ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نظرسنجی: ارزیابی شما از سطح این تاپیک
این نظرسنجی بسته شده است.
عالی 62.50% 15 62.50%
خوب 29.17% 7 29.17%
متوسط 8.33% 2 8.33%
بد 0% 0 0%
در کل 24 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده اید. [نمایش نتایج]

مطرح کردن سوالات مفاهیم قانون جذب
زمان کنونی: 09-24-2025, 12:29 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: اقاي ايـــده
آخرین ارسال: dream
پاسخ: 121
بازدید: 19398

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امیتازات : 3.39
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
07-03-2012, 06:04 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-03-2012 07:26 PM، توسط m_grate29.)
ارسال: #11
RE: مسائل کاربردی قانون جذب ( Law Of Attraction )
1 - پیدایش آفرینش خلقت و انسان: نظامندی آفرینش
2 - خدا ( آفریننده ): عشق واقعی . یاری دهنده .
3 - عشق: عاملی برای بهتر زندگی کردن
4 - پول : بدبختی و خوشبختی
5 - علم: کشف حقیقت های کائنات و پیشروی در آینده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
07-03-2012, 06:35 PM
ارسال: #12
در روایات ما شیعیان در مورد آخر الزمان روایتی است که وقتی امام زمان ظهور می کند دروازه ذخائر جهان را می گشاید و تمامی مردم ثروتمند خواهند شد و فقیری روی زمین نمی ماند .
خوب این روایت نشان می دهد که ثروت و فراوانی در طبیعت همیشه بوده است و ما بوده ایم که نتوانسته ایم با تلاش خود به آن دست پیدا کنیم .
کسب ثروت منافاتی با نظرات معصومین ما ندارد چه اینکه ما را بسیار به تلاش برای کسب ثروت و روزی کرده اند .
ذخائر ثروت عالم آنقدر زیاد است که اگر روی زمین را پر از سنگریزه های الماس کنند باز هم اضافه می می ماند . از راه حلال هر چه بدست آوری
از کسی کم نمی شود و حق کسی زایل نمی شود .

امروز هم که نتوانسته ایم به ثروت برسیم دلیل آنست که خود نخواسته ایم . ثروت و فراوانی مانند رود در کنار ما جاری است خوب نگاه کنیم ....
می بینیم .......
پیشاپیش نیمه شعبان را به همه دوستان انجمن تبریک می گویم

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
07-04-2012, 11:59 AM
ارسال: #13
[color=#87CEFA]10_004- آیا نعمتها تمام می شوند ؟؟؟
برای این سوال دو جواب به ذهنم می رسد [/color]

الف: وقتی انسان به دنیا می آید روزی ایشان هم بدنبالش می آید پس برای هر کس میزانی در نظر گرفته شده که منحصر به خودش می باشد حال این فرد کی و چه موقع به آن برسد و به چه مقدار و در چه زمان بستگی به شرایط دارد که برای آن فرد تعریف شده است . بعضی ها به این روزی به مرور و خرد خرد می رسند و بعضی های دیگر همه را یکجا بدست می آورد و خرد خرد استفاده می کند.
ب: برای انسان مقدار و میزانی تعیین نشده این نعمت آنقدر زیاد و فراوان است که هر کسی با توجه به موقعیت ، توانایی ، علم و آگاهی و... خودش می تواند دستی برای این ذخایر دراز کرده و از آن بهره مند شود بدون اینکه از این ذخایر چیزی کم شود چون نعمت بر اساس مکانیسمی تعریف شده بر این سیستم مرتبا به طروق مختلف تزریق و وارد میشود .

[color=#87CEFA] - آیا دریافت سهمیه ی شما باعث سکه شدن زندگی مردم و بانکهای جهان می شود و به سوی ورشکستگی می روند ؟؟؟[/color]

فکر می کنم سهمیه هر فرد برای خود فرد هست و کد این سهمیه فقط برای شخص مورد نظر محفوظ می باشد
[color=#1E90FF]
- آیا اینکه شما بی نهایت نعمت داشته باشید حق کسی را زایل کرده اید ؟؟؟ و کار خلافی است ؟؟؟
[/color]

من فکر میکنم برای هر کسی رزق و روزی تعریف شده و این بی نهایت از دیدگاه من درست نمی تواند باشد حال این روز ی می تواند زیاد باشد و یا کم .
[color=#1E90FF]
- آیا امروز که به خواسته ات نرسیدی با درک وفور نعمت باز هم ناراحت هستی ؟؟؟
[/color
]

خوب با درک به این که وفور نعمت وجود دارد اگر نرسم ناراحت می شوم . ولی من فکر می کنم به آن میزانی می رسم که برایم تعریف شده است نه بیشتر نه کمتر حال میزان آن چه مقدار است بستگی به این دارد که در چه جایگاه و شرایطی قرار داری که بتوان از این نعمت ها استفاده کنید.12_002
07-23-2012, 12:25 PM
ارسال: #14
1- پیدایش آفرینش خلقت و انسان
عجیب و اسرار آمیز
2 - خدا ( آفریننده )
دانا و توانا
3 - عشق
عامل زندگی یا شور زندگی
4 - پول
ابزار رسیدن به اهداف
5 - علم
وسعتی به اندازه این جهان-جالب و بی نهایت

این جمله تون که" اگر دو واژه ی پول و زمان اصلا وجود خارجی نداشتند وسعت آرزوهای شما چه اندازه بود ؟؟؟ "خیلی برام جالب بود خیلی !!!

واقعا در این صورت آرزوها را تصوری نبود
بلند و لا یتناهی
حتی خیال آن هم باعث انرژی مثبت فراوانی میشود ؟

اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید.
08-14-2012, 01:48 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-14-2012 01:51 AM، توسط درناز.)
ارسال: #15
با عرض سلام و ارادت خدمت جناب بهداد عزیز
این تاپیک رو اگرچه دیر دیدم امابسیار خوشحال شدم چون این مبحث از مباحث مورد علاقه منه. مطالب بسیار مفیدی بود به امید اینکه به کمک شما استاد بزرگوار بتونیم دیوارهای ذهنی رو از سر راه موفقیتها و خواسته هامون برداریم.

ما در دنیایی از امکانات نامحدود زندگی میکنیم که تمامی و کمبودی در اون نیست و سهم هر کدام از ما هم محدود نیست اما هر کس به اندازه درک خود از جهان هستی و نعمتها ظرفیتی برای خودش تعیین میکنه که میشه سهمش از دنیا و این به علت نداشتن آگاهی از فراوانی نعمتهاست. باید بدونیم که در جهانی باز و پویا زندگی میکنیم و ذهن ما در پدید آمدن واقعیت نقشی قاطع ایفا میکنه.
ما تحت حمایت یک منبع نیرومند نادیدنی قرار داریم کافییه دیدمونو نسبت به زندگی، گذشته، آینده، آفریدگار و جهان هستی عوض کنیم تا دنیامون عوض بشه.
بیایید افکار منفی و کلمات و اصطلاحات منفی رو از لغتنامه زندگیمون پاک کنیم چون کلمات منفی بار منفی دارن و در برابر ما و خواسته هامون دیوار ایجاد میکنن.
ذهن ما مثل زمین حاصلخیزه و ما باغبانش هستیم که میتونیم در اون بذر محصولی که میخوام بکاریم یا رها کنیم تا علفهای هرز در اون رشد کنن. در نهایت ما یا خرمن محصول رو درو میکنیم یا خرمن غفلت.

قابل توجه دوستان عزیز: چند روزه تو زندگیم داره معجزاتی اتفاق می افته باور.....کردنی.....

آنقدر زمین خورده ام که بدانم برای برخواستن نه دستی از برون که همتی از درون لازم است.
من به اعجاز درونم اعتقادی راسخ دارم.
http://koohidar.blogfa.com
10-12-2012, 05:48 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-12-2012 06:37 PM، توسط مــجــیــנ.)
ارسال: #16
با درود فراوان خدمت عزیزان
به علت درخواست چندین نفر از دوستان و بزرگواران برای احداث این تاپیک برای سوال و جواب در زمینه پیشروی تاپیک < مسائل کاربردی قانون جذب > تصمیم به تاسیس این تاپیک جهت موارد نامفهوم و پیچیده این علم روز دنیا در عصر جدید گرفتم .
از عزیزان خواهشمندم اگر بخشی از مفاهیم قابل لمس نمی باشد انرا به چالش بکشید و من هم تا اندازه ی مطالعات و به کار بستن این موارد پاسخگو می باشم از سایر بزرگواران خوستار جواب دادن صحیح به سوالات و بحث های مفید هستم .

احترام به نظرات دیگران در این تاپیک الزامی است .
با تشکر بیکران از شما
10-12-2012, 06:58 PM
ارسال: #17
RE: مطرح کردن سوالات مفاهیم قانون جذب
این هم یک حرکت خوب از شما. بله جای چنین تاپیکی خالیست. هرچند به کرات در تاپیک های دیگر بحث به این موارد کشیده شده بود.
اجازه میفرمایید من اولین سوال رو شروع کنم؟
ترتیب مراحل قانون جذب رو میفرمایید؟(البته بصورت ریز شده. مثلا تصمیم، تجسم خلاق و...)
10-12-2012, 07:35 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-13-2012 10:02 AM، توسط بهداد.)
ارسال: #18
با درود خدمت عزیز محترم
درست است جای این تاپیک خالی بود اما هم دسترسی ام به نت کمه و هم یک نفر میخواد که تمرکز روی سوالات داشته باشه . چون دست تنها هستم کمی سخته دو تاپیک را اداره کردند . باید بگم از همین سوال می ترسیدم که جذبش کردم البته دیروز نمای کلی ( روند خلق آگاهانه اهداف توسط قانون جذب ) را روی کاغذ آوردم که شماتیک کلی آنرا اینجا میگذارم . فقط موضوعی که هست اجازه دهید بعد از بررسی کامل مسائل پایه ای – ذهنی که حدود 20 مطلب دیگر مانده جلو برویم . آخه تجربه کردم بدون بستری سازی ذهنی جواب آنطور که باید باشد حاصل نمی شود .

شماتیک کلی روند خلق آگاهانه اهداف توسط قانون جذب :

از چهار مرحله ی اساسی تشکیل شده است که داخل این مراحل دنیای ریزی نهفته است که باید در تاپیک بحث گردد و جای امل دارد چون درست است مراحل ساده هستند اما باید به نکات ساده دقتی جدی داشته باشیم.

1 - مشخص کردن خواسته یا هدف یا آرزو
( افعال منفی - فرمول مشخص کردن خواسته یا آرزو / جدول مشخص سازی آرزو )
2 - بالا بردن ارتعاشات احساسات و امواج مغزی
( هدف زندگی - فرمول ساختن عبارات تاکیدی صحیح - ارزیابی تایید روند )
3 - اقدام کردن
( آشنایی با انواع اقدامات / چگونه اقدام کنیم )
4 - آنرا بپذیر و دریافت کن
( بررسی دقیق ایمان / پذیرش / رها کردن / تسلیم - موانع پذیرش - فرمول ساخت عبارات پذیرشی - عینیت و ... )

....................................................................................................
ابزارهای تسریع کننده ( کاتالیزورها ) رسیدن به اهداف و آرزوها :

1 - فرمول ساخته تابلوی آرزوها یا ویژن - فرمول ساخته دفتر رویاها ( آرزو + شکرگذاری + عبارات تاکیدی ) - ساختن 101 هدف دراز مدت اهداف زندگی تان
2 - شکر گذاری
3 - تجسم خلاق
4 - مراقبه اصولی ( وسایل و ابزار مراقبه + اصول تنفس صحیح + امواج مغزی + ورود به موج آلفای ذهن برای مراقبه تجسمی )
5 - اهمیت نگرش و دیدگاه در تمارین روزانه
6 - روش دروغ راستین ( روشی ساده و ابداعی از خودم در عبارات تاکیدی که اولین بار روی خودم تست کردم که نتایج عجیبی مشاهده کردم )
.....................................................................................................................................
در انتها لیست برنامه ریزی منظم روزانه فعال سازی قانون جذب = وظایف و کارهایی که باید روزانه انجام دهیم

این کل روند خلق آگاهانه اهداف هستش که من با مطالعه ی حداقل 400 کتاب و مقاله و تحقیق خواندم و بکار بستم و تمام تحقیقات را به چالش کشیدم تا نزدیکترین راه را برای رسیدن به یک هدف پیدا کنم . که به شکل یک برنامه مدون قبلا هر 6 ماه دو روز تدریس میکردم و تا به امروز این موارد را 12 نفر کار کردم که نتیجه ی خوبی داشت حداقل برای خودم عالی بود چون هدفمندتر شدم و از انرژی این عزیزان انرژی بالایی کسب کردم که الان تعداد نفرات خیلی داره بیشتر میشه و اعتقاد دارم باید یک تیم تشکیل بشه چون تنهایی به جایی نمیرسم . در همین هفته 5 روز برای 4 نفر بطور مداوم انرژی کامل گذاشتم درسته بخودم برمیگرده اما باید هدف دار تر فعالیت رو جلو برد .
با سپاس از سوال سازنده ی شما - زدید تو خال
10-12-2012, 10:00 PM
ارسال: #19
نمیتونم ذهنم را روی مسئله ای متمرکز کنم حتی اگه هدفمم باشه که با تک تک سلول هام بخوامش

نباید ببینی تا باور کنی...
باید باور کنی تا ببینی...Heart
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-13-2012, 12:22 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-13-2012 02:22 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #20
ضمن نهایت تشکر از بهداد عزیز:
7 - آیا می دانستید که ضمیر ناخودآگاه قوه ی استدلال و تعقل ندارد در مقابله با ضمیر خودآگاه همیشه برنده است ؟
یعنی با تکرار جملات تاکیدی می شود ذهن را بطرف آنچه که اهدافتان هست راهنمائی کنید.
خواهش میکنم عزیزان انجمن مطلب شماره 13 را یادداشت فرموده و چندین بار مطالعه فرمائید.ایمان دارم به اندازه خواندن چندین جلد کتاب تاثیر گذار است.لطفا در دادن امتیاز به ایشان دریغ نفرمائید.موفقتر باشید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نظریه های یک جادوگر ( کنترل قانون جذب ) حمید سیدی زاده 68 15,775 09-16-2014 06:23 PM
آخرین ارسال: rezafery
  50 پیام قانون جذب کیمیاگر 51 9,299 04-14-2013 03:39 PM
آخرین ارسال: کیمیاگر
  آیا نحوه استفاده از قانون جذب برای هر کس متفاوت است؟ صابری 12 3,761 02-12-2013 01:48 AM
آخرین ارسال: حمید سیدی زاده
  قانون جذب ( Law Of Attraction ) بهداد 30 16,151 02-10-2013 03:18 AM
آخرین ارسال: بهداد
  نظر انتقادی من در مورد قانون راز و مشکلات بزرگ آن MohamadMJ 23 6,339 10-15-2012 01:10 PM
آخرین ارسال: ناظم ارشد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS