ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
داستان مبارزه من!!! زمان کنونی: 09-24-2025, 09:07 AM |
|||||||
|
داستان مبارزه من!!!
|
05-09-2013, 04:07 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: داستان مبارزه من!!!
عالی عالی عالی است تلاش و انگیزه های بی بدیلتان برای موفقیت .
شما نمونه یک بانوی موفق آینده دار هستید .حالا که راه موفقیت شخصی را یاد گرفته اید می توانید با آموزش های خاص و هدفگزاری بلند مدت به جهش در موفقیت و ایجاد کسب و کارتان برسید . اگر فرصت داشتید از کلاس کسب و کار که در حال برگزاری است استفاده کنید و کارتان را اصولی تر گسترش دهید . موفق باشید . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
05-09-2013, 11:34 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
واقعا فوق العاده و تحسین بر انگیز
افرین به این عظم و اراده |
|||
05-09-2013, 11:39 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
واقعااااااااااااااااااااا احسنت به این پشتکار و توکل بر خدا
مهم اینه شما سر بالائی های زندگی را پشت سر گذاشتید و زندگی پر از معجزه را تجربه نمودید واقعا مارال عزیز خوشحالم که دوستی مثل تو به این انجمن اضافه شدهههههههههه عزیزمممممممممممم شما افتخاری هستی برای من به عنوان یک بانوی مبارز و فرهیخته من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-10-2013, 01:26 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-10-2013 01:32 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #14
|
|||
|
|||
عزیزان با مطالعه دقیق این تایپیک می توانیم درسهای بزرگی بگیریم:
-داشتن هدف - اعتماد بنفس - پشتکار - سماجت - شکستن دیوار ذهنی - ایمان و باور بخود و...... دخترم موفق هستی , موفقتر باشی. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
05-10-2013, 01:36 AM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
درسي كه از داستان زندگي خانم مارال آموختيم فوق العاده ارزشمنداست ببينيد همه ما درطي مسيرپرفراز ونشيب زندگي به نقطه اي ميرسيم كه بهش ميگويند بن بست يعني قرارگرفتن دربدترين شرايط ممكن خيليها درچنين مواقعي دست و دلشان ميلرزدپاهايشان سست ميشود تعادلشان راازدست ميدهند و بامخ به زمين ميخورند زمين خوردني ويادرخوشبينانه ترين حالت هيچ كاري براي تغيير شرايط انجام نميدهند وباصطلاح به وضع موجود راضي ميشوندتاشايد گذشت زمان گره ازكارشان بگشايد ويامعجزه اي اتفاق بيفتد اما انسانهاي بااراده درچنين شرايطي هرگز تسليم نميشوند چون اصولا واژه تسليم وشكست درقاموس چنين افرادي وجود ندارداگر هزاربارهم زمين بخورندبازبرميخيزند وبا چنگ ودندان هم كه شده ازدل صخره هاي سخت راهي براي خودبازميكنندوالطاف الهي وامدادهاي غيبي هم به كمكشان مي آيد وجاده رابرايشان هموارميكندپس دوستان عزيز هميشه پافشاري و صبرواستقامت چاره كارنيست وگاهي تغيير مسيروشرايط موجود بهترين گزينه است نه سرخم كردن ونشستن وزانوي غم بغل گرفتن به نظر من موفقيت را حتي شده بايد ازدهان شيربيرون كشيد چون فرج بعدازشدت و آرامش بعدازسختي خيلي لذتبخش و گواراست وبه زحمتش مي ارزد
خدايا چنان كن سرانجام كار توخشنودباشي و مارستگار |
|||
05-10-2013, 10:05 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
کاملا آموزنده بود.هیچ وقت جلوی مشکلات سر خم نخواهم کرد و آنها را زیر پا میگزارم.
فعلا در وضعیت ورشکستگی |
|||
05-10-2013, 10:07 AM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
از همه دوستان گل میلیاردی ممنونم
پیدا کردن این انجمن و شما دوستان یکی از اتفاقای عالی زندگیم بود که باعث جهش تو زندگیم شد. هر کس بخواهد کاری انجام دهد راهش را پیدا می کند هر کس نخواهد کاری را انجام دهد بهانه اش را |
|||
06-04-2013, 08:51 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-04-2013 08:51 PM، توسط خانم میلیاردر.)
ارسال: #18
|
|||
|
|||
آفرین به پشتکار این زن ایرانی
![]() من هم به زودی داستان میلیاردر شدنم رو اینجا می نویسم که مشکلاتم دست کمی از این داستان نداره ، البته الان فقط اسم خانوم میلیاردر رو یدک میکشم ولی به زودی میلیارد ها پول رو هم با خودم یدک خواهم کشید ![]() آفرین به پشتکار این زن ایرانی 10_004 من هم به زودی داستان میلیاردر شدنم رو اینجا می نویسم که مشکلاتم دست کمی از این داستان نداره ، البته الان فقط اسم خانوم میلیاردر رو یدک میکشم ولی به زودی میلیارد ها پول رو هم با خودم یدک خواهم کشید 12_002[size=large][color=#C71585][b] من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا.من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد. |
|||
06-04-2013, 09:10 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
(06-04-2013 08:51 PM)خانم میلیاردر نوشته شده توسط: آفرین به پشتکار این زن ایرانی خیلی خوشحال می شم داستانتون رو بشنوم. من از داستان دیگران خیلی انرژی میگیرم. مثلا هر وقت که احساس می کنم دارم ناامید می شم می رم داستان زندگی آنتونی رابینز رو می خونم. هر کس بخواهد کاری انجام دهد راهش را پیدا می کند هر کس نخواهد کاری را انجام دهد بهانه اش را |
|||
06-04-2013, 09:28 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
فعلا نمیتونم تا به موفقیتی که میخوام نرسیدم داستان زندگیم رو تعریف کنم می ترسم نا خواسته اتفاقات بد گذشته رو دوباره به زندگیم جذب کنم .
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا.من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد. |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان