ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
150میلیون تومان نقد دارم زمان کنونی: 09-23-2025, 10:05 PM |
|||||||
|
150میلیون تومان نقد دارم
|
04-12-2014, 09:59 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-12-2014 10:02 AM، توسط رها آزاد.)
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: 150میلیون تومان نقد دارم
(03-16-2014 03:50 PM)tondar12 نوشته شده توسط: کاری رو بر اساس علایقتون با یک درصد از اون پول شروع کنید و گسترشش بدید! (04-12-2014 09:59 AM)رها آزاد نوشته شده توسط: [quote='tondar12' pid='127259' dateline='1394968811'] lمشکل من اینجاست که نمیدونم به چه چیزی علاقه دارم تا کاری رو شروع نکنم نمیتوونم به اون علاقمند بشم. برای خوشبختی راهی وجود ندارد ؛ خوشبختی خودِ راه است. |
|||
04-12-2014, 10:05 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-12-2014 10:09 AM، توسط رها آزاد.)
ارسال: #12
|
|||
|
|||
توی زمینه نت سرمایه گذاری کنید
با کمتر از ده میلیون تومان همون پول و با کمک گرفتن از یه آدم کار درست میتونید پول خوبی دربیارید اما در مورد زمینه کاری از من نپرسید. برید ارزیابی کنید و امکانات و کشش رو بسنجید و اقدام کنید. موفق باشید دوست من ![]() من متاسفانه در زمینه کامپیوتر تخصص چندانی ندارم من بودم توی زمینه شیلات و پرورش ماهی های سرد آبی کار میکردم. آیا سرمایه من برای این کار کفایت میکند؟ در چه مناطقی میشود این کار را انجام داد؟ درآمد آن چقدر است؟ برای خوشبختی راهی وجود ندارد ؛ خوشبختی خودِ راه است. |
|||
04-12-2014, 10:17 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
(03-17-2014 07:37 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: با توجه به اینکه کارمند هستید بنظر من فعلا همین سه میلیون تومان خوب است. برای شروع هر کاری باید توانائیهای خود را در نظر بگیرید و با مبلغ جزئی شروع کنید. در صورت موفقیت کم کم بقیه پولها را وارد کار نمائید. جناب قربانیان من دوست ندارم کارمند باقی بمانم و اگر کار جدیدم بگیرد ، به راحتی از کارمندی استعفا میدهم. خودتان بهتر میدانید که پول گذاشتن در بانک ضرر است و روز به روز از ارزشش کم میشود و من از روی ناچاری اینکار را کردم درضمن من نمیدانم چه کاری را حتی با مبلغ جزئی شروع کنم ؟چه برسد با اینکه کل پول را وارد کنم. برای خوشبختی راهی وجود ندارد ؛ خوشبختی خودِ راه است. |
|||
04-12-2014, 03:04 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
با سلام
بهترین راه سرمایه گذاری در بورس هستش . مخصوصا با سرمایه های سنگین مثل شما . با صد میلیون تومان ، میشه در بورس ماهیانه 6-5 میلیون حداقل درآمد داشت . ریسک بیشتر سود بیشتر . ریسک کمتر (بانک) سود کمتر |
|||
04-12-2014, 03:29 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
درود
در بالا نگفتيد كه چطور ادمي هستيد؟؟؟ ايا نترس هستيد يا خير ايا اهل ريسك پذيري هستيد يا خير ايا اهل زحمت كشيدن هستيد يا خير؟؟ زير فشار هاي مختلف ميتونيد دوام بياريد يا خير؟ -------------------------------------------------- درست هست كه سود بانكي كمتر از كسب و كار بيرون هست اما براي افرادي كه ريسك پذير نيستند - ترس انجام كارها را دارند - نميتواند فعاليت زيادي كنند و.... خيلي مناسب هست. از اونجايي كه فرموديد مشخص نيست چه علاقه اي داريد . بهتر هست ابتدا سعي كنيد علاقه تان را بدست بياوريد. دوستان كسب و كار هاي مختلفي رو پيشنهاد ميدن. اما در اينجا بايد بدانيد كه كسب و كار براي شما فعلا خيلي مهم نيست بلكه شاخت خودتان بايد مهم باشد. الان با 150 ميليون تومان ميتوان يك ماشين سنگين خريد و بسته به نوع كار هزينه بين 10 تا 20 ميليون در ماه از ان در اورد و با هزينه راننده - سوخت - تعميرات و غيره - ماهي 15 تومان راه حساب كنيد. اما خطر تصادف - خرابي ماشين - خوب كار نكردن راننده ها و ... اين وسط وجود دارد كه ميتواند باعث ضرر شود. ميتوانيد پرورش ماهي كه انواع مختلفي دارد را شروع كنيد. براي پرورش ابتدا بايد محل زندگي يا كار خودتان را بررسي كنيد. در هر محيطي ماهي خاص همون منطقه ميتواند پرورش يابد به جز چند نمونه خاص. برخي ماهيانه چند ماه و برخي مثل خاويار 4 ساله اگر اشتباه نكنم به مرحله فروش ميرسند. نوع هزينه هم- هزينه زمين مناسب - چاه اب(اگر در كنار چشمه يا رودخانه مناسب باشد كه بهتر) نوع استخر ها - تعداد اونها و ... متفاوت هست(براي اطلاعات بيشتر در گوگل جستجو كنيد) كار ديگه اي كه ميشود پيشنهاد داد پرورش گوسفند يا مرغ گوشتي هست.ميتوانيد براي اونها اقدام به ساخت مكان كنيد كه با وجود سرمايه فوق بايد در كنار ان وام هم بگيريد. يا اينكه محلي رو اجار يا رهن كنيد و با همين مبلغ اقدام به كار كنيد. هر كدام خطر و ريسك پذيري خاص خودشان را دارند. نكته اي كه وجود دارد اين هست كه برخي از اين كارها را بايد در حد وسيع و بزرگ انجام داد تا سود مناسب را بدست اورد. بطور مثال اگر در پرورش ماهي يا مرغ از هر يك كيلو 1000 تومان سود در نظر بگيريد. اگر 1000 تا مرغ داشته باشيد ظرف 50 روز سود شما ميشود 1 ميليون تومان اما وقتي 50000 تا داشته باشيد سود شما ميشود 50 ميليون تومان در ظرف 50 روز اما در اينجا اون بحث مشخص نبودن علاقه بحث مهمي هست كه نميتوانيد بخاطر همين بحث وارد اين كارها بشيد. ----------------------------------------------------- بر همين اساس بهتون توصيه ميكنم ابتدا خوب و دقيق وقت بذاريد. تحقيق كنيد. با مشكلات و مزاياي هر كدام اشنا بشيد. خودتان را بررسي كنيد و نزديك ترين شغل كه با روحيات شما از نظر تحمل كار - علاقمند بودن - سختي كار و ... رو انتخاب كنيد وقتي هم كه انتخاب كرديد در وسط كار نا اميد نشيد و تا پايان كار با همان نيروي اوليه شروع كار ادامه بديد. موفق باشيد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
04-13-2014, 09:16 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(04-12-2014 03:29 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: درود جناب آقای ایده : ضمن تشکر از اینکه برای من وقت گذاشتید ، درمورد سوالات و پیشنهادهای شما به عرض میرسانم : متاسفانه کمی ترسو هستم و ریسک پذیریم زیاد نیست چون از صفر شروع کرده و مبلغ فوق الذکر را طی سالیان طولانی بدست آورده ام ، حاضر نیستم آنرا به راحتی ازدست بدهم . اهل زحمت کشیدن هستم اما گاهی اوقان از نظر جسمی و عصبی کم میآورم و این باعث میشود دوست نداشته باشم به خودم فشار بیاورم و تحملم بالا نیست. درمورد خرید ماشین سنگین و پرورش دام و طیور : روحیاتم اصلا با این کارها سازگار نیست. پرورش ماهی : در منطقه ما (جنوب شرق استان تهران) ، نمیدانم میشود ماهی پرورش داد یا نه ؟ باید تحقیق کنم ؛ شما اگر اطلاعاتی در مورد منطقه ما دارید لطفا اعلام فرمایید. باز هم تشکر میکنم از اینکه زحمت کشیدید و مواردی را مطرح کردید ، منتظر ایده های جدید تر شما هستم. پیروز باشید. برای خوشبختی راهی وجود ندارد ؛ خوشبختی خودِ راه است. |
|||
04-13-2014, 10:32 AM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
درود مجدد
خواهش ميكنم يك سوال ديگري هم كه ممنون ميشم براي ارائه راهنمايي بهتر پاسخ بديد شما به دنبال كسب درامد براي زندگي بهتر هستيد يا جمع اوري سرمايه براي چند سال بعد؟ چون اگر هدف كسب درامد براي استفاده فعلي باشد كه بايد به يك كسب و كار مناسب بپردازيد ولي اگر براي سرمايه گذاري هست كه همچنان همان بانك و موارد مشابه گزينه مناسبي هستند. اما در مورد فعاليت هاي كسب و كار همانطور كه در بالا هم گفتم بايد يك كار مناسب را براي خودتان انتخاب كنيد. بطور مثال براي خانوم ها فعاليت هاي مثل توليدي لباس - گلخانه گل يا سيفي جات و ميوه - باغداري و .... كه از نظر روحي و لطافت كاري بيشتر نزديك هست پيشنهاد ميشود. اما حال اينكه از بين اين همه گزينه كدام انتخاب شود باز برميگرد به تحقيق كردند. اينكه در حال حاظر يا زمان اينده(اگر اينده نگري بخواهيد كار كنيد) كدام كسب و كار مناسب هست. با سرمايه فعلي ميتوان انرا راه اندازي كرد. زمان سود رساني و ... در مورد توليدي لباس متاسفانه از چند سال گذشته توليدي هاي بي شماري در كشور مشغول كار شدند اما همگي بخاطر جو جامعه محصولات خودشان رو با برند هاي خارجي به فروش ميرساند. اگر علاقمند به انجام اينكار باشيد. ميتوانيد با خريدن چند چرخ و وسيله اينكار و اجاره يا خريد يك مكان مناسب. توليدي خودتان را راه اندازي كنيد. توليدي مانتو - توليدي شلوار و پيراهن مردانه - زنانه - كودكان و ... براي لباس هميشه و هميشه جاي رقابت وجود دارد و ان هم استفاده از طرح هاي جالب و متناسب با مد روز جامعه - قيمت مناسب هست. گلخانه گلخانه بخاطر ايجاد شرايط جوي كه در داخل ان بوجود مي ايد ميتواند محصولات غذايي فصل هاي مختلف رو در هر فصلي تهيه كرد. در كار گلخانه همه نوع كاري ميتوان انجام داد. پرورش گل هاي زينتي پرورش گل هاي دارويي پرورش ميوه جات پرورش سبزيجات براي احداث گلخانه بر اساس نياز كاري نياز به خريد مكان و احداث سوله گلخانه هست.و يكسري وسايل مرتبط با انجام اينكار. باغداري هم كه مشخص هست . با خريد يك زمين با مساحت دلخواه اقدام به كاشت درخت متناسب با محل مي نماييد. سپس بعد از يك بازه زماني مشخص اقدام به بهره برداري مي نماييد. خريد زمين مناسب - ديوار كشي به اندازه كمتر از 1 متر و روي ان ميله هاي فلزي بايد كار كنيد. خريد نهال. اب ياري - هرس كاري - كود دهي و انجام فعاليت هاي مختلف. معمولا در كنار باغداري كه كاشت درختان هست در صورت مساعد بودن شرايط در يكي دو سال اول اقدام به كاشت محصولات غذايي ديگر در كنار درختان ميكند كه يك منبع درامد ديگر است. بطور مثال در كنار درخت پرتقال - هنداونه كشت ميكند يا موارد ديگر اما يك نكته رو در بيشتر فعاليت هاي كه مرتبط به زمين ميشود بخاطر بسپاريد اينكه در تهران يا محل هاي مشابه بخاطر وضعيت قيمتي زياد يا اب هوايي در صورت علاقمندي به انجام فعاليت ميتوانيد به ساير نقاط كشور بريد و با قيمت مناسب تر اقدام به انجام اونكار نماييد. بطور مثال قيمت خريد يك هكتار زمين در مكان اول 1 ميليارد هست در مكان دوم 500 در مكان سو100 و در مكان چهارم 40 ميليون تومان و كمتر ان وجود دارد. براي اينكه سردرگم نباشيد. بايد تحقيق كنيد. و سپس مناسب ترين رو با گزينه هاي مختلف مثل روحيات - بازه سود دهي - علاقمندي - سرمايه . مكان زندگي و .... انتخاب نماييد. موفق باشيد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
04-13-2014, 11:36 AM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
با سلام مجدد خدمت جناب آقای ایده عزیز
در پاسخ به سوالتان : بنظرم علاوه بر کسب درآمد برای نیازهای فعلی و زندگی با کیفیت تر برای زمان حال ، بهتر است نیم نگاهی به آینده هم داشته باشم و برای آینده هم سرمایه گذاری کنم ، اگر هردوباهم باشد بهتر است. البته شغلهایی که پیشهاد دادید مختص خانمها نیست و هردوجنس میتوانند انجام دهند(من یک آقا هستم ) پیشنهادهای شما اکثرا کارهای تولیدی هستند و البته به کار تولیدی هم علاقمندم و به آن پیشنهادها بطور جدی فکر میکنم ولی اگر میشود کارهای بازرگانی (خرید و فروش) یا امور خدماتی را اگر موارد خاصی مد نظرتان است مرقوم فرمایید . درضمن من 10 سال سابقه کار در امور حسابداری یک مر کز دانشگاهی دارم با لیسانس در رشته مدیریت صنعتی اما بیش از 8 سال است که به دلیل نداشتن علاقه به شغل حسابداری ، دیگر این کار را انجام نمیدهم و سایر کارهای اداری را انجام میدهم. باتشکر از لطف شما. برای خوشبختی راهی وجود ندارد ؛ خوشبختی خودِ راه است. |
|||
04-13-2014, 11:51 AM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
بیا اینجا ( گیلان) زمین بخر که دوسال دیگه قیمت زمینت دوبرابر میشه
|
|||
04-13-2014, 11:57 AM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
(04-13-2014 11:36 AM)رها آزاد نوشته شده توسط: با سلام مجدد خدمت جناب آقای ایده عزیز ![]() وقتي اطلاعات كاربري رو پر نميكنيد اين اشتباهات هم پيش مياد در مورد كارهاي بازرگاني اطلاعات دقيقي ندارم كه بخوام در مورد كسب و كاري پيشنهاد بدم. اما مختصر اطلاعاتم ايناست در ابتدا اينكه براي واردات و صادرات مبلغ مورد نظر بايد بالا باشد موردم دوم با واردات اجناس مختلف مخالف هستم و بيشتر نظرم روي صادرات هست. لطفا دوستاني كه در حيطه بازرگاني هستند به اين دوست عزيزمان اقا رها ازاد كمك كنند. موفق باشيد ![]() كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
20 تومن سرمایه دارم باهاش چی کار کنم؟ | programmer1 | 19 | 8,121 |
07-13-2025 01:48 PM آخرین ارسال: azadkarsho |
|
شروع با 200 میلیون تومان | _m_ | 19 | 14,855 |
06-21-2020 08:11 AM آخرین ارسال: Amiriran |
|
40 تومن دارم چکاری در این بازار انجام بدم بهتره؟ کمک فوری | jagvar300 | 2 | 2,578 |
12-25-2017 02:10 AM آخرین ارسال: اﻟﻨﺎﺯ |
|
چطور میشه درآمد ماهیانه یک میلیون تومان با سرمایه 5 میلیون تومان بدست آورد؟ | jamalshahla | 18 | 19,020 |
12-25-2017 02:03 AM آخرین ارسال: اﻟﻨﺎﺯ |
|
![]() |
کسب درآمد با 3 میلیون تومان؟ | pinkdreammss | 7 | 5,431 |
12-25-2017 02:01 AM آخرین ارسال: اﻟﻨﺎﺯ |
![]() |
راهنمایی برای شروع کار (مغازه+سرمایه نقد دارم) | F.A.R.S.H.I.D | 6 | 6,157 |
09-28-2017 09:32 PM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
راهنمایی جهت راه اندازی کسب و کار با 40 میلیون تومان | ali_5031372_k | 4 | 7,574 |
09-28-2017 09:24 PM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
با 50 میلیون تومان چکار کنم؟ | aidin.2014 | 7 | 38,067 |
09-27-2017 10:59 AM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
10 تومن واسه راه اندازی کار کم دارم...کمک | Mohsen pak | 1 | 2,560 |
12-20-2016 02:17 PM آخرین ارسال: tiktaak68 |
|
یه سوال دارم خواهش | reza823 | 11 | 2,058 |
06-07-2016 05:21 PM آخرین ارسال: rezac |
|
پیج ۵۰ کا دارم | HMD76 | 2 | 932 |