ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
حسابدارا بیان اینجا زمان کنونی: 09-24-2025, 02:39 AM |
|||||||
|
حسابدارا بیان اینجا
|
10-11-2013, 06:31 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: حسابدارا بیان اینجا
یه تجربه و پیشنهاد برای حسابدارای عزیز
یه بنده خدایی کارشناسی حسابداری داشت ارشد رو حقوق خوند نتیجه شده یه حسابدار شرکتهای مالی معتبر با پرونده های میلیاردی و دستمزدهای چندصد میلیونی. ظاهرا در دانشگاههای خارج از کشور رشته ای هست که هر دوی اینا رو در بر میگیره و پوشش میده اما در ایران فقط ادمای زرنگ میتونن این دو رو تلفیق کنن و ازش معجون بسازن.لازم به ذکر هست که باجناق این بنده خدا قاضی بود و ایشون راهنمایی کرده بود که حسابدارای ما در زمینه ی اشنایی با مسائل حقوقی ضعف دارن و ادامه ی قصه..... موفق باشید ![]() |
|||
10-11-2013, 07:44 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-11-2013 07:45 PM، توسط یک همراه سبز.)
ارسال: #12
|
|||
|
|||
منم يه ماهي ميشه حسابداري رو تو يه كارخونه شروع كردم......
ولي علاقه اي بهش ندارم ولي آدمي رو سراغ دارم كه بابت مشاوره مالي ساعتي پول ميگيره اونم رقم هاي نجومي اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
نگاهی به آیینه بیندازید ![]() ![]() |
|||
11-13-2013, 01:59 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
با سلام به خدمت همه دوستان عزيز
من ليسانس حسابداري از دانشگاه ازاد هستم ميخواستم وارد بازار کارشوم لطفا" راهنمايي کنيد که من چگونه ميتوانم به کار حسابداري مشغول شوم واز کجا شروع کنم براي کار حسابداري تا هم ازلحاظ مالي وهم از لحاظ تجربه کاري تامين شوم بينهايت سپاسگزار ميشوم اگر راهنماي بفرماييد . |
|||
01-12-2014, 03:57 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
سلام
من حدود 13 ساله که حسابداری یه شرکت تقریبا بزرگ صادرات و واردات رو به عهده دارم و دیگه به جایی رسیدم که اینجا هیچ پیشرفتی ندارم و حدود 4-5 ساله دارم درجا میزنم همچنین از نظر درامدی دیگه مناسب من نیست (حدود2تومن درماه) حسابداری شغلیه که اگه بخوای به جایی برسی یا باید برای صاحبکار خلاف کنی (حساب سازی ) یا برای خودت خلاف کنی (هزینه سازی).من با 13سال سابقه کار صادقانه هنوز گیر اجاره سر ماه و خرج و مخارج ساده زندگی هستم و دیگه دارم میزنم بیرون واسه خودم یه کاری راه بندازم یه تجربه 13ساله به من میگه تا برای خودت کار نکنی و کارفرمای خودت نباشی از یه حدی بالاتر نمیری حتی اگه با مدرک فوق تخصص کارمند یکی دیگه باشی . فقط دقیقا نمیدونم از کجا و با چه کاری شروع کنم. |
|||
01-25-2014, 11:57 AM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
سلام خدمت دوستان
من چند وقتیه که با این سایت آشنا شدم واقعا سایت خوبیه منم حسابدار هستم بعد یه مدت کار کردن تو جاهای مختلف خودم یه موسسه خدمات مالی زدم و واسه خودم شروع به کار کردم اولش واقعا خیلی سخت بود حتی اجاره هم به زور در می آوردم ولی کم کم خدا رو شکر خوب شد ولی درآمدم راضی کننده نیست و میبینم به درآمدی که میخواستم نمی رسم الان سود خالص سالیانه حدود 20 میلیون تومان هست ولی اصلا راضی کننده نیست گر چه از لحاظ کار گرفتن اصلا مشکلی ندارم و اعتبار بالایی در این زمینه ندارم ولی حساب کردم هر چقد کار بگیرمو سرمو شلوغ کنم بازم سود زیادی عایدم نمیشه فوقش بشه 60 میلیون تو سال برای همینم دنبال کار دیگه ای هستم تا از این دانشم برای رشد و پیشرفت خودم استفاده کنم تا شرکتهای دیگه آری زندگی زیباست/ زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست/ گر بیافروزیش رقص شعله اش بر هر کران پیداست/ ور نه خاموش است و خاموشی گناه ماست |
|||
01-26-2014, 01:20 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(01-25-2014 11:57 AM)online نوشته شده توسط: سلام خدمت دوستانببخشید اشتباه نوشتم تصحیح میکنم : اعتبار بالایی در این زمینه دارم اشتباه نوشتم ندارم ![]() آری زندگی زیباست/ زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست/ گر بیافروزیش رقص شعله اش بر هر کران پیداست/ ور نه خاموش است و خاموشی گناه ماست |
|||
04-14-2014, 06:46 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-14-2014 06:48 PM، توسط yagub62.)
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(01-26-2014 01:20 AM)online نوشته شده توسط:با سلام خدمت دوست عزیز(01-25-2014 11:57 AM)online نوشته شده توسط: سلام خدمت دوستانببخشید اشتباه نوشتم به نظر من لازم نیست سرتان را شلوغ کنین فقط کافیه با افزایش حجم کارها به کار و درگیری مستقیم مدیریت کنی خیلی بیشتر می تونی دربیاری. (04-14-2014 06:46 PM)yagub62 نوشته شده توسط:(01-26-2014 01:20 AM)online نوشته شده توسط:با سلام خدمت دوست عزیز(01-25-2014 11:57 AM)online نوشته شده توسط: سلام خدمت دوستانببخشید اشتباه نوشتم خواستن توانستن است. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
جایی رو میشناسید خریدامو از ترکیه بیاره اینجا تحویل بده؟ | بهار22 | 2 | 1,691 |
11-24-2013 06:30 PM آخرین ارسال: M0TRIX |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان