ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

من هم شروع کردم. انجمن گفتگو
زمان کنونی: 09-23-2025, 05:14 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: پرواز
آخرین ارسال: پرواز
پاسخ: 75
بازدید: 25499

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من هم شروع کردم. انجمن گفتگو
10-03-2012, 09:10 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-03-2012 09:20 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #11
RE: من هم شروع کردم. انجمن گفتگو
تاپیک جالبی است، شاید بد نباشد کمی از تجربیات این انجمن بگویم.
تقریبا بیش از شش ماه را به تنهایی پست می گذاشتم و از یکی یکی اضافه شدن، اعضا خوشحال بودم و واقعا این حجم مطلب و بازید و اعضای دوست داشتنی در تصورم نبود.
اما پس از مدتی خودبخود سایت بر روی روال افتاد و چون بصورتی خاص سعی در معرفی سایت داشتم خداراشکر جواب هم گرفتیم. البته یکی از مسائل اصلی در رشد این انجمن، نام سایت بود، خوشبختانه اعضا از آن استقبال می کردند اما رسانه ها با شک و تردید برخورد می کردند و تصورها بر روی مجموعه های هرمی و کلیکی بود که با یاری خدا، توانستین یکی از اهداف سایت را که مبارزه با فعالیت های هرمی و خلاف قانون بود را، جابیاندازیم و اکنون هم نشریات خوبی هستند که با ما همکاری می کنند.
همیشه سعی کردم که جو دوستانه باشد و اولین شرط نیز صادق بودن با اعضا است.

از بازخوردها هم همیشه خوشحال هستم و واقعا تشویق دوستان موثر بوده است. یکسالی که از تاسیس سایت گذشت و در چند نمایشگاه تخصصی سعی کردم سایت را معرفی کنم، دیدم که بسیاری مجموعه را می شناسند و استقبال ها زیاد بوده و همه این تشویق ها نیروی محرکی برای رشد بود.
حتما "پرواز" عزیز بدانید که راهی است که باید بسیار صبر داشته باشید و مداومت در آن بسیار اهمیت دارد.
اتفاقا کاری بسیار سخت است، دراین مدت برخی افراد معدود که پر از نیروی منفی هستند، انقدر حرف های نامربوط زده اند که اگر عاشق نباشی امکان ندارد بتوانید ادامه دهید.
امیدوارم شما نیز موفق باشید

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-03-2012, 10:18 AM
ارسال: #12
(10-03-2012 09:10 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  تاپیک جالبی است، شاید بد نباشد کمی از تجربیات این انجمن بگویم.
تقریبا بیش از شش ماه را به تنهایی پست می گذاشتم و از یکی یکی اضافه شدن، اعضا خوشحال بودم و واقعا این حجم مطلب و بازید و اعضای دوست داشتنی در تصورم نبود.
اما پس از مدتی خودبخود سایت بر روی روال افتاد و چون بصورتی خاص سعی در معرفی سایت داشتم خداراشکر جواب هم گرفتیم. البته یکی از مسائل اصلی در رشد این انجمن، نام سایت بود، خوشبختانه اعضا از آن استقبال می کردند اما رسانه ها با شک و تردید برخورد می کردند و تصورها بر روی مجموعه های هرمی و کلیکی بود که با یاری خدا، توانستین یکی از اهداف سایت را که مبارزه با فعالیت های هرمی و خلاف قانون بود را، جابیاندازیم و اکنون هم نشریات خوبی هستند که با ما همکاری می کنند.
همیشه سعی کردم که جو دوستانه باشد و اولین شرط نیز صادق بودن با اعضا است.

از بازخوردها هم همیشه خوشحال هستم و واقعا تشویق دوستان موثر بوده است. یکسالی که از تاسیس سایت گذشت و در چند نمایشگاه تخصصی سعی کردم سایت را معرفی کنم، دیدم که بسیاری مجموعه را می شناسند و استقبال ها زیاد بوده و همه این تشویق ها نیروی محرکی برای رشد بود.
حتما "پرواز" عزیز بدانید که راهی است که باید بسیار صبر داشته باشید و مداومت در آن بسیار اهمیت دارد.
اتفاقا کاری بسیار سخت است، دراین مدت برخی افراد معدود که پر از نیروی منفی هستند، انقدر حرف های نامربوط زده اند که اگر عاشق نباشی امکان ندارد بتوانید ادامه دهید.
امیدوارم شما نیز موفق باشید
بی نهایت ممنونم آقای مهندس. اتفاقا خیلی راغب بودم از شما راهنمایی بگیرم. چون محیط گرم و سالم اینجا، افراد متبحر و روشنفکر اینجا، محتوای غنی و خوب اینجا... همه و همه حکایت از مدیریتی بجا و صحیح داره. حتی یه روز میخواستم باهاتون تماس بگیرم و ازتون کسب تجربه کنم. ولی فکر کردم شاید مزاحم وقتتون باشم. اما اگه این افتخار رو به من بدین که در همین انجمن باز هم راهنماییم کنید ممنونتون خواهم بود.
سطر اولتون کلی بهم امید داد. با حرف طوفان عزیز توی پست قبل کمی ترسیدم! گفتم نکنه من هم بعد از اینهمه شور و شوقی که دارم بخاطر عدم استقبال یا کمک در پیشبرد انجمن توسط اعضا ناامید بشم. اما تجربه ی شمابه عنوان کسی که تو این زمینه موفق بوده بهم امید داد.
چندتا سوال دیگه از شما و بقیه ی دوستان دارم:
در شروع کار امکان ایجاد آپلود سنتر برای سایتم ندارم. چه فضای امن دیگه ای رو میتونم به کاربرانم برای آپلود عکس ها و فایل هاشون پیشنهاد بدم؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-03-2012, 10:34 AM
ارسال: #13
راستی از این حرفتون که گفتین سعی کردین انجمنتون رو در محافل عمومی مطرح کنید هم خیلی ایده گرفتم. من فکر میکردم باید انجمنم رو پنهان کنم! وکسی نفهمه این مال منه! اما با فرمایش شما فکر میکنم اگر گاهی اون رو به دنیای واقعی بکشونم خیلی خوب باشه.
راستی از چه راه هایی برای تبلیغات استفاده کنم؟ میتونم از هر راهی استفاده کنم؟ مثلا مطرح کردنش تو سایت های تبلیغ رایگان و غیره...؟
10-03-2012, 11:18 AM
ارسال: #14
(10-03-2012 10:34 AM)پرواز نوشته شده توسط:  راستی از این حرفتون که گفتین سعی کردین انجمنتون رو در محافل عمومی مطرح کنید هم خیلی ایده گرفتم. من فکر میکردم باید انجمنم رو پنهان کنم! وکسی نفهمه این مال منه! اما با فرمایش شما فکر میکنم اگر گاهی اون رو به دنیای واقعی بکشونم خیلی خوب باشه.
راستی از چه راه هایی برای تبلیغات استفاده کنم؟ میتونم از هر راهی استفاده کنم؟ مثلا مطرح کردنش تو سایت های تبلیغ رایگان و غیره...؟

البته باز بستگی به شما دارد با معرفی خود، مسئولیتتان بیشتر خواهد شد اما اینطور، امکان اینکه نام شما با نام سایت به عنوان برندتان گره بخورد و کم کم فعالیت اقتصادی خود را شروع کنید بسیار زیاد است.
در مورد روش تبلیغ و جذب افراد نیز باز نظر شماست اما بنده چون می خواستم که کاربرانی هدفمند داشته باشم که سایت، دوای دردشان باشد، بر روی نشریات بیشتر کار کردم و سعی کردم با رسانه ها ارتباط بهتری داشته باشم.
از هر راهی می توان کاربر جذب کرد اما بدانید که اصلا اهمیتی ندارد که کانتر سایت عدد یک میلیون را برای تعدداد کاربران نشان دهد زیرا کیفیت ارجح تر است و بنده که ترجیح میدهم کاربران مفیدی داشته باشم تا اینکه تمام مدتف خود را درگیر بالابردن تعداد آی پی ها(بصورت سالم و ناسالم) کنم چون اعتقاد دارم و حتما اگر بررسی کنید پی خواهید برد که آن کسی که واقعا درگیر این مسائل باشد حتما می آید و جذب می شود نه با زور تبلیغات رنگارنگ و ارسال اسپم و غیره!
در ضمن اصلا تبلیغ دهان به دهان را دست کم نگیرید اگر کیفیت کار خوب باشد براحتی توسط کاربرانتان معرفی می شوید و این موضوع شخصا برایم افتخار است که لطف عزیزان را میبینم.
این ها تجربیات بنده است باز اگر سوالی بود در خدمت هستم.

10-03-2012, 11:38 AM
ارسال: #15
نقل قول :با حرف طوفان عزیز توی پست قبل کمی ترسیدم! گفتم نکنه من هم بعد از اینهمه شور و شوقی که دارم بخاطر عدم استقبال یا کمک در پیشبرد انجمن توسط اعضا ناامید بشم. اما تجربه ی شمابه عنوان کسی که تو این زمینه موفق بوده بهم امید داد.

دست شما درد نکنه یعنی من ترسناکم دیگه؟
من که خدایی نکرده هدفم ترساندن یا ناامید کردن شما نبود. متاسفانه من یه اخلاق بدی که دارم اینه که هرکاری رو نیمه کاره رها میکنم و مطمئن هستم شما اینطور نیستید. منم سعی میکنم از این به بعد کمتر ناامید بشم و کارهام رو تا پایان ادامه بدم.

خرید مانتو اداری
10-03-2012, 11:38 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-03-2012 11:46 AM، توسط پرواز.)
ارسال: #16
ممنونم. البته که فرمایشات شما درسته.
آقای کاظمی در شروع کار امکان ایجاد آپلود سنتر برای سایتم ندارم. چه فضای امن دیگه ای رو میتونم به کاربرانم برای آپلود عکس ها و فایل هاشون پیشنهاد بدم؟
من فعلا 250 مگ هاست دارم. تقریبا تا چه مرحله ای از پیشرفت سایت کافیه؟
(10-03-2012 11:38 AM)toofan245 نوشته شده توسط:  
نقل قول :با حرف طوفان عزیز توی پست قبل کمی ترسیدم! گفتم نکنه من هم بعد از اینهمه شور و شوقی که دارم بخاطر عدم استقبال یا کمک در پیشبرد انجمن توسط اعضا ناامید بشم. اما تجربه ی شمابه عنوان کسی که تو این زمینه موفق بوده بهم امید داد.

من که خدایی نکرده هدفم ترساندن یا ناامید کردن شما نبود. متاسفانه من یه اخلاق بدی که دارم اینه که هرکاری رو نیمه کاره رها میکنم و مطمئن هستم شما اینطور نیستید. منم سعی میکنم از این به بعد کمتر ناامید بشم و کارهام رو تا پایان ادامه بدم.

نه دوست عزیز. اتفاقا حرف شما هم به نوعی کمکم کرد. وقتی شما فرمودین من بعد یک هفته ناامید شدم و غیره، من فهمیدم انگار باید منتظر این موضوع باشم. قبل صحبت شما دیدگاهم این بود که به محض خبر دادن به دوستام، باید انجمن شلوغ بشه!
تازه دلم به حال کار و زحمت شما هم سوخت! کاش شما هم دوباره شروع کنید. از آقای کاظمی هم الگو بگیرید. ببینید چه مدت طولانی سر هدفشون پایبندی نشون دادن. فکر کردین چرا تعداد انجمن های موفق تو نت کمه؟ بخاطر اینکه افرادی که سرسختانه جلو میرن کمه.
من به این کار و موضوعی که انتخاب کردم خیلی علاقمندم و تصمیم گرفتم به هیچ عنوان ناامید نشم و تا کارم رو به ثمر ننشوندم دست برندارم.
10-03-2012, 11:53 AM
ارسال: #17
مرسی که دلتون برام سوخت!!!
اما دیگه ساخت انجمن و سایت های عادی رو فراموش کردم اگه خدا بخواد دنبال یه ایده جدیدم.
راجع به انجمنتون هم اگه کمکی خواستید بی دریغ در خدمتم.

خرید مانتو اداری
10-03-2012, 12:00 PM
ارسال: #18
(10-03-2012 11:53 AM)toofan245 نوشته شده توسط:  مرسی که دلتون برام سوخت!!!
اما دیگه ساخت انجمن و سایت های عادی رو فراموش کردم اگه خدا بخواد دنبال یه ایده جدیدم.
راجع به انجمنتون هم اگه کمکی خواستید بی دریغ در خدمتم.

ای بابا شما چرا اینقدر حساسین؟! دلم به حال شما نسوخت. جمله رو یه بار دیگه بخونین. دلم بحال زحمتی که کشیدین سوخت.
ممنونم. چشم . زحمت میدم.
10-03-2012, 12:01 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-03-2012 12:05 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #19
برای شروع این حجم کافی است و هر زمان لازم بود می توانید بر فضا بیافزایید. مطالب که حجم چندانی ندارد و فعلا سعی کنید آنچه (عکس و غیره) واجب است را به هاست خود انتقال دهید.
ضمنا نکته ای دیگر که علاقه دارم بیان کنم وجود افراد مناسب است که پابه پای شما حرکت کنند. این سایت افراد زیادی را در دل خود دارد که اگر وجودشان نبود کار بسیار سخت می شد. کمی که انجمن بزرگ می شود وجود ناظم و ناظر بسیار حیاتی است و متاسفانه این مانیتور کردن نیز کاری تمام وقت است که صبر و حوصله می طلبد که خوشبختانه دوستان بسیار خوبی کنار ما هستند و یا مدیریت ارسال ها و واقعا دلسوزانه رفتار کردن و یا ماهنامه سایت که علاوه بر نگارش و ارسال مطلب اختصاصی، موضوع پیگیری و صفحه ارایی و نکات ریزی دارد که کار را سخت می کند که بالاخره این تیمی کار کردن باعث گسترش و تدام کار میشود و به جزء یک تیم هم دل نمیتوان کار را به نحو خوبی پیش برد.

یک توصیه ام می کنم، به انجمنتان مانند فرزند خود نگاه کنید و آن طوری با مسائل برخورد کنید که گویا عزیزترین شخص خود را در حال پرورش هستید. کمی که پیش بروید و درگیر امور شوید، متوجه صحبتم خواهید شد.
شخصا دوست ندارم فرزندم حرف های زشت بزند یا فردی منفی باشد، دوست دارم بر روی پای خود بایستد و با احترام، با دیگران برخورد کند. همین امور را می توان به انجمن گسترش داد.

10-04-2012, 06:59 AM
ارسال: #20
(10-03-2012 11:38 AM)toofan245 نوشته شده توسط:  

طوفان جان باور کن کلی به این حرفت خندیدم25r30wi
اما با نگاهی به عکس پروفایلت آدم متوجه میشه همچینم ترسناک نیستی!!
خوب منم دلم سوخت اون همه زحمت کشیدی و با کلی امید راهش انداختی اونجوری شد!!! ولی شما نشنیده بگیر! نسوخت آقا نسوخت!!!Smile

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کار , کار - چگونه شروع کنم؟ jahanagahi 233 103,030 11-30-2024 12:45 PM
آخرین ارسال: azadkarsho
  کمک کنید چجوری و چه کاری رو شروع کنم Magic Man73 5 3,550 08-11-2023 07:13 AM
آخرین ارسال: Abbas Davoodi
  من هم شروع کردم : تایپ در منزل 369369 26 11,636 10-19-2019 05:11 PM
آخرین ارسال: Shadi.t
  شروع طوفانی 19 کالا rdelavari 2 3,530 09-03-2019 12:37 AM
آخرین ارسال: Mohsen058
  شروع کار با یک باب مغازه mounessi 1 1,469 08-24-2019 09:45 AM
آخرین ارسال: rezaya2938
  ما هم شروع کردیم...تولید و پخش میوه خشک mohsenspring 117 56,508 08-19-2019 12:30 PM
آخرین ارسال: رسول نوری
  انجمن تولیدانرژی بدون سوخت جبرئیل 0 673 07-21-2019 11:00 AM
آخرین ارسال: جبرئیل
  موفقیت های دوستان بعد از پیوستن به انجمن. مهدی گل محمدی 200 337,228 06-19-2019 08:15 PM
آخرین ارسال: iman_bahar
  من شروع کردم و طی 6 ماه بیش از صد میلیون گردش مالی داشتم mortaza_max 18 16,311 10-22-2018 06:17 PM
آخرین ارسال: Y.s1980
  راهنمایی در خصوص شروع یک کار... start-job 3 1,837 07-25-2018 05:45 PM
آخرین ارسال: 0946725616
  ما هم شروع کردیم... پخش عمده چای sir-mahyar 30 8,909 07-16-2018 06:28 AM
آخرین ارسال: یاسمین اکبری
  شروع کردیم mohsenatu92 0 996 05-05-2018 07:37 AM
آخرین ارسال: mohsenatu92
  منم شروع کردم، بازسازی و نوسازی ساختمان حمید رضا غ 91 22,026 04-17-2018 12:50 PM
آخرین ارسال: marjan.raad
  میخوام پخش مواد غذایی رو شروع کنم راهنمایی کنید aas 18 58,739 02-15-2018 08:38 AM
آخرین ارسال: farda20032020
  منم شروع کردم-ساخت و ساز در تهران mohamad021 98 26,229 02-04-2018 04:54 PM
آخرین ارسال: Sana5252
  هر روز شروع دوباره 214 0 814 12-23-2017 01:05 PM
آخرین ارسال: 214
  منم شروع کردم saeedhasanzadeh 0 986 11-27-2017 11:17 AM
آخرین ارسال: saeedhasanzadeh
  میخوام شروع کنم(تولید زغال) anzan65 14 34,219 11-20-2017 01:35 PM
آخرین ارسال: Saeidre
  من هم شروع کردم- کارم حمل و نقل باره از دوبی جنس میارم برا مردم با لنج باری حسین کردوانی 44 15,674 11-03-2017 07:24 PM
آخرین ارسال: jafarimohammad
  کمک ب هم فکری درم ورد ایحاد مغازه کالای برق یا لوازم ورزشی و مسافرتی saber.n.s 2 648 11-01-2017 03:37 AM
آخرین ارسال: mehdi55

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS