ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

200 تومان لبخند بزن
زمان کنونی: 09-24-2025, 02:33 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: مــجــیــנ
آخرین ارسال: سودابه
پاسخ: 36
بازدید: 7883

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امیتازات : 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
200 تومان لبخند بزن
08-21-2012, 01:36 AM
ارسال: #11
RE: 200 تومان لبخند بزن
روی یه کاغذ نوشتم لبخند بزن تخفیف بگیر. و چسبوندم جلو ویترین مغازم. هرکی می اومد میخندید و با خنده بحث تخفیفو مطرح میکرد. منم تخفیف میدادم. هرکی حواسش به نوشته نبود موقع حساب کردن میگفت تخفیف نداره؟ میگفتم شرمنده و کاغذو نشون میدادمو میگفتم لبخند نزدی و اونم میخندید. مشتریهای ثابتم مال اونوقتاست. از وقتی فروشنده گرفتم کاغذ هم پاره شده و کسی دوباره ننوشته. همین فردا میرم دوباره مینویسم و میزنم جلو ویترین. ممنون که یاد آوری کردین.
لبخند واقعا معجزه میکنه.

آنقدر زمین خورده ام که بدانم برای برخواستن نه دستی از برون که همتی از درون لازم است.
من به اعجاز درونم اعتقادی راسخ دارم.
http://koohidar.blogfa.com
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-22-2012, 01:41 AM
ارسال: #12
امروز رفتم دوباره کاغذو نوشتم و زدم جلو ویترین و تا ظهر موندم فروشندم میگفت تورو خدا هر روز بیان انگار معجزه شده چقدر مشتری مییاد! خسته شدم. و من بهش توضیح دادم که انرژی مثبت مشتری رو به مغازه مییاره. و یه لبخند کوچیک میتونه اینجا رو سرشار از انرژی مثبت کنه.
اول شب پیامک داد: امروز خیلی روز خوبی بود. خیلی خوشحالم. ممنون

آنقدر زمین خورده ام که بدانم برای برخواستن نه دستی از برون که همتی از درون لازم است.
من به اعجاز درونم اعتقادی راسخ دارم.
http://koohidar.blogfa.com
08-22-2012, 09:03 AM
ارسال: #13
(08-22-2012 01:41 AM)درناز نوشته شده توسط:  امروز رفتم دوباره کاغذو نوشتم و زدم جلو ویترین و تا ظهر موندم فروشندم میگفت تورو خدا هر روز بیان انگار معجزه شده چقدر مشتری مییاد! خسته شدم. و من بهش توضیح دادم که انرژی مثبت مشتری رو به مغازه مییاره. و یه لبخند کوچیک میتونه اینجا رو سرشار از انرژی مثبت کنه.
اول شب پیامک داد: امروز خیلی روز خوبی بود. خیلی خوشحالم. ممنون
ابتکارتون در عین سادگی بسیار عالی است من که تا خوندم خودبخود لبخند زدم!

چندسال پیش که رستوران داشتم یک جائی خوندم که رستورانهای زنجیره ای مک دونالد اصل همیشه لبخند زدن رو به کلیه کارکنانشون در سراسر جهان توصیه و تاکید میکنند.
بعدالظهر همون روز به رستوران خودم رفتم و تمام پرسنل رو جمع کردم و گفتم از امروز همه موظفید لبخند بزنید چه در حضور مشتری چه بین خودتان البته همه شروع کردیم خندیدن.
بعد از این جلسه برای کاری از رستوران خارج شدم و 2 ساعت بعد برگشتم، آقا بیا و ببین! تمام رستوران رو موج خنده گرفته بود از آشپز بگیر تا صندوقدار!
رفتم تو سالن دیدم مدیر سالن چشماش اشک آلود به زور خودشو نگه داشته بود تا خواست حرف بزنه بلند خندید!
خوب غروب بود و رستوران شلوغ، بعضی مشتریها ناراحت بودند، هم از خنده ی پرسنل هم از اینکه کسی نمیومد سفارش بگیره!
به چند میز سر زدم سفارش گرفتم و سعی کردم اوضاع رو جمع کنم رفتم آشپزخانه تا منو دیدن زدن زیر خنده!
یه آشپز مسن داشتیم اومد گفت این چه وضعی بود درست کردین امروز؟؟
اینجا 2ساعته کسی نمیتونه جلو خندشو بگیره!
منم زدم زیر خنده گفتم خوب بزار بخندن ببین امشب چقد شلوغ شده از بس انرژی آورده این خنده، خلاصه مدتها طول کشید تا تونستیم یه لبخند مناسب تنظیم کنیم اونجا4yajuyo

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
10-17-2012, 03:57 PM
ارسال: #14
هم تایپیک فوق العده خوب شروع شد و هم خاطرات دوستان فوق العاده زیبا بود.
بخدا انرژی گرفتم.

(لطفا قبل از خندیدن مسواک یادتون نره) Yosef.gif

MY Telegram : @Mosleh68
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-17-2012, 05:26 PM
ارسال: #15
لبخند زدن را از خود شروع کنید.Wink

وقتی شروع به فعالیت کاری کردم اولین حرکتم لبخند داشتن بر روی لبانم بود.(بعضی وقتها یادم می رفت و یک لحظه حس میکردم چقدر عبوسم , همه از اینکه با من صحبت کنند می ترسند و دوباره لبخند می زدم.خیلی تمرین کردم.عزیزانی که در گردهمائی من ر ا دیده اند می توانند حالت من را شهادت دهند)یک روز که همه بچه هایم جمع بودند یکی از آنان با شوخی گفت: این لبخند بابا منو کشته.
من باز لبخند زدم و آنها هم لبخند زدند.اصولا ما در منزل لبخند زدن را دوست داریم.Wink

لبخند زدن را از خود شروع کنیم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
10-17-2012, 06:57 PM
ارسال: #16
خنده بر هر دردی دواست

باورکردنش خودش معجزه میکنه

هر ایده ای در فکر ادمی متولد شود سرانجام درواقعیت قابل تحقق وتنها بسته به تلاش ادمی زمان می برد
10-17-2012, 10:46 PM
ارسال: #17
برا همین است که خنده درمانی در این عصر مدرن بسیار طرفدار دارد .

هندی ها باشگاه های خنده درمانی را نیز راه اندازی کرده اند که پولساز نیز است .

به این سایت سری بزنید

خده درمانی ( یوگای خنده )

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10-18-2012, 12:35 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-18-2012 12:36 AM، توسط Divar.)
ارسال: #18
(10-17-2012 05:26 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  لبخند زدن را از خود شروع کنید.Wink

وقتی شروع به فعالیت کاری کردم اولین حرکتم لبخند داشتن بر روی لبانم بود.(بعضی وقتها یادم می رفت و یک لحظه حس میکردم چقدر عبوسم , همه از اینکه با من صحبت کنند می ترسند و دوباره لبخند می زدم.خیلی تمرین کردم.عزیزانی که در گردهمائی من ر ا دیده اند می توانند حالت من را شهادت دهند)یک روز که همه بچه هایم جمع بودند یکی از آنان با شوخی گفت: این لبخند بابا منو کشته.
من باز لبخند زدم و آنها هم لبخند زدند.اصولا ما در منزل لبخند زدن را دوست داریم.Wink

آقای قربانیان حرفتون کدرک ، نشون به این نشون که توی عکس آواتارم لبخند میزنید
(10-17-2012 05:26 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  لبخند زدن را از خود شروع کنید.Wink

آقای قربانیان حرفتون مدرک ، نشون به این نشون که توی عکس آواتارم لبخند میزنید

10-18-2012, 12:58 AM
ارسال: #19
آقا احمد در ایران هم قبلاً بود الان اطلاع ندارم. من تا 3سال پیش عضو باشگاه خنده اهواز بودم و روزهای جمعه 7صبح در پارک ساحلی جمع میشدیم تا بخندیم تعداد هم زیاد بود و اکثراً خانوادگی می آمدند. وقتی به خانه برمیگشتیم دل درد داشتیم از شدت خنده!
تمرین ها زیر نظر یک استاد یوگای خنده بود که خودش عضو باشگاه جهانی خنده بود که مرکزش هندوستان هست. هیچ جک و لطیفه و موضوع خنده داری در میان نبود و خنده محض بود به شکلی که شما به محض رسیدن گرفتار موجی میشدید که کنترلش دستتان نبود!
آخرین بار سمینار خنده با حضور مجید پزشکی مترجم و نویسنده روانشناسی و محسن یگانه خواننده در تالار فردوسی اهواز برگزار شد و جمعیت بسیار زیادی حضور داشتند هیچ وقت خاطره اش یادم نمیره!
الان مدتهاست که از وضعیت این باشگاه بی اطلاعم.

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
10-18-2012, 01:41 AM
ارسال: #20
با این اوضاع اقتصاد واقعا هم خنده لازمه

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  هزار تومان = دوهزار تومان ؟؟؟ mas 265 91,596 07-01-2014 12:31 PM
آخرین ارسال: aryobarzan
  قدرت نهان لبخند madar 26 5,451 01-21-2013 09:11 AM
آخرین ارسال: soltan_sal

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS