یک مقصد نامعلوم خودت به جان خودت بیفت خودت خودت را بساز خودت مواظب خودت باش و گرنه دیگران به تو هر شکلی که دلشان بخواهد میدهند. |
|||
09-16-2013, 03:09 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
انسان متولد می شود. زندگی میکند و عمر به پایان می رسد.(خدا 120سال عمر با عزت بشما عطا فرماید. آمین)
چه زود گذشت.(خیلی وقتها این جمله را شنیده ایم.) خوب چکار باید کرد؟ بیشتر نظر من این است که بفرمائید چگونه این آرامش و آسایش را برای خود فراهم کنیم؟ خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-16-2013, 04:06 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
![]() الا بذکرالله تطمئن القلوب بنظر من معنی این آیه غیر از یاد خدا بودن باید به معنی یاد آموزه های الهی که از طرق مختلف به دستمون میرسه هم باشه.آموزه هایی شبیه بحث هایی که توی تاپیک های همین انجمن میشه کتاب هایی که برای روابط حسنه معرفی میشه. به نظر من مهمترین عامل از این آموزه های الهی که خیلی توی آرامش این سه حوزه موثره صداقت توی همه حال و همه جاست.. من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم. |
|||
09-16-2013, 04:16 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
آرامش بیشر در فکر و درون ما شکل می گیرد و نباید آن را بیرون از خود جستجو کرد.
همیشه لازم است سکوت و مراقبه را تمرین کنیم، چرا که هیچ عاملی به اندازه سکوت و مراقبه نمی تواند نگرانی، افسردگی، اضطراب را تسکین دهد. هر روز زمانی را برای سکوت در نظر بگیریم و همیشه شکرگزار هر آنچه که داریم و هرآنچه که هستیم باشیم.
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
09-16-2013, 07:13 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(09-16-2013 03:09 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: چگونه این آرامش و آسایش را برای خود فراهم کنیم؟ایجاد این دو اصل به خیلی چیزها بستگی داره... لذت بردن از لحظه لحظه زندگی MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
09-16-2013, 09:16 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
عزیزان این آرامش و آسایش بستگی به نوع عمل و عکس العملهای ما در خانواده و جامعه و محل کار دارد.
در رابطه با تک تک این موارد اگر نظری دارید مرقوم فرمائید تا من هم نظر نهائی خود را باستحضار برسانم. تصمیم دارم مطالبی را که می نویسم بیشتر در حالت پرسش و پاسخ باشد تا ذهن را خود بخود درگیر کند . اگر روزی عزیزی تصمیم داشت و یا نتوانست در انجمن بماند ناخودآگاه بطرف موفقیت حرکت کند. ![]() ![]() ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-16-2013, 09:31 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-16-2013 09:34 PM، توسط Fela.Want.)
ارسال: #18
|
|||
|
|||
با تمام احترامی که به استادم قائلم یه حرفو می زنم...
بیشتر برای خودمه تا سختی نکشی توی زندگیت روی آرامش و آسایش رو نمی بینی رویا پردازی تنها کارایی نداره دوستان تا برسی به نقطه موفقیت پر از سختی و زمین خوردنه کسی موفقه و روی آرامش و آسایش رو می بینه که پاشه و بازم ادامه بده... با تشکر (البته ببخشید اگه حرفم بی ربط بود) ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
09-16-2013, 09:44 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-16-2013 09:46 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #19
|
|||
|
|||
(09-16-2013 09:31 PM)hadi_bnd نوشته شده توسط: با تمام احترامی که به استادم قائلم یه حرفو می زنم...ضمن تشکر از اظهار نظر شما. نظر تک تک عزیزان برایم قابل احترام است. متوجه نشدم سختی یعنی چی؟ کاش می شد در رابطه با این تایپیک حضوری مطالب را عرض میکردم که در زندگی سختی وحود ندارد. سختی به چه معنی؟ بیکاری؟ بی پولی؟ داشتن کار سخت؟ ای کاش مطالب نوشته شده من را سریالی مطالعه بفرمائید تا متوجه شوید اصلا چیزی به معنی سختی وجود ندارد. بلکه تلاش برای موفقیت است. مگر نه اینست که در اوج گرفتاری به این سه مورد اعتقاد داشتم و همین اعتقاد باعث رسیدن من به آسایش و آرامش شد. وقتی وارد مکانی برای کار می شوم: عاشق آن محل می شوم عاشق مردمان آن محل می شوم و در نهایت عاشق کار. ما در انجمن کار را بر روی ذهن انجام می دهیم . خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-16-2013, 09:53 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
استاد عزیزم
متن بلند بالایی نوشته بودم و سختیها رو نوشتم ولی هر چه دارم فکر می کنم حرف شما رو تازه فهمیدم ببخشید استادم دستتونو می بوسم ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
زندگی نابغه ۹ ساله و رکوردار ایران | karafarin | 8 | 2,398 |
05-21-2014 12:13 PM آخرین ارسال: کاظم کاظمی |
|
کار برای زندگی یا زندگی برای کار؟؟؟؟؟؟ | karafarin | 9 | 1,877 |
09-17-2013 05:06 PM آخرین ارسال: soshiant |
|
مهمترین مطلبی که می توانید فرا گیرید. | jahanagahi | 17 | 3,053 |
07-27-2013 12:25 PM آخرین ارسال: jahanagahi |