سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: حسابدارا بیان اینجا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با عرض ارادت خدمت همه حسابدارا
واقعا شغل شریفیه حیف که مظلوم واقع شده
دوستان نظر بدن که چگونه میشه خودمونو تو بازار به عنوان یک حسابدار مطرح کنیم؟
من خودم اول با بازاریابی نرم افزار حسابداری شروع کردم و الان حسابداریه چند فروشگارو[b] دارمA00 (20)A00 (20)
(08-04-2013 01:07 PM)eedy نوشته شده توسط: [ -> ]با عرض ارادت خدمت همه حسابدارا
من خودم اول با بازاریابی نرم افزار حسابداری شروع کردم و الان حسابداریه چند فروشگارو[b] دارمA00 (20)A00 (20)
سلام دوست عزیز
من دانشجوی حسابداری هستم و دنبال شغل اگرلطف کنی در مورد بازاریابی نرم افزار که فعال بودید راهنماییم کنید چطور میتونم در کرمان این کار را انجام بدم خیلی ممنون میشم.
(08-04-2013 01:07 PM)eedy نوشته شده توسط: [ -> ]با عرض ارادت خدمت همه حسابدارا

حسابدار مطرح که نداریم ، ولی حسابساز مطرح زیاد داریم ، درامدهاشون هم نجومیه
مثلا مالیات یک میلیاردی یک کارخانه را با حساب سازی می کندش 100 میلیون ، 100 میلیون هم خودش می گیره. احد الناسی هم نمی تونه از کارش سر در بیاره ، چه بررسه به حسابرس و مالیاتچی ! یک همچین پروژه ای سرجمع یک ماه هم بیشتر طول نمی کشه ،
سعید خان
یه نرم افزار خوبو انتخاب کن ( که یکی از دوستان پیشنهاد همکاری داد ) و بعد به هر جا که دارن پول در میارن مخصوصا اگه چند نفر شریک باشن یه سر بزن
اکثرا بعد از خرید نرم افزار دنبال حسابدار هم هستن
موفق باشی سعید اقا
ممنونم احسان عزیزازراهنماییت.امیدوارم شماهم در همه مراحل زندگی موفق باشید.
سلام. یک سوال. اسم نرم افزار مالی رو که دارید میشه به منم معرفی کنین ؟ خودتون طراحی کردید؟ هزینش چقدر هست؟ نیاز به دانش حسابداری هم لازمه برای کار باهاش؟ متشکرم از پاسختون
بنده هم دیپلم حسابداری مالی هستم قراره به عنوان کمک حسابدار در جایی مشغول کار بشم بعد در کنار کار و تجربه و بیمه شدن ادامه تحصیلات دانشگاهی بدم کلا حسابداری شعریه که دارای امنیت شغلی خوبیه و اگر مهارت های حسابدار زیاد باشه درامد خوبی هم خواهد داشت
من دوتا نرم افزارو فقط میفروشم طراحیش کاره شرکتهای معتبر و خوبیه اقا پژمان یکی محک و دیگری کیمیای تجارت هم باهاشون کار میکنم و هم میفروشم
لازمه فروش اینه که کاملا به نرم افزار مسلط باشی قیمتشونم با توجه به کاراییشون متفاوته از 120 تومن هست تا 400 تومن اگه با استعداد باشی نیاز نیست حسابدار باشی کافیه فقط یه نفر کمی واسط توضیح بده
دوستان خوشحال میشن که همه در مورد سابقه کاریشون صحبت کنن یا حتی مشکلاتی که تو محیط کار واسشون پیش اومده تا همه تجربه دار بشن
با تشکر
احسنت بر شما منم حسابدارم...نمیدونم تو این شرایط اقتصادی چه کاری رو واسه خودم ایجاد کنم که هم پرستیژ داشته باشیم و هم سود عالی داشته باشه....مراجعه به آخرین مطلب یا پست توی قسمت کارآفرینی...منتظر نطراتتون هستم.سپاس
سلام به همه دوستان عزیز
من تازه برای شروع کار حسابداری یک پمپ بنزین را به عهده گرفتم.وشحال میشم راهنماییم کنید
با آرزوی موفقیت
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع